Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj :)

Łazienka - ogólny zamysł bardzo mi się podoba :)

Ściany powyżej tego czarnego pasa płytek będą białe, tak? A te ciemniejsze pasy (pionowe, pod skosem, itd.) to to tylko cienie? (chce się upewnić)

Jedyne co mi się nie do końca widzi to rama lustra ;) mam wrażenie, że jest trochę zbyt masywna ;)

Saluś :)

Trzymam kciuki za równe płyty w kolejnej palecie, mam nadzieję,że wszystko będzie ok!

Coraz bardziej przymierzam sie do wyborów konkretnych płytek, armatury, oświetlenia itp.

Buziaki :*

Łazienka zapowiada się cudownie - No to teraz czyham na płytki:popcorn:

Wybieraj Kochana wybieraj to chętnie coś podpatrzę - Twoje i MarJel wnętrza są dla mnie inspiracjami lepszymi niż nie jedno pisemko wnętrzarskie

a najlepsze jest to że w zasadzie nie ma rzeczy która by mi się u Was nie podobała :-)

Pozdrowionka

a najlepsze jest to że w zasadzie nie ma rzeczy która by mi się u Was nie podobała :-)

He, he nawet buty;)

Karolcia, jestem w szoku:jawdrop:, widzę zupełnie inny styl niż miałaś w beniu, i muszę powiedzieć że zdycham z ciekawości co ty tam jeszcze nawymyślasz :p

jak zobaczę płytki, to pomyślimy coś nad tą ramą w lustrze.

Będzie piknie prze pani.

A ja dzisiaj widziałam na spacerku małą Julcię, a Wy nie :p

Śliczniusia :)

Karola, Saluś , Martuśka dzięki ,ze jesteście :hug:

Wizualka jest oczywiście do poprawek, lustro, oświetlenie, tapetka mogą się zmienić ;)

karola, to oczywiście cienie na ścianach ;) Nazwy płytek nie znam ( niepamiętam) ale za tydzień jade do tego sklepu to zpiszę ;)

Saly kochana jesteś ,ale nie zasłużyłam na te komplementy :oops:

Oczywiście podpatruj co tylko chcesz tylko nie wiem czy się wyrobię z inspiracjami i projektami do czasu twoich zakupów ;)

Martusia Domek z założenia od początku, ma być troche inny, szczerze mówiąc tamten nie był do końca przemyślany i niezbyt odpowiadały mi wnętrza :(

teraz liczę na Waszą nieocenioną pomoc :)

Buziaki od Julci :**

Karolinka:jawdrop: tą kosteczką mam wyłożoną moja mini łazienkę przy saunie:rotfl:

http://img4.imageshack.us/img4/2420/dsc0183is.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img263.imageshack.us/img263/5884/dsc00672cy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

edit.

I nawet lepiej widać tą kosteczkę niż na tej fotce u Ciebie w dzienniku:P

Edytowane przez MarJel

Ona jest przepiękna, żałuję że nie zrobiłam w tej płytce mojej łazienki przy sypialni:rolleyes:

W tej chwili pamiętam tylko że to jakiś venis....

Do naszej łazienki płytki już mam wybrane :) ale pomyślałam, żeby dać tą kosteczkę też na ścianie z baterią prysznicową i na podłodze prysznica

To będę szukać :)

Nawet tego byka nie zauważyłam :oops::oops:

Uff, też blondynka jesteś?;)

Na podłogę do tych płytek wybrałam też kostkę ale płaską, z innej serii, szarą, ale zdecydowanie do nich najbardziej pasuje czarna, gładka z połyskiem.

U mnie podłoga z tej łazieneczki łączy się z sauną, a nie chciałam czarnej w saunie.

Uff, też blondynka jesteś?;)

Na podłogę do tych płytek wybrałam też kostkę ale płaską, z innej serii, szarą, ale zdecydowanie do nich najbardziej pasuje czarna, gładka z połyskiem.

U mnie podłoga z tej łazieneczki łączy się z sauną, a nie chciałam czarnej w saunie.

Farbowana, więc się nie liczy :lol2: (normalnie brunetka)

U mnie prysznic będzie oddzielony od reszty łazienki szybą (kabiny jako takiej nie będzie - 2 ściany murowane i ta szybka) więc podłoga musi być (ja chcę by była) jednolita kolorystycznie, ale z różnymi fakturami; zakładałam, że w tej "wnęce" położę mozaikę a w reszcie łazienki gładkie płytki

Marta to rzeczywiście ta płytka :jawdrop:

Ale nie do końca.... bo to jest ta sama kolekcja ale płytki występuja tam w 3 kolorach i Twoją ( teraz już wiem,że Twoją ;) ) też wydziałam. natomiast ja mam inny kolor, twój jest biały ciepły a moja ma brokatowe drobinki i wpada w srebrny :)

Dzieki za nazwę ;)

Buziaki i do zobaczyska :D