Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Niom na zdjeciach wszystkie wydają sie ogromne ;) Jak trafisz na wysokie w rozsądniej cenie dasz znać nieeee ???? ;)

Wiesz,ze ja już też skłaniam sie do opcji czarno-srebrnej ;)

No nie moge, non stop podejmuje tyyyle różnych decyzji domowych a z piekarnikiem bujam sie w ta i z powrotem :rotfl:

Buziaki :******

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochana wcale nas nie zamęczasz :no: a forum i MY jesteśmy po to żeby takie zawiłości z wyborami rozwiązywać :lol:

Ja też jak tak dłużej dumam nad tym Twoim piekarnikiem to mi się ten srebrno czarny wydaje najwłaściwszy.......

Co do roletek wewnętrznych wydaje mi się że białe by lepiej pasowały - tak jak piszesz mogą się gryźć z kolorem drewna na podłodze, a wokoło planujesz dużo bieli więc białe rolety się ładnie wkomponują :yes:

cześć Dziewczyny! Czytam Wasze wpisy codziennie, ale niestety nie mam czasu dołączyć się do dyskusji. Co do wyłączającego się dziennika mam to samo na komputerze w pracy. Zawsze przeglądarka mi się wyłącza jak zaczynają się ładować zdjęcia, a na laptopie domowym wszystko śmiga super. Nie wiem od czego jest to uzależnione.

Co do doniczek to też mam takie u siebie i też szukałam wyższych ale ta firma robi max 53 cm wysokości. Są podobne na allegro i nawet w dobrej cenie http://allegro.pl/lechuza-cubico-50x50-95-cm-donica-srebrna-przecena-i2062187097.html

Pozdrawiam serdecznie!

Karola rolety bez dwóch białe!!!!:p Nic nie będzie zimno:no: Ja mam na dużym oknie w salonie białe zewnętrzne i jak zasłonie jest w porządku. Tak jak piszesz, przy drugiej opcji, kolor może się nie zgadzać z podłogą, a tu masz pewniaka, że nie będzie się rzucało w oczy, a będzie jaśniutko i przyjemnie. Biel wcale nie jest zimna, ale mówi Ci to miłośniczka bieli więc mnie traktuj z przymrużeniem oka :lol2:

Byłam w H&Y kupiłam dwa misie:wiggle: duży był ostatni, małe były dwa, ale jak kobitka zobaczyła jak się rzuciłam na te miśki to od razu złapała tego ostatniego:rotfl: ale jaja.

Koników niestety nie było, ale były szufladki:rolleyes:

Martuśka po pierwsze wielkie dzięki za zakup misiaczków!!!! :hug:

Dobrze,ze zdążyłaś w oststniej chwili!!! ;)

Daj znać kochana kiedy i jak moge je od Ciebie odebrać ;)

A co do żaluzji będą białe :D :D :D

Są zdecydowanie "bezpieczniejsze" no i ja też uwielbiam bielllll............ ;)

Buziaki :****

Edytowane przez Karolina i Artur :P

Nadrobiłam wkońcu, a że sesja to rzadko bywam ;)

Przede wszystkim najlepszego dla Julci z okazji roczku ! ;-) Oby kolejny rok był tak piękny jak ten, a nawet i lepszy ;-)

A teraz odnośnie donic :D W firmie, w której pracuje mój mąż są takie doniczki kwadratowe ;) Są 3 różne wymiary i nie są drogie, są plastikowe i pięknie się błyszczą ;) My mamy u siebie czerwone ;) Na zdjęciu stoją jak stoją, bo chciałam pokazać jak wyglądają wzrostowo ;) 26, 36 i 46 cm ;-) Ale niestety chyba wyższych nie mają :( A fajne by były właśnie 70 - 80 cm :D Ceny tych co pokazałam są niewielkie, bo ok. 20, 30 i 50 zł, więc te 700 zł za 70 - 80 cm to kosmos..

http://i40.tinypic.com/21cy0eq.jpg

Aaaaaa piekarnik czarno-srebrny ;)

Edytowane przez eLTeeS

Karola ale u Ciebie postępy. sprawnie Wam idzie.

co do piekarnika podoba mi się biały ale myślę że szybko może się znudzić wiec obstawiam srebrno-czarny :p

Ps to my mamy prawie rówieśników:yes: mój młodszy synuś 26. 01 skończy roczek

Karolku u mnie w rodzinie mam kilku styczniowców ;)

Julka i mój tatat to 24.01

Brat 08.01

Siostra tak jak Twój synio 26.01

No nasze dzieciaczki dzieli 2 dni ;) :)

a ja sama to marcowy baran ;)

Dzięki za głos w sprawie piekarnikowej :)

Pozdrawiam!

Witaj Karolinko!

Czy mogłabyś zdradzić gdzie zamawiałaś oświetlenie do sypialni?

Pozdrawiam

Dorota

Witaj!

Jasne, oświetlenie kupione w sklepie Sinus w Lublinie, jak wpiszesz nazew sinus w gooogle napewno wyskoczą Ci skelpy internetowe gdzie można nabyć oświetlenie ;)

Pozdrawiam!!!