Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ja tez bede tutaj Was podczytywać, choć ja tej starej formuły nie znałam i nie jestem pewna czy tak jest lepiej, że komentarze i dziennik są osobno, ale postaram się przyzwyczaić :) Ja caly czas dojrzewam do prowadzenia dziennika, ale miał go prowadzić mój mąż i po kilku wpisach jakoś odpuścił sobie :)

pozdrawiam i życzę bezproblemowej i szybkiej budowy!!!

AJA 123

Bardzo się cieszę!!!!!!!!

Zapraszam oczywiście regularnie ;)

Pozdrawiem serdecznie!

lucka6 mam nadzieję,że się przyzwyczaisz i polubisz tą opcję dziennika ;)

Chyba powinnaś przejąć dziennikowe stery i zacząć się dzielić nowinkami z Twojej budowy :yes:

Z przyjemnością będę zaglądać :)

Pozdrawiam!!!

Saluś przenos się kochana, zachęcam tak jest naprawdę duuużo lepiej :)

Nowosci narazie niewiele,ale coś tam skrobnę ;)

Buziaki :***

oldzia kiedy się tu przeprowadzilismy tez takie rzeczy chodziły mi po głowie ;) Ale jednak swój dom to zupełnie inna bajka :)

Zapraszam "do siebie" jak najczęściej :)

redcode masz racje, ale o ile inne uzaleznienia wydawały się dla mnie oczywiste to konkretne stało się zaskoczeniem ;)

Pozdrawiam!

monika&szymon zapraswzam do podglądania ale i do doradzania, podpowiedzi forumowiczów.... = bezcenne ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!

mariomili witaj :)

Tym razdem blachodachowka odpadła na starcie zpowodu naszego "wolego oka" brzydko coś takiego wygląda. W grę wchodziła tylko dachówka lub gont, po wycenie staneło na goncie bitumicznym.... powód cena ;)

pozdrawiam!

Witam!

Będę gorąco kibicować Waszemu budowaniu :D Choć masz już doświadczenie, to wsparcie duchowe może Ci się czasami przydać ;)

Tak na marginesie to podziwiam Cię, że masz siłę na budowanie kolejnego domu w tak krótkim czasie:)

Potwierdzasz tym samym obiegową opinię, że pierwszy dom budujesz dla... no na pewno nie dla siebie.

Ja na razie jestem przekonana do dwóch rzeczy, które bym zmieniła: dach dwuspadowy ze względu na niższe koszty i umieszczenie kominka w salonie. Niestety na tym etapie dokonanie zmian już jest niemożliwe, więc lecimy dalej, choć serce trochę boli.

Witaj ewanz każde wsparcie jest baaaardzo mile widziane i podczas budowy niezbędne :)

Chyba każdy w pewnym momencie chciałby zmienić coś w swoim domku, więc to normalne ;)

Śliczne masz córeczki :yes:

Podziwiam też mega porządek jaki masz na budowie :jawdrop:

Mam cichą nadzieję,że u mnie będzie tym razem chociaż troche podobnie ;)

Kiedy chcecie się przeprowadzić, bo chyba niedoczytałam tego???

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam jak najczęściej :)

mariomili koszt suchy stosunku tego gontu do dachówki nie był duży ale kiedy dochodzą okucia, koszt dodoatkowy więźby, ułożenia i całej reszty to praktycznie drugie tyle.... Dachu mamy ponad 320 metrów więc globalnie troszkę sie nazbiera ;)

Pozdraiwam :)

hej blekitna :)

ja też będę namawiać Saly żeby przeszła na stronę dzienników dzień po dniu ;)

Kochana mój mąż na początku nie chciał o tym słyszeć, ale po kilku tygodniach delikatnych rozmów i aregumentów ;) .... zmienił zdanie ;)

Bardzo sie cieszymy,że budujemy nowy dom :wiggle:

Buziaki :*****