lukawojciech 08.07.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Witam, czy ktoś mi podpowie jak policzyć tynki wewnętrzne, bo tynkarze upierają się , że jest 400 ,a ja 330 , a różnica w zapłacie byłby około 2 tys więc warto to policzyć tylko nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 08.07.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 mierzyliście wspólnie, czy każdy z Was osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 08.07.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 liczysz tak jak się umówicie, generalnie każda ekipa ma liczyć jak się jej podoba - ważne, żeby podobało się też inwestorowi. Tobie się musiało podobaś ksoro ich wziąłeś ? Moja ekipa liczyła pole powierzchni - tam gdzie były otwory nie obrabiane kątownikami (np pod drzwi wewnętrzne) to powierzchnie odejmowali, tam gdzie musieli je obrobić (okna) odejmowane nie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts