ekmir 06.07.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 W skutek wysunięcia bloczków poza ścianę fundamentową, przy połączeniu z pomieszczeniem gospodarczym na ok. 1 m szerokości (wys. 2,70) wystapiła różnica niecałe 3 cm w ścianie. Na fragmencie ściany (wysuniętej poza pom. gospodarcze) jest poprostu zagłębienie (ok. 3 cm) w stosunku do pozostałej ściany.Czym to uzupełnić przed tynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 07.07.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Czy można to zrobić styropianem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 14.07.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 No cóż, nikt zapewne tego nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 15.07.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Heh... można by to zrobić styropianem tylko trzeba by to kołkować i tak dalej jak normalny styropian, łącznie z siatką i klejem. Tylko kwestia tego czy jest tak cienki styropian.Wersja druga - po prostu dać normalny tynk do równego poziomu i go zagruntować, co powinno wyrównać chłonność i pocyganić na owej grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 17.07.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Dziękuję serdecznie za odpowiedź.Myslałem o tym styropianie - sa takie grubości 2 cm, 3 cm, więc można by użyć styropianu ale ...W konsekwencji uzupełniłem tym samym materiałem tzn. BK (ciętym na 3 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts