Karolina i Artur P 26.09.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 belkitna w takim razie będę polować na nowe zdjecia twojego domku na Beniu Już jestem ciekawa Twoich wnętrz!!!!!!!!!!!!!! Zaciekawiłaś mnie bardzo Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 26.09.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Witaj Łazienka - ogólny zamysł bardzo mi się podoba Ściany powyżej tego czarnego pasa płytek będą białe, tak? A te ciemniejsze pasy (pionowe, pod skosem, itd.) to to tylko cienie? (chce się upewnić) Jedyne co mi się nie do końca widzi to rama lustra mam wrażenie, że jest trochę zbyt masywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 26.09.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ściany powyżej tego czarnego pasa płytek będą białe, tak? A te ciemniejsze pasy (pionowe, pod skosem, itd.) to to tylko cienie? (chce się upewnić) To są cienie wycofuję pytanie i zdradź proszę co to są za czarne płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.09.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Saluś Trzymam kciuki za równe płyty w kolejnej palecie, mam nadzieję,że wszystko będzie ok! Coraz bardziej przymierzam sie do wyborów konkretnych płytek, armatury, oświetlenia itp. Buziaki :* Łazienka zapowiada się cudownie - No to teraz czyham na płytki:popcorn: Wybieraj Kochana wybieraj to chętnie coś podpatrzę - Twoje i MarJel wnętrza są dla mnie inspiracjami lepszymi niż nie jedno pisemko wnętrzarskie a najlepsze jest to że w zasadzie nie ma rzeczy która by mi się u Was nie podobała Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 a najlepsze jest to że w zasadzie nie ma rzeczy która by mi się u Was nie podobała He, he nawet buty;) Karolcia, jestem w szoku:jawdrop:, widzę zupełnie inny styl niż miałaś w beniu, i muszę powiedzieć że zdycham z ciekawości co ty tam jeszcze nawymyślasz jak zobaczę płytki, to pomyślimy coś nad tą ramą w lustrze. Będzie piknie prze pani. A ja dzisiaj widziałam na spacerku małą Julcię, a Wy nie Śliczniusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.09.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Karola, Saluś , Martuśka dzięki ,ze jesteście Wizualka jest oczywiście do poprawek, lustro, oświetlenie, tapetka mogą się zmienić karola, to oczywiście cienie na ścianach Nazwy płytek nie znam ( niepamiętam) ale za tydzień jade do tego sklepu to zpiszę Saly kochana jesteś ,ale nie zasłużyłam na te komplementy Oczywiście podpatruj co tylko chcesz tylko nie wiem czy się wyrobię z inspiracjami i projektami do czasu twoich zakupów Martusia Domek z założenia od początku, ma być troche inny, szczerze mówiąc tamten nie był do końca przemyślany i niezbyt odpowiadały mi wnętrza teraz liczę na Waszą nieocenioną pomoc Buziaki od Julci :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 (edytowane) Karolinka:jawdrop: tą kosteczką mam wyłożoną moja mini łazienkę przy saunie:rotfl:http://img4.imageshack.us/img4/2420/dsc0183is.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img263.imageshack.us/img263/5884/dsc00672cy.jpg Uploaded with ImageShack.us edit. I nawet lepiej widać tą kosteczkę niż na tej fotce u Ciebie w dzienniku:P Edytowane 26 Września 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 26.09.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 MarJel z jakiej kolekcji jest ta kosteczka???? Cudowna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 MarJel z jakiej kolekcji jest ta kosteczka???? Cudowna!! Ona jest przepiękna, żałuję że nie zrobiłam w tej płytce mojej łazienki przy sypialni:rolleyes: W tej chwili pamiętam tylko że to jakiś venis.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 26.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ona jest przepiękna, żałuję że nie zrobiłam w tej płytce mojej łazienki przy sypialni:rolleyes: W tej chwili pamiętam tylko że to jakiś venis.... Do naszej łazienki płytki już mam wybrane ale pomyślałam, żeby dać tą kosteczkę też na ścianie z baterią prysznicową i na podłodze prysznica To będę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 żeby dać tą kosteczkę na podłodze prysznica To będzie niezły masaż dla stup, ona jest lekko odstająca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 26.09.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 To będzie niezły masaż dla stup, ona jest lekko odstająca:) to nie ja, to ewentualni goście bo myślałam o prysznicu w dolnej łazience to na podłogę muszę poszukać czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 To będzie niezły masaż dla stup, ona jest lekko odstająca:) Jezu stóp, to z pośpiechu:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 (edytowane) W ramach przeprosin za stopy, z bykiem znalazłam nazwę płytek kosteczek ; Hiszpańskie venis cubica blanco 33,3x100cm edit a te czarne Karolinka to chyba VENIS CRYSTAL DARK 33,3x100 Edytowane 26 Września 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 26.09.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 W ramach przeprosin za stopy, z bykiem znalazłam nazwę płytek:P; Hiszpańskie venis cubica blanco 33,3x100cm Nawet tego byka nie zauważyłam :oops: Dzięki za nazwę Zaraz je sobie odnajdę i koniecznie zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Nawet tego byka nie zauważyłam :oops: Uff, też blondynka jesteś? Na podłogę do tych płytek wybrałam też kostkę ale płaską, z innej serii, szarą, ale zdecydowanie do nich najbardziej pasuje czarna, gładka z połyskiem. U mnie podłoga z tej łazieneczki łączy się z sauną, a nie chciałam czarnej w saunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 26.09.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Uff, też blondynka jesteś? Na podłogę do tych płytek wybrałam też kostkę ale płaską, z innej serii, szarą, ale zdecydowanie do nich najbardziej pasuje czarna, gładka z połyskiem. U mnie podłoga z tej łazieneczki łączy się z sauną, a nie chciałam czarnej w saunie. Farbowana, więc się nie liczy (normalnie brunetka) U mnie prysznic będzie oddzielony od reszty łazienki szybą (kabiny jako takiej nie będzie - 2 ściany murowane i ta szybka) więc podłoga musi być (ja chcę by była) jednolita kolorystycznie, ale z różnymi fakturami; zakładałam, że w tej "wnęce" położę mozaikę a w reszcie łazienki gładkie płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.09.2011 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Marta to rzeczywiście ta płytka Ale nie do końca.... bo to jest ta sama kolekcja ale płytki występuja tam w 3 kolorach i Twoją ( teraz już wiem,że Twoją ) też wydziałam. natomiast ja mam inny kolor, twój jest biały ciepły a moja ma brokatowe drobinki i wpada w srebrny Dzieki za nazwę Buziaki i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 27.09.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Śliczne płyteczki,aż żałuje,że mam zrobioną łazienkę) Tempo pracy ekspresowe i budowy domku też.Nie wiem jak można się tak szybko przeprowadzić-my jesteśmy właśnie w trakcie i idzie jak po grudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 27.09.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Karolina to będzie ekspresowa budowa osobiście jestem zwolenniczką takich rozwiązań, gdybym była na miejscu to też starałabym się wszystko zrobić jak najszybciej I ja z pewnością nie uznam cię za nienormalna, bo musiałabym wtedy przyznać, że ja też taka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts