margeritka 09.07.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 (edytowane) Oj biedna jesteś Marzenko. Jak możesz przy takiej pogodzie nie mieć obrzęków, kiedy normalny, zdrowy człowiek czuje się podle. U nas albo meeega upały, parno i duszno, albo 10 stopni. Ale podobno już teraz z każdym dniem ma być trochę chłodniej. W każdym razie ja trzymam mocno kciukasy, zebyś jak najszybciej urodziła i z malutką była już w swoim mieszkanku. Mam nadzieję, że jak urodzisz, to pochwalisz się Nataszką i postępami w domku. Póki co życzę Ci jeszcze troszkę cierpliwości i dużo, dużo zdrówka, wiem z własnego doświadczenia, ze nie zawsze jest tak jak chcemy i planujemy..... niestety.Aaaa, tak na marginesie, u nas też jednak będzie brama biała (poddałam się bez walki......) Edytowane 18 Lipca 2012 przez margeritka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 10.07.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Witaj Marzenko. Przykro że musisz się tak męczyć,ale przyjście na świat dzidzi wszystko wynagrodzi i szybko zapomnisz.Trzymam kciuki,pozdrawiam serdecznie i życzę szczęśliwego rozwiązania. Edytowane 10 Lipca 2012 przez JOLA440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.07.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Bardzo ładny domek! Dokładnie w moim stylu Będę podglądać dalsze prace:D Pozdrawiam, Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 06.08.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Hej Kochana Urodziłaś już? Ja już jestem w domu urodziłam 2 sierpnia przez cc - dziewczynka duuuuża, większa niż wychodziło z USG - 4310g i 60cm Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego dla WAS! A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 09.08.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Marzenko mam nadzieję że Ty i Nataszka macie się dobrze,Pozdrawiam Was ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margeritka 16.08.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 No wreszcie !!!! Bo już się martwiłam czy wszystko jest ok. Malutka - po prostu cukiereczek, tylko do schrupania. Cieszę się, że się wreszcie odezwałaś i że wszystko jest już dobrze. Wypoczywaj teraz dużo Marzenko i ciesz się Waszym małym Skarbkiem.A kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 16.08.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Gratulacje ... ładna macie córeczkę .... prawie tak ładną jak my hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 16.08.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Marzenko jak się cieszę że wszystko oky i jesteście już w domku:hug:,Maleństwo po prostu cudne,słodkie i w w ogóle,a czuprynka to po tacie chyba;)Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego,niech się Wam chowa Wasz skarb w zdrowiu i szczęściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 20.08.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Witaj Marcela. Też dołączam się do gratulacji i życzę Córeczce wiele zdrowia. Życze też aby szybko rosła i stała się waszym oczkiem w głowie. Życzę szybkiego ukonczenia budowy i pełnych parapetów Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margeritka 17.09.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Stuk, puk Marzenko - co tam słychać u Ciebie ? Wiem, ze jesteś teraz bardzo zaabsorbowana Córeczką, ale wrzuć parę fotek z wykańczania domku. Ciekawa jestem kilku Twoich rozwiązań, ale może z pytaniami póżniej, jak się odezwiesz. Mam nadzieję, że u Was wszysko ok? Pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 24.09.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 (edytowane) Witaj MarzenkoJa nie mogę jakie wieści,przecież ty dziewczyno zaskakujesz coraz bardziej,brawo nawet nie wiesz jak się cieszę że już mieszkacie i u Was wszystko dobrze.U mnie niestety się przeciągnęło i dopiero robią stan zero,ale i tak się bardzo cieszę że coś się wreszcie ruszyło.Pozdrawiam Was serdecznie. Edytowane 24 Września 2012 przez JOLA440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margeritka 27.09.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Marzenko, podaj mi swojego maila (może być na priv), wyślę Ci obiecane foty swojego domku. Syn przeinstalowywał mi system i nie mam połowy adresów. Myslałam, ze pamiętam, a 2 razy przyszły powiadomienia, ze mail nie dotarł A kuchnia super - dokładnie moje klimaty, choć ja ustawienia szafek będę miała zupełnie inaczej, ale wiesz co jest fajne? - że co głowa - to inny pomysł Zresztą rozrysowałam Ci, to sobie zerkniesz Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margeritka 27.09.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Oooo, chyba jednak mail doszedł Kliknij, czy dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 04.10.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) Witaj Małgosiu,wysłałam wiadomość na priv. Edytowane 4 Października 2012 przez JOLA440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margeritka 05.10.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Dobrze Jolu, ze napisałaś u Marzenki, bo nie wiem kiedy bym odczytała, rzadko zaglądam tutaj na pocztę. Już odpisałam. Sorry Marzenko za prywatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 10.10.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Kochana, pięknie tu u Ciebie zazdroszczę przeprowadzki Powiedz mi co to za stół? Śliczny jest Szukam czegoś podobnego.. Ściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 11.10.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Kochana, pięknie tu u Ciebie zazdroszczę przeprowadzki Powiedz mi co to za stół? Śliczny jest Szukam czegoś podobnego.. Ściskam:hug: Hej, Stół robiony na zamówienie przez stolarza z Piotrkowa Trybunalskiego. Mnie tez sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 12.12.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Puk,Puk Marzenko, Miej serducho i wróć z nowinkami do nas,tęsknimy za Tobą:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 19.12.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Marzenko,hura dzisiaj zalali mi strop:wave:,jak pogoda pozwoli to w styczniu kryjemy.:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 23.12.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Marzenko,Pogodnych,zdrowych,rodzinnych przepełnionych miłością Świąt Bożego Narodzenia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts