Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Dzięki Martusia :hug: ;)

Spoko mi pasuje jak najbardziej :D

Julke wykąpię, uśpię i jestem Wasza, nawet do północy :D

Nad ranem wyjeżamy do Pragi więc po północy 4 godzinki snu i w drogę :lol2: Lubię to!

Sylwia mówiła,że się dostosuje wiec zadzwoni do nie i potwierdze spotkanko na 20.00 - 20.30 ;)

Buziakii

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:o:o:o bez wątpienia dom robi wrażenie!!!! W takim razie życzę szybkiej sprzedaży:yes: jak ma być takie cudo!

Karolcia ja jutro do 16 w pracy muszę być, jutro też Bartuś ostatni dzień w przedszkolu,( bo do końca lipca) więc muszę ten dzień wykorzystać maksymalnie:D żeby potem małego ze sobą nie ciągać. Także mi chyba lepiej pasuje ta 20 jednak, tym bardziej że teściówka zgodziła się zostać z dziećmi:D

Pasuje ci Karolka moja propozycja? :p

Coś Lady nic się nie wypowiada, gdzie ta koza nam zaginęła :p

Jestem jestem:D.

Co prawda rzadko ,ale spotkania sobie nie daruję ;) Mam nosa kiedy zalogować się na FM :D

Hej dziewczęta!

W związku z tym,że Martusi pasuje o 20 spotykamy się o 20 :).|Jak pisałam mi to nie robi różnicy :)

Do zobaczyska wiec :)

Karola powiem Ci, że gdyby nie nasze plany życiowe i gdybyś nie wybudowała tego domu tak daleko ode mnie, to sama bym od ciebie go kupiła :lol2:

Powodzenia w sprzedaży! Na pewno szybko wam się uda sprzedać domek, bo takich domów, wykończonych w takim standardzie i gotowych do zamieszkania, bez konieczności wykonania jakiegokolwiek, choćby najmniejszego remontu, jest naprawdę niewiele.

Oby poszło wam tak szybko jak nam.

Co do nowego domku,urzekł mnie! zwłaszcza bryła, w środku brakuje mi jeszcze jednego pokoju na piętrze :(

Z pewnością wybudujemy dom i na pewno będzie z płaskim dachem. Już nie mogę się doczekać etapu projektowania :lol2: tą część uwielbiałam najbardziej :lol2:

Hi Karolcia!!! Mam małą prośbę, czy mogłabyś mi zrobić zdjęcie z bliska jak wyglądają Twoje kinkiety na ściane tv? Jeśli nie bardzo masz czas to napisz mi chociaz proszę jak one są zamontowane? - dopiero dziś tak na spokojnie otworzyłam pudełko i jakoś to dziwnie dla mnie wygląda i nie wiem jak to przyczepić do ściany. Na zdjęciu ze sklepu jest taka ala płytka mocująca kinkiet do ściany a ja mam tylko dwa szklane klosze i do tego taki chromowane jakby pudełko do którego się je przyczepi, ale teraz nie wiem czy to "pudełko" powinno być umocowane bezpośrednio do ściany czy brakuje mi tej ala płytki mocującej, która jest na zdjęciu reklamowym :(:(Wiem nakręciłam trochę:D Nie chcę dzwonić i robić awantury dopóki nie oblukam co i jak:) Próbowałam się dopatrzeć u Ciebie na zdjęciach, ale niezbyt widać:(

Pozdrawiam (Magda- blondynka:lol2:)

Hi Karolcia!!! Mam małą prośbę, czy mogłabyś mi zrobić zdjęcie z bliska jak wyglądają Twoje kinkiety na ściane tv? Jeśli nie bardzo masz czas to napisz mi chociaz proszę jak one są zamontowane? - dopiero dziś tak na spokojnie otworzyłam pudełko i jakoś to dziwnie dla mnie wygląda i nie wiem jak to przyczepić do ściany. Na zdjęciu ze sklepu jest taka ala płytka mocująca kinkiet do ściany a ja mam tylko dwa szklane klosze i do tego taki chromowane jakby pudełko do którego się je przyczepi, ale teraz nie wiem czy to "pudełko" powinno być umocowane bezpośrednio do ściany czy brakuje mi tej ala płytki mocującej, która jest na zdjęciu reklamowym :(:(Wiem nakręciłam trochę:D Nie chcę dzwonić i robić awantury dopóki nie oblukam co i jak:) Próbowałam się dopatrzeć u Ciebie na zdjęciach, ale niezbyt widać:(

Pozdrawiam (Magda- blondynka:lol2:)

Spytałam się wczoraj mojego elektryka i już wszystko wiem, że tam z tyłu jest taka malutka płytka za która można przykrecić do ściany:P:bash:

Oj faktycznie blondyna ze mnie:rolleyes:

P.s Ja tu się dobijam za Tobą, a zapomniałam że nasza Karolcia byczy się w Pradze:P:bye:

Karola!!! witaj :hug:

Ale jaja ze sprzedażą Waszego domu :jawdrop:

Myśle,ze to była bardzo dobra decyzja :yes: cudownie,że kupiec znalazł sie tak szybko, bo o to wcale nie tak łatwo ;)

Ciesze się ,ze dobrze Wam we Francji :hug:

Buziaki dla całej rodzinki :***

Hej Magdzińska :hug:

Zrobię Ci jeszcze tą fotkę z kinkietami ale nic dodatkowego nie powinno znaleść sie w zestawie ;)

Wróciłam z Pragi na chwilke osiadam na tyłku więc będę odpisywać z mniejszym poślizgiem ;)

U mnie przed wyjazdem była MarJelka i Lady , było bardzo miło, bo dziewczyny są do tańca i do różańca ;) :hug:

Wielkie dzięki za odwiedziny :****

Witam.Jestem na etapie zakupu kostki , bardzo podoba mi się twój podjaz. Przeglądałam twoj dziennik ,ale nie mogłam znaleźć informacji jaką kostke kupiłaś tzn jakiej firmy i jaki kolor? Chodzi mi o tą ciemniejszą i jaśniejszą. Czy plyty tarasowe to libet venetia ? Z czego masz zrobione palisady przy schodach? Dziękuje za odpowieź.

Witam! Przepiękny dom! Zachwyca mnie tak samo z zewnątrz jak i wewnątrz- kilka Twoich zdjęć mam w inspiracjach :):):) (mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko). Naprawdę jest rewelacyjny!

Ale.... Też ostatnio spodobały mi się piętrowe :lol2: Nawet już był poruszony z mężem temat sprzedaży domu który dopiero postawiliśmy. Jednak na razie odpada- jak sobie pomyślę, że znowu bym musiała czekać- :no: nie ma mowy ja już się chcę przeprowadzać!

rivka odpowiedź poszła na priv ;)

pozdrawiam!

Nesska baaardzo dziękuję :)

A moje zdjęcia w czyiś inspiracjach to zaszczyt ;) :rolleyes: :)

Rozumiem Waszą chęc zamieszkania w dopiero co stworzonym domu :yes: :)

Na sprzedaż zawsze jest czas, jak zamieszkacie nacieszycie sie już troche domkiem i nadal takie myśli będą krążyc Wam w głowach to ogłosicie i zobaczycie co będzie się dziać ;)

Ja już szczerze nie moge doczekać sie sprzedaży i kolejnej budowy :rolleyes:

Pozdrawiam serdecznie!!!

Witam,

czy możesz umieścić tę odpowiedź dot. rodzaju kostki na tarasie na forum - ja też jestem na etapie wyboru kostki i ekipy a wykonanie Twojej kostki bardzo mi się podoba. Napisałam tez na priv. Będę wdzięczna za odpowiedź. pozdrawiam

Cześć Dziewczyny!!!! :hug:

W biegu ostatnio żyję i na fm żadko zaglądam :(

A ostatni weekend spedziłam z A. u naszej forumowej Saly i jej męża :wiggle:

Było suuuuuper! Poznałyśmy się z Saly już wcześniej ale to były krótkie spotkania a teraz mogłyśmy sie nareszcie nagadać :D

Niestety nadal czujemy niedosyt :D

Saly ma cuuuudowny dom, cała posiadłość jest BOSKA!!!

Podjechaliśmy pod dom i było taaak... :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Tak stan naszych szczęk utrzymywał sie do wyjazdu i w zasadzie trwa do tej pry :D

Na jej zdjeciach dom wygląda pięnie ale przysięgam jest 100 razy ładnieszy w realu.

A właściciele ????

Cudowni, ciepli, meeega gościnni !!! :hug:

Mój Artur nie chciał od nich wyjeżdzać i chętnie by przedlużył pobyt o tydzień! :lol2:

Mam nadzije,że juz niedługo odwiedzą nas na weekend w Lublinie :yes:

Kostka na podjeździe ta grafitowa to nostalit, a ta jasna to piccola. Tyle wiem ;)

Nie pamiętam nazwy kostki z tarasu i schodó ale kupowane były w tym samaym składzie, nazwa kostki z tarasu i schodów była podaana juz kiedyś w komentarzach lub dzienniku.

Wszystkie faktury mam u księgowej chwilowo wiec nawet nie moge sprawdzić....

Co do projektu to ostatnio mi sie zieniło ;P

Jestem za opcją bardziej ekonomiczną :D

Jesteśmy na etapie takim..... chcemy ten domek :D

Łączna powieżchnia użytkowa wraz z garażem to 253m2

Rzutów nie załaczam bo tam bylo by milion zmian,a le elewacja pozostała by niezmieniona :yes:

Jak domek sie sprzeda, ( narazie jest zainteresowanie ale konkretów brak ;) ) to przysiąde do rzutów, narysuje wszystko i Wam pokażę :yes:

http://img441.imageshack.us/img441/2193/frontga.jpg

http://img213.imageshack.us/img213/5570/frontreal.jpg

http://img818.imageshack.us/img818/8480/ogrd.jpg

http://img41.imageshack.us/img41/9303/zimmf.jpg

Wszystie zdjecia pochodzą ze strony pracowni Domy z Wizją :)

Edytowane przez Karolina i Artur :P