Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basiu, Madziu luuuzik ;)

Lady

No pewnie,że na odpowiedz poczekam do jutra ;)

Mam nadzije,ze sie uda spotkanko piątkowe :D

Może Marta do jutra też się odezwie i powie czy jej pasuje i się dołączy ;)

Tylko spotkanko musiało by być ok 20.00 bo wczesniej Julka rządzi ;) kąpiel, usypianie itp....

Buziaki i mam nadzije do zobaczonka w piątek :D

IZA

Wrzucę może dzisiaj kilka elewacji domów w kierunku których chciałabym pójść, niestety rzutów nie bo nie ma nic co by mi pasowało :no:

Buźka :hug:

Rogal777 tak to jest to mijsce trafiłeś bezbłędnie ;) :D

Wiesz on chyba rozkrecał całe łóżko, ale jeszcze dopytam :yes:

Pozdrawiam!

GUMISIOWA wysłałam na priv ;)

Hi Karolcia!!! Piszę dziś z wielkim bólem głowy od nadmiaru informacji na temat mojej przyszłej kuchni:bash: Jestem po pierwszym spotkaniu z panem kuchennym:) Stwierdzam jedno -kuchnie mam niewymiarową, zamałą i w ogóle do pupy;);) Jutro mam wizyte kolejnego gościa, zobaczymy co on powie:):) Łooo Boże jakie to trudne, a myślałam że to będzie sama przyjemność a tu stresik też jest pomieszany z ekscytacją:) Chyba dostanę owsików do jutra, zanim dostanę pierwszą wycenę:bash: Sorki, że tak smęcę u Ciebie w wątku:) Podziwiam Cię ogromnie za to, że Ty już dwie budowy dałaś rade i trzecią będziesz zaczynać. Ukłonnnnyyyy!!!!

Karolina, wciąż trudno mi uwierzyć że Ty tak naprawdę z tą sprzedażą, ale Ty chyba faktycznie na serio :D

Z załączonych projektów najbardziej podoba mi się pierwszy, ale reszta też fajna, choć taka bardziej tradycyjna

I czy te domy nie są duże? Bo jak znów będzie za duży to będziesz musiała budować czwarty :D

pozdrawiam serdecznie!!!

Hej hej

Oczywiście z wielką uwagą prześledziłam co tam "wynurałaś" ciekawego:)

No cóż pierwsze miejsce Prestiżowy ale z wiadomych względów można tylko pomarzyć :-) Ale jest piękny skubany

Riwiera jest piękna ale..pustka wydaje się maława i taka nieproporcjonalna - trzeba by nad tym popracować :-)

I średnio podoba mi się to połączenie daszku nad kuchnią z elewacją - co prawda tyż można jakoś to ominąć ....

Po moich doświadczeniach z sąsiadami " SĄSIEDZI WŚCIPSCY TO PRZEKLEŃSTWO:-( " wolałabym salon od str ogrodu - ale ja mam złe doświadczenia

Podoba mi się z zewnątrz i to bardzo ten dom z kolekcji muratora - muszę poszukać rzutów

Wydaje się być bardzo proporcjonalny

No to czekam na kolejne ciekawe propozycje

PS napisałam Ci wiadomość na priv - ale już napisałam do MG maila z listą życzeń ciekawa jestem co mi odpiszą ( nie dołączyłam żadnego zdjęcia :-))

Buziaki

Ach jak mnie wprawiłaś w nastrój do marzeń.......:-)

lucka nowy dom musi miec 235-240 m2 pow. uzytkowej jak pisałam wiec czwart dom "na stare lata" na bank :D

Wiesz ja głównie patrze po rzutach bo elewacja zewnętzrna, sposób wykonania i materiały mogą zmienić sporo....

Zobaczymy na czym stanie ale pewnie na indywidualnym ;)

Buziaki :***

Saly to pisz jeszcze jadnego ze zdjęciami!!!!!!!!! :yes: :D

Odpisałam na priv ;)

Wiesz ja teraz mam z tyłu blisko sąsiadów i wieczorami i tak i tak okna zasłoniete żaluzjami, zakładam,ze w nowym domu dom dalej od ulicy + murowane ogrodzenie wyższe ;) no i znowu żaluzje i wyedy część salonu od frontu to nie był by ból :no:

Rzeczywiście w tym projekcie antresola nie jest duża jest to bardziej dodatek, nie gra pierwszych skrzypiec, u nas (teoretycznie) miałaby ok 22-25m2 po powiększeniu salonu.

Ojjj chyba stanie na indywidualnym ;)

A ten domek o którym piszesz to chyba poranna rosa ...

Buziaki wielkie :hug:

Witaj Karoluś

Z tym dopieszczaniem to powiem szczerze i obiektywnie to nie masz co za bardzo działać bo....

Wasz dom od samego początku był bardzo dopieszczony!!!!

Zadbałaś o tyle szczegółów ze niektórzy latami nie mają tak dopieszczone

Więc spokojnie możesz teraz "leżeć i pachnieć" :-) w oczekiwaniu na kupców

Buziaki Ogromne

i Miłej Soboty :hug::hug::hug:

Cześć Karola :bye:

Widzę że planowanie nowego domku rusza pełną parą :) - i dobrze bo wiem że to lubisz i będziesz przez to szczęśliwa :)

Z projektów które pokazałaś - najbardziej wizualnie podoba mi się dom z 4 i 5 zdjęcia.

Ze środkiem jak wiesz zawsze da się zrobić prawie wszystko :)

Trzyma kciuki za wybory i czekam na którym projekcie ostatecznie stanie.

Ciekawe kto szybciej skończy dom - ja swój czy Ty ten nowy :lol2:

Bo u mnie prace idą tak wolno że pomału zaczyna mnie to dobijać :sick:

Miłej niedzieli :hug:

hej, Karolciu!

Nie było mnie co prawda dłuuuugo u Ciebie (za co przepraszam, ale nie mam czasu usiąść na przysłowiowym kiblu;) ), A TU TAAAKIE ZMIANY... :o

Jestem naprawdę w szoku :lol2:

Najpierw pomyślałam sobie "zwariowała!" ;)

A teraz się boję, że jak zbuduję pierwszy domek, to będę miała identyczne pomysły :lol2:

Po tym, co pokazujesz, wydaje mi się, że może Ci się spodobać dom z klasą z domów z wizją - ale środek do przerobienia/powiększenia ;)

Kurcze, trzymam kciuki za szybką sprzedaż i, nie ukrywam, pozostaję w szoku ;) :p