ProMyst 07.07.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 WitamCzytając wątki na forum spotkałem się z wieloma różnymi opiniami dotyczącymi wykorzystywanych materiałów do izolacji ław. Jedni dają papę drudzy odradzają, jedni dysperbit itd..Proszę o pomoc w doborze materiału. Dom podpiwniczony, na piasku, mur z bloczka betonowego, ocieplenie styropianem twardym gr. 10 cm. na to folia kubełkowa. Co pod styropian i na ławy?Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malybialy 07.07.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Na ławy bede dawał folie (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 08.07.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Pro..wyjdź od tyłu tematu, zalezy co będziesz kładł na izolacje w piwnicy i wtedy masz izolacje pod ścianami. Bo jak połozysz folie pod ścianami zastanowiałeś się jak ja zespolisz w piwnicy? z izolacją? Chyba ze kładziesz w piwnicy folie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 21.07.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 wykonawca proponuje papę termozgrzewalną na ławy. Co wtedy mogę dać na izolacje podłogi piwnicy i izolacje pionowa ? Mogę wtedy zastosować folię na podłogę? jak to połączyć? Czy papa nie zareaguje ze styropianem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts