Karolina i Artur P 09.06.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Długi weekend trwa i dooobrze mi z tym W środe mielliśmy gości,wspólne wieczorne gotowanie i pół nocy spędzonej w miłym towarzystwie, dobrze nam zrobiły W czwartek odwiedziła nas forumowa Saly z mężem Ania to moja budowlana bratnia dusza, oboje są przesympatyczni i było nam meeeega miło ich gościć, szkoda,ze tak krótko ale są plany na przyszłość A ostatnie dwa dni spędziliśmy w domu nad jeziorkiem czyli total relaks i tego mi było trzeba!!!!! Miałam zamiar zrobić fotki ogrodu ( o ile można tak nazwać dzałkę wokół naszego domu ) ale najpierw była paskudna pogoda, a kiedy ostatnio było pieknie, wczoraj i dzisiaj upał, to nas nie było.... a dzis wieczorem zauważyłam że , mam tak wysoką trawę,ze nie pokażę Wam tego bo wstyd! Czy u Was też tak było na początku ,ze w niektórych miejscach trawa po tygodniowym koszeniu ma np: 5 cm w innym miejscu 10 lub więcej ????? Jeju nie pamiętam jak było w Beniu ale chyba rosła "równiej" Dziwna ta moja trawa Życzę miłego weekendu :hug: Edytowane 9 Czerwca 2012 przez Karolina i Artur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.06.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) [121 Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Myślę, że przydadzą Ci się dobrzy architekci Poniekąd podzielam Twój pęd do budowania i gdyby nie finanse z chęcią zabrałabym się za budowę drugiego Byłby całkiem inny, ale też z katedralnym drewnianym sufitem nad salonem Masz rację, że to zaraźliwe. Co gorsza apetyt rośnie w miarę jedzenia, a pomysły i chciejstwa się zmieniają i rozwijają W mojej okolicy stoi kilka domów projektu pracowni soprojekt.pl , a konkretnie Sylwii Strzeleckiej. Jeden z nich (soprojekt.pl/projIndStrzelecka/32_sierzchow/index.html) podglądałam na żywo jak rósł. Może niekoniecznie Ci się spodobają bryły, bo widzę, że Ty bardziej w styl warszawska Magdalenka, albo Walendów, ale z dobrym architektem zawsze można się dogadać. Na forum jest wątek „nowoczesne domy – inspiracje”. Widziałaś? Jest co oglądać ! Tu jeszcze kilka stronek: apaka.com.pl/#/projekty/case-studies/ hermanowicz.pl tamizo.pl prodesi.cz – to raczej do zapładniania wyobraźni, bo to Czesi, ale b. ciekawe architektura.warmia.mazury.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=6&Itemid=8 – tu też warto zajrzeć. Ściągnij sobie PDF z katalogiem. Inspirujące. plarchitekci.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.06.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witaj pestka56 Dzieki wielkie za wszystkie namiary Przydadzą sie bo na 99% będzie jednak projekt indywidualny Odpiszę szczegółowo w komentach u mnie jutro, bo dziś wpadłam na chwilke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.06.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 OK no to wszyscy pytaja co nowego w domku a tu nuuuudy................ Niestety to skutek podjętych decyzji o sprzedaży domu... ja już tak mam ,ze nic na pół giwizdka jak kocham to na zabój a jak się angażuję w dom to też na całego! Decyzja zapadła i ja już się powoli oswajam z tym,ze dom będzie miał nowych właścicieli ( to oczywiście kwestia czasu ) i tym samym nie mam ani dalszych wizji ani ochoty na dopieszczanie domu Nie wiem może mi minie Narazie bliżej mi myślami i marzeniami do kolejnego domku, bo ten ma być już do emerytury Może uda mi się pyknąć jeszcze kilka zdjeć dzisiaj z ogrodu a jak nie to jutro Obiecuję jutro odpisać na wszystkie pytania zarówno w komentarzach jak i na priv. Pozdrawiam serdecznie za słonecznego od kilku godzin Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.06.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) 121 Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.06.2012 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) [121212 Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.09.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) 12 Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.09.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Karolina, szybko poszło. GRATULACJE Kiedy zaczynasz nową budowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 08.09.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Ja z prośba sprzedaż domu samodzielna bez pośredników? Ja chcę sprzedać swój domek również i walczę z tym od 6 msc.czy cena korzystna czy musieliście dawać rabat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.09.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 (edytowane) [121 Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.09.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Karolina, życzę szybkiego kupienia nowej piękniejszej działki, znalezienia dobrego architekta. Forum czeka na Twój powrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 12.09.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Karolinko gratuluje szybkiej sprzedaży i czekam na drugi dziennik, sory trzeci dziennik budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.12.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://i1.fmix.pl/fmi1864/e48e1d970005667050d6d57c/zdjecie.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts