Barbara74 27.04.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A drzwi wewnętrzne pamiętasz firmę tak w zasadzie to mi chodziło o biel we wnętrzach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Basiu drzwi wewnętrzne to pol-skone model simple A w domu biały kolor, to zwykły biały z firmy PARA. mariomili ja myślałam o sobocie 16 czerwca, bo tydzień wcześniej ja nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.04.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Karolina, super optymistycznie powiało od Twojego wpisu!!! Świetnie że udało Wam się zbudować dom który lubicie My na razie też z naszego jesteśmy wciąż zadowoleni, projektowanie jego było przyjemnością, dotychczasowe ekipy też były ok (no...może poza tą od okien), ale wiem że jeszcze dużo przed nami i pewnie nie raz będziemy się denerwować..Choć wciąż nam się wydaje że ten domek jest taki NASZ.... Mam do Ciebie pytanie - jakiej dokładnie wielkości są Wasze żaluzje - są z jednego kawałka czy z kilku? Napisałabyś mi (na priv) ile Was kosztowały i ewentualnie podała namiary na tą firmę? My w górnej części dużego okna też planujemy żaluzje drewniane, ale muszą być z silniczkiem i wycena którą dostaliśmy nas trochę dobiła (ponad 8tys. - z silnikiem i sterownikami)...Będę wdzięczna za info o Waszych pozdrawiam serdecznie!! P.S. Ogród zaczyna wyglądać super.... Hej Przepraszam przeoczyłam Twój wpis Ja mam 3 żaluzje, każda ma ok 120cm szerokości i 350cm wysokości. Za trzy żaluzje o wymiarach 120x350cm zapłaciłam łącznie 3100złotych. Żaluzje drwniane, 5cm szerokości listwy, każda ż żaluzji jest w jednym kawałku Firma bardzo dobra i konkurencyjna cenowo, jutro odnajdę namiary i napiszę Plisssss w razie "w" przypomnij mi Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.04.2012 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Karolinko juz dooglądałam nowe zdjęcia Nawet z placem zabaw się nie ociagasz . Ale z drugiej strony długi weekend - ciepło i słonecznie - to na co czekać ? Mała już będzie miała tyle frajdy Twój kolorowy pościk naprawdę podniósł mnie na duchu i dał nadzieję że nasz plac budowy się kiedyś wreszcie skończy Udanego weekendu życzę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-446831.gif Ps cieszę się że się zobaczymy 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.04.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Karolina po weekandzie już powinno się zazielenić ale super będzie miał szkrab w piaskownicy. i huśtawki fajne( będziesz bujała hustawkę godzinami). zamień na ślizgawkę moj syn jak był mały nie chciał schod\ić z hustawki i kazał sie prawie przez godzinę huśtać a już jesteście w piachu, bo u nas już bardzo ciepło na dworze( polu jak u nas gadają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 karolinko ale pięknie huśtawkę wymalowałaś na blue:wiggle: i ja też życzę udanej majówki:) bo tyle wolnego, moj syn ma całe 14 dni wolne w liceum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.04.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 admete, monia ... cześć kochane Niewiedziałam,że mozna az tak czekac na troszke zielonej trawki.... kochamu słońce i upły tez ale pustyni wokół domku już nie Monia jak rano zobaczyłam ten cały placyk zabaw to stwierdziłam,ze smutaśny jakis, wiec w samochód, 3 minutki byłam w OBI kilka kolorowych puszeczek, pędzel.....i tak się rozpędzialm,ze rękawiczek nie założyłam bo i po co ???? przecież to kilka szczebelków drabinki... ( dobrze,że za podest sie nie wziełam ) no i najpierw kilka kropek żółtych, potem czerwonych a na koniec wyślizneła mi się troszke puszka z niebieskim kolorem i całe dłonie miałam smerfastyczne Poszedł w ruch rozpuszczalnik i szczoteczka.... brrrrr na szczeście kończyny wróciły do normy Jedym słowem pełen profesjonalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.04.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Karola poszalałaś z tym malowaniem Ale efekty widać Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.04.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 No no, grillowanie czas zacząć. Pięknie się robi na ogrodzie Karola!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.04.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Karolcie miłego grila w gronie rodzinnym, juz wiem gdzie mniej więcej on będzie tzn wiem dokładnie cha cha, super tam u Was jest, mój M stwierdził, że to niemozliwe, że to jego rodzinne miasto, wyglada jak na wsi http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce33_(www.e-gify.pl).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Karolka no to poszalałaś!!!!! z farbą!!! niebieską!!!! miałam na myśli;)a w taki upał jakis parasol nad piaskownicą ustaw:) Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.04.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 karolka udanej inauguracji grillowej!!!! a zdradz jaka róznica jest miedzy tobą a rodzeństwem:) a na zdjęciu ciebie jeszcze nie widziałam. Bo Martę i Lady owszem;) a na tym avatarku mało cię widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.04.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 myślałam, że masz większą wyspę, przynajmniej na większą wygląda moja będzie miała 170 x 100 cm i myślałam, że będzie nieco mała, ale już wiedzę że będzie w sam raz i jeszcze pytanko macie podłogówkę w łazienkach na górze? bo w łazience Julci masz malutki grzejnik i zastanawiam się czy jest wystarczający? i pamiętasz nazwę i producenta tapety w sypialni? szukam czegoś takiego na ściany przy schodach buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.04.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Basia dzięi za pochwały na wyrost Ala dzięki wielkie Dobrze,że już wiesz gdzie, to w czerwcu łatwiej trafisz Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.04.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Monia dzisiaj rano Artur zabrał Julcię właśnie do OBI żeby kupić parasol nad piaskownicę Więc Będzie chroniona, w takie upały to obowiązkowy zestaw Wielki parasol przy grillu tez jest A w razie "W" można sie schornić w przyjemnym cieniu na tarasie Powiem Wam,ze początkowo byłam zła na usytuowanie działki chciałam ogród strikte od południa i zachodu ale teraz uważam,ze tak jak mam jest idealnie... tzn.... Na tarasie mam słońce od świtu do godz. 11.00 Część tarasu jest w słońcu do 13.00 potem cudowny cień .............. Miejsce grillowe w słońcu prawie do zachodu.... Jednak usytuowanie zupełnie od południa-zachodu... (tak mają moi teściowie i rodzice) bywa meczące i bez drzew, markiz i innych tego typu wynalazków jest cieżko.... U nas też ma być markiza i juz sie jej doczekać nie mogę bo sprawia ,ze taras dla mnie robi sie bardziej przytulny No ale musze poczekać na przypływ gotówki Monia ja mam skończone 26lat Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.04.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Karola, moja wyspa początkowo wydawała mi sie bardzo mała , teraz uważam że jest ok A jak Ty bedziesz miaął 170 to juz wogóle bomba! Mamy w łazienkach i pralni na górze podłogówkę Grzejniczki malutkie ręcznikowe wzieliśmy dodatkowo Tapeta kupiona w Leroy, nazwy nie pamiętam ale poszukam juz komuśkiedyś zawałąm, poszukam wieczorkiem, teraz lece przyprawiać jeszcze miesko na grilla Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.04.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 o kobitko jaka ty młoda jesteś!!!!! atwoj dom wygląda na dzieło dojrzałej, doświadczonej kobiety:o. na prawdę więc zasługujesz na pochwały za kawał pożadnej roboty;) przepięknie przemyślany, urządzony dom i ogród. niestety w Milo u Ali mnie będzie. ale licze na jakies zdjątka moich przyjaciółek z fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.04.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Monia mi czasami wydaje się że moimdotychczasowym życiem można by obdzielić trzy panie po 40-stce Dziękuię Ci baaardzo!!! Szkoda,że Cię nie bedzie :( A moze przyjedziesz do mnie 16 czerwca cio????? Zapraszam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.04.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 dziękuję bardzo!!!!! bardzo chętnie !!!!!!! mam nadzieje ,że znów coś mi nie wypadnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Karolinko.widzę ,że Twoja księżniczka ma już piękne królestwo!!za każdym razem jak do Ciebie zaglądam to dłuuugo nie mogę wyjść z szoku ,w jakim tempie wam się udało tego wszystkiego dokonać !No wieeelki szacun kochana:yes:życzę ,aby Wam się w tym nowym domku cudownie mieszkało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts