Karolina i Artur P 22.06.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam serdecznie po któtkiej przerwie Magdzinska, obiecuje,ze jutro wszytko wymierzę i dokładnie ci napiszę majchrowskadorota nie mam górnego oświetlenia na tarasie Mam wyprowadzony kabelek i miało być tam takie zewnętzrne oczko ( takie jak stosuje się w podwieszanych sufitach) ale nie ma proximka witam ja z drzwi jestem bardzo zadowolona u nas zmienione zostało wypełnienie drzwi z plastra miodu który jest w standrdzie na pełną płytę i to bardzo dobrz decyzja, bo są znacznie cięższe, o wiele bardziej wytłumiają jakiekolwiek dźwięki, zdecydowanie warte swojej ceny, moim zdaniem nie odbiegają niczym od drzwi (niedrewnianych) w o wiele wyższych cenach. Saly ogromne admete hej Wiesz z palnowaniem to są takie fale "chciejstwa" ;P Coś tam człowieka nakręca i zaczyna sie wielkie planowanie ale są i chwile z cyklu .... nie chce mi się .... weny budowlanej brak, na szczescie wszelkie wolne ( i nie wolne tez ) chwile wypełnia mi Julka, mini biznes i planowanie podrózy bo obok budowania to zdecydowanie nasza najwieksza pasja A nowy dom jednak na 99% to bedzie projekt indywidualny, jeden procent zostawiam na jakies objawienie się gotowca Pozdrawiam serdecznie A Ty Aga lada moment wprowadzisz sie do swojej rezydencji, troche wiary Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.06.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 hej Aggulka Mega miło mi Cie "widzieć" No lekkie szaleństwo mnie dopadło Budowanie uzależnia, to już potwierdzone Po wybudowanieu kolejnego domu idę na odwyk, żeby nie doszło do kolejnej budowy Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!! P.S Dom z klasą z zewnątzr bardzo mi sie podoba ale środek nie dla mnie Coś będę szukac ale raczej projektowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Witaj Karoluś Z tym dopieszczaniem to powiem szczerze i obiektywnie to nie masz co za bardzo działać bo.... Wasz dom od samego początku był bardzo dopieszczony!!!! Zadbałaś o tyle szczegółów ze niektórzy latami nie mają tak dopieszczone Więc spokojnie możesz teraz "leżeć i pachnieć" w oczekiwaniu na kupców Buziaki Ogromne i Miłej Soboty :hug: Podpisuję się pod tym obiema łapkami:D. Hej Wojowniczko:D. Zanim klepniesz projekt, klepnij działkę, bo później się okaże, że kuchnię masz od południa;) Ale majstrowanie przy projektach i wizualizowanie swoich wizji zawsze dobre:). Buziaki zostawiam:hug:. PS. nie wierzę w odwyki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.06.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 witam !!! podziwiam i .....PODZIWIAM!!! Piękny dom ! Dziękuję za wizytę. aaaaaaaaaaaa, podpisuję się pod słowami Saly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.06.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Karola, chciałam się tylko upewnić, czy nadal mieszkanie w tym pięknym domu, czy już wylałaś fundamenty na kolejny Mega pozytywna wariatka jesteś Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 27.06.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Jakoś smutno się zrobiło z tym Twoim pożegnaniem Karolcia JA MAM NADZIEJĘ,ŻE TA NOWA BUDOWA SZYBKO SIĘ ROZPOCZNIE i oczywiście będzie nowy dziennik!! POZDRAWIAM SERDECZNIE,IZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 27.06.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Mi też się strasznie smutno zrobiło Ale mam nadzieję, że Karola nie żegna się z komentarzami - ani swoimi, ani naszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.06.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 karolina i z komentarzy też znikasz>???? dlaczego, przecież skonczyłaś budowanie...... ale przyjaznie zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.06.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Karolinko nie wyglupiaj sie -ja nie przyjmuje do wiadomosci zadnych pozegnan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.06.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Wiataj rasia Oczywiście te projekty i przemyślenia to tak na próbę Dobrze mi takie kombinacje robia bo przyspiesza to później realizację No i np: już mi się ciut z domkiem zmieiło, tzn nadal piętrpowy ale.... no dobra nie beę zdradzać bo nie wiem co z tego zostanie do czasu budowy, albo samego projektowania domu Oczywiście najpierw dziąła a potem konkrety dla architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.06.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Wiataj rasia Oczywiście te projekty i przemyślenia to tak na próbę Dobrze mi takie kombinacje robia bo przyspiesza to później realizację No i np: już mi się ciut z domkiem zmieiło, tzn nadal piętrpowy ale.... no dobra nie beę zdradzać bo nie wiem co z tego zostanie do czasu budowy, albo samego projektowania domu Oczywiście najpierw dziąła a potem konkrety dla architekta Ale w nszym przypadku najpierw sprzedaż a to może dłuuugo potrwać, bo niestety dom to nie samochód Myśle,że szybciej pójdzie u Saly Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.06.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witaj Meg Hej narendil Tak kochana nadal mieszkamy w domku, o fundamentach narazie nie ma mowy Mieszka sie naprawde cudnie ale jednocześnie chciałabym,żby ktoś sie juz zakochał w naszym domku, bo móc działac dalej Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.06.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Izuś, Aggulka, monia, kakusku Będe starała się Was odwiedzać, wpadać na pogaduchy i podziwiać domki Nie jest łatwo się rozstać z forum i moje "rozstanie" pewnie nie bedzie ostateczne ale dam od siebie troszeczke forum odpocząć, a moze jak zacznie sie nowa budowa to powrócę po wsparcie i tą niesamowitą energię, którą się tu otrzymuje ( Chociaz ostatnio spotkałam sie niestety i na forum z ludzką zawiścią.... troche przykre,bo człowiekowi sie wydaje,ze wszyscy podchodza do ludzi, budowania i spełniana marzeń tak samo! POZYTYWNIE a tu okazuje sie ,ze realizując swoje marzenia sprawia się komóś taki "ból" że człowiek otrzymuje dawkę jadu.... ale co tam w forum jak w życiu bywa różnie Na szczęście są to wyjątki potwierdzahjace regółę,ze jest tu masa fantastycznych ludzi ) Pozdawiam Was Dziewczyny bardzo serdecznie Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.06.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Karolinko w takim razie trzymam mocno kciuki zebys szybciutko sprzedala dom i nie rozstawala sie z nami an zbyt dlugo .Tak z ciekawosci to duze jest zainteresowanie? Pytam bo my w zeszlym roku chcielismy sprzedac dzialke i niestety nie bylo duzego dozewu.Fakt ze tez zbytnio sie nie staralismy ale myslalam ze nie bedzie z tym az takiego problemu (ponoc grunt to inwestycja ) A ludzka zazdroscia sie nie przejmuj -zawsze i wszedzie znajdzie sie taki co bedzie zazdroscil .Najgorsi to wlasnie tacy co patrza i licza cudze .Szkoda ze nie widza wlasnego podworka :hug:Jestem zaskoczona ze na forum znalazly sie takie osoby bo przeciez kto buduje to wie ile to kosztuje poswiecen i wyrzeczen -szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Karolina, szampan za powodzenie:D i rozkwitające właśnie liliowce. Niech Ci się uda wybudować następny, jeszcze piękniejszy. Zrób to w imieniu tych forumowiczów, którzy podzielają Twoje pragnienia, a sami pewnie ich nie spełnią Zawiść to paskudna cecha, ale na szczęście nie dotyka to wszystkich Edytowane 27 Czerwca 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.07.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Karolina, szampan za powodzenie:D i rozkwitające właśnie liliowce. [ATTACH=CONFIG]122705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]122706[/ATTACH] Niech Ci się uda wybudować następny, jeszcze piękniejszy. Zrób to w imieniu tych forumowiczów, którzy podzielają Twoje pragnienia, a sami pewnie ich nie spełnią Zawiść to paskudna cecha, ale na szczęście nie dotyka to wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.07.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 KAROLINKOOOOO mam nadzieję, że jeszcze przeczytasz moją wiadomość!!!!!! Nie miałam netu dlatego nie mogłam się pożegnać wcześniej;) Z niecierpliwością będę czekać na Wasz nowy domek:popcorn::popcorn: Życzę szybkiej sprzedaży i ogólnej pomyślności:yes::yes: Bardzo dziękuję Ci za ten domek i Twoje super pomysły, z których napewno skorzystam:D:D:D:yes: POzdrawiam i całuję i czekam:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 02.07.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Karolina -ja tez chce sprzedać dom i wybudować drugi nie jesteś tu wyjątkiem-powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.07.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Karola mam nadzieję, że jeszcze wrócisz Oczywiście życzę skoro tego chcesz aby dom sprzedał się szybko i z najwyższym zyskiem, abyś sobie nie odmawiała przy budowie następnego ostatniego Dla nas nasz dom też już mały się robi, a mąż się ze mną o 4-te dziecko zakłada (a żadnego nie mamy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.07.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Karolinko mam nadzieję że jeszcze to przeczytasz życzę Ci wszystkiego najlepszego zdrówka dla całej rodzinki i dziękuję za chwile które spędziłyśmy razem, pisząc ,czytając i przeżywając nasze budowlane potyczki - było mi strasznie miło Mam nadzieję że zupełnie nie znikniesz i pojawisz się za jakis czas z nowym fantastycznym projektem i swietnymi pomysłami na wnętrza. Buziaki gorące zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts