emiranda 30.04.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Karolcia, milo mi Cię poznać, super dziewczyna jesteś, no a Julcia śliczny bobasek, jak mozna się w niej nie zakochać Byliście w Warszawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Karolinko piekne we dwie jesteście!!!!!a z tymi długimi włosami wyglądasz cudnie!!!!!!Rybki mówisz spodobały się Julci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.04.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 No ,no ,no,,jakie laski!!!starszą to już znam ,ale młodsza to jest nieziemski słodziak!!Karolinko ,skoro Małej się podobają rybki,to Kochaniutka śmigaj do sklepu po akwarium,,dopiero będzie radocha!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.04.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 No kochane dzięki ogromne za komplementy Ala byliśmy w Zamościu, dużo mniejsze zoo ale bliżej A na tym etapie Julka była zachwycona , teraz to jeje chyba by wystarczyło duże akwarium A tak poważnie to ona uwielbia zwierzątka, obserwuje, czasami się troszke boi ale ciekawość zwycięża Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.04.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A jeszcze miałam spytać ,czy ta farba ,którą malowałaś huśtawkę to jest farba do drewna na zewnątrz? poszukuję turkusowej do pomalowania ławki i huśtawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.04.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Karolina - jak Ty laska jesteś A Julcia słodziaczek kochany Ps. daj namiary na ludzi od żaluzji wewnetrznych, please.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.04.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja właśnie też przyszłam w sprawie lasek:D fajniutkie jesteście obie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.04.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Karolcia, sliczne z Was dziewczynki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Pięknoty! a Julcia to cały tatuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 01.05.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Karolcia super z Was Dziewczyny Mam pytanie ile kosztował ten plac zabaw dla Julii? Właśnie chcę kupić coś mojej damie w przystępnej cenie;) Pomysł pomalowania drabinki-BOMBA:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.05.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) Piękny dom, tak po ludzku urzadzony, tapeta buźkowa od dawna mi sie nie podoba, ale u Was leży jak ulał, schody extra, sypialnia przytulna, bilard ech.. Mozna by tak pisać i pisać, no i Wy fajne laski, miłego weekendu życzę. Czym masz zwienczoną podmurówkę i słupki w ogrodzeniu? Edytowane 1 Maja 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.05.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Juleczka tak samo jak jej mama sliczna jest! Fajnie Was zobaczyc. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.05.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Dzięwczyny dzieki ogromne za dobre słówka Szczerze mówiąc odkąd pojawiła sie Julcia kompletnie nie moge wrócić do siebie sprzed ciąży a barkuje mi do tego kilkanaście kg mniej wiec poracha No ale nie o tym chciałam.... Zaraz odpisze na pytanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.05.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Beauty Farba którą malowałam jest przeznaczona do malowania na zewnątrz, zarówno drewna jak i metalu... Najpierw kupiłam bejce, kilka kolorów, ale jakoś efekt nie był satysfakcjonujący, wiec odtatecznie padło na te farby, sprawdze popołudniu w garażu puszke co to za farba, ja kupiłam w OBI tam jest bardzo duzy wybór kolorów i różnych farb właśnie do malowania na zewnątrz.... Pinacoladka Zaluzje wykonała firma Aliplast , tel: 81 7450032 Jestem z tej realizacji baaardzo zadowolona Martuś Pragnę zaprostestować!!! Julcia sie znowu zmieniła i teraz bliżej jej z podobieństwem do mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.05.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Właśnie wczoraj patrzyłam w Nomi na decorala ,może to ta farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.05.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 IZA 30 Placyk zabaw kupiony w OBI za chyba 590zł, doodatkowo dokupuje się zjeżdzalnie, taka plastikową falę, dość długa i jej koszt to dodatkowe niespełna 400zł. Ale zjezdzalnia jest oddielnie wiec przymusu nie ma My chcieliśmy odrazu za jednym zamachem ,a le maja dowieść dopiero po weekendzie majowym Pozdrawiam! e-mól Witam, dzięki My robiliśmy na ogrodzenie takie specjalne, betonowe "czapy" robione były na zamówienie w Lublinie. Pan zrobił pomiar, zrobił formy i wykonał właśnie takie czapeczki na podmurówkę i słupki właśnie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.05.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Karolino ,a pamiętasz może ile płaciliście za te czapy na słupki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.05.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Beauty bardzo możliwe Ale jeszcze sie upewnię Ja kupowałam w takich mini puszeczkach po 0,2L a i tak nie zużyłam nawet połowy Wiesz w obi na jednym z regałów widziłam kilku producentów, przeróżne kolory, jedne w macie inne w połysku, napewno cos wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.05.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ojj.... z tego co pamiętam, za całość, czyli czapy na słupkach, podmurówce ale tez całe zwieńczenie murku przy (wokół) miejsca smietnikowego, zapłaciliśmy 2000pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.05.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) A tych słupów jest m.w.ile? pytam dlatego ,bo ja mam do poprawki czapy na niektórych słupach i pan krzyknął sobie 120zł od czapy co wydaje mi się kosmiczną sumą !!! Mam prośbę ,czy w wolnej chwili możesz mi zrobić zbliżenie tej czapy ?A farb będę szukać jutro ,bo do piątku muszę facetowi dowieźć...dorabia mi słupy do huśtawki .Szczerz mówiąc zrobił wielkie oczy na mój pomysł z pomalowaniem jej na smerfowy kolor:Dale mam to w nosie Edytowane 1 Maja 2012 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts