Andżelka007 07.07.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Kochani, Chciałam zrobić porządek z niepotrzebnymi rzeczami i sprzedać je na allegro. Wystawiłam 4 aukcje, zdjęcia ładowałam z fotosika jednak w żadnej nie wyświetla mi się miniaturka przez co są praktycznie nie widoczne:((Próbowałam wygooglać jakąś pomoc ale niestety nie znalazłam konkretnej odpowiedzi:(Wiem, że w trakcie wystawiania jest opcja pokaż miniaturkę ale kiedy ją zaznaczam program każe mi załadować zdjęcia odpłatnie ofkors...Proszę o pomoc bo mam jeszcze nieco rzeczy do wyzbycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 07.07.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 bo miniaturka jest platna 0,15zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andżelka007 07.07.2011 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Już wydedukowałam o co chodzi po prostu pierwsze zdjęcie wrzucam bezpośrednio z allegro i to staje się miniaturką a resztę dodaję z fotosika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts