kakusek 15.05.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Karolinko wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 16.05.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!! Długich lat razem w zgodzie i miłości (my też mieliśmy swoją 10.05 maj najpiękniejszy miesiąc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.05.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Karolinko czy ja dobrze widze i okap nad wyspa swieci na czerwono? (wolalabym niebieski ) Masz moze jeszcze gdzies w glwoie jakie konkretnie kupilas swietlowki do tej wneki nad blatem i jak one sa polaczone? Zastanawiam sie czy brac swietlowki czy nie wlozyc tam tasmy ledowej(tylko czy wystarczajaco oswietli ) .Czy Twoje swietlowki mrugaja w poczatkowej fazie swiecenia i czy swiatlo od razu jest mocne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Hej Karola! :hug: Na początku chciałabym Ci napisać,ż e macie cudowny domek.Świetnie urządzony-z gustem,funkcjonalny.Wokół jak widzę powstaje piękny ogród.... Czytałam o przygodzie z firmą ogrodową ..... Widzisz-"nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło:-jak mówi przysłowie .Macie piękny ogród i pewnie dużo tańszy Podoba mi się u Ciebie wszystko!!! I domek macie na moim ulubionym osiedlu Wiekszość osób gdyby miałatakie cudo nigdzie by się nie ruszyła Lecz rozumiem Twoje wewnętrze budowlane ADHD Zgodnie z przysłowiem: pierwszy dom buduje się dla wroga drugi dla przyjaciela trzeci dla siebie Coś czuję,że będzie u Was do 3 razy sztuka Z okazji rocznicy ślubu życzę Wam przedwe wszystkim zdrowia,miłości oraz spełnienia marzeń (3-ciej budowy ???? ) Bużka! I bawcie się dobrze w Barcelonie ( co nie znaczy grzecznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.05.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 100 wspólnie szczęśliwie spędzonych lat I wiesz co? Kiedyś, kiedy Cie podczytywałam pomyślałam sobie, że ta szalona Karola pewnie długo nie wytrzyma I wychodzi na to, że się nie myliłam. I zupełnie serio uważam, że mogłabyś budować na sprzedaż. Masz dryg kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.05.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Martusia, no co ja na to wszystko poradze ???? tak mi się zrobiło ot co! Nowa jednostrka chorobowa uzaleznienie od budowania Nie, no tak poważnie to myśle,że do 3 razy sztuka jednak Kolejny domek .... czyli 4 to juz parterówka na emeryturę Buziaki :*** Dominika dziękujemy baaaardzo Emiranda dzięki wielkie , fajne te projekty robią wrażenie ale ja coś ciut bardziej zachowawczego chyba teraz wybuduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.05.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 pasie, kakusek, blekitna, narendil, lady dzięki wielkie kochane kakusku Wyślwietacz na moim okapie ma wielkiść 1cm x 2cm i widać w nim tylko cyferkę któa określa poziom działania pochłaniacza, rzeczywiście cyferka jest czerwona ale mi akurat nie przeszkadza U mnie we wnee są dwie świetlówki, nie mam pojęcia jak są połączone, ale napewno żaden elektryk nie będzie miał z tym problemu Nic mi nie miga i wszystko odrazu dobrze świeci Lady faaaajnie,że jesteś Bardzo sie cieszę, że rodzinka za kilka miesięcy Wam sie powiększy Kiedyś wspominałaś o takich planach ( jeszcze dawno temu u mnie na tarasie ale zapomniałam .... a tu takie super wiadomości!!! ) No ja mam nadzije,ze ten trzeci domek jak kiedyś w końcu powstanie to nas zadowoli na dłużej Narazie najtrudniejsze zadanie, czyli sprzedanie tego domu.... nie wiem ile to potrwa może kilka mesięcy może dłuuużej... potem musze znaleść w okolicy działkę, wiec do nowej budowy jeszcze długa droga Z projektem pójdzie łatwiej , najwyżej bedzie indywidualny Buziaki i mam nadzieję,ze znajdziesz chwilkę na odwiedziny i tym razem koktajle bezalkoholowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.05.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 narendil no widzisz i nie wytrzymałam Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Lady faaaajnie,że jesteś Bardzo sie cieszę, że rodzinka za kilka miesięcy Wam sie powiększy Kiedyś wspominałaś o takich planach ( jeszcze dawno temu u mnie na tarasie ale zapomniałam .... a tu takie super wiadomości!!! ) No ja mam nadzije,ze ten trzeci domek jak kiedyś w końcu powstanie to nas zadowoli na dłużej Narazie najtrudniejsze zadanie, czyli sprzedanie tego domu.... nie wiem ile to potrwa może kilka mesięcy może dłuuużej... potem musze znaleść w okolicy działkę, wiec do nowej budowy jeszcze długa droga Z projektem pójdzie łatwiej , najwyżej bedzie indywidualny Buziaki i mam nadzieję,ze znajdziesz chwilkę na odwiedziny i tym razem koktajle bezalkoholowe Karola! Takie domki sprzedają się zaskakująco szybko.Szczególnie taki gustowny i funkcjonalny jak Twój . I jeszcze na osiedlu w mieście.Takie perełki niedługo stoją w kolejce do sprzedaży więc przemyśl to jeszcze raz Jestem pewna,że szybko znajdzie się nowy nabywaca-czego życzę Obym tylko zdążyła jeszcze zobaczyć Twój domek na żywo Już się boję jak będzie wyglądał kolejny DOM, bo co następny to ładniejszy Do miłego Buźka! Edytowane 16 Maja 2012 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka9 17.05.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Widziałam Twój domek na allegro...nie jest Ci szkoda, tyle pracy i serca w niego włożyłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.05.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) Kolejna budowa? Wow, podziwiam, że masz jeszcze na to chęci Ale w końcu najważniejsze żeby zawsze kierować się tym co podpowiada nam serce (no, może czasem warto też dać dojść do głosu rozumowi;)). Jeśli czujesz, że powinnaś budować - buduj. A my będziemy mieć kolejny wątek do odwiedzania Edytowane 17 Maja 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.05.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 justka, to prawda serca i pracy włozyłam w ten dom sporo ale po pierwsze taka prac, chociaż czasami frustrująca jest dla mnie mega przyjemna A po drugie moje serce tam gdzie moi bliscy W kolejnym domu bedzie mi minimum tak dobrze jak tu byle z Arturem i Julcią Powiem Ci,ze z ta sprzedażą już tak jest że pierwszy raz chyba najtrudniejszy, (chociaż jakoś mi osobiście bardzo ciężko nie było z poprzednim domem ) a potem kolejny raz jest łątwiejszy, bo wiem ,ze ... - da się wybudować, -kolejny dom jest lepszy - moge spełniać moje marzenia i dodatkow odzięki takim decyzjom budowac kolejny raz już bez kredytu a z sumą na koncie... Moze ktoś stwierdzi, że to głupie , ale do mnie to wszytko przemawia i dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.05.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Drop-Inn W tym przypadku jak rzadko w życiu serce i rozum idą w parze Mam nadizje,ze jak już dojdzie do tej mojej budowy po raz tzreci, to będzie ze mną Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.05.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Lady oby Twoje słowa były prorocze!!!!!!!!!!! Musisz mnie koniecznie odwiedzić!!! Zresztą dogadamy sie telefonicznie Trzymaj sie cieplutko... a raczej trzymajcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 18.05.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Karola już go sprzedajesz??? zadziwiasz mnie, a już na pewno tempo w jakim to wszystko robisz.... a co w tym domu jest nie tak??? (dlaczego kolejny) Karola dowiedz się tylko w US czy od tego domu nie będziesz musiała zapłacić podatku, bo przy pierwszym to na pewno nie, przy drugim trzeba uważać, bo Urząd może mieć przesłanki ku temu, że budujecie "na zarobek", dowiedz się tego, najlepiej żebyś miała odp. na piśmie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.05.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Karola miłego wypadu życzę. Zajdzcie do Hard Rock Cafe fajny klimat, może znajdziesz moją torebkę z pamiątkami którą zostawiłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Karola baaardzo miło mi było Was poznać i juz się nie dziwię jak Ty to wszystko robisz z Twoją energią p.s uważaj na Hiszpanów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Karola i Artur miło mi było was poznać Faktycznie energii starczy wam jeszcze na nie jeden dom Wypocznijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Karolinko, dzięki za spotkanko, miło, że mnie odwiedziłaś razem z Arturem, jesteście niesamowitymi ludźmi, rzadko kiedy spotyka sie ludzi z tak pozytywna energią , jak Wy dwoje. Uzupelniacie się w kazdym calu .I te wasze optymistyczne podejście do zycia. Było cudownie :hug::hug: Miłego pobytu w Hiszpanii, Artur to Ty uważaj na Hiszpanów, żeby Ci tej wspaniałej żony nie porwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 19.05.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Karolcia Ty już pewnie leżysz na plaży i się opalasz:cool: Życzę Wam udanego wyjazdu i dużo wypoczynku. Zbierajcie siły na następne "szalone" pomysły:D Odezwij się szybko jak wrócisz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts