fajna kobieta 06.05.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Baaaardzo dziekuje za informacje ale niestety zyrandol jest w tej chwili nie dostepny....buuuuuuuuuuu...............Pozdrawiam cieplutko z zimniego Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 załapałam się na fotki ale śliczna wasza Julcia ogród też coraz ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.05.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Karolcia Nie było mnie na FM parę dni więc nadrabiam:-) Super z Ciebie dziewczyna Blondynki górą !!!! Julcia - słodziak nieziemski Jest prześliczna Twój ogród - Wygląda na bardzo przemyślany i ...bardzo duuuuży \Az mi się nie chce wierzyć ze ma ok 1000 metrów Wyglada naprawdę na dużo większy Wszystko na swoim miejscu I gril i rabaty i duużo trawy Przód i kostka pięknie współgrają Jestem pod mega wrazeniem!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.05.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Domek jak z obrazka, wygląd modelki, cudna córcia...hoho los kogoś bardzo chojnie obdarzył:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 08.05.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Mała moja nieobecność na fm a tu takie piękne zdjęcia:wave: Dziewczynki śliczne jesteście, Artur pewnie dumny, że u boku takie piękności ma A dom jest cudowny i bardzo bardzo mi się podoba:yes: ps. doczytałam o jakiś kilogramach po-ciążowych humorek Karolciu Ci się trzyma, figura idealna Pozdrawiam i dużo słoneczka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.05.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Przyszłam zobaczyć czy znowu mnie zdjątka nie omijają Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.05.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 A co tu taka cisza? co tam kombinujesz Karolcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.05.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 nocol21 szkoda,że jej niem Ale moze to chwilowe Zapraszam serdecznie! Aniu Hej Dzięki kochana Wiesz małe powierzchnie przed domem maja swoje plusy Chociaż czasmi wolałabym żeby domek był ciut głębiej Budowa ???? Kiedyś na 100% ale narazie chwila odpoczynku Buźka :*** admete cześć No na naszej przestrzeni i z moimi "zdolnościami ogrodowymi" to zawiel sie nie da zrobić ale jak sie nie ma co się lubi.... to sie lubi co sie ma Teraz czekam na nasz trawnik, ale niestety od strony południowej przez te upały, to jest totalna posucha Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.05.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 jaliko witam serdecznie!!! Ja z przyjemnością jeżeli tylko będę mogła to pomogę Dziewczyny napewno też! Zakładaj swój wątek i będziemy doradzać Pozdrawiam! Venus, Saly, Magdzinska,admete, dominika baaarzdo Wam dziękuję!!! Martusia ja i kombinowanie ?!?!? No wiesz.. . ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.05.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Coś tam wymyśliła a? mów tu nam szybciutko co to za nowe pomysły? Rabaty z kamyczkami wyglądają cudnie, też się przez chwilę zastanawiałam nad szarymi:rolleyes: Aż poleciałam sprawdzić ile u mnie ton kamyków w projekcie:o ....12 to chyba ok.? bo z tego co widzę to troszkę więcej będzie u mnie podsypane, uffff;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.05.2012 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Martuśka Nic tam, nic tam.... nie nawymyślałam narazie to nie ma o czym mówić 12 ton będzie oki Cudny będziesz miał ten ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.05.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Też ciekawa jestem co ta nasze Karola kombinuje:p Jak zwykle tylko coś napomniała i uciekła:P Czy te duże drzewo u Ciebie to te które przesadziłaś od rodziców, chyba się przyjeło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.05.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Karolina napisz mi jaką masz kostkę przed domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.05.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 A i spotkanie 16.06 dalej aktualne czy coś się zmieniło? Kombinuje na wszystkie strony żeby do Was dotrzeć, niestety u Ali mnie nie będzie:no: wiec moze w czerwcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Coś tam wymyśliła a? A? padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 oj wy lublinianki piekne macie domy i ogrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.05.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Oj Karolina, faktycznie ciężko za Tobą nadążyć A wokół domu cudnie się już robi, naprawdę podziwiam jak to wszystko ogarniacie U nas sporo się dzieje, ale takiego tempa jak Ty to chyba nikt nie jest w stanie wytrzymać pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.05.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Przyszłam dziś z mała niespodzianką http://img854.imageshack.us/img854/8620/dscn6367e.jpg http://img600.imageshack.us/img600/9905/dscn6422o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 12.05.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 założe swój wątek....tylko pierw chciałabym porobić zdjecia wnętrz które będziemy remontowali,to jest dom z lat 50.Dach był płaski w tamtym roku zrobilismy poddasze wiec tam bedzie też część mieszkalna...ale o tym w moim wątku-nie zaśmiecam:)Pozdrawiam z Krakowa:)Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Karola - ale jaja z tymi kamykami - tzn z tą firmą - czyli baaaaardzo dobrze wyszło jak wyszło - bo dużo więcej byście tych pieniążków stracili Rabaty prezentują się ładnie, zgrabnie i elegancko - ja tez bym wszystkie moje rabaty wysypała żwirem - ale u mnie wyjdzie tego tyle że na razie będziemy musieli poczekać... Buziaki zostawiam Ps ja tez czekam co tam pani wymyśliła :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts