Lukasz_Kangoo 07.07.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witam. "Trochę" się przeliczyłem zamawiając wełnę do ocieplenia poddasza i zostało mi 22 rolki (92,4 m2) Super-Maty Isovera (15cm grubości). Odsprzedam ją (ale tylko w całości - nie na rolki) za 19PLN/m2. Wełna przywieziona była prosto od producenta i składowana potem u mnie na budowie (w budynku) - także nie była nigdy narażona na wilgoć itp. Do odbioru w okolicach Piaseczna (w razie czego mogę coś pomóc w kwestii transportu). Zainteresowanych proszę o kontakt przez PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Kangoo 14.07.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Mam też kilka płyt OSB (18mm) z których układałem podłogę na stryszku. Też odstąpię - za 50PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts