Marcela_a 27.03.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Gratulacje kochana!! Wszystkiego naj naj... Pozdrowienia czesc Asiu, Dzieki. co dobrego u Ciebie? Pochwal sie co robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetala27 28.03.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 GRATULACJE!!!!!!! Wspaniałe wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 29.03.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Wszystkiego dobrego przyszła mamusiu,serdecznie gratuluję i pozdrawiam. Edytowane 29 Marca 2012 przez JOLA440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margeritka 04.04.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cześć Marcelka, witam się po długiej, zimowej przerwie. Przede wszystkim CONGRATULATION dla Ciebie i Męża ! Wspaniała nowina. My juz też wreszcie mamy pozwolenie na budowę !!!! Humus zdjęty, woda doprowadzona, po świetach będzie kanalizacja i prąd. Po świętach też wchodzą już murarze. Jak Ci kiedyś pisałam - projekt jednak indywidualny (bo tył "kopnięty 4-5 metrów w lewo), ale inspirowany dokładnie na amarantusiku. Tak, że mówimy na niego amarantusik, bo reszta taka sama. Mam pytanie Marcelka odnośnie okien (u nas też będzie złoty dąb), czy balkonowe robiliście wszystkie otwierane i czy ogólnie każde masz otwierane, bo my chcemy duże przeszklenia i w wielu będą witryny (ale z podwójną ramą, czyli taką jak w oknach otwieranych). Mąż chce te przeszklenia, mi też się podobają, tylko mniej podobać mi się będzie mycie, że trzeba wyłazić na dwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margeritka 04.04.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 P.S.Suuuuper wizualki kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 04.04.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cześć Marcelka, witam się po długiej, zimowej przerwie. Przede wszystkim CONGRATULATION dla Ciebie i Męża ! Wspaniała nowina. My juz też wreszcie mamy pozwolenie na budowę !!!! Humus zdjęty, woda doprowadzona, po świetach będzie kanalizacja i prąd. Po świętach też wchodzą już murarze. Jak Ci kiedyś pisałam - projekt jednak indywidualny (bo tył "kopnięty 4-5 metrów w lewo), ale inspirowany dokładnie na amarantusiku. Tak, że mówimy na niego amarantusik, bo reszta taka sama. Mam pytanie Marcelka odnośnie okien (u nas też będzie złoty dąb), czy balkonowe robiliście wszystkie otwierane i czy ogólnie każde masz otwierane, bo my chcemy duże przeszklenia i w wielu będą witryny (ale z podwójną ramą, czyli taką jak w oknach otwieranych). Mąż chce te przeszklenia, mi też się podobają, tylko mniej podobać mi się będzie mycie, że trzeba wyłazić na dwór Czesc Margeritka, Suuper, że ruszyło!!! To teraz duuzo radosci przed wami. Super. I dobrze ze zaczynacie tak od razu na poczatku wiosny. Powodzenia!! jak zalozysz swoj dziennik to konieznie sie pochwal, bede stałą bywalczynią Odnosnie okien, to nie wszystkie balkonowe sa otwierane. Otwierane sa okna w sypialni + 2 w salonie - tak jak bylo w projekcie. Pozostale balkonowe to witryny bez skrzydel, czyli same ościeznice. Jesli chodzi o pozostale okna (nie balkonowe) to zrobilismy tak jak w projekcie. (kuchnia: 2 okna sa tylko uchylne, nie otwieraja sie. Pokoj dziecka (ten wiekszy) - 1/3 okna otwierana i uchylna, 2/3 fix). Pokój mniejszy - 1/2 uchylna i otwiarana, 1/2 fix). Jakby cos bylo niejasne to pisz, bede tłumaczyła Powiem Ci ze ten projekt amarantusa jest naparwde dobry... W wielu przypadkach okazalo sie ze nie ma co kombinowac, tylko trzymac sie projektu. Przykladem sa wlasnei okna. Inny przyklad - gniazdka. Pojechalismy kiedys na budowe zeby rozplanowac gniazdka i co sie okazalo, ze nie bylo co kombinowac, bo projektant naprawde dobrze przemyslal. Tak wiec wiekszosci gniazdek tez sa zgodne z projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margeritka 06.04.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Dzięki wielkie Marcelka za info o oknach. Przekonałaś mnie do fixów. Nie wiem, czy założę dziennik, bo jakoś nie jestem za bardzo kumata we wklejaniu fotek, jednak na pewno będę uczestniczyła w Twoim wątku i na pewno jeszcze nie raz będziemy się wymieniały spostrzeżeniami i uwagami. Żeby nie było, ze jestem tylko typowym podglądaczem wysyłam Ci na priva kilka fot - na poczatek ze zdjęcia humusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 11.04.2012 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dzięki wielkie Marcelka za info o oknach. Przekonałaś mnie do fixów. Nie wiem, czy założę dziennik, bo jakoś nie jestem za bardzo kumata we wklejaniu fotek, jednak na pewno będę uczestniczyła w Twoim wątku i na pewno jeszcze nie raz będziemy się wymieniały spostrzeżeniami i uwagami. Żeby nie było, ze jestem tylko typowym podglądaczem wysyłam Ci na priva kilka fot - na poczatek ze zdjęcia humusu. Widziałam zdjęcia.... Bossskie.... działke macie cudną.... też taką chcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 24.04.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Szarówki osobiście nie lubię;)ale tą u Ciebie jak najbardziej,aż miło patrzeć:)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 26.04.2012 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Szarówki osobiście nie lubię;)ale tą u Ciebie jak najbardziej,aż miło patrzeć:)Pozdrawiam. czesc Jolu, dzięki! Co tam u Ciebie? czytam, czasami forum na archonie i stąd wiem, ze widzieliście juz amarantusa na żywo. na jakim etapie byl? już zamieszkały? Zrobił wrażenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 26.04.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam Cieszę się, że trafiłam na Twój dziennik a to wszystko dlatego, że jesteśmy na podobnym etapie pod kilkoma względami: pierwsze to oczywiście budowa- u nas tynki się właśnie robią... a po drugie- także spodziewamy się Malucha w lipcu Niesamowite! :) Też narzuciliśmy tempo, żeby udało się wprowadzić przed porodem, ale nie wiem jak to wyjdzie. Bardzo bym chciała Pozdrawiam i trzymaj się ciepło- dużo dużo zdrówka przede wszystkim Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 26.04.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam Cieszę się, że trafiłam na Twój dziennik a to wszystko dlatego, że jesteśmy na podobnym etapie pod kilkoma względami: pierwsze to oczywiście budowa- u nas tynki się właśnie robią... a po drugie- także spodziewamy się Malucha w lipcu Niesamowite! :) Też narzuciliśmy tempo, żeby udało się wprowadzić przed porodem, ale nie wiem jak to wyjdzie. Bardzo bym chciała Pozdrawiam i trzymaj się ciepło- dużo dużo zdrówka przede wszystkim Ania Witam Aniu! fajnie, że na mnie trafiłaś. Tój dziennik też już przejrzałam. Rzeczywiscie sporo punktów wspólnych Bede odwiedzac i kibicowac Gratuluje maluszka w brzuszku. Boże a czas tak szybko leci.. chwila moment i będziemy rozpakowane Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 29.04.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 czesc Jolu, dzięki! Co tam u Ciebie? czytam, czasami forum na archonie i stąd wiem, ze widzieliście juz amarantusa na żywo. na jakim etapie byl? już zamieszkały? Zrobił wrażenie? Witaj Marzenko My czekamy na pozwolenie,i pod koniec czerwca ruszamy.Amarantus zrobił na nas olbrzymie wrażenie, widzieliśmy dwa i przez to że miały inne kolory okien jeden antracytowe,drugi złamana biel(drewniane)były inne ale oba piękne.Jeden i drugi miał duże narożne okno w kuchni,wyglądało to bardzo fajnie no i jeden z domów miał takie samo rozwiązanie w salonie jeśli chodzi o okno(to poziome)w realu wygląda to naprawdę ciekawie choć odważnie.Oba były podpiwniczone.Jeden częściowo zamieszkały,drugi nie.Dzięki temu że mogliśmy zobaczyć amarantusy zrezygnowaliśmy z planowanych zmian.Projekt jest na prawdę przemyślany i funkcjonalny i jeszcze bardziej nas utwierdził w tym że to był słuszny wybór.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 30.04.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Dzięki temu że mogliśmy zobaczyć amarantusy zrezygnowaliśmy z planowanych zmian.Projekt jest na prawdę przemyślany i funkcjonalny i jeszcze bardziej nas utwierdził w tym że to był słuszny wybór.Pozdrawiam serdecznie. SUUUPER!!!! bardzo się cieszę! ja każdego będę namawiała, żeby bardzo głęboko zastanowić się nad zmianami, bo ten projekt naparwde jest dobry. Oczywiscie, niewielkie zmieny każdy nanosi, żeby mieszkało mu się wygodnie, ale nie ma co cudować! SUPPPER! dobra decyzja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margeritka 07.05.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Marzenko, zrobiło się po prostu śliczniusio !!!!!! Rzeczywiście idziecie jak burza. Gratuluję wykonawców. Okna naprawdę piękne, tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że złoty dąb jest beauty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 09.05.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ale fajowo u Was,wiesz że ja też myślałam że może okna antracytowe,popielate,białe ale tak jak pisze margeritka złoty dąb jest beauty i super się prezentuje.Widziałam te kolory na żywo i zdecydowanie złoty dąb prezentuje się najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 10.05.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Margeritka, Jola.. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 24.05.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Cześć MarzenkoSuper są te drzwi wejściowe,bardzo mi się podobają,możesz powiedzieć jaka to firma?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 24.05.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Cześć Marzenko Super są te drzwi wejściowe,bardzo mi się podobają,możesz powiedzieć jaka to firma?Pozdrawiam. Hej Jolu, To drzwi firmy Weissner. Tez nam sie bardzo podobaja. Długo szukalismy i niestety okazuje sie ze jest problem z drzwiamy w stylu nowoczesnym. Horman ma całą gamę pięknych, nowoczesnych drzwi, ale i ceny też są piękne. Te które nam sie podobały wycenili nam na 16 tys... a nam bardzo zależało na przeszkeleniu nie na srodku drzwi tylko wlasnie z boku.. nie wiem dlaczego.. po prostu tak chcelismy... i byl problem. Aż tu nagle trafiła sie firma Weissner. Sporo modeli maja zblizonych do tych z katalogu Hormana jest w czym wybierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiar 25.05.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Witaj!! Wyobrażam sobie jak bardzo jesteś szczęśliwa i tego szczęści życzę Ci jeszcze więcej i więcej.:D:D:D Mój domek się buduje , jest na etapie dachówki i wstawiania okien , dachówka płaska grafitowa , okna grafitowe a brama tak jak u ciebie biała , uważam tak jak Ty ze nie powinna rzucać się w oczy , ale pomyśl o tym by nad bramą zamontować listwę świetlna (nie wiem jak to się nazywa fachowo) wygląda super . Gorąco cię pozdrawiam. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts