Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Hej Karola, coraz piękniej u Ciebie... tez chciałabym mieć rabaty otulone kamykami i zastanawiam się co zrobić żeby moje wielkie psy nie roznosiły go codziennie po całym ogrodzie...

Poprzednia firma dała do pieca :o... przecież każdy zadowolony Klient to chodząca reklama, niesamowite, że ludzie tego nie zauważają...

I jak to w życiu - nie ma tego złego ;)

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej mariomili :hug:

Kochana nic takiego nie nawymyślałam, poprostu moje uzależnienie daje o sobie znac wcześniej niż przypuszczałam a wystarczył mały impus, chwila kiedy to zobacyzłam coś pieknego i bum!! :mad: ;)

Drzewko od rodziców poczatkowo myślałam,ze padnie, bo listki zwiędły wyglądało na padajace, potem mu się polepszyło listki odżywały , naet zakwit,ło, skromniutko, ale jednak, a teraz znowu jakoś słabiej wygląda :sick: nie wiem czy przetrwa :sick: a bardzo bym chciała :yes:

Kostka ta jaśniutka na brzegach to picola srebrna, a pozostała w rzeczywistości jest grafitowa, ale u nas jeszcze ciągle brudna po piachu :sick:

Nazywy nie pamiętam, ale zraz poszukam to jest jedna z najpopularniejszych kostek, niedroga, my kupowaliśmy w firmie brukbet, ale ma ją większość firm :yes:

Spotkanko czerwcowe narazie aktualne :yes: :D

Ale na początku czerwca dostane info kiedy przyjeżdza do mnie rodzina z Grecji, przyjeżdzaja na 2 tyg, i teraz nie wiedomo czy w czerwcu czy w sierpniu ..........

Raczej sierpień, ale pewna będę na 100% dopiero za 2-3 tygodnie :yes:

Wiec w razie "W" spotkanko przełożymy na sierpień ( w licpcu prawie mnie nie ma ) ale myśle,ze nie bedzie takiej potrzeby ;)

Buźka:**

Venus ;)

Monia dzięki kochana chociaż w moim przypadku pochwały na wyrost :hug:

lucka cześć, musze do Ciebie skoczyć i zerknąć, bo zaraz przegapie przeprowadzkę :)

mariomili dzieki za zdjątka :hug:

Ja już sie baaardzo nie moge doczekac tego wyjazdu :lol2:

Sami, we dwoje ;) rocznica ślubu..... no i Hiszpania.... w której jeszcze nigdy nie byłam :rolleyes: :D

jaliko :)

Spokojnie, nie zaśmiecasz :no:

Pisz jak tylko masz ochote, rób fotorelacje a my będziemy starały sie pomóc :yes:

admete niom, mówie Ci mendy ogrodowe mi się trafiły,że hej!!! :lol2:

Dobrze,ze pogomiłam , bo..... ;)

A Ty swoje rabaty na spokojnie też wysypiesz, pokolei , będzie wszystko szło do przodu, narazie najważniejsze,zeby zamieszkać w tej willi która Wam sie wykańcza :D A i tak najważniejsze,ze trawka będzie :yes: Reszta też sie pojawi i jak Cię znam to szybciej niż wszyscy myślą ;)

Buziaki :***

madileo moze psiaki na będą aż z takim impetem wpadać w rabaty???? :rolleyes: czy sie łudze ??? U nas psiaka nie ma wiec nie mam pojęcia jakto ze zwierzakami wygląda :no:

CO do firmy to brak słów, pomijam fakt,ze gdyby sprawdzili się u nas to mieli by min. 3 duże zlecenia u naszych znajomych!!! a tak doooopa ...

i dobrze, niech spadają, ja sobie jakoś poradziłąm a o nich nie chce sie pamietać ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Cześć Karolcia, pisałam juz u siebie, ale powtórzę, mielismy gości z Lublina i opowiadalam im o takiej jednej modziutkiej Lubliniance, która jest tak super zorganizowaną osobą, ze zbudowała juz drugi dom. :) Ja cały czas nie mogę wyjść z podziwu :)

A trawka jak juz urosła jeszce troche i pierwze koszenie :)

Karolinko jak Ty masz juz pieknie kolo domu-gdybym nie wiedziala w jakim tempie wybudowalas i wykonczylas dom nie uwierzylabym ze te zmiany na zewnatrz sa u Ciebie ;) Super to wszystko wygada i tak czysciutko sie zrobilo :-))

Czy okap w kuchni ma czerwony wyswietlacz? Cos tam widze na fotce i troche sie zmartwilam bo wolalabym niebieski :p

Dziewczynki kochane :hug:

JA wiem, wiem... powiecie ,ze jestem nienormalna! ( nigdy zresztą nie zapweniałam o swojej normaloności :lol2: )

JA poprostu myśle o nowej budowie :sick: sama sie sobie dziwię.................. naprawde alebo musze cos wybudować albo zacząć sie leczyć :lol2:

Ostatnio widziałąm pięny dom.... piętrowy, nowoczesny ale no cuuudny poprostu,.... to było przejazdem gdzieś na trasie.... no i tak zaczełąm mysleć, kminić.... no i wyszło na to że ja bym jeszcze raz cos wybudowała , w końcu do tzrech razy sztuka ;) :D

Musiało by to być w tej samej dzielnicy w której mieszkamy, to napewno, niechce rezygnować z tego osiedla :no:

No ale jak nie wiadomo o co chodzi to codzi o kase :p

Nie mam aż takie j płynności finanasowej żeby wybudować sobie drugi domek jednocześnie ;)

Wiec,ze by zacząć drugą budowę, ten bym musiała sprzedać .........:sick:

A o to napewno nie bedize łatwo, bo to nie samochód ,a dom... a kiedy wchodzą w gre większe pieniazki, wszystko troche musi trwać....

Z dugiej strony ja naprawede lubie ten dom bardzo!!!!

No ale przecież tzreci tez polubie i pokocham nawet ;)

Gdybym miałą już ten trzeci domek, dalabym sobie spokój i najwyżej kolejne domku budowała dla kogoś ;)

Na sprzedaz .... inwestycyjnie.... moze????????

Ale wiecie to tylko takie moje gdybanie..... a ja poprostu szybko sie nakręcam ..... jednym słowem mi odbiło... moze to chwilowe ;)

Buziaki i życzę miłego dnia!!!! :hug:

Kochana Karolciu

Uwielbiam Cię :hug:

I nie mogę się doczekać piątku u Emirandy aby Cię poznać

Jesteś taka szalona ale....ja mam podobne myśli o swoim domku

Więc rozumiem Cię w 100%

Popieram i życze szybkiej realizacji planów

Buziaki

Karola jesteś mistrz, ja myślałam że nasza Hazelka to taki zakręt...ale Ty to bijesz wszystkich na głowę :lol2:

Czytam o tym trzecim domu i kręcę nosem bo czytałam właśnie że w tym wam dobrze :lol:

Może Ty powinnaś skończyć jakąś szkołę i u innych ludzi wprowadzać piękno? :D W tym tempie do 30 to wy wybudujecie 6 dom :lol:

Hej mariomili :hug:

Spotkanko [/b]czerwcowe narazie aktualne :yes: :D

Ale na początku czerwca dostane info kiedy przyjeżdza do mnie rodzina z Grecji, przyjeżdzaja na 2 tyg, i teraz nie wiedomo czy w czerwcu czy w sierpniu ..........

Raczej sierpień, ale pewna będę na 100% dopiero za 2-3 tygodnie :yes:

Wiec w razie "W" spotkanko przełożymy na sierpień ( w licpcu prawie mnie nie ma ) ale myśle,ze nie bedzie takiej potrzeby ;)

Buźka:**

Mam nadzieję że goście zapowiedzą się na sierpień :)My też mamy mieć gości z Włoch właśnie w czerwcu i dlatego tak kombinuje.

ochane odpiszę Wam potem, bo Julcia dziś dostała małpiego rozumku i szaleje nonstop...................

Musze miec oczy do okoła głowy, ajk padnie na dżemkę to postaram sie skrobnąć ;)

Mariomili działki jeszcze niet :no:

Ale jest kilka intresujących, tylko cena ok 0,5 mln :sick: więc przed sprzedaża tego domu nie mam szans na kupno działki :no:

No ale czy do sprzedaży dojdzie i kiedy ewentualnie to może sporo wody upłynąć ;)

To tylko moje wariactwo .... może chwilowe ;) :D

Mega kobieto :) mam pytanko (ja siedzę w obrzeżach obecnie): widzę, że masz takie zielone plastikowe w jednej części ogrodu. Wsadzone dosyć wysoko - wiesz coś o nich ? Jestem w trakcie "badania rynku obrzeżowego" i doczytałam, że powinny wystawać kilka (ok 5 cm) ponad trawę, aby podczas koszenia ich nie ściąć - jak to u Ciebie wygląda ? Trawy jeszcze coprawda nie widzę, ale ile cm masz ponad glebę ?

Hej mirelka :)

U mnie to obrzeże jest tylko tymczasowo, w większości ogrodu mam obrzeże z kostki picola, i reszte w tym roku też zrobie z kostki, prosiłam ludzi którzy kładli mi to obrzeże,żeby własnie je zrobili to 5 cm nad ziemią, no ale miejscami jest od 5 do nawet 8 cm.

Mój teść ma takie obrzeża i on przy nich walczy podkaszarką, ale jeżeli chchesz działać z sama kosiarka to napewno im niżej tym lepiej :yes:

Pozdrawiam serdecznie!!!