Karolina i Artur P 04.06.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Kochane moje Tylko nie olała Ostatnio zdrówko mi płata troche figle .... Ale to nic mega poważnego, poprostu zbiegło sie kilka spraw i sił troche mniej... Do tego Julcia ma fale ząbkowania, problemy z brzuszkiem ( mam nadzieje że brzuszek odpuscił, bo dzis było juz dobrze ), działam troche z moim mini biznesem i tak jakoś odpuściłam fm Czasami wpadne na minutke i to wszystko... ale obiecuję poprawę W domku nic ciekawego się nie dzieje, narazie domek nie sprzedany, a mi z powodu tych wszystkich rzeczy o których pisałam jakoś chęci do dopieszczania brak Trawka rośnie ... mamy za sobą 2 koszenia Troche łysawych plam.... no jednym sałowem do prawdziwego trawnika jeszcze daleko Jak sie pogódka poprawi to pyknę fotki oczywiście hehe Pozdrawiam serdecznie i mam ndzieje ze przy okazji nadchodzacego długiego weekendu nadrobie u Was wszystkie zaległości!!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.06.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 ok to Karolina zdrowiej:) i dopieszczaj domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Zdrowiej i wracaj:hug: mały biznesik mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.06.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Karolinko zdrowiej I powodzenia z małym biznesikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.06.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 zdrówka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.06.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Hej Karolcia!! Mam pytanko w sprawie kuchni. Zauważyłam, że nie masz wiszącej szafki nad czajnikiem. Zazwyczaj wszyscy trzymają kubki w takich szafkach. Czy Wy trzymacie kubki, szklanki etc w szufladzie ? Próbuję stworzyć projekt mojej kuchni, a nie mam miejsca na wiszącą szafke, dlatego jestem ciekawa jak to wyszło u Ciebie i jak się sprawdza trzymanie takich rzeczy na dole:) Wiem wiem marudze, ale będę bardzo wdzięczna za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.06.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Dzięki dziewczynki :*** Wpadłąm na chwilunię, to odrazu Madziu Ci odpiszę W szufladzie pod czajnikiem trzymam wszelkiego rodzaju kawy, herbaty itp. U mnie szklanki, kubki są w pierwszym słupku wysokiej białej zabudowy od okna i poiwem Ci,ze nie stanowi dla mnie to osobiście żadnego problemu Jakoś dla mnie nie pasowała by mi tam szafka wisząca i od poczatku nie brałam jej pod uwagę Oczywiście w szufladzie/szafce pod czajnikiem można spokojnie trzymamć kubki i będzie to napewno wygodne Buziaki Madziulka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.06.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Karolcia bardzo Ci dziękuję za szybką odpowiedź!!!! Pomęczę Cię jeszcze troszkę (teraz bardzo truje wszystkim, więc się nie gniewaj jak będę o wszystko pytać) Czy pamiętasz może gdzie kupiłaś kinkiety ze ściany telewizyjnej? Czy to było centrum światła??? Znalazłam tam coś podobnego, ale nie wiem czy to samo http://www.centrumswiatla.pl/SINUS_Kinkiet_Podwojny_Cube_XB8008_2_2x20W-1766.html Pozdrawiam i życzę miłego czasu podczas oglądania otwarcia Euro (jeśli jesteście fanami piłki) :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.06.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Link nie działa:( No nieważe:) Prosze napisz mi tylko skąd zamówiłaś swoje kinkiety jeśli pamiętasz;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 08.06.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Karola, możesz pokazać jak u Ciebie jest połączony ręcznikowiec z rurkami? U mnie jakaś masakra... http://img708.imageshack.us/img708/3122/dsc06346i.jpg http://img232.imageshack.us/img232/753/dsc06345y.jpg http://img696.imageshack.us/img696/8687/dsc06348d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.06.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Madziu zaraz poszukam, jak znajdę to wyślę Ci na priv Basiu machnełam na szybko fotki moich grzejników U mnie to wygląda tak.... rurki dochodza do samego końca a potem są takie maskowniczki... http://img11.imageshack.us/img11/5076/dsc0555ny.jpg http://img542.imageshack.us/img542/4746/dsc0556y.jpg http://img802.imageshack.us/img802/4301/dsc0565e.jpg http://img716.imageshack.us/img716/7947/dsc0566zl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.06.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 No to tak ciut odpowiedzi zaległych admete kochana nowy projekt po wstepnym rozpoznaniu tez bedzie chyba indywidualny ... kurcze chciałabym typowy ale ciągle cos nie tak i zmiany zbyt duze na adaptację Moze wkleje jakies wstepne przykładiki edyta_10 Witam serdecznie jej po tym Co napisałas.... mi brak słów :oops: Dziękuję Ci bardzo! Barbara74 Basiu tak jak pisałam Ci na priv. u mnie do ściany i podłogi zamoncowany był stelaż geberitu ( jeszcze przed wylewkami i tynkami ) . Póniej stelaż został zabudowany płytą k-g i zamocowana została podwieszana miska wc, natomiast miska trzyma sie właśnie na stelażu geberitu którego elementy do montazu misy wystają z zabudowy. Nie wiem czy to moje laickie tłumaczeni Ci pomoże Drop_Inn hej Ja też pokochałam Barcelonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.06.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Karola, dziękuję za zdjęcia. U mnie do poprawki w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 10.06.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Karolcia bardzooo dziękuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.06.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Hej Karola! Widzę,że zarówno Ty jak i Marta ostatnio rzadko tu bywacie .Rozkoszujecie się swoimi domkami i wcale się nie dziwię )) Ja też ostatnio wiecej czasu spędzamna portalach ciązowych i jakoś brak czasu na FM . Może macie ochotę wpaść do mnie w ciągu tygodnia na plotki??? Bo 2 kolejne łikendy mam zajęte,a chętnie bym się z Wami zobaczyła Co Ty na to?? Buziaki P.S.Jak sprzedaż domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.06.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Sylwiuś no telepatia Zapraszam zdecydowanie do mnie Moze w ten piątek ??? Wieczorkiem, jak pokonam moją małą bestyjkę ??? Co Ty na to ??? A domek, no wiesz ogłoszonko dane, cena rzyucona, ktoś tam już oglądał, ale ta sprzedaż to tak na lajciku mieszka nam sie super, a jak ktoś będzie chciał kupić, to też super Opowiem Ci wszytko na spotkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.06.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Karola Skoro nalegasz ))).Wiesz,że na oglądanie Twojego cuda nie trzeba mnie 2x namawiać :)). Jutro Ci dam odpowiedź czy mogę w piątek-bo mój A. jedzie do Niemiec po samochód pod koniec tygodnia.Jutro będziemy wiedzieć kiedy jedzie i co za tym idzie kiedy wróci .A jak mnie nie będzie A. musi zostać z Mlodym.Więc pozwolisz,ze jutro dam odpowiedż Ciekawe czy Marcie pasi ?. Strasznie sie cieszę,że się z Wami zobaczę )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 11.06.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Karolcia wklej projekty,które Ci się podobają Pomimo,że ja mam od dawna już wybrany, a nawet wybudowany to nadal oglądam i oglądam te projekty ;)Może nie dużej "kosteczki" szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogal777 11.06.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witam mam nadzieję, że to o to miejsce chodziło Jak byś mogła podpytać męża, może wskaże prawdopodobne miejsce gdzie może skrzypieć. W tym tygodniu muszę to usunąć. Będę wdzięczny za podpowiedź, żeby całego nie rozkręcać. z góry dziękuję Rogal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts