kocimieta 19.04.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Karolina, każdy budujący musi zaliczyć jakąś wpadkę z którąś z licznych ekip, niestety Dobrze,że to tylko ogród i się w porę zorientowałaś. Zresztą do tej pory wszystko super ogarniałaś, a przy finale zrobiłaś się może mniej czujna, zaabsorbowana dopieszczaniem domu - no i stało się! Ale na pewno ogród bedzie zachwycał - tak jak dom. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.04.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 No trochę dużo powiedzieli za ogród! bez systemu nawadniającego??/ ila masz arów działkę????powiem ci ,że z tymi ogrodami robionymi przez fachowców to porażka. trzeba kogoś z zamiłowaniem:sick: a o takich trudno.u mnie założony trawnik rok temu choruje:sick: koszmarnie wygląda/ a teraz musze czekać na to kiedy będą mieć coś wolnego ,żeby coś zrobili z tą trawą , bo sama nie dam rady:spam: a i katalpa jeszcze nie wypuściła pączków:sick: oj te ogrody!!!!! jak mam malusieńki, ale mam. i bezobsługowy z iglakami i irgami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Karolcia, nie chcę mi się wierzyc w to co napisałaś, jak to człowiek musi mieć oczy dodokoła głowy i jeszcze dobrym psychologiem być. O moim zakładaniu trawnika juz nie napiszę, bo to koszmar był, teraz sie az boję kogokolwiek brać. Tez uważam, że lepiej byc stratną i dalej z takimi ochlapusami nie robić, bo tylko mozna się na jeszcze większe starty narazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 19.04.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witaj Karolciu :hug: Bardzo mi przykro ze trafiłaś na takich pipipipiii wykonawców...tylko nie potrzebne nerwy, strata pieniędzy, może zafunduj im jakąś anty reklamę My w wolnych chwilach na palcu sami działamy, a też sie dzisiaj nerwów najadłam przez sąsiada:mad:(to chyba zawiść i zazdrość ludzka, której nie cierpię) pojechałam do sklepu, zakupiłam prawie 100 sadzonek żywopłotu (którego wcale nie planowałam) i niech rośnie w oczach )) Pozdrawiam i dużo pozytywnej energii przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Rany Boskie Karola - mowę mi odjęło po tym co przeczytałam w dzienniku http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif przytulam tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Karola - aż się zdenerwowałam Nie odpuszczaj dziadom Walcz ! Słowna umowa też jest wiążąca. Przynajmniej postrasz ich.... Gówniarze pie..ne !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.04.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 o rety, przykro czytac takie newsy i faktycznie musieli byc niezli skoro przy Twoim doswiadczeniu ich nie rozszyfrowałaś...pamiętam że Ci zazdrościłam że masz taką fajną i niedrogą ekipę do ogrodów...a tu duuppa...kurcze, jednak nic nie jest przypadkiem My ostatnio tez troche mielismy przejsc z oknami i tez jestesmy zniesmaczeni, bo wzielismy slawe forum i to chyba najgorsza ekipa ktora do tej pory u nas byla.... Pozdrawiam serdecznie i zycze jeszcze troszke cierpliwosci, bo to jednak juz ostatnia prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.04.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Cześć Karolino! Właśnie trafiłam na Twój dziennik i strasznie żałuję, że tak późno Masz piękny, jasny i przestronny dom. Aż nie chce się wierzyć, że to wszystko powstało w tak krótkim czasie. Najbardziej podoba mi się bilardownia i ta urocza obrazkowa galeryjka na jednej ze ścian. Od razu widać, że to bardzo klimatyczne miejsce. A, no i drzwi wejściowe po prostu bomba! Chwyciły mnie za serce już po zobaczeniu pierwszej fotki Gratuluję! I z największą przyjemnością podglądam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.04.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Twoj dom jest jak piekna muzyka-wszystko takie dopracowane i zgrane!!!!Czy moge zapytac o zaluzje-biale w salonie?Czy to drewno?Jaka szerokosc szczebelek i caly wymiar i gdzie zamawialas?I jesli moge o koszt zapytac-moze byc na priva.Dziekuje serdecznie i caly czas stoje za Waszymi drzwiami:lol2:POZDRAWIAM W TEN PIEKNY DZIEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.04.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Karolina dobrze ,że humor dopisuje i pogoda też. a najważniejsze, że ma kto ci te rośliny wsadzać i trawę zasiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.04.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 CZEŚĆ MOJE KOCHANE!!!! Dzięki za zrozumienie i wsparcie, odrazu mi lepiej Postaram sie odpowiedzieć na pytania zarówno w komentach jak i w wiadomościach prywatnych ( tam to dopiero mam zaległości ) Ale nie wiem na ile pozwoli mi Julka .... od wczoraj nagle dostała takiego katarku,że nie spała pół nocy, teraz zasneła ale co chwile się budzi Daje jej maść do noska, kropelki i mam nadzije,ze jutro będzie lepiej narazie masakra W listopadzie jak miala taką noskową masakre i wogóle była chora to te krople i maść jej pomogły więc licze na to że teraz też sie uda ... monix78 witam wszystkie kolory jakimi malowałąm są albo w dzinniku albo w komentarzach już po 15 marca. jak tylko znajde chwile to Ci odszuakm a jak bardzo zalezy Ci na czasie to postaraj się dokopać W salonie jest grafit ten sam co przy schodach, ściana za kominkiem to jaśniutki szary ten sam co u Julki w pokoju. Reszta salonu to biel. W sypialni to złamany beż z ciepłą szaroscią w zależności od oświetlenia Zasłony kupione w Almi Decor. Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 20.04.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Wow przybiegłam do Ciebie z wątku Gumisiowej i jestem pod ogromnym wrazeniem Twojego domku. Mistrzostwo świata:) Jeśli pozwolisz zapytam czy domek malowaliscie farbami Para jeśli tak jak one się sprawują? Drugie pytanie mam odnośnie Twojego blatu kuchennego ? Z czego on jest zrobiony i jak się nazywa hm.. kolor? Będę wdzięczna za odpowiedz i zagladać bo naprawdę warto ogladać takie wnętrza to wielka przyjemność. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.04.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Saly, kocimeta, admete, emiranda, lucka, monia, pinacolada jeszcze raz wielkie za wsparcie :**** monia całą działka ma 1000 matrów minus dom, kostka, tars itd. Biorąc pod uwagę co chcieli mi wsadzići jak wykonywali pracę, to stanowczo za duzo Dominika no to NIECH ROŚNIE!!! Rozumiem i współczuję, a żywopłot spełni swoje zadanie Drop_Inn witam serdecznie!!! Baaardzo mi miło!!! Dziękuję Zapraszam serdecznie GUMISIOWA Żaluzje są drewniane, szerokość listewek to 5 cm. Mam 3 duze żaluzje każda ma ok 120cm szerokości i 350cm wysokości. Nie robiłąm podziału i steruje się nimi fantastycznie!! Bardzo lekko Jedynie przy podnoszeniu do samej góry już troszeczke czuć ciężar ale bez przesady Tymbardziej że tak wysoko podnosze je tylko do mycia Cena bardzo przystępne i konkurencyjna wśród ofert które zebrałam w Lublinie. Za całość ostatecznie zapłąciłam 3100zł. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.04.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 danutka33 witam serdecznie Tak dom malowaliśmy farbami PARA mieszkamy krótko ale narzie jestem z nich bardzo zadowolona Było kilka sytuacji kiedy ściana ubrudziłą sie a to przenoszonym meble a to czymś innym i narazie schodzi idealnie Blat w kuchni mam z forniru egzotycznego tego samego co frony w ciemnej części zabudowy kuchennej... boshe... na śmierć zapomniałam nazwy.... dziura normalnie ale spoko przyponę sobie Niemniej jednak forniru na blat nie polecam bo bardzo sie rysuje Pozdrawiam serdecznie i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.04.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 monia z roślinami będziemy musieli działać sami ale reszte będę miec załątwiona a to najważniejsze Buziaki i miłego dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.04.2012 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 witam ,kochana macie piękny domek,prześledziłam Wasz cały dziennik;) Wszystko wyszło pięknie Ja z moim M zaczynamy wiosną dalsze postępy i mam kilka pytań. Ja tak jak i Ty jestem fanką antresoli.My mamy ją nad jadalnią. Ponieważ już użytkujecie Wasz domek to czy widzisz dużo minusów jeśli o nią chodzi. Nasi znajomi mają antresolę tak jak Wy nad 40m salonem i mówią że już by się na nią nie zdecydowali.Czy ucieka Wam ciepło do góry?nie macie na górze za gorąco.Czy bardzo głośno jest w pokojach na poddaszu ,jeśli na dole gra TV bądź macie gości? A i ile Was wyniosła balustrada na antresoli,jakie w przybliżeniu są ceny za szklaną balustradę? My też taka chcemy, a długość naszej to 3m. Pozdrawiam:) witam Ja za to nigdy bym z antresoli nie zrezygnowała Ja ja uwielbiam!!! Szczerze mówiąc myślam że bedzie duża różnica ciepła ale kiedy było zimno i grzejniki chodzily na maksa to różnica wynosiła 0,5C byłam w szoku pozytywnym Na dole may podłogówkę może to częściowo jej zasługa, nie wiem ale tak czy siak ten problem nas nie dotyczy Owszem jeżeli chodzi o głośność to napewno jest to nieco bardziej odczuwalne, niż wtedy gdy piętro od partery dzili strop, ale my mamy małą córeczkę która sobie spokojnie śpi w swoim pokoju kiedy my ze znajomymi siedzimy w salonie, rozmawiamy, śmiejemy się ( a ja do cichych nie należę i gadam duuużo ).... Cena balustrady takiej jak nasza zaczyna sie od 1100-1200 za metr bieżący. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 20.04.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Dzięki za szybciutką odpowiedz pytam bo właśnie prawie zamówiłam kuchnię wybrałam właśnie takie fronty jak Ty ciemne. Mam tylko dylemat z blatem chyba zdecyduje sie na kamień skoro mówisz ze forniru nie polecasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.04.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 witam Ja za to nigdy bym z antresoli nie zrezygnowała Ja ja uwielbiam!!! Szczerze mówiąc myślam że bedzie duża różnica ciepła ale kiedy było zimno i grzejniki chodzily na maksa to różnica wynosiła 0,5C byłam w szoku pozytywnym Na dole may podłogówkę może to częściowo jej zasługa, nie wiem ale tak czy siak ten problem nas nie dotyczy Owszem jeżeli chodzi o głośność to napewno jest to nieco bardziej odczuwalne, niż wtedy gdy piętro od partery dzili strop, ale my mamy małą córeczkę która sobie spokojnie śpi w swoim pokoju kiedy my ze znajomymi siedzimy w salonie, rozmawiamy, śmiejemy się ( a ja do cichych nie należę i gadam duuużo ).... Cena balustrady takiej jak nasza zaczyna sie od 1100-1200 za metr bieżący. Pozdrawiam!!!ja też mam pustkę nad salonem- mniejszą od waszej. ale też bym z niej nie zrezygnowała:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monix78 20.04.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Dziekuję za odpowiedź. Będę się przedzierać przez dziennik :yes:czytałam, ale doczytałam tylko o kolorze w łazience. Ale spróbuję jeszcze raz. Zdrówka dla Julci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.04.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Karolcia na pewno sobie sami poradzicie z tymi nasadzeniami, ja wlasnie dzisiaj tez kupiła kilka roślinek, zdążyłam tylko przyjechac do domu, a tu burza sie rozpętała, nawet grad padal, więc dopiero jutro to będe sadzić A trawnik jak masz kim tez Ci na pewno zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts