Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Karola

Placyk fajny bardzo dobrze że go stuningowałaś ;)http://emoty.blox.pl/resource/23_129_8.gif

Z tego co pamiętam twoja Julka jest rówieśniczka mojego synka i jak daję radę na placu?

Bo ja za swoim biegam z wywieszonym jęzorem bez problemu wczłapuje na zjeżdżalnie ( bierze przykład ze starszaka)

Co o zaproszenia to z miała chęcią ja jestem pierwsza na tego typu spotkanka. Do Ali nie dam rady bo pracuję ale mam nadzieje że w czerwcu dam radę

Ps piękna z Ciebie kobieta - laska że hej

Edytowane przez karolek59

[Pinacoladka :)

Zaluzje wykonała firma Aliplast , tel: 81 7450032

Jestem z tej realizacji baaardzo zadowolona :yes:

Karolka - dzieki :hug:

wygooglowałam ich i musze przyznać, że zgłupiałam bo.....oni generalnie zajmują sie aluminium a ja myslałam, że Twoje żaluzje sa drewniane...:sick: Jak to jest??

EDIT: juz doczytałam w dzienniku - Twoje sa drewniane :wave: To dobrze, zara do nich napisze bo na stronie nic o żaluzjach nie ma :(

Edytowane przez 1976pinacolada

fajna kobieta witam!

Lampa w salonie to Alaksander, zakupiona w sklepie Sinus tutaj link: http://www.krysztalowelampy.pl/zyrandolaleksandersrebrny-p-248.html

Nasza lampa jest dłuższa, zmieniliśmy łańcuch poprostu na dłuższy bo przy tej wysokości pomieszczenia byl za krótki ...

Pozdrawiam serdecznie!

Karolina - gratuluje Wam domku- bardzo fajny i dobrze przemyslany. super ze doswiadczenia z poprzedniego Wam pomogly w podjeciu wielu decyzji!

szkoda ze do Was wczesniej nie trafilam ... ale lepiej pozno niz pozniej...

bardzo pozytywnie. salon i balustrada na schodach super!

mysze jeszcze odnalezc w komentarzach co to za lampa w sypialni jest bo bardzo ladna... a w Twoim watku nie podalas nazwy :/ no nic - szukam tez na strnie sklepu ale poki co przeszlam tylko polowe stron.

zazdraszczam tez dzialki i fajnego osiedla! przestrzen to super poczucie!

Beauty pyknę Ci dzisiaj zdjęcie czapy ;)

U mnie szeokośc działki od frontu to 24,5 metra, ale ile metrów czap to nie powiem :no:

Karolku Julka nie ma jeszcze zjeżdzalni,a le myśle ,ze sama nie da rady wdrapać się na te sczebelki :no:

Huśtawke bardzo lubi ale furrorę robi nadal piaskownica, z niej może poprostu nie wychodzić ;)

A do mnie zapraszam serdecznie!!!

monia hej :)

Kazimierz warto odwiedzić bo to dla mnie klimatyczne miejsce z duszą :)

Z nad jeziorka wróciliśmy, dzisiaj dokupiłam znowu kilka krzewików i ciesze sie jak dziecko :lol2:

Trawka wzeszła, ładniej od frontu, z tyłu troszke chwastu dodatkowo sie pokazało :sick: no ale idzie trawka w dobrym kierunku :)

Wczoraj pływaliśmy, woda orzeźwiająca ale naprawde juz fajna :yes: :)

nicol21 witam!

Dzięuję bardzo :)

Postram się odnaleść tą lampę :yes:

POzdrawiam!!!

admete :hug:

Powiem Ci szczerze że posiadajac dzici dom docenia sie 1000 razy bardziej :yes:

Mozliwość właśnie wyjścoa bez tysiaca tobołków, szybkie wejscie do domu po coś co w danej chwili jest potrzebne.... BEZCENNE !!!!

Już za kilka miesięcy będziesz miała tak samo :hug:

Beauty, kochana ale u mnie cena któą podałam jest za czapy na słupkach, czapy na murku wokół śmietnika, i czapy na podmuróce pod przęsłami... więc nie wiem czy Ci to pomoże .... ale wklejam zaraz zdjecia ogrodzenia to może coś to da ;)

Buziaki :***

Karolcia, byłam wlasnie u kuzynki i opowiadalam jej o takiej mlodej dwudziestokilkuletniej dziewczynie, rówieśnicy jej syna, że drugi dom juz wybudowała.

Patrze na twój ogrod i nie moge wyjść z podziwu, jaka Ty jesteś dziewczyno zorganizowana. :)

Chyba Ci jakis medal ufundujemy na tym forum :)