jarett 07.07.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Czołem, Chcę obłożyć fragmenty domu drewnem egzotycznym (konkretnie - garapa). Dostałem wycenę na 336zł netto za m2. Wiedziałem, że to drogi interes ale liczyłem na cenę przynajmniej 25% niższą. W tym jest robocizna i materiał (bez wełny pod spód). Sama robocizna to 120 zł. Wydaje mi się strasznie drogo. Robił ktoś tego typu elewację? Ile płaciliście? Możecie polecić kogoś (Dolny Śląsk) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.07.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Podbijam temat bo też to dla mnie ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodeek 03.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Cena za wykonanie jest uzależniona od budynku, wzoru, trudności obróbki drewna. Waha się mniej więcej od 70 zł w górę. Sam materiał to kwestia za ile dystrybutor sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts