Karolina i Artur P 30.04.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) 121212 Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.04.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) 121212 Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.05.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Czas upałów trwa i mimo,ze jest to troszkę męczące, to ja proszęęęę..... chwilo trwaj!!! U nas dzisiaj jest 32C w cieniu Rano zebraliśmy sie i pojechaliśmy do Kazimierza Dolnego, 45 minut i byliśmy na miejscu.... Spacerek wzdłuż Wisły, relaksik w kawiarni, zaliczyliśy też kilka galerii i zakochałam sie w jednym obrazie!!!!!!!!!!!!! Ale w jego cenie już nie no ale.... może... może..... Teraz po tej gorącej wycieczce z przyjemnością zaznaje chłodu w domku Wieczorkiem mają wpaść znajomi na chłodne małe conieco na tarasie, wieć weekendu ciąg dalszy.......................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 02.05.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 miło u Was..pięknie i milutko!ja obserwuje wątek bo wnętrza mnie ukrzekają.Pozdrawiam z równie gorącego Krakowa:)w najbliższym czasie będę remontować co prawda strary dom stare wnętrza ale a nóż uda się cos ładnego tam zrobić,wiec będę prosiła o rady:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 02.05.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 znów byłam na stronie 14.......ehhhh dobra,koniec zachwytów:)chcialabym tylko z takim smakiem i wyczuciem zrobić moje małe pomieszczenia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Witam serdecznie.Przesledzilam Twoj dziennik w calosci i jestem pod ogromnym wrazeniem.Niesamowite poczucie gustu i smaku w urzadzaniu wnetrz(powinnas to wykorzystac)My jestesmy dopiero na etapie oczekiwania pozwolenia na budowe ale milo jest oko nacieszyc jak inni sie urzadzali. W zwiazku z tym mam do Ciebie pytanie gdzie mozna kupic lampe ktora wisi u Ciebie w salonie na suficie pomiedzymy szarymi sofami?Obecnie jestem na etapie remontu obecnego domu i kupilam lampy stolowe w tym klimacie wlasnie a za cholere nie moge dokupic wiszacej.Bede ogromnie wdzieczna za podpowiedz.Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje domku.Jest cuuuuudnieeeee...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.05.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Wpadłam na chwilkę na fm, bo chwila bez fm i już tęsknię Ostatnie dwa dni spędziliśmy nad jeziorkiem Krasne, mamy ( dokładnie rodzice A. mają ....) tam całoroczny domek więc korzystaliśmy z pogody My pływaliśmy , woda przyjemnie orzeźwiająca ale naprawde suuuper Julcia brodziła po kolanka w wodzie i miała troche żalu,że nie mogła poszaleć bardziej Musiało jej wystarczyć robienie babeczek i budowa zamku na brzegu... Ale żeby nie było,że tylko się obijamy to.... - kupiliśmy płyty na zrobienie ścieżki pomiedzy tarasem i miejscem grillowym, - kuiliśmy żwirek do rabat, 10 ton... zobaczymy na ile go wystarczy.... napewno nie na wszystko.... kamyczki są obłe, drobniutkie o różnych odcieniach szarości..... dostawa zamówiona na wtorek, w środe 2 panów ma go rozsypać w rabatach - kupiliśmy kolejny świerk conica tym razem ciut większy, hortensję, tawułę zółtą kilka krzaczków i inne Zamówiliśmy tez montaż urządzeń do klimy Instalacja oczywiście zrobiona była od początku a teraz przyszedł czas na jednostkę zewnętrzna i dwa sterowniki u nas w sypialni i pokoju Julci Montaz wstępnie umówiony na środe/czwartek Ponieważ pogoda rozpieszczała a temperatura dawała chwilami w kość to dla ochłody dla Julci przybył mały basenik Naszczęście mama też sie w nim zmieści Ja czekam na przyszłe wakacje, bo wtedy pojawi się moje wyczekiwane jacuzzi w ogrodzie Narazie musze zadowolić sie basenem Julci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.05.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 (edytowane) 12121 Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.05.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 (edytowane) [1212121212 Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.05.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) 1212121212 Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.05.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Bardzo lubię Twój domek z zewnątrz, wiesz? Z wewnątrz też of course, ale o to już przecież ustaliłyśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.05.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Doop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.05.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 No dobra rozgadałam sie niepotrzebnie, to reaz sie wytłumaczę .......................... Dziewczynki kochane JA wiem, wiem... powiecie ,ze jestem nienormalna! ( nigdy zresztą nie zapweniałam o swojej normaloności ) JA poprostu myśle o nowej budowie sama sie sobie dziwię.................. naprawde alebo musze cos wybudować albo zacząć sie leczyć Ostatnio widziałąm pięny dom.... piętrowy, nowoczesny ale no cuuudny poprostu,.... to było przejazdem gdzieś na trasie.... no i tak zaczełąm mysleć, kminić.... no i wyszło na to że ja bym jeszcze raz cos wybudowała , w końcu do tzrech razy sztuka Musiało by to być w tej samej dzielnicy w której mieszkamy, to napewno, niechce rezygnować z tego osiedla No ale jak nie wiadomo o co chodzi to codzi o kase Nie mam aż takie j płynności finanasowej żeby wybudować sobie drugi domek jednocześnie Wiec,ze by zacząć drugą budowę, ten bym musiała sprzedać ......... A o to napewno nie bedize łatwo, bo to nie samochód ,a dom... a kiedy wchodzą w gre większe pieniazki, wszystko troche musi trwać.... Z dugiej strony ja naprawede lubie ten dom bardzo!!!! No ale przecież tzreci tez polubie i pokocham nawet Gdybym miałą już ten trzeci domek, dalabym sobie spokój i najwyżej kolejne domku budowała dla kogoś Na sprzedaz .... inwestycyjnie.... moze???????? Ale wiecie to tylko takie moje gdybanie..... a ja poprostu szybko sie nakręcam ..... jednym słowem mi odbiło... moze to chwilowe Buziaki i życzę miłego dnia!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.05.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) [12[/b] Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karolina i Artur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.05.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Karolina, witaj. Ja tu zajrzałam za namową Julianny i... PODOBA MI SIĘ Twój domek. Ogród może mniej, bo ja lubię naturalistycznie bardziej i sama mam pewnie ze dwa razy większy, więc jestem do czegoś innego przyzwyczajona. Na dzień dobry poradzę Ci, żebyś te zaróżowione wierzbki Hakuro Nishiki strzygła nawet 3–4 razy w sezonie. One te różowe listki mają tylko na młodziutkich pędach. Poza tym lubią przycinanie i będą się pięknie zagęszczać, utworzą kulki na nóżce. O rododendrony dbaj (mają płytko korzenie i przesychają) i obserwuj uważnie, bo po cichutku lubią się rozchorować. Trzymaj w roślinnej „apteczce” Previcur i nawet profilaktycznie podlewaj je roztworem co kilka tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.05.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witaj pestka Bardzo mi miło, odpiszę Ci troszkę później w komentarzach Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.05.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) Witam wszystkich po któtkiej przerwie Korzystając z tego,że moje dzieciątko na chwile zasneło.... wskakuję na fm zobaczymy ile uda mi się napisać Po pierwsze musze sie z Wami podzielić mega radością jaką dało mi ( nam z Arturem ) spotkamie u emirandy Wspaniali własciciele, Pani domu przesympatyczna, pogodna i z sercem na dłoni!!! Edytowane 25 Maja 2012 przez Karolina i Artur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.06.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Kochane moje Ostatnio zdrówko mi płata troche figle .... Ale to nic mega poważnego, poprostu zbiegło sie kilka spraw i sił troche mniej... Do tego Julcia ma fale ząbkowania, problemy z brzuszkiem ( mam nadzieje że brzuszek odpuscił, bo dzis było juz dobrze ), działam troche z moim mini biznesem i tak jakoś odpuściłam fm Czasami wpadne na minutke i to wszystko... ale obiecuję poprawę W domku nic ciekawego się nie dzieje, narazie domek nie sprzedany, a mi z powodu tych wszystkich rzeczy o których pisałam jakoś chęci do dopieszczania brak Trawka rośnie ... mamy za sobą 2 koszenia Troche łysawych plam.... no jednym sałowem do prawdziwego trawnika jeszcze daleko Jak sie pogódka poprawi to pyknę fotki oczywiście hehe Pozdrawiam serdecznie i mam ndzieje ze przy okazji nadchodzacego długiego weekendu nadrobie u Was wszystkie zaległości!!!! Buziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogal777 05.06.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 cd. zdjęć roboczych i już nawet troszke nieaktualnych Nasza sypialnia: http://img849.imageshack.us/img849/4579/dsc0822vv.jpg http://img718.imageshack.us/img718/3854/dsc0825a.jpg http://img38.imageshack.us/img38/7595/dsc0831u.jpg http://img94.imageshack.us/img94/3405/dsc0844b.jpg http://img194.imageshack.us/img194/7272/dsc0833f.jpg Jutro postaram sie obfocić reszte domu i uaktualnić wrzucone pomieszczenia Ściskam mocno Witaj. Mam pytanko. Czy to łóżko nie skrzypi wam? (szczególnie jak się siada) ? nasze to jakaś masakra. Nie ma szans na bezgłośne położenie się.... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.06.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 rogal777 witam Nasze łożko rzeczywiście troche skrzypiało na początku Wkurzało mnie to niesamowicie ale Artur, rozkręcił je jeszcze raz, złożył na nowo i jest oki Nie wiem co tam zaczarował ale podziałało przynjamniej narazie heheh P.S Na przyszłośc zapraszam do zakładki "komentarze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts