malgos2 20.05.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Czesc Szalona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 21.05.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witaj, twój domek jest chyba moim najbardziej ulubionym na forach. Czerpię od ciebie dużo inspiracji. Możesz napisać jak wam się użytkuje te drzwi z polskone - to SIMPLE zgadza się. I jeszcze jedno: jakie płytki masz położone na tarasie, bo bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.05.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Karolcia to już pewnie jak murzynka wygląda- taka wróci opalona z tej Hiszpani:p Czekamy na Ciebieeeeeee......!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.05.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Hej Karola Wracaj na łono Forum bo tęsknić zaczynam I opowiadaj jak było i w ogóle Buziaki PS Ale zdjęć fajnych dużo z imprezy u Emirandy Ciekawa jestem Tych co Ty robiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.05.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Karolcia byłam z Wami w Barcelonie, zdjęcia super, ale zwiedziliście, widzę, że to był udany pobyt. Taka szczęśłiwa para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.05.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 PIĘKNA z Ciebie kobitka!!!!! Pewnie Twój mąż odganiał hiszpanów od swojej cudnej blondyny:D Super, że wyjazd się udał- pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.05.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Kochane witam sienserdecznie Dzięki że jesteście, zaglądacie i jeszcze mnie nie porzuciłyscie Właśnie wstała Julcia i musze do niej lecieć, mam zaległości pracowe z moim mini biznesem o którym kiedyś wspominałam i musze sie tym zająć, poza tym goście co wieczór ale jak tylko będzie wpadać wolna chwila to wpadnę na fm, poodpisuję, odiwedzę nareszcie moje ulubione dzienniki i galerie Sorkiu za zaległości u was Buziaki i miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.05.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Karolina, witaj. Ja tu zajrzałam za namową Julianny i... PODOBA MI SIĘ Twój domek. Ogród może mniej, bo ja lubię naturalistycznie bardziej i sama mam pewnie ze dwa razy większy, więc jestem do czegoś innego przyzwyczajona. Na dzień dobry poradzę Ci, żebyś te zaróżowione wierzbki Hakuro Nishiki strzygła nawet 3–4 razy w sezonie. One te różowe listki mają tylko na młodziutkich pędach. Poza tym lubią przycinanie i będą się pięknie zagęszczać, utworzą kulki na nóżce. O rododendrony dbaj (mają płytko korzenie i przesychają) i obserwuj uważnie, bo po cichutku lubią się rozchorować. Trzymaj w roślinnej „apteczce” Previcur i nawet profilaktycznie podlewaj je roztworem co kilka tygodni. Kalorina, wykasuju mój wpis w Twoim dzienniku. Sorry, zagapiłam się Piękna z Was para A Parc Guell widziałaś ? Na pewno i jak wrażenia. Dla mnie to niesamowity dziwoląg, ale jedyny taki na świecie. Ciężko nie dostać oczopląsu. Już łatwiej było mi zaakceptować falujące podłogi w domu projektu Hundertwassera w Wiedniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.05.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) Cudna jest ta Barcelona!!!! piękne zdjęcia, ale...... najpiękniejsze ostatnie K I A:) a dom z kwiatami na elewacji bajkowy!!!! pozazdrościłam ci tej Barcelony!!!!! trza się tam wybrać!!!!! Edytowane 24 Maja 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.05.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Monika, to twój kot ? Ja mam też takiego czarnego eleganta w fraku z białym gorsem i białych rękawiczkach. Tylko muchę gdzieś drań zgubił Ten dom z kwiatami to Casa Batlo, czy jakoś tak. Projekt Gaudiego. Tak jak i Katedra na zdjęciach No, to się była archeolożka powymądrzała. Cudowne miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.05.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 tak Pestka moj. tylko ma mniej na pyszku białego od twojego . i koniec ogona ma biały??? a twój???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.05.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Pokażę Ci Moniko. Mam tu chyba gdzieś na forum fotkę Pasqala To drugie to filozoficzna kocica Spinoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.05.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Cześć Karola fajnie ze już wróciliście Wyjazd pewnie udany Na foty się nie załapałam buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.05.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Ja jak zwykle na fotki się nie załapałam ,miałam lecieć do Ciebie od razu jak napisałaś - ale moje dziabągi mnie jak zwykle odciągnęły i znowu mam za swoje. Wszyscy się zachwycają.......a ja Mogłabym dostać chociaż jedno na priv żeby w spokoju móc pęknąć z zazdrości???http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Ps. A może pokażesz koło jakich projektów domów biegają teraz Twoje myśłi? :popcorn: Pozdrawiam i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 29.05.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Przeczytałam od deski do deski. Obejrzałam wszystkie fotki ( te na które się załapałam oczywiście) i jestem pod M E G A wrażeniem. Chylę czoła, padam na kolana ( matki i córko kto mnie teraz podniesie ) i chyba szczękę zgubiłam. Kobieto jesteś moim idolem!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.05.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Karola ja mam pytanie trochę techniczne,bo nie mogę znaleźć ,a Ty masz i zaraziłam się oglądając u ciebie.Chodzi mi jak montowali Ci wc w łazience Julci,bo nie mam tam kafli,a mój wykończeniowiec mówi,że karton gips jest za słaby,więc zapewne mieliście jakiś patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.05.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Cześć Karola. Szkoda, że nie załapałam się na ostatnie fotki. Barcelonę uwielbiam! Przez te wszystkie kolory i budynki o dziwnych kształtach jest tam jakoś tak... radośnie, bajkowo. Jak na razie to chyba moje ulubione miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.05.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Hej, jest tu kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.06.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Hej Karolcia!!! Czemu nic nie piszesz u siebie w dzienniku ? Czekam na jakieś nowe fotki ogrodu:rolleyes: U mnie są już okna i tynki w całym domku, łazienka się robi więc cieszę się jak dziecko:wiggle: Odezwij się do nas- Twoich wiernych czytelniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.06.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Karolinka nas olała ;( mnie to już dawno pobudowała domek i znając życie to przegląda projekty w poszukiwaniu nowego ;; albo.... może jakiegoś letniskowego tym razem albo już planuje co córci wybudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts