mada83 02.08.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja trzymam kciuki za postępy na budowie, więc pozwolę sobie poczęstować się goferkami . Mam nadzieję, że pogoda się poprawi i uda wam się szybciutko dokończyć dach - bardzo ładny gont. A "babciowa" ławeczka super - ja chciała bym mieć taki klimat na tarasie. Pozdrawiam Mada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 07.08.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 No proszę jakie śliczne inwestorki maleńka wygląda jak aniołek z tym kwiatuszkiem Gratuluję "awansu", na pewno sobie poradzisz z tym malowaniem, ja trzymam kciuki Pozdrawiam Mada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 08.08.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ja mam nadzieję że pogoda Ci dopisz i uda się plan wykonać Ha ha od września do pracy - skąd ja to znam , tylko że u mnie to koniec urlopu i jeśli chodzi o brak czasu to rzeczywiście przez dziesięć miesięcy w roku czasem zapominam jak się nazywam , ale i tak uwielbiam swoją pracę. Pozdrawiam cieplutko Mada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 20.08.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 ja również trzymam kciuki, ta sypialnia karina, też ją ostatnio oglądałam ,w sklepie pani bardzo zachwalała, że córka ma itd, ale nie wiem jak jest z trwałością, wyglądają na dość solidne. a dom będzie pokryty drewnem i dach gontem na styl góralski, czy tylko tak w części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 20.08.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 a lodówka wolnostojąca czy pod abudowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiliv 20.08.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 witam, mam meble firmy paged karina od trzech lat, szafkę rtv z trzema szufladami, ławę, stół plus 6 krzeseł, nie polecam kiepski fornir, obdziera się, szuflada się nie domyka, łąwę co jakiś czas musimy dokręcać bo się chwieje, stół i krzesła wycierają się na obrzeżach, bardzo ostre uchwyty do mebli można się pociąć. cały czas myślę jak namówić męża na inne meble całe szczęście że kupiliśmy tylko szafkę rtv a miałam dokupić komodę i witrynkę, teraz jestem w kropce bo nic innego nie pasuje. mam kuchnię z forniru oczywiście innej firmy i wygląda jak nowa, a przecież kuchnia niszczy się najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 24.08.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Cieszę się że postępy są i czekam na foto z nasadzeń Co zdecydowałaś w spawie kory pod tujami - kora czy kamyki? Dlaczego korę ci odradzano, przecież jest bardzo dobra dla iglaków bo zakwasza ziemię, zatrzymuje wilgotność podłoża i utrudnia życie chwastom Pozdrawiam Mada Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez mada83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 06.09.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 witam,ogród zapowiada się pieknie będę podglądać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 21.04.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Kochani, przeniosłam mój dziennik na blog budowlany: http://www.sloneczna-odessa.mojabudowa.pl Kto ma ochotę to zapraszam słonecznie Pozdrawiam safikey Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez safikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts