Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochane witam sienserdecznie :hug:

Dzięki że jesteście, zaglądacie i jeszcze mnie nie porzuciłyscie :)

Właśnie wstała Julcia i musze do niej lecieć, mam zaległości pracowe z moim mini biznesem o którym kiedyś wspominałam i musze sie tym zająć, poza tym goście co wieczór ale jak tylko będzie wpadać wolna chwila to wpadnę na fm, poodpisuję, odiwedzę nareszcie moje ulubione dzienniki i galerie :D

Sorkiu za zaległości u was :(

Buziaki i miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :)

Karolina, witaj. Ja tu zajrzałam za namową Julianny i... PODOBA MI SIĘ Twój domek. Ogród może mniej, bo ja lubię naturalistycznie bardziej i sama mam pewnie ze dwa razy większy, więc jestem do czegoś innego przyzwyczajona.

Na dzień dobry poradzę Ci, żebyś te zaróżowione wierzbki Hakuro Nishiki strzygła nawet 3–4 razy w sezonie. One te różowe listki mają tylko na młodziutkich pędach. Poza tym lubią przycinanie i będą się pięknie zagęszczać, utworzą kulki na nóżce. O rododendrony dbaj (mają płytko korzenie i przesychają) i obserwuj uważnie, bo po cichutku lubią się rozchorować. Trzymaj w roślinnej „apteczce” Previcur i nawet profilaktycznie podlewaj je roztworem co kilka tygodni.

Kalorina, wykasuju mój wpis w Twoim dzienniku. Sorry, zagapiłam się :)

Piękna z Was para :D

A Parc Guell widziałaś ? Na pewno :) i jak wrażenia. Dla mnie to niesamowity dziwoląg, ale jedyny taki na świecie. Ciężko nie dostać oczopląsu. Już łatwiej było mi zaakceptować falujące podłogi w domu projektu Hundertwassera w Wiedniu :)

Monika, to twój kot ? Ja mam też takiego czarnego eleganta w fraku z białym gorsem i białych rękawiczkach. Tylko muchę gdzieś drań zgubił :)

Ten dom z kwiatami to Casa Batlo, czy jakoś tak. Projekt Gaudiego. Tak jak i Katedra na zdjęciach :) No, to się była archeolożka powymądrzała. Cudowne miasto :)

Ja jak zwykle na fotki się nie załapałam :bash:,miałam lecieć do Ciebie od razu jak napisałaś - ale moje dziabągi mnie jak zwykle odciągnęły i znowu mam za swoje.

Wszyscy się zachwycają.......a ja :(

Mogłabym dostać chociaż jedno na priv żeby w spokoju móc pęknąć z zazdrości???http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif

Ps. A może pokażesz koło jakich projektów domów biegają teraz Twoje myśłi? :popcorn::popcorn::popcorn:

Pozdrawiam i buziaki zostawiam :hug:

Karola ja mam pytanie trochę techniczne,bo nie mogę znaleźć ,a Ty masz i zaraziłam się oglądając u ciebie.Chodzi mi jak montowali Ci wc w łazience Julci,bo nie mam tam kafli,a mój wykończeniowiec mówi,że karton gips jest za słaby,więc zapewne mieliście jakiś patent