madileo 13.05.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Hej Karola, coraz piękniej u Ciebie... tez chciałabym mieć rabaty otulone kamykami i zastanawiam się co zrobić żeby moje wielkie psy nie roznosiły go codziennie po całym ogrodzie... Poprzednia firma dała do pieca ... przecież każdy zadowolony Klient to chodząca reklama, niesamowite, że ludzie tego nie zauważają... I jak to w życiu - nie ma tego złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.05.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Hej mariomili Kochana nic takiego nie nawymyślałam, poprostu moje uzależnienie daje o sobie znac wcześniej niż przypuszczałam a wystarczył mały impus, chwila kiedy to zobacyzłam coś pieknego i bum!! Drzewko od rodziców poczatkowo myślałam,ze padnie, bo listki zwiędły wyglądało na padajace, potem mu się polepszyło listki odżywały , naet zakwit,ło, skromniutko, ale jednak, a teraz znowu jakoś słabiej wygląda nie wiem czy przetrwa a bardzo bym chciała Kostka ta jaśniutka na brzegach to picola srebrna, a pozostała w rzeczywistości jest grafitowa, ale u nas jeszcze ciągle brudna po piachu Nazywy nie pamiętam, ale zraz poszukam to jest jedna z najpopularniejszych kostek, niedroga, my kupowaliśmy w firmie brukbet, ale ma ją większość firm Spotkanko czerwcowe narazie aktualne Ale na początku czerwca dostane info kiedy przyjeżdza do mnie rodzina z Grecji, przyjeżdzaja na 2 tyg, i teraz nie wiedomo czy w czerwcu czy w sierpniu .......... Raczej sierpień, ale pewna będę na 100% dopiero za 2-3 tygodnie Wiec w razie "W" spotkanko przełożymy na sierpień ( w licpcu prawie mnie nie ma ) ale myśle,ze nie bedzie takiej potrzeby Buźka:** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.05.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Venus Monia dzięki kochana chociaż w moim przypadku pochwały na wyrost lucka cześć, musze do Ciebie skoczyć i zerknąć, bo zaraz przegapie przeprowadzkę mariomili dzieki za zdjątka Ja już sie baaardzo nie moge doczekac tego wyjazdu Sami, we dwoje rocznica ślubu..... no i Hiszpania.... w której jeszcze nigdy nie byłam jaliko Spokojnie, nie zaśmiecasz Pisz jak tylko masz ochote, rób fotorelacje a my będziemy starały sie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.05.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 admete niom, mówie Ci mendy ogrodowe mi się trafiły,że hej!!! Dobrze,ze pogomiłam , bo..... A Ty swoje rabaty na spokojnie też wysypiesz, pokolei , będzie wszystko szło do przodu, narazie najważniejsze,zeby zamieszkać w tej willi która Wam sie wykańcza A i tak najważniejsze,ze trawka będzie Reszta też sie pojawi i jak Cię znam to szybciej niż wszyscy myślą Buziaki :*** madileo moze psiaki na będą aż z takim impetem wpadać w rabaty???? czy sie łudze ??? U nas psiaka nie ma wiec nie mam pojęcia jakto ze zwierzakami wygląda CO do firmy to brak słów, pomijam fakt,ze gdyby sprawdzili się u nas to mieli by min. 3 duże zlecenia u naszych znajomych!!! a tak doooopa ... i dobrze, niech spadają, ja sobie jakoś poradziłąm a o nich nie chce sie pamietać Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.05.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Cześć Karolcia, pisałam juz u siebie, ale powtórzę, mielismy gości z Lublina i opowiadalam im o takiej jednej modziutkiej Lubliniance, która jest tak super zorganizowaną osobą, ze zbudowała juz drugi dom. Ja cały czas nie mogę wyjść z podziwu A trawka jak juz urosła jeszce troche i pierwze koszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.05.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 "Szalona dziewczyno" co Ty znowu kombinujesz? kolejny domek będziesz budować Mieszkacie tam tak krótko, a teren koło domu już tak super zagospodarowany !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.05.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Hej mariomili moje uzależnienie [/b] kiedy to zobacyzłam coś pieknego i bum!! =QUOTE] nie lubie kiedy piszesz tak tajemniczo:bash: ...poczekam:rolleyes: i już o nic nie pytam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.05.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Karolinko jak Ty masz juz pieknie kolo domu-gdybym nie wiedziala w jakim tempie wybudowalas i wykonczylas dom nie uwierzylabym ze te zmiany na zewnatrz sa u Ciebie Super to wszystko wygada i tak czysciutko sie zrobilo ) Czy okap w kuchni ma czerwony wyswietlacz? Cos tam widze na fotce i troche sie zmartwilam bo wolalabym niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.05.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Też jestem ciekawa tych kombinacji Miłego, słonecznego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.05.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Dziewczynki kochane JA wiem, wiem... powiecie ,ze jestem nienormalna! ( nigdy zresztą nie zapweniałam o swojej normaloności ) JA poprostu myśle o nowej budowie sama sie sobie dziwię.................. naprawde alebo musze cos wybudować albo zacząć sie leczyć Ostatnio widziałąm pięny dom.... piętrowy, nowoczesny ale no cuuudny poprostu,.... to było przejazdem gdzieś na trasie.... no i tak zaczełąm mysleć, kminić.... no i wyszło na to że ja bym jeszcze raz cos wybudowała , w końcu do tzrech razy sztuka Musiało by to być w tej samej dzielnicy w której mieszkamy, to napewno, niechce rezygnować z tego osiedla No ale jak nie wiadomo o co chodzi to codzi o kase Nie mam aż takie j płynności finanasowej żeby wybudować sobie drugi domek jednocześnie Wiec,ze by zacząć drugą budowę, ten bym musiała sprzedać ......... A o to napewno nie bedize łatwo, bo to nie samochód ,a dom... a kiedy wchodzą w gre większe pieniazki, wszystko troche musi trwać.... Z dugiej strony ja naprawede lubie ten dom bardzo!!!! No ale przecież tzreci tez polubie i pokocham nawet Gdybym miałą już ten trzeci domek, dalabym sobie spokój i najwyżej kolejne domku budowała dla kogoś Na sprzedaz .... inwestycyjnie.... moze???????? Ale wiecie to tylko takie moje gdybanie..... a ja poprostu szybko sie nakręcam ..... jednym słowem mi odbiło... moze to chwilowe Buziaki i życzę miłego dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.05.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Kochana Karolciu Uwielbiam Cię I nie mogę się doczekać piątku u Emirandy aby Cię poznać Jesteś taka szalona ale....ja mam podobne myśli o swoim domku Więc rozumiem Cię w 100% Popieram i życze szybkiej realizacji planów Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.05.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Karola jesteś mistrz, ja myślałam że nasza Hazelka to taki zakręt...ale Ty to bijesz wszystkich na głowę Czytam o tym trzecim domu i kręcę nosem bo czytałam właśnie że w tym wam dobrze Może Ty powinnaś skończyć jakąś szkołę i u innych ludzi wprowadzać piękno? W tym tempie do 30 to wy wybudujecie 6 dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.05.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Wiedziałam:cool: (i pewnie działkę już masz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.05.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Hej mariomili Spotkanko [/b]czerwcowe narazie aktualne Ale na początku czerwca dostane info kiedy przyjeżdza do mnie rodzina z Grecji, przyjeżdzaja na 2 tyg, i teraz nie wiedomo czy w czerwcu czy w sierpniu .......... Raczej sierpień, ale pewna będę na 100% dopiero za 2-3 tygodnie Wiec w razie "W" spotkanko przełożymy na sierpień ( w licpcu prawie mnie nie ma ) ale myśle,ze nie bedzie takiej potrzeby Buźka:** Mam nadzieję że goście zapowiedzą się na sierpień :)My też mamy mieć gości z Włoch właśnie w czerwcu i dlatego tak kombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.05.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 ochane odpiszę Wam potem, bo Julcia dziś dostała małpiego rozumku i szaleje nonstop................... Musze miec oczy do okoła głowy, ajk padnie na dżemkę to postaram sie skrobnąć Mariomili działki jeszcze niet Ale jest kilka intresujących, tylko cena ok 0,5 mln więc przed sprzedaża tego domu nie mam szans na kupno działki No ale czy do sprzedaży dojdzie i kiedy ewentualnie to może sporo wody upłynąć To tylko moje wariactwo .... może chwilowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.05.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Karolcia Mam pytanie odnośnie klamek do drzwi wew??? - wydaje mi się ze podawałaś kiedyś link do sklepu internetowego gdzie je kupowałaś Muszę kupić sporą ilość i będę wdzięczna za namiarsaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.05.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Saluś klamki kupione z tego sklepu : http://www.klamki-drzwiowe.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.05.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Saluś klamki kupione z tego sklepu : http://www.klamki-drzwiowe.pl/ dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.05.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Mega kobieto mam pytanko (ja siedzę w obrzeżach obecnie): widzę, że masz takie zielone plastikowe w jednej części ogrodu. Wsadzone dosyć wysoko - wiesz coś o nich ? Jestem w trakcie "badania rynku obrzeżowego" i doczytałam, że powinny wystawać kilka (ok 5 cm) ponad trawę, aby podczas koszenia ich nie ściąć - jak to u Ciebie wygląda ? Trawy jeszcze coprawda nie widzę, ale ile cm masz ponad glebę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.05.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Hej mirelka U mnie to obrzeże jest tylko tymczasowo, w większości ogrodu mam obrzeże z kostki picola, i reszte w tym roku też zrobie z kostki, prosiłam ludzi którzy kładli mi to obrzeże,żeby własnie je zrobili to 5 cm nad ziemią, no ale miejscami jest od 5 do nawet 8 cm. Mój teść ma takie obrzeża i on przy nich walczy podkaszarką, ale jeżeli chchesz działać z sama kosiarka to napewno im niżej tym lepiej Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts