GUMISIOWA 11.06.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Karolinko-czy bardzo uprzejmie podalabys skad Twoja Julcia ma alfabet na scianie(i czy jest drewniany?).Znalazlam na allegro ale jakies takies niemrawe...Z gory bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.06.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Basiu, Madziu luuuzik Lady No pewnie,że na odpowiedz poczekam do jutra Mam nadzije,ze sie uda spotkanko piątkowe Może Marta do jutra też się odezwie i powie czy jej pasuje i się dołączy Tylko spotkanko musiało by być ok 20.00 bo wczesniej Julka rządzi kąpiel, usypianie itp.... Buziaki i mam nadzije do zobaczonka w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.06.2012 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 IZA Wrzucę może dzisiaj kilka elewacji domów w kierunku których chciałabym pójść, niestety rzutów nie bo nie ma nic co by mi pasowało Buźka Rogal777 tak to jest to mijsce trafiłeś bezbłędnie Wiesz on chyba rozkrecał całe łóżko, ale jeszcze dopytam Pozdrawiam! GUMISIOWA wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.06.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Hi Karolcia!!! Piszę dziś z wielkim bólem głowy od nadmiaru informacji na temat mojej przyszłej kuchni:bash: Jestem po pierwszym spotkaniu z panem kuchennym:) Stwierdzam jedno -kuchnie mam niewymiarową, zamałą i w ogóle do pupy;) Jutro mam wizyte kolejnego gościa, zobaczymy co on powie:) Łooo Boże jakie to trudne, a myślałam że to będzie sama przyjemność a tu stresik też jest pomieszany z ekscytacją Chyba dostanę owsików do jutra, zanim dostanę pierwszą wycenę Sorki, że tak smęcę u Ciebie w wątku:) Podziwiam Cię ogromnie za to, że Ty już dwie budowy dałaś rade i trzecią będziesz zaczynać. Ukłonnnnyyyy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 11.06.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Karolina, wciąż trudno mi uwierzyć że Ty tak naprawdę z tą sprzedażą, ale Ty chyba faktycznie na serio Z załączonych projektów najbardziej podoba mi się pierwszy, ale reszta też fajna, choć taka bardziej tradycyjna I czy te domy nie są duże? Bo jak znów będzie za duży to będziesz musiała budować czwarty pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.06.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Hej hej Oczywiście z wielką uwagą prześledziłam co tam "wynurałaś" ciekawego:) No cóż pierwsze miejsce Prestiżowy ale z wiadomych względów można tylko pomarzyć Ale jest piękny skubany Riwiera jest piękna ale..pustka wydaje się maława i taka nieproporcjonalna - trzeba by nad tym popracować I średnio podoba mi się to połączenie daszku nad kuchnią z elewacją - co prawda tyż można jakoś to ominąć .... Po moich doświadczeniach z sąsiadami " SĄSIEDZI WŚCIPSCY TO PRZEKLEŃSTWO:-( " wolałabym salon od str ogrodu - ale ja mam złe doświadczenia Podoba mi się z zewnątrz i to bardzo ten dom z kolekcji muratora - muszę poszukać rzutów Wydaje się być bardzo proporcjonalny No to czekam na kolejne ciekawe propozycje PS napisałam Ci wiadomość na priv - ale już napisałam do MG maila z listą życzeń ciekawa jestem co mi odpiszą ( nie dołączyłam żadnego zdjęcia ) Buziaki Ach jak mnie wprawiłaś w nastrój do marzeń....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.06.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 lucka nowy dom musi miec 235-240 m2 pow. uzytkowej jak pisałam wiec czwart dom "na stare lata" na bank Wiesz ja głównie patrze po rzutach bo elewacja zewnętzrna, sposób wykonania i materiały mogą zmienić sporo.... Zobaczymy na czym stanie ale pewnie na indywidualnym Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.06.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Saly to pisz jeszcze jadnego ze zdjęciami!!!!!!!!! Odpisałam na priv Wiesz ja teraz mam z tyłu blisko sąsiadów i wieczorami i tak i tak okna zasłoniete żaluzjami, zakładam,ze w nowym domu dom dalej od ulicy + murowane ogrodzenie wyższe no i znowu żaluzje i wyedy część salonu od frontu to nie był by ból Rzeczywiście w tym projekcie antresola nie jest duża jest to bardziej dodatek, nie gra pierwszych skrzypiec, u nas (teoretycznie) miałaby ok 22-25m2 po powiększeniu salonu. Ojjj chyba stanie na indywidualnym A ten domek o którym piszesz to chyba poranna rosa ... Buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 12.06.2012 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Karola, szalejesz z nowym projektem. Bardzo fajna architektura. Ja takie domku nazywam "stylem włoskim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.06.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Karolcia cudne te projekty!PRZEPIĘKNA TA RIVIERA aż dech zapiera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 12.06.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Karolcia to znowu ja;) Skaczę między Twoim a Marjeki dziennikiem i zadaję pytania o kuchnię Czy Ty masz blat bez połysku ? Kuchnia tradycyjnie będzie biało czarna:) Na granit mnie nie stać więc musi być laminat i teraz muszę się na coś zdecydować Połysk czy nie.....:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 12.06.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Hej Karola! Projekty rewelacyjne ..Nie będę się rozpisywać,bo pogadamy jak się spotkamy Czy Marta wypowiedziała się w sprawie spotkania?? Bo mój A. raczej wróci do piątku wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.06.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Karolcia, do mojego poprzedniego pytania dołączę jeszcze jedno:) Na jakiej wysokości masz zabudowe kuchenną - tą dużą?:) POZDRAWIAMMMMM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.06.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Hej Karola Widzę,że MarJelka się nie wypowiedziała w sprawie spotkania...W związku z tym,ze mamy już środę spotkanie pewnie przełożymy?? Buziaki dla Was dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 15.06.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witaj Karolinko!!Mam prośbe czy moglabyś zamieścić fotkę oświetlenia sufitowego na tarsie? PozdrawiamDorotA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.06.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Witaj Karoluś Z tym dopieszczaniem to powiem szczerze i obiektywnie to nie masz co za bardzo działać bo.... Wasz dom od samego początku był bardzo dopieszczony!!!! Zadbałaś o tyle szczegółów ze niektórzy latami nie mają tak dopieszczone Więc spokojnie możesz teraz "leżeć i pachnieć" w oczekiwaniu na kupców Buziaki Ogromne i Miłej Soboty :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.06.2012 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Cześć Karola Widzę że planowanie nowego domku rusza pełną parą - i dobrze bo wiem że to lubisz i będziesz przez to szczęśliwa Z projektów które pokazałaś - najbardziej wizualnie podoba mi się dom z 4 i 5 zdjęcia. Ze środkiem jak wiesz zawsze da się zrobić prawie wszystko Trzyma kciuki za wybory i czekam na którym projekcie ostatecznie stanie. Ciekawe kto szybciej skończy dom - ja swój czy Ty ten nowy Bo u mnie prace idą tak wolno że pomału zaczyna mnie to dobijać Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 18.06.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Powtarzam się z pytaniem : jak wam się użytkuje drzwi SIMPLE. Zastanawiam się nad nimi tylko cena dziwnie niska. Wszędzie gdzie szukałam białych drzwi to cena przekracza 1200zł a tu chyba z 700 kosztują z ościeżnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.06.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy, mam dylemat krzesłowy http://forum.muratordom.pl/showthrea...zką.../page14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 20.06.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 hej, Karolciu! Nie było mnie co prawda dłuuuugo u Ciebie (za co przepraszam, ale nie mam czasu usiąść na przysłowiowym kiblu;) ), A TU TAAAKIE ZMIANY... Jestem naprawdę w szoku Najpierw pomyślałam sobie "zwariowała!" A teraz się boję, że jak zbuduję pierwszy domek, to będę miała identyczne pomysły Po tym, co pokazujesz, wydaje mi się, że może Ci się spodobać dom z klasą z domów z wizją - ale środek do przerobienia/powiększenia Kurcze, trzymam kciuki za szybką sprzedaż i, nie ukrywam, pozostaję w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts