monika996 01.05.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Karolina ale mieliście super wycieczkę!!! a jakiego kwiata dostałaś ja nie byłam w zyciu w Kazimierzu nad Wisłą udanego coś nie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) Cześć Karola Placyk fajny bardzo dobrze że go stuningowałaś http://emoty.blox.pl/resource/23_129_8.gif Z tego co pamiętam twoja Julka jest rówieśniczka mojego synka i jak daję radę na placu? Bo ja za swoim biegam z wywieszonym jęzorem bez problemu wczłapuje na zjeżdżalnie ( bierze przykład ze starszaka) Co o zaproszenia to z miała chęcią ja jestem pierwsza na tego typu spotkanka. Do Ali nie dam rady bo pracuję ale mam nadzieje że w czerwcu dam radę Ps piękna z Ciebie kobieta - laska że hej Edytowane 2 Maja 2012 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.05.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) [Pinacoladka Zaluzje wykonała firma Aliplast , tel: 81 7450032 Jestem z tej realizacji baaardzo zadowolona Karolka - dzieki wygooglowałam ich i musze przyznać, że zgłupiałam bo.....oni generalnie zajmują sie aluminium a ja myslałam, że Twoje żaluzje sa drewniane... Jak to jest?? EDIT: juz doczytałam w dzienniku - Twoje sa drewniane To dobrze, zara do nich napisze bo na stronie nic o żaluzjach nie ma Edytowane 1 Maja 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.05.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 pinacoladka wpadłam na chwilkę, sprawdziłam i wkradła sie literówka... Numer telefonu jest poprawny a firma nazywa sie Alplast. Sorki mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.05.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Witam serdecznie.Chcialam tylko przeprosic ze wslizgnelam sie z pytaniem do dziennika zamiast do komentarzy.Gapa ze mnie....Co nie zmienia faktu ze moje pytanie jest jak najbardziej aktualnie.Z gory dziekuje za pomoc.(chodzi o lampe w salonie)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Karola super spędzacie weekend zazdroszczę Wam tarasu i możłiwości wyjścia w sekundę na dwór bez pakowania tysiąca rzeczy ze sobą jak to wygląda u mnie jak jedziemy do mojej mamy na działkę Ale juz za rok................. Buziaki zostawiam Ps piękne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.05.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 fajna kobieta witam! Lampa w salonie to Alaksander, zakupiona w sklepie Sinus tutaj link: http://www.krysztalowelampy.pl/zyrandolaleksandersrebrny-p-248.htmlNasza lampa jest dłuższa, zmieniliśmy łańcuch poprostu na dłuższy bo przy tej wysokości pomieszczenia byl za krótki ...Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.05.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Karolinko dalej jesteście nad jeziorkiem????? pogoda piękna letnia???? pływaliście już???? jaka temp. wody???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.05.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Karolina - gratuluje Wam domku- bardzo fajny i dobrze przemyslany. super ze doswiadczenia z poprzedniego Wam pomogly w podjeciu wielu decyzji! szkoda ze do Was wczesniej nie trafilam ... ale lepiej pozno niz pozniej... bardzo pozytywnie. salon i balustrada na schodach super! mysze jeszcze odnalezc w komentarzach co to za lampa w sypialni jest bo bardzo ladna... a w Twoim watku nie podalas nazwy :/ no nic - szukam tez na strnie sklepu ale poki co przeszlam tylko polowe stron. zazdraszczam tez dzialki i fajnego osiedla! przestrzen to super poczucie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.05.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Beauty pyknę Ci dzisiaj zdjęcie czapy U mnie szeokośc działki od frontu to 24,5 metra, ale ile metrów czap to nie powiem Karolku Julka nie ma jeszcze zjeżdzalni,a le myśle ,ze sama nie da rady wdrapać się na te sczebelki Huśtawke bardzo lubi ale furrorę robi nadal piaskownica, z niej może poprostu nie wychodzić A do mnie zapraszam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.05.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Karolinko buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.05.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 monia hej Kazimierz warto odwiedzić bo to dla mnie klimatyczne miejsce z duszą Z nad jeziorka wróciliśmy, dzisiaj dokupiłam znowu kilka krzewików i ciesze sie jak dziecko Trawka wzeszła, ładniej od frontu, z tyłu troszke chwastu dodatkowo sie pokazało no ale idzie trawka w dobrym kierunku Wczoraj pływaliśmy, woda orzeźwiająca ale naprawde juz fajna nicol21 witam! Dzięuję bardzo Postram się odnaleść tą lampę POzdrawiam!!! admete Powiem Ci szczerze że posiadajac dzici dom docenia sie 1000 razy bardziej Mozliwość właśnie wyjścoa bez tysiaca tobołków, szybkie wejscie do domu po coś co w danej chwili jest potrzebne.... BEZCENNE !!!! Już za kilka miesięcy będziesz miała tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.05.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Aluś dzięki kochana Byłam u Ciebie widziłam cuda w ogrodzie i widoki za oknem ale nie miałam chwilki,zeby cos skrobnąć Poprawie się i niedługo Cię odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.05.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Karola ,nie licz mi metrów tylko policz ilość ,to choć m.w.sobie obliczę ile kosztowała jedna.Pozdrawiam i życze wszystkiego najlepszego na resztę weekendu! Do nas dzisiaj przyjeżdża mój brat ze swoja nową laską .Mam treme,ale myślę ,że ona ma większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.05.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Beauty, kochana ale u mnie cena któą podałam jest za czapy na słupkach, czapy na murku wokół śmietnika, i czapy na podmuróce pod przęsłami... więc nie wiem czy Ci to pomoże .... ale wklejam zaraz zdjecia ogrodzenia to może coś to da Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.05.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Karolina dzieki - lampe znalazlam gdzies pod koniec wiszacych na centrum oswietlenia - tj. Sinus Tora. a do domku bede zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.05.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Karolcia, byłam wlasnie u kuzynki i opowiadalam jej o takiej mlodej dwudziestokilkuletniej dziewczynie, rówieśnicy jej syna, że drugi dom juz wybudowała. Patrze na twój ogrod i nie moge wyjść z podziwu, jaka Ty jesteś dziewczyno zorganizowana. Chyba Ci jakis medal ufundujemy na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.05.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 hej Karoliknko śliczny się robi wasz ogród nie pomyślałam że na tak małej powierzchni przed domem można zrobić coś tak fajnego co jest wielkim plusem bo ja też mam mało miejsca przed domkiem, więc pocieszam się że będzie ok tak przy okazji ..planujecie już budowę trzeciego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.05.2012 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Karola nic dodać nic ująć - było pięknie - robi się jeszcze piękniej!!!!! Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 06.05.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 ha,dopiero teraz zauwazyłam że w dziennikach nie pisze sie komentarzy tzn w galerii:)no..ja sie melduje-przedstawiam Katarzyna za m-c będę chodzic po prosbie w sprawie moich wnętrz...bo pomocy będę oczekiwała:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts