Karolina i Artur P 23.01.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Niom na zdjeciach wszystkie wydają sie ogromne Jak trafisz na wysokie w rozsądniej cenie dasz znać nieeee ???? Wiesz,ze ja już też skłaniam sie do opcji czarno-srebrnej No nie moge, non stop podejmuje tyyyle różnych decyzji domowych a z piekarnikiem bujam sie w ta i z powrotem Buziaki :****** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.01.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Kochana wcale nas nie zamęczasz a forum i MY jesteśmy po to żeby takie zawiłości z wyborami rozwiązywać Ja też jak tak dłużej dumam nad tym Twoim piekarnikiem to mi się ten srebrno czarny wydaje najwłaściwszy....... Co do roletek wewnętrznych wydaje mi się że białe by lepiej pasowały - tak jak piszesz mogą się gryźć z kolorem drewna na podłodze, a wokoło planujesz dużo bieli więc białe rolety się ładnie wkomponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka9 23.01.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 cześć Dziewczyny! Czytam Wasze wpisy codziennie, ale niestety nie mam czasu dołączyć się do dyskusji. Co do wyłączającego się dziennika mam to samo na komputerze w pracy. Zawsze przeglądarka mi się wyłącza jak zaczynają się ładować zdjęcia, a na laptopie domowym wszystko śmiga super. Nie wiem od czego jest to uzależnione.Co do doniczek to też mam takie u siebie i też szukałam wyższych ale ta firma robi max 53 cm wysokości. Są podobne na allegro i nawet w dobrej cenie http://allegro.pl/lechuza-cubico-50x50-95-cm-donica-srebrna-przecena-i2062187097.htmlPozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Karola rolety bez dwóch białe!!!! Nic nie będzie zimno:no: Ja mam na dużym oknie w salonie białe zewnętrzne i jak zasłonie jest w porządku. Tak jak piszesz, przy drugiej opcji, kolor może się nie zgadzać z podłogą, a tu masz pewniaka, że nie będzie się rzucało w oczy, a będzie jaśniutko i przyjemnie. Biel wcale nie jest zimna, ale mówi Ci to miłośniczka bieli więc mnie traktuj z przymrużeniem oka Byłam w H&Y kupiłam dwa misie:wiggle: duży był ostatni, małe były dwa, ale jak kobitka zobaczyła jak się rzuciłam na te miśki to od razu złapała tego ostatniego:rotfl: ale jaja. Koników niestety nie było, ale były szufladki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.01.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 admete dzięki No ja też teraz najbliżej jestem wersji czarny ze srebrnym No i żaluzje będą białe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.01.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Witaj justka9 Podczytuj, zaglądaj i w miarę możliwości się odzywaj Widzę,że i Ciebie dopoadła "klątwa" mojego dzinnika Dobrze,że chociaż w domu wszystko jest ok Twoje doniczki też oglądałam wcześniej Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.01.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Martuśka po pierwsze wielkie dzięki za zakup misiaczków!!!! Dobrze,ze zdążyłaś w oststniej chwili!!! Daj znać kochana kiedy i jak moge je od Ciebie odebrać A co do żaluzji będą białe :D Są zdecydowanie "bezpieczniejsze" no i ja też uwielbiam bielllll............ Buziaki :**** Edytowane 23 Stycznia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 jesli chodzi o rolety to nie mam pojęcia ale donice fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Karola ale u Ciebie postępy. sprawnie Wam idzie. co do piekarnika podoba mi się biały ale myślę że szybko może się znudzić wiec obstawiam srebrno-czarny Ps to my mamy prawie rówieśników:yes: mój młodszy synuś 26. 01 skończy roczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 23.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Nadrobiłam wkońcu, a że sesja to rzadko bywam Przede wszystkim najlepszego dla Julci z okazji roczku ! Oby kolejny rok był tak piękny jak ten, a nawet i lepszy A teraz odnośnie donic W firmie, w której pracuje mój mąż są takie doniczki kwadratowe Są 3 różne wymiary i nie są drogie, są plastikowe i pięknie się błyszczą My mamy u siebie czerwone Na zdjęciu stoją jak stoją, bo chciałam pokazać jak wyglądają wzrostowo 26, 36 i 46 cm Ale niestety chyba wyższych nie mają A fajne by były właśnie 70 - 80 cm Ceny tych co pokazałam są niewielkie, bo ok. 20, 30 i 50 zł, więc te 700 zł za 70 - 80 cm to kosmos.. http://i40.tinypic.com/21cy0eq.jpg Aaaaaa piekarnik czarno-srebrny Edytowane 23 Stycznia 2012 przez eLTeeS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 24.01.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witaj Karolinko!Czy mogłabyś zdradzić gdzie zamawiałaś oświetlenie do sypialni?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.01.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dzis wtorek - czyli urodziny Twojej córuni Wszystkiego najlepszego dla niej, niech się chowa zdrowo i szczęścliwie:rolleyes: Mój synek kończy roczek za miesiąc:) Miłego dnia :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.01.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Karolka Wszystkiego najlepszego dla Julci, moja córcia też ma dziś urodziny, tylko że 6;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.01.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Karolinko,Wszytkiego Najlepszego dla Córeczki z okazji 1 urodzin:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.01.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witaj Karolcia Co do rolet - tyż jestem za białymi Co do Twojej Córci - najlepsze życzonka dla niej http://img585.imageshack.us/img585/872/83095387.jpg Uploaded with ImageShack.us Całusy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.01.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Wszystkiego najlepszego dla córuni i dla mamuni !!!! Zdrówka przede wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.01.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Karola ale u Ciebie postępy. sprawnie Wam idzie. co do piekarnika podoba mi się biały ale myślę że szybko może się znudzić wiec obstawiam srebrno-czarny Ps to my mamy prawie rówieśników:yes: mój młodszy synuś 26. 01 skończy roczek Karolku u mnie w rodzinie mam kilku styczniowców Julka i mój tatat to 24.01 Brat 08.01 Siostra tak jak Twój synio 26.01 No nasze dzieciaczki dzieli 2 dni a ja sama to marcowy baran Dzięki za głos w sprawie piekarnikowej Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.01.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA JULCI Przynajmniej symboliczny tort dla forumowych cioć http://img16.imageshack.us/img16/8755/dsc0062vt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.01.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 eLTess dzięki za głos piekarnikowy Doniczki fajne widziałam ich oferte tylko ja włąśnie teraz poluję na większe.... jak byś na cos trafiła, to... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.01.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witaj Karolinko! Czy mogłabyś zdradzić gdzie zamawiałaś oświetlenie do sypialni? Pozdrawiam Dorota Witaj! Jasne, oświetlenie kupione w sklepie Sinus w Lublinie, jak wpiszesz nazew sinus w gooogle napewno wyskoczą Ci skelpy internetowe gdzie można nabyć oświetlenie Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts