doro 08.03.2004 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 O MYCIU POWIERZCHNI TYPU INOX JUŻ PARĘ RAZY BYŁO, ALE W SPODNIEJ CZĘŚCI WYCIĄGU ( TEJ NAD GARAMI ) SĄ U MNIE TAKIE 3 KLAPKI ZAMYKANE NA ZATRZASK . NAD NIMI W ŚRODKU WYCIĄGU JEST SILNIK I TAKIE TAM. KLAPKI SAME WYGLĄDAJĄ JAK FILTRY - GĘSTE METALOWE SITO. SĄ JUŻ NIESTETY POKRYTE BRUDNYM, TLUSTYM OSADEM I ZASTANAWIAM SIĘ JAK TO UMYĆ. CZY MOZNA TO WSTAWIĆ DO ZMYWARKI I JUŻ? PRZECIEŻ NIE PUCUJECIE WYCIĄGU TYLKO Z WIERZCHU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.03.2004 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Nie wiem, czy do zmywarki. Ale ręcznie, to napewno można. Jak w każdym wyciągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.03.2004 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Najłatwiej i najszybciej popsikac spreyem do mycia piekarników (taka pianka ..śmierdzi jak nie wiem co, ale rozpuszcza zasklepiały tłuszcz) W wersji oporowej, można wyciądnąć armatę: "Płyn do czyszczenia kominków"... Czyściłam tym nawet łopaty wentylatora. Okap przeżył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 30.03.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ja myję w zmywarce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 30.03.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 W instrukcji naszego stalo napisane, zeby myc w zmywarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 30.03.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 ja to robie tak: nalewam do czterech garnków po 1 litrze benzyny stawiam garnki z lekkim ogniu aby szybciej parowały zamawiam karetkę i straż pożarną jak już dobrze czuć po prostu włanczam wyciąg ... Metoda bardzo skuteczna, nie pozostawia śladu po dotychczasowym brudzie, chociaż mogą powstać niezamierzone efekty uboczne. Stosowanie powyższego przepisu jedynie na własne ryzyko. Autor nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek skutki, w tym zniszczenia i obrażenia, mogące powstać przy korzystaniu z metody. _____________________________________________ I bardzo proszę ewentualnych czyścioszków o rozsądek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.04.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Ja tez myję w zmywarce. Ale niestety nie robi tego dobrze i powtórnie musze czyścić ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts