safikey 06.07.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Witajcie, Patrzyłam, czytałam, podglądałam i zdecydowałam, że zaczynamy budowę W 2007 kupiliśmy działkę 34ar (34x100) http://img819.imageshack.us/img819/7739/41125095.jpg W 2009 działka została ogrodzona i powoli zaczynalismy myśleć o budowie http://img541.imageshack.us/img541/3149/43may.jpg Potem przyszła kolej na wybór projektu (domek parterowy i rozłożysty), spodobał się nam projekt ODESSA z pracowni Lipińscy http://img163.imageshack.us/img163/5097/475x317b017frnw.jpg Edytowane 11 Stycznia 2012 przez safikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 06.07.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Witam serdecznie, domek bardzo ładny, działka ogromna, nie szkda było rozwalać ogrodzenia?? aha i o najważniejszym bym zapomniała, bardzo sie cieszę, że w końcu ktoś będzie miał ciemną stolarkę tak jak ja, bo wszędzie tylko te białe i białe. będę podglądać, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.07.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 I ja się przywitam tez mam parterówkę domek zapowiada sie fajnie czekam na dalszy ciąg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.07.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 U nas też poddasze takie wielkie ze można tam grać w piłkę póki co nieużytkowe i na razie tego nie zmieniam bo kto by to ogarnął ze sprzątaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.07.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Póki co nie zamierzam tam nic robić jeszcze dól nie jest skończony tak na tip top. Cały parter ma ok 200m część mieszkalna 139 reszta to pomieszczenia gospodarcze i garaż. Te nasze 139 nam starcza. mam dwóćh synów mają po pokoiku do tego nasze sypialna goście śpią w salonie jak jest taka pottrzeba Fakt brakuje mi garderoby z prawdziwego zdarzenia ale zamierzam jedno z pomieszczeń gpospodarczych na ten cel zaadoptować. Wynosiłabym sobie tam rzeczy w których chodzę rzadziej albo np typowo zimowe na lato a te częściej używane będę trzymać w sypialnianej szafie. Widzisz a mi takich pierdólek właśnie brakuje bo teraz jakoś z kasą krucho. Nie da się przecież ukryć że to właśnie one tworzą klimacik w domku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.07.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Miałam podobna sytuację z górnymi szafkami w kuchni przy oknie ale one przeważnie są płytsze niż górne,u mnie są mam mały kłopot z otwieraniem tej szafki przy oknie bo mi wchodzi w firankę. Firanka jest do wymiany na roletę....kiedyś. Tak sobie powiesiłam starą na chwilę i wisi do tej pory jak widać prowizorki są najtrwalsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 08.07.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 No proszę! Tak zaawansowana budowa a taki świeży wątek Nieczęsto zagladam na Forum (Twoje wpisy u mnie sa do tego bodźcem) a tu taka niespodzianka Z przyjemnościa popatrzyłem na zdjecia i będę tu zagladał! Życze radości i satysfakcji z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.07.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Witam się i ja:) Też mamy parterówkę , 120 m, a góra z 80 nam wyszła ale tak jak u anbamy nie zagospodarowana...jeszcze:) Życzę miłego budowaniaBędę zaglądać, jeśli pozwolisz:) Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 12.07.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Poddasze jakbym swoje widziała, tyle ze u mnie już się powolutku graciarnia zaczyna robić Szkło na stół bardzo fajne zwłaszcza ze mam takie samo I brama u mnie też taka sama tyle że moja chyba w orzechu. Też miałam tak jak Ty z każdej nowej rzeczy kupionej do domku bardzo się cieszyłam i do tej pory mi tak zostało ciuchy poszły w odstawkę a na tapecie nowe doniczki, iglaczki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.07.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Córeczka prześliczna....oczęta przecudne:) Całuski od forumowej cioteczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.07.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Córeczka śliczna:-) projekt domu bardzo fajny, sama bym taki chciała, chociaz z mojego tez jestem zadowolona Duża działke macie, będziesz szaleć z ogrodem Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.07.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Jutro czwartek, czyli zaciskać kciuki za dekarzy, tak? Zaciskam. Dom z pewnością będzie wygodny, funkcjonalny, to zaleta parterówek. Wykończeniówka coraz bliżej, wtedy kciuki będą nieodzowne. A córeczka do zacałowania. Pozdrowienia całej Rodzince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 15.07.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 o rety, ale się u Was dzieje ,super bardzo ładna stolarka, a co do klamek to musiał być duży dylemat, przynajmniej jak tak mam jak przyjdzie co co czego to chyba zakwitnę w sklepie przy wybieraniu. Drzwi wejściowe są bardzo ładne klasyczne i zawsze będą dobrze wyglądały, przeszklenia też są fajne, ale po pierwsze trzeba je non stop pucować, przynajmniej ja bym tak robiła bo nie lubię sladów na szybie, i fajnie jeśli przeszklenie to szyba- lustro weneckie, gdyby ewentualnie nieproszony gość chciałyby zajrzeć do domu, to by mu się to nie udało:) a macie rolety zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.07.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Rolet zewnętrzych niestety nie mam choć miałam na nie chrapkę ale cena skutecznie mnie postawiłą do pionu - 26 tys za rolety sterowane elektrycznie dostawca okien ciągle nas namawia ale już postanowione - nie ma i nie będzie. safikey, witam się i ja... Ale planowaliście rolety na etapie projektu? Macie na nie miejsce i teraz dacie wyższe okna, czy jak to rozwiążecie? Pytam, bo sama planuję rolety i cena podobna mi wychdozi za wszystkie elektryczne... Raczej nie zrezygnuję, bo rolety bardzo chcę mieć, ale kto wie, czy jak przyjdzie do zamawiania, to z czegoś nie trzeba będzie rezygnować... Stąd pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manjusha 18.07.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 śliczna córeczka Odessa jest bardzo reprezentacyjna, nowoczesna a stylizowana na dworek nie za duże pomieszczenia są bardzo funkcjonalnie rozmieszczone. Gratuluję już tego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.07.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 safikey, ja pomyślałam o roletach już na etapie projektu więc nadproża mamy dopiero nad roletami. Wnęka okienna przewiduje również roletę. Pytałam raczej o decyzję w drugą stronę - czyli jak masz już otwory okienne przygotowane pod rolety a z rolet rezygnujesz - myślałam, że u Ciebie tak było. Ale widzę, że nie Przypuszczam, że wtakiej sytuacji pozostaje zamowić okna wyższe o 20cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.07.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 No faktycznie prace idą pełną parą Oby tak dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.07.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Safikey, witam u Ciebie:)Idziecie jak burza:yes: Oby tak dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 27.07.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 widzę że praca wre......podglądam tylko nie mam czasu pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanika_s 27.07.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Witam!Podglądam namiętnie, też planuję u syna tapetę z planetami. Mam pytnie: to tapeta czy fototapeta i gdzie można taką dorwać??Będę kibicować, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts