Karolina i Artur P 14.05.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Saluś to możne trzecie domki razem wybudujemy Venusku luzik, może do 6 nie dojde Narazie nie wiem czy i kiedy dojdzie do budowy 3 domku, a ten byłby dla mnie naprawde ostatnim do czasu emerytury, bo wyedy pykną sobie parterówkę,żeby na stare lata nie biegać po schodach No chyba ,ze miałąm bym budować domki na sprzedaż, to oki, z przyjemnością ale mieszkając sobie juz na stałe w tym trzecim domku Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.05.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Saluś to możne trzecie domki razem wybudujemy Ale byłoby fajnie Ciekawe jak rynek nieruchomości teraz wygląda Ja mój chce wystawic na sprzedaż ale dopiero za ok miesiac i zobaczymy co się będzie działo A powiedz Kochana jaki teraz Cię zauroczył projekt (moze być na priv) bo ciekawa jestem ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 14.05.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Saluś to możne trzecie domki razem wybudujemy Ale byłoby fajnie Ciekawe jak rynek nieruchomości teraz wygląda Ja mój chce wystawic na sprzedaż ale dopiero za ok miesiac i zobaczymy co się będzie działo A powiedz Kochana jaki teraz Cię zauroczył projekt (moze być na priv) bo ciekawa jestem ogromnie Nie,nie na priv Sama jestem ciekawa co Wam w głowach teraz siedzi Ja mam parterówkę a łazi za mną nowoczesna kostka A jeszcze nie mieszkam w tym pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.05.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Karola po Twojej odpowiedzi mam wrażenie że z 3 domem już postanowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.05.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Venusku .... no w sumie postanowione, ale czy akcja trzeci dom zacznie się za pół roku czy dwa lata to nie wiem IZA ja teraz zdecydowanie stawiam na nowoczesny piętrowy i najlepiej nadal z antresolą Saluś nie mam jeszcze wybranego konkretnego projektu Ale jak coś mi wpadnie w oko, to Ci wyslę A Ty tym razem co bedziesz budować ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 14.05.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Saluś to możne trzecie domki razem wybudujemy Ale byłoby fajnie Ciekawe jak rynek nieruchomości teraz wygląda Ja mój chce wystawic na sprzedaż ale dopiero za ok miesiac i zobaczymy co się będzie działo A powiedz Kochana jaki teraz Cię zauroczył projekt (moze być na priv) bo ciekawa jestem ogromnie Saly,czy na serio z tą sprzedażą czy tylko tak dla orientacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.05.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 IZa ja zdoświadczenia wiem ,ze nawet jak zaczyna sie "tak dla orientacji" to po chwili zaczyna być na serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.05.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Hej Moja sprzedaż na razie dla orientacji tzn Wystawimy jakąś cenę i poczekamy Nie zależy nam na sprzedaży bo włożyliśmy w nasz dom dużo serca i pieniędzy (więcej niz zalożyliśmy na początku ))) Ale jeśli trafi się chętny to super!!!! Mam świadomość jednak jak trudno jest wyszukać fajną działkę i to jest największy problem (w mojej okolicy) A nowy dom to na pewno dalej nowoczesny tylko bardziej kostka niż taki jak mam prostokąt i tez może z antresolą ..... Rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 14.05.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 JESTEŚ SZALONA jak zaśpiewaliby Boy'si :hug: Wydaję mi się, że Ty już miałaś takie myśli z tyłu głowy budując ten domek:) A nawet jestem tego pewna:):) Podziwiam bardzooo za energiczność i zazdroszczę przyszłym mieszkańcom pięknego domku!!!!!!!!!!! Ja chyba nie nadawałabym się do takiego biznesu, zbyt łatwo przywiązuję się do miejsc. Do tej pory jest mi dziwnie jak pomyślę, że ktoś inny mieszka w mieszkaniu moich rodziców gdzie ja się wychowałam ( a trochę czasu już upłynęło:)) Będę czekać na nowinki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.05.2012 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Saly u nas sytuacja wyglada identycznie!!! Rzucimy jakąś sumke i zobaczymi co dalej, presji nie mamy żadnej, mieszka nam sie cudnie, ale jak sie trafi kupiec to super! Nowy domek to włanie miałaby być nowoczesna kostka Plissss jak znajdziesz jakiś ciekawy projekt to rzuć chociaż na priva cio ??? U nas też jeżeli uda sie sprzedać dom, to największy problem działka Trzymam kciuki za nas i i za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.05.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Magdzinska i tu Cię zaskoczę! Jak wybieraliśmy projekt, budowaliśmy i nawet jak sie wprowadziliśmy totalnie nie braliśmy pod uwagę sprzedaży domu wcześniej niż za min. 5 -10 lat!!! A nawet mysleliśmy że może będziemy tu mieszkać przez kolejne 20 lat Wiesz inaczej buduje się pod sprzedaż inaczej pod siebie.... włożyliśmy kupe kasy której nie widać, która sie nie zwróci w pewnym sensie i której sie nie wkłada mysląc o szybkiej sprzedaży Ale u nas nie trzeba wiele Padł pomysł, oki, fajnie, ale żeby zrealizowac dalszy plan musi trafić się kupiec.... Więc narazie mieszkamy, cieszymy sie domkiem a co będzie, to będzie... na szczęście nic nas nie nagli Ale już wiem że zbudjuę nowy dom Nie wiem tylko czy zacznie się coś dziać za pół roku? rok ? a moze za 2 lata.... ale będzie do trzech razy sztuka Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 14.05.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Oj szalonnne Wy Ja cały czas oglądam projekty i oglądam i kombinuję Wklejcie projekty fajne co Wam w oko wpadły ostatnio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 15.05.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Jestem pierwsza !!!!!!!!!!!! i Przychodzę z GRATULACJAMI!!!!!!!!!!! Można spytać, która rocznica??? My w czerwcu będziemy mieć trzecią Wiem, że planujecie wyjazd z tej okazji (ale to chyba w innym terminie, jeśli dobrze pamiętam:)) a jak dziś będziecie świętować???? Pozdrawiam i życzę Wam kolejnych SZCZĘŚLIWYCH wspólnych lat w małżeństwie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.05.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wszystkiego Najlepszego Samych Pogodnych DniSzybkiej Realizacji Planów BudowlanychI Dużo przygód Życzy Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.05.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dzięki kochane My jesteśmy razem 4 lata.... Zamieszkaliśmy razem po 2 miesiącach znajomości.... Artur oświadczył mi się po 4 miesiącach znajomości..... Ślub wzieliśmy po 2 latach znajomości........ .... a to nasza 2 rocznica ślubu Madzia na rocznicę, śmigamy w sobotę do Barcelony na kilka dni Jedziemy praktycznie, prosto ze zlotu od Ali z Milanówka W piątek spotkanko, potem nocujemy w hotelu i rano do Hispani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 15.05.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Pozazdrościć wyjzadu:D My z mężem niestety spędzimy naszą rocznicę ślubu osobno buuu:( Był teraz tydzień w PL więc troszkę się nim nacieszyłam:D :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.05.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wściekła się waryjatka Trzeci dom w przeciągu 3 lat Ja nawet przez chwilę jeszcze nie pomyślałam o kolejnej budowie. Choć nie mówię nie, ale w dalekiej przyszłości, może jakaś parterówka bo nasz benio to dla dwojga staruszków stanowczo za duży Oj Karolka, Karolka my to tu mamy z tobą wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 15.05.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) Wypoczywajcie ...niezapomnianych wrażeń z wylotu życzę i Wasz toast wznoszę Ps. pamiętam na stronie o budowie benia zdjęcia ze ślubu, Karola wyglądała cudownie http://lukaszeq.pl/wp-content/uploads/2010/01/szampan.jpg Edytowane 15 Maja 2012 przez Dominika i Łukasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.05.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Karolinko i Arturze życzę Wam wszystkiego najlepszego MIŁOŚCI, MIŁOŚCI, MIŁOŚCI i jeszcze raz MIŁOŚCI spójrz na stronkę http://www.marcinrubik.pl moze Cię zainteresuja jakies projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.05.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kochani 100 wspólnych lat:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts