Karolina i Artur P 09.07.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Zapraszamy do komentowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 09.07.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Witam, pamiętam wasz popredni dziennik i ekspresową budowę - oby ta poszła równie sprawnie. My startujemy o PnB w przyszłym tygodniu i zakładam podobny plan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.07.2011 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witaj dakula Fajnie,że będziemy działać w podobnym tempie Będę kibicować! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 10.07.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 no nareszcie się przeniosłaś od razu z przyjemnąscią się czyta i ogląda, tamto to była jakaś masakra teraz to ja tu będę stałym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.07.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 to ja tez bede tutaj Was podczytywać, choć ja tej starej formuły nie znałam i nie jestem pewna czy tak jest lepiej, że komentarze i dziennik są osobno, ale postaram się przyzwyczaić Ja caly czas dojrzewam do prowadzenia dziennika, ale miał go prowadzić mój mąż i po kilku wpisach jakoś odpuścił sobie pozdrawiam i życzę bezproblemowej i szybkiej budowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.07.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Hej Karolcia O wiele fajniejsza ta forma dziennika bardziej przejrzysta - chyba także zmienię swojaCo tam w spr budowlanych ? Jakieś nowe pomysły? Przemyślenia ?Pozdrawiam gorącą Buziakisaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.07.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 AJA 123 Bardzo się cieszę!!!!!!!! Zapraszam oczywiście regularnie Pozdrawiem serdecznie! lucka6 mam nadzieję,że się przyzwyczaisz i polubisz tą opcję dziennika Chyba powinnaś przejąć dziennikowe stery i zacząć się dzielić nowinkami z Twojej budowy Z przyjemnością będę zaglądać Pozdrawiam!!! Saluś przenos się kochana, zachęcam tak jest naprawdę duuużo lepiej Nowosci narazie niewiele,ale coś tam skrobnę Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 10.07.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witaj Karola fajnie, że założyłaś dziennik dzień po dniu - jakoś lepiej się go czyta;) będę często zaglądać. Jestem pod wrażeniem Twoich pomysłów. Ps. taras w mieszkaniu masz boski - mając taki, chyba nie myślałabym o nowym domu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redcode 10.07.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Nie tylko budowanie uzależnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaszymon 11.07.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Witam, super, że przenieśliście dziennik budowy Teraz "podglądanie" będzie wygodniejsze Projekt domku bardzo fajny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.07.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Hej Karola,Ta forma dziennika jak najbardziej mi odpowiada, w poprzedniej ciężko się było odnaleźć.Zdecydowaliście już z czego będziecie robić dach, dachówka czy jak ostatnio blachodachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.07.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 oldzia kiedy się tu przeprowadzilismy tez takie rzeczy chodziły mi po głowie Ale jednak swój dom to zupełnie inna bajka Zapraszam "do siebie" jak najczęściej redcode masz racje, ale o ile inne uzaleznienia wydawały się dla mnie oczywiste to konkretne stało się zaskoczeniem Pozdrawiam! monika&szymon zapraswzam do podglądania ale i do doradzania, podpowiedzi forumowiczów.... = bezcenne Pozdrawiam serdecznie!!! mariomili witaj Tym razdem blachodachowka odpadła na starcie zpowodu naszego "wolego oka" brzydko coś takiego wygląda. W grę wchodziła tylko dachówka lub gont, po wycenie staneło na goncie bitumicznym.... powód cena pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 11.07.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 oldzia kiedy się tu przeprowadzilismy tez takie rzeczy chodziły mi po głowie Ale jednak swój dom to zupełnie inna bajka Zapraszam "do siebie" jak najczęściej jasne:yes: wiem o czym mówisz:D dom + ogród = WIELKIE SZCZĘŚCIE!!! oczywiście będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.07.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witam! Będę gorąco kibicować Waszemu budowaniu Choć masz już doświadczenie, to wsparcie duchowe może Ci się czasami przydać Tak na marginesie to podziwiam Cię, że masz siłę na budowanie kolejnego domu w tak krótkim czasie:) Potwierdzasz tym samym obiegową opinię, że pierwszy dom budujesz dla... no na pewno nie dla siebie. Ja na razie jestem przekonana do dwóch rzeczy, które bym zmieniła: dach dwuspadowy ze względu na niższe koszty i umieszczenie kominka w salonie. Niestety na tym etapie dokonanie zmian już jest niemożliwe, więc lecimy dalej, choć serce trochę boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.07.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Karola a duża różnica wyszła pomiędzy dachówką a gontem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 13.07.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 ja znowu lubie dachy wielospadowe Saly taki dziennik jest o wiele bardziej przejrzysty, więc zamieniaj na taki jeśli masz chęć ja też miałam chęć sprzedać benka i budować nastepny, więc coś w tym chyba jest ale mąż się nie zgodził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.07.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Witaj ewanz każde wsparcie jest baaaardzo mile widziane i podczas budowy niezbędne Chyba każdy w pewnym momencie chciałby zmienić coś w swoim domku, więc to normalne Śliczne masz córeczki Podziwiam też mega porządek jaki masz na budowie Mam cichą nadzieję,że u mnie będzie tym razem chociaż troche podobnie Kiedy chcecie się przeprowadzić, bo chyba niedoczytałam tego??? Pozdrawiam serdecznie i zapraszam jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.07.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 mariomili koszt suchy stosunku tego gontu do dachówki nie był duży ale kiedy dochodzą okucia, koszt dodoatkowy więźby, ułożenia i całej reszty to praktycznie drugie tyle.... Dachu mamy ponad 320 metrów więc globalnie troszkę sie nazbiera Pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.07.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 hej blekitna ja też będę namawiać Saly żeby przeszła na stronę dzienników dzień po dniu Kochana mój mąż na początku nie chciał o tym słyszeć, ale po kilku tygodniach delikatnych rozmów i aregumentów .... zmienił zdanie Bardzo sie cieszymy,że budujemy nowy dom Buziaki :***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.07.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 oooooooooooo nowa odsłona dziennika! Bardzo dobrze w tamtym jakoś nie mogłam się odnaleźć Teraz będzie łatwiej wpadać na ploty i pogaduchu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts