Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No kochane dzięki ogromne za komplementy ;) :hug:

Ala byliśmy w Zamościu, dużo mniejsze zoo ale bliżej ;)

A na tym etapie Julka była zachwycona , teraz to jeje chyba by wystarczyło duże akwarium :lol2:

A tak poważnie to ona uwielbia zwierzątka, obserwuje, czasami się troszke boi ale ciekawość zwycięża ;) :lol2:

Pozdrawiam serdecznie!

Piękny dom, tak po ludzku urzadzony, tapeta buźkowa od dawna mi sie nie podoba, ale u Was leży jak ulał, schody extra, sypialnia przytulna, bilard ech.. Mozna by tak pisać i pisać, no i Wy fajne laski, miłego weekendu życzę.

Czym masz zwienczoną podmurówkę i słupki w ogrodzeniu?

Edytowane przez e-mól

Dzięwczyny dzieki ogromne za dobre słówka :hug:

Szczerze mówiąc odkąd pojawiła sie Julcia kompletnie nie moge wrócić do siebie sprzed ciąży a barkuje mi do tego kilkanaście kg mniej :sick: wiec poracha :mad:

No ale nie o tym chciałam.... ;)

Zaraz odpisze na pytanka ;)

Beauty :)

Farba którą malowałam jest przeznaczona do malowania na zewnątrz, zarówno drewna jak i metalu...

Najpierw kupiłam bejce, kilka kolorów, ale jakoś efekt nie był satysfakcjonujący, wiec odtatecznie padło na te farby, sprawdze popołudniu w garażu puszke co to za farba, ja kupiłam w OBI tam jest bardzo duzy wybór kolorów i różnych farb właśnie do malowania na zewnątrz....

Pinacoladka :)

Zaluzje wykonała firma Aliplast , tel: 81 7450032

Jestem z tej realizacji baaardzo zadowolona :yes:

Martuś

Pragnę zaprostestować!!! ;)

Julcia sie znowu zmieniła i teraz bliżej jej z podobieństwem do mamusi ;) :p

:hug:

IZA 30

Placyk zabaw kupiony w OBI za chyba 590zł, doodatkowo dokupuje się zjeżdzalnie, taka plastikową falę, dość długa i jej koszt to dodatkowe niespełna 400zł.

Ale zjezdzalnia jest oddielnie wiec przymusu nie ma ;) My chcieliśmy odrazu za jednym zamachem ,a le maja dowieść dopiero po weekendzie majowym ;)

Pozdrawiam!

e-mól

Witam, dzięki :hug:

My robiliśmy na ogrodzenie takie specjalne, betonowe "czapy" robione były na zamówienie w Lublinie.

Pan zrobił pomiar, zrobił formy i wykonał właśnie takie czapeczki na podmurówkę i słupki właśnie ;)

Pozdrawiam!

Beauty bardzo możliwe :yes:

Ale jeszcze sie upewnię ;)

Ja kupowałam w takich mini puszeczkach po 0,2L a i tak nie zużyłam nawet połowy ;)

Wiesz w obi na jednym z regałów widziłam kilku producentów, przeróżne kolory, jedne w macie inne w połysku, napewno cos wybierzesz ;)

A tych słupów jest m.w.ile? pytam dlatego ,bo ja mam do poprawki czapy na niektórych słupach i pan krzyknął sobie 120zł od czapy co wydaje mi się kosmiczną sumą !!! Mam prośbę ,czy w wolnej chwili możesz mi zrobić zbliżenie tej czapy ?A farb będę szukać jutro ,bo do piątku muszę facetowi dowieźć...dorabia mi słupy do huśtawki .Szczerz mówiąc zrobił wielkie oczy na mój pomysł z pomalowaniem jej na smerfowy kolor:Dale mam to w nosie Edytowane przez Beauty