Saly 21.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Karolcia Dzięki za wszelkie miłe słowa Koniecznie musimy się kiedyś poznać w realu Chwalisz moje tempo a Wasze jest jeszcze lepsze Mury pną się błyskawicznie FAJOWO!!!!! Widzę, że ekipa sensowna i poukładana (wnioskuję po porządku na budowie) - u mnie był totalny rozgardiasz - ale to już chyba pisałam Już wiem o co chodziło z kominkiem tzn czemu chciałaś niżej Hmm trochę szkoda że Ci ta wysokość pokrzyżowała plan obudowy ale nie martw sie czasami trza wybrać mniejsze zło - a myślę że i tak kominek wymyślisz superowski Miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.09.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Cześć Karolcia! Twoja ekipa jest naprwdę szybka i z tego co na zdjęciach widać dokladna, na budowie panuje porządek co się chwali (mam nadzieje, że tak jest w rzeczywistości). Zarys na duże przeszklenie robi wrażenie. Trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.09.2011 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Saluś, myślę,że w wakacje wybierzecie sie na grilla do Lublina, pokoik gościnny będzie czekał! Jeżeli chodzi o ekipę, to w porównaniu do poprzedniej (z Benia) to dosłownie nie ma o czym mówić, przepaść! Panowie są sympatyczni, pracowici a to to z kolei zasługa krótko ich trzymającego szefa, jest z nimi na budowie codziennie po kilka godzin i nad wszystkim panuje. Obecna ekipa nawet zamiata dom na koniec dnia może to normalne ale w poprzednim domu kiedy się budował wszystkiego było po kolana! więc dla mnie to nowość Z kominkiem jakoś sobię poradzę, nawet mam jakiś pomysł Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.09.2011 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Cześć mariomili Stęskniąłm się juz za Tobą! tak jak już pisałam Saly z tej ekipy jestem dużo bardziej zadowolona, (odpukać, bo przecież jeszcze nie skończyli ) Pod koniec października będą wstawione okna i mam nadzieję,że dobrze będą wyglądaly te przeszklenia Pozdrawiam!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 23.09.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ... może to takie nasze życiowe ADHD ja zwyczajnie uwielbiam działać, bo te działania zawsze do czegoś prowadzą, a im szybciej sie do tego dojdzie, tym szybciej można się tym cieszyć a to mimo wszytko jest najprzyjemniejsze!!!! Witaj moja imienniczko szkoda że tak daleko mieszkasz, bo chętnie wzięłabym namiary na twoją ekipę, tempo prac oraz porządek na budowie robią ogromne wrażenie Karoliny już chyba tak mają, a przynajmniej ja tak mam, uwielbiam działać, w naszej rodzinie to ja jestem motorem napędowym, mąż na szczęście kroku dotrzymuje i mnie wspiera Powodzenia Karola, czy ja dobrze kojarzę, że w Beniu miałaś białe łóżko z tapicerowanym, wysokim, zagłówkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.09.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 (edytowane) Cześć Karola Mając bardzo negatywne doswiadczenia z ekipą murującą przy poprzednim domu teraz z ulgą odkrywam przyjemność tego etapu budowy i bardzo to doceniam Coś w imieniu Karolina musi być U nas jest podobnie, oboje uwielbiamy działać, czasmi śmiejemy sie,że gdyby jedno z nas trafiło na "normalnego" partnera związek długo by nie przetrwał , a tak razem idziemy do przodu... Ja w beniu miałam łóżko z wysokim tapicerowanym zagłówkiem ale inne... jest u mnie w dzienniku na 2 stronie ( bo teraz trafi do pokoju gościnnego). Teraz myślę m.in właśnie o białym łóżku tapicerowanym... ale ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła Pozdrawiam serdecznie Ciebie i maleństwo!!! Edytowane 23 Września 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 23.09.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Dziękujemy Ja niestety mam podobne doświadczenia z poprzednią ekipą, więc muszę znaleźć inną. Zresztą przy poprzedniej budowie nie mieliśmy szczęścia do "fachowców" choć wielu było z polecenia i inni byli zadowoleni, ale my (a zwłaszcza ja) jesteśmy perfekcjonistami Mój mąż z kolei twierdzi, że gdybym związała się z kimś innym, ten ktoś szybko by zwariował i trafił pod jego opiekę Jemu to się nie zdarzy, bo sam jest psychiatrą i podobno mnie "rozgryzł" i dlatego jest w stanie ze mną żyć Pamiętasz może z jakiej strony jest to zdjęcie? Wkleiłaś je u siebie w dzienniku http://img40.imageshack.us/img40/3562/ko55.jpg Spodobało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.09.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 "....Mój mąż z kolei twierdzi, że gdybym związała się z kimś innym, ten ktoś szybko by zwariował i trafił pod jego opiekę ... " dobre Na priva już wysłałam namiar na łóżeczko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.09.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Pamiętasz może z jakiej strony jest to zdjęcie? Wkleiłaś je u siebie w dzienniku http://img40.imageshack.us/img40/3562/ko55.jpg Spodobało mi się z tej strony: http://www.bettendirekt.com/pl/lozka-tapicerowane/16-lazora.html ja kupiłam to łóżko (można je obejrzeć w dzienniku) - jest naprawdę super, ładnie zrobione i co najważniejsze, czekałam na nie niecały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 23.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 z tej strony: http://www.bettendirekt.com/pl/lozka-tapicerowane/16-lazora.html ja kupiłam to łóżko (można je obejrzeć w dzienniku) - jest naprawdę super, ładnie zrobione i co najważniejsze, czekałam na nie niecały tydzień ja bywam u ciebie regularnie i jakoś nie zwróciłam na nie uwagi już idę do ciebie oglądać, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.09.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Karolcia no muszę to jeszcze raz napisać : BUDOWA WZOROWA - jednak można - mam na myśli murarzy!!!!! Fajnie że trafiłaś na taką ekipę Wiara w ludzi powraca:-) Moi mnie tak wku... ze do tej pory jak o nich myślę to się dziwię , że im nie podziękowałam Ale uczymy się na błędach i to niestety każdy na swoich Oczywiście wpraszam się na grila latem - Lublin daleko ale na trasie do mojej rodzinki w Zamościu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.09.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 I jeszcze mam pytanko Kupiłam płyty tarasowe Libet Torino Wiem że takie miałaś - są boskie Będę je miała na tarasie - ułożyłam sobie parę i.....one są różnej grubości!!!!!! Niby w katalogu jest napisane 3-4 cm ale nie zauważyłam tego wcześniej i mój wykonawca mówi że to będzie nieładnie wyglądało że one takie nierówne Czy miałaś podobny problem???? Czy Twoje po ułożeniu tworzyły równiutką powierzchnię ???? czekam na info i pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ...mam sentyment do imienia Karolina, moje pierwsze dzieciątko takie właśnie miało mieć imię, ale okazało się być chłopczykiem pozdrawiam serdecznie ;D u mnie było odwrotnie, miałam być chłopczykiem i dostać imię po moim pradziadku - Karol, ale okazałam się dziewczynką więc tata dodał tylko "ina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.09.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Saluś dziękuję Ci baaaardzo Jeżeli chodzi o płyty to u nas nie były idealne ale różnica wynosiła dla mnie jakieś 3max 4 mm więc ja osobiście w żaden negatywny sposób tego nie odbierałam ... Bardzo duże są różnice w grubości u Was ? Myśle ,że różnica kilkumilimetrowa przy dużej powierzchni (tego typu a'la kamień ) nie będzie stanowiła problemu i będzie ładnie wyglądać, u nas ani ja ani nikt na to uwagi zupełnie nie zwracał.... więc myślę,że u Ciebie wszytko będzie ok No Zamość od Lublina rzut beretem Więc już zapraszam serdecznie! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.09.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Aniuell witam serdecznie!!! Zaglądaj i odzywaj się jaknajczęściej, będzie mi bardzo miło Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 24.09.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ależ Ty masz energię , dziewczyno !Ile w Tobie życia i radości !Uwielbiam takich ludzi z pozytywnym nastawieniem do życia.Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.09.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Dziękuję Karoluś za info Rozpakujemy jutro jeszcze jedną paletę i zobaczę Póki co pechowo bo różnica w poszczególnych płytach spora:-( Twoje plany zakupowe w bieli - przefajne Bardzo mi się podobają i w moim stylu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 26.09.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 lecisz jak burza!!! kochana mój pseudo dziennik na benku jest co do bieli tez ją pokochałam (kiedyś strasznie nie lubiłam) ale teraz mam nową miłość, zaczęłam chodzić na warsztaty decoupage!!! pokochałam to ogólnie byłam zawsze zakochana w malarstwie, zdobieniu i takich pierdułkach. tak bardzo mi się to spodobało, że zmieniam odrobine koncepcję urządzania domu na ciutkę eklektyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.09.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 masulda dziękuję Ci baaaardzo!!!! Zapraszam zarówno do odwiedzin jak i doradztwa Dzisiaj wizualki łazienki ale w najbliższym czasie na tapecie bedzie również sypialnia pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.09.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Saluś Trzymam kciuki za równe płyty w kolejnej palecie, mam nadzieję,że wszystko będzie ok! Coraz bardziej przymierzam sie do wyborów konkretnych płytek, armatury, oświetlenia itp. Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts