admin1719498882 07.07.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Wiadomości aktualne? Ciągle pada. Jaka prognoza pogody u Was? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/pogoda-ostrzezenia-przed-gradem-i-ulewami,1,4784671,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 10.07.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 U nas wiatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redcode 10.07.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Burze i ulewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.07.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Niech pada, strop mi podlewa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 18.07.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Niestety jak widać lata jak na razie nie ma.Jeden dzień 30 stopni i praży,a na drugi dzień niebo siwe,pochmurno,ale ciepło.W najbliższe dni mają być burze,czyli nic nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.07.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Padało, padało i było ok, teraz jednak nas zalało. Takiej wody w moim rejonie nie było od 40 lat - tak mówią ci najstarsi stażem mieszkańcy Zdaje się, że ktoś opróżnił jakiś zbiorniczek z deszczówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 22.07.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Do pewnego stopnia,może być nawet zabawne,ale kiedy dochodzi do powodzi,to już nie jest zabawa.Dwa dni temu u nas również ulicą płynęła dosłownie rwąca rzeka,tak chyba z pół godyiny,wyglądało strasznie.Teraz też pada.Juz zaczyna od tego człowieka mdlić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milker 22.07.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Leje! Straszliwie. Caly dzień. Zimno jak w jesieni. Dobrze, że nie mam teraz urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 22.07.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 U nas w Bogatyni zaczęło padać w nocy z wtorku na środę, lało non stop do piątkowego wieczora. Ogłoszono 3 stopień powodziowy. Ewakuowano pobliską czeską miejscowość. Mam nadzieję, że nie powtórzy się powodź z ubiegłego roku, bo miasto chyba by się już nie pozbierało. Mamy TVN24 i Jedynkę, warują nad rzeką. Chyba zacznę robić zapasy wody i chleba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milker 25.07.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 U nas w Bogatyni zaczęło padać w nocy z wtorku na środę, lało non stop do piątkowego wieczora. Ogłoszono 3 stopień powodziowy. Ewakuowano pobliską czeską miejscowość. Mam nadzieję, że nie powtórzy się powodź z ubiegłego roku, bo miasto chyba by się już nie pozbierało. Mamy TVN24 i Jedynkę, warują nad rzeką. Chyba zacznę robić zapasy wody i chleba. Margoth! Dzisiaj już chyba lepiej? Nie pada, na Dolnym Śląsku ma dzisiaj być słońce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 27.07.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 To co podają w TV o pogodzie,to zdaje się,ale psu na budę.Im albo się sprawdzi,albo nie.Częściej jest własnie to NIE.A lato tego roku jest takie,że aż szkoda gadać.Na urlop to tylko chyba do ciepłych krajów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 27.07.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ja w tym roku z powodu problemów rodzinnych nie przewiduje urlopu .Na początku było mnie trochę szkoda , ale teraz jak na to patrzę przez pryzmat tej pogody jest mnie tego zdecydowanie mniej szkoda. Ale z tego co ja słyszałem pod koniec czerwca w telewizji na razie sprawdza się wszystko. Miało przez cały lipiec lać i być zimno ale za to sierpień ma być bardzo słoneczny i gorący , podobno też czeka nas w tym roku prawdziwe bardzo gorące babie lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 01.08.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 U nas burze.Spaliło mi ruter, telefon,komputer.Podobno należy wyłączac z sieci tel.TV i to nir tylko prąd ale i z anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 01.09.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 No to im się sprawdziło,a sierpień był ładny,teraz jest 1 września i też jest ładny,zobaczymy jak się taka piękna pogoda długo utrzyma.A na wakacje pojedziesz w następnym roku,bo wiadomo,że jak sie ma jakieś problemy rodzinne to nie myśli się o przyjemnościach,tylko właśnie jak te problemy rozwiązać w jaknajmniej bolesny spobób.Trzymaj się i powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts