Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Witam serdecznie po któtkiej przerwie ;)

Magdzinska, obiecuje,ze jutro wszytko wymierzę i dokładnie ci napiszę :yes: :hug:

majchrowskadorota nie mam górnego oświetlenia na tarasie :no:

Mam wyprowadzony kabelek i miało być tam takie zewnętzrne oczko ( takie jak stosuje się w podwieszanych sufitach) ale nie ma ;)

proximka

witam ja z drzwi jestem bardzo zadowolona u nas zmienione zostało wypełnienie drzwi z plastra miodu który jest w standrdzie na pełną płytę i to bardzo dobrz decyzja, bo są znacznie cięższe, o wiele bardziej wytłumiają jakiekolwiek dźwięki, zdecydowanie warte swojej ceny, moim zdaniem nie odbiegają niczym od drzwi (niedrewnianych) w o wiele wyższych cenach.

Saly ogromne :hug:

admete hej :)

Wiesz z palnowaniem to są takie fale "chciejstwa" ;P

Coś tam człowieka nakręca i zaczyna sie wielkie planowanie ;) :D ale są i chwile z cyklu .... nie chce mi się .... weny budowlanej brak, na szczescie wszelkie wolne ( i nie wolne tez ;) ) chwile wypełnia mi Julka, mini biznes i planowanie podrózy bo obok budowania ;) to zdecydowanie nasza najwieksza pasja :yes: ;)

A nowy dom jednak na 99% to bedzie projekt indywidualny, jeden procent zostawiam na jakies objawienie się gotowca ;)

Pozdrawiam serdecznie :hug:

A Ty Aga lada moment wprowadzisz sie do swojej rezydencji, troche wiary ;)

Będzie dobrze :yes: :)

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej Aggulka :hug:

Mega miło mi Cie "widzieć" :)

No lekkie szaleństwo mnie dopadło ;)

Budowanie uzależnia, to już potwierdzone :lol2:

Po wybudowanieu kolejnego domu idę na odwyk, żeby nie doszło do kolejnej budowy :D

Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!

P.S

Dom z klasą z zewnątzr bardzo mi sie podoba ale środek nie dla mnie ;)

Coś będę szukac ale raczej projektowac ;)

Witaj Karoluś

Z tym dopieszczaniem to powiem szczerze i obiektywnie to nie masz co za bardzo działać bo....

Wasz dom od samego początku był bardzo dopieszczony!!!!

Zadbałaś o tyle szczegółów ze niektórzy latami nie mają tak dopieszczone

Więc spokojnie możesz teraz "leżeć i pachnieć" :-) w oczekiwaniu na kupców

Buziaki Ogromne

i Miłej Soboty :hug::hug::hug:

Podpisuję się pod tym obiema łapkami:D.

Hej Wojowniczko:D.

Zanim klepniesz projekt, klepnij działkę, bo później się okaże, że kuchnię masz od południa;) Ale majstrowanie przy projektach i wizualizowanie swoich wizji zawsze dobre:):yes:.

Buziaki zostawiam:hug:.

PS. nie wierzę w odwyki;)

Wiataj rasia :)

Oczywiście te projekty i przemyślenia to tak na próbę ;) Dobrze mi takie kombinacje robia bo przyspiesza to później realizację ;)

No i np: już mi się ciut z domkiem zmieiło, tzn nadal piętrpowy ale.... no dobra nie beę zdradzać bo nie wiem co z tego zostanie do czasu budowy, albo samego projektowania domu ;)

Oczywiście najpierw dziąła a potem konkrety dla architekta :yes: :)

Wiataj rasia :)

Oczywiście te projekty i przemyślenia to tak na próbę ;) Dobrze mi takie kombinacje robia bo przyspiesza to później realizację ;)

No i np: już mi się ciut z domkiem zmieiło, tzn nadal piętrpowy ale.... no dobra nie beę zdradzać bo nie wiem co z tego zostanie do czasu budowy, albo samego projektowania domu ;)

Oczywiście najpierw dziąła a potem konkrety dla architekta :yes: :)

Ale w nszym przypadku najpierw sprzedaż a to może dłuuugo potrwać, bo niestety dom to nie samochód ;) :no:

Myśle,że szybciej pójdzie u Saly :yes: ;)

Pozdrawiam serdecznie :hug:

Witaj Meg :)

Hej narendil :lol2:

Tak kochana nadal mieszkamy w domku, o fundamentach narazie nie ma mowy :no: :lol2:

Mieszka sie naprawde cudnie ale jednocześnie chciałabym,żby ktoś sie juz zakochał w naszym domku, bo móc działac dalej ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Izuś, Aggulka, monia, kakusku :hug:

Będe starała się Was odwiedzać, wpadać na pogaduchy i podziwiać domki :yes: :)

Nie jest łatwo się rozstać z forum i moje "rozstanie" pewnie nie bedzie ostateczne ale dam od siebie troszeczke forum odpocząć, a moze jak zacznie sie nowa budowa to powrócę po wsparcie i tą niesamowitą energię, którą się tu otrzymuje :yes:

( Chociaz ostatnio spotkałam sie niestety i na forum z ludzką zawiścią.... troche przykre,bo człowiekowi sie wydaje,ze wszyscy podchodza do ludzi, budowania i spełniana marzeń tak samo! POZYTYWNIE a tu okazuje sie ,ze realizując swoje marzenia sprawia się komóś taki "ból" że człowiek otrzymuje dawkę jadu.... ale co tam w forum jak w życiu bywa różnie ;) Na szczęście są to wyjątki potwierdzahjace regółę,ze jest tu masa fantastycznych ludzi ;) )

Pozdawiam Was Dziewczyny bardzo serdecznie :hug:

Edytowane przez Karolina i Artur :P

Karolinko w takim razie trzymam mocno kciuki zebys szybciutko sprzedala dom i nie rozstawala sie z nami an zbyt dlugo .Tak z ciekawosci to duze jest zainteresowanie? Pytam bo my w zeszlym roku chcielismy sprzedac dzialke i niestety nie bylo duzego dozewu.Fakt ze tez zbytnio sie nie staralismy ale myslalam ze nie bedzie z tym az takiego problemu (ponoc grunt to inwestycja ;))

A ludzka zazdroscia sie nie przejmuj -zawsze i wszedzie znajdzie sie taki co bedzie zazdroscil .Najgorsi to wlasnie tacy co patrza i licza cudze .Szkoda ze nie widza wlasnego podworka :hug:Jestem zaskoczona ze na forum znalazly sie takie osoby bo przeciez kto buduje to wie ile to kosztuje poswiecen i wyrzeczen -szkoda gadac :(

Karolina, szampan za powodzenie:D i rozkwitające właśnie liliowce.

Champagne.jpgSobikowskie_Liliowce-18.jpg

Niech Ci się uda wybudować następny, jeszcze piękniejszy. Zrób to w imieniu tych forumowiczów, którzy podzielają Twoje pragnienia, a sami pewnie ich nie spełnią :bye:

Zawiść to paskudna cecha, ale na szczęście nie dotyka to wszystkich :yes:

Edytowane przez pestka56

:)

Karolina, szampan za powodzenie:D i rozkwitające właśnie liliowce.

[ATTACH=CONFIG]122705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]122706[/ATTACH]

Niech Ci się uda wybudować następny, jeszcze piękniejszy. Zrób to w imieniu tych forumowiczów, którzy podzielają Twoje pragnienia, a sami pewnie ich nie spełnią :bye:

Zawiść to paskudna cecha, ale na szczęście nie dotyka to wszystkich :yes:

KAROLINKOOOOO mam nadzieję, że jeszcze przeczytasz moją wiadomość!!!!!!:) Nie miałam netu dlatego nie mogłam się pożegnać wcześniej;) Z niecierpliwością będę czekać na Wasz nowy domek:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Życzę szybkiej sprzedaży i ogólnej pomyślności:yes::yes::yes:

Bardzo dziękuję Ci za ten domek i Twoje super pomysły, z których napewno skorzystam:D:D:D:yes: POzdrawiam i całuję i czekam:popcorn::popcorn::popcorn:

Karola mam nadzieję, że jeszcze wrócisz :) Oczywiście życzę skoro tego chcesz aby dom sprzedał się szybko i z najwyższym zyskiem, abyś sobie nie odmawiała przy budowie następnego ostatniego :lol2:

Dla nas nasz dom też już mały się robi, a mąż się ze mną o 4-te dziecko zakłada (a żadnego nie mamy) :lol2:

Karolinko mam nadzieję że jeszcze to przeczytasz :)

życzę Ci wszystkiego najlepszego :hug:

zdrówka dla całej rodzinki

i dziękuję za chwile które spędziłyśmy razem, pisząc ,czytając i przeżywając nasze budowlane potyczki - było mi strasznie miło :hug:

Mam nadzieję że zupełnie nie znikniesz i pojawisz się za jakis czas z nowym fantastycznym projektem i swietnymi pomysłami na wnętrza.

Buziaki gorące zostawiam :hug: