Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Hej Kochana :-)

Witam witam po przerwie i całusy przesyłam :hug:

Co do Twoich podsumowań w pełni zgadzam sie z kostkowym tarasem Mam taki sam:-( i takie same doznania - średnie...

Co do czarnej łazienki - także każdy pyłek , każdy kurzyk Filtr do wody niweluje co prawda kropki od kamienia ale kurzu juz nie :-(

Ale za to jak pięknie taka łazienka wygląda ::p

A ja Wam powiem że widziałam Karolci dom na żywo i mnie podobało się WSZYSTKO BARDZO!!!!!!

Pozdrawiam serdelecznie:)

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

CZeść Saluś :hug:

Fajnie,że jesteś mam nadzije,że wyjazd dobrze Wam zrobił i odpoczeliście :yes: :hug:

Wiesz mamy stację udzatniania wody, więc jest mięciutka ale ślady po wodzie widać, szczególnie na blacie, pomiędzy wyjęciem dłoni z nad umywalki a dotarciem do ręcznika, albo pryskajaca woda kiedy myję łapki Julki :sick: No ale ja lubię czarne łazienki bardzo :D

Dzięki kochanna za TAKIE słowa ale chyb to troszke na wyrost ;)

Buziaki :***

Cześć Kochane! a w szczególności gospodyni i Mariomili :hug:

Co ty taka Karolcia zabiegana ostatnio, a?

Wakacyjne wyjazdy widzę udane :rolleyes:, córcia istny aniołek :rolleyes: Macie jeszcze jakieś plany wakacyjne? My z mężusiem w lipcu mieliśmy tygodniowy wyjazd we dwoje :razz:, a w sierpniu na dwa tygodnie z dzieciakami wyjeżdżamy.

Dzwoniłam wczoraj do Sylwi- lady wybieram się do niej w środę lub wtorek na kawkę tak w ciągu dnia( do 16 mam czas) Może też przyjdziesz?

mariomili, jest tak jak mówisz, jak się powiedziało A to teraz trzeba powiedzięć B i ze swojej strony zrobić wszytko jak należy, a kiedy sie dom sprzeda??? To ju niestety od nas nie zależy ;) Ceny nie zamierzam opuszczać, tzn. cena jest do negocjacji ale poniżej pewnej kwoty nie zamierzam zejść, bo wiadomo w żaden sposób mi się to nie będzie opłacać :no: u nas przechlapane są na tym osiedlu ceny działek za 1000- 1500m2 to 400 - 500 tysięcy. Wiec sam grunt już warunkuje cene, a do tego dom .... no ale ciesze sie ze nie mamy jakiegos parcia i koniecznosci bo wtedy to jest stres a tak poprostu czekamy, mieszkając sobie wygodnie ;)

Martuśka :hug:

Jestes nareszcie :)

My w przyszłym tygodniu jedziemy na kilka dni ze znajomymi do Pragi ( bez Julci ;) :D ) . Potem w sierpniu siedzimy na tyłkach, wyjazdy tylko nad jeziernie jak pogoda dopisze ;) do siebie do domku nad jeziorem, ale mój A. coś kombinuje i twierdzi że musimy jeszcze gdzieś śmignąć pod koniec września ,zeby przedłużyć lato a skrucić jesień :lol2: Więc gdzies skoczymy ale na tydzień ;)

Kochana ja mam w tym tygodniu sajgon :sick: opowiem jak sie spotkamy ;)

No i moge sie spotkac ale znowu tak ok 17.00 wiec sie mijamy ;)

Ale w poniedziałek i wtorek w przyszłym tygodniujeszcze przed wyjazdem do Pragi to jestem dostępna cały dzięń, wiec może wtedys ie spotkamy, moze wpadniecie do mnie na kawusię ???? Nie wiem czy Sylwia wychodzi z domu ale sie jeszcze z nią skontaktuję ;) Jak nie to ja ją nawiedze :lol2:

Cuudny masz ogród Martusia :yes:

Edytowane przez Karolina i Artur :P

A u nas troche niespodzieanie w czwartek odbędzie sie mała sesja do jednego z miesięczników wnętrzarskich :

Troche się cieszę ( bo to super pamiątka, kiedyś nasze mieszkanie w jednej z gazetek sie ukazało, mieszkania już nie ma a fajna pamiaka pozostała ;) )

Troche boje :rolleyes: no bo obawiam się ze na za bardzo jest czemu robić zdjecia ............... no nic chcą to przyjeżdzają ;)

Ja w czwartek rano wywoże Julcie do mojej mamy, bo powiedzieli ze zejdzie im kilka ładnych godzin :o

.......................................................

Ogród mam zaniedbany i musimy sie za niego troche wziąć, ale jakos ostatnio ani chęci ani czasu ;)

Moje wierzbki japońskie rosna jak szalone!!! Nie miałam pojęcia ,ze idzie znimi tak szybko :o pięknie isę zagęściły i bardzo podrosły, ostatnio musiał je dużo przyciać, bo miały za dłygie gałązki a za cienki i bardzo je wykładało, zaczeły przypominac wierzy płaczące ;) :lol2:

\Pozdrawiam i życze miłego dnia :***

Dziękuję pięknie za odpowiedzi, dolną łazienkę planuję w kolorystyce czarno-białej, ale dzięki Waszym radom zrobię raczej biało-czarną :), taras miał być drewniany, ale ponieważ podobno szybko należy go odświeżyć, tzn. zapewne zależy od użytkowania, zrobię taras z płytek drewnopodobnych, wypuścili nową linię są baaaaardzo ładne i łatwe w utrzymaniu czystości :)

Karolinko domek masz cudowny, GRATULUJĘ SERDECZNIE !!! Zdjęcia na pewno wyjdą rewelacyjnie! POZDRAWIAM WSZYSTKICH CZYTAJĄCYCH :)

Edytowane przez Janiela

Hej Karolcia :hug:

Oj jak Ci zazdroszczę tej sesji ....:wiggle:

Fajna pamiątka i fajna reklama

A swoją drogą Wasz dom jest taki piękny że idealnie nadaje się do magazynu jako dom pokazowy

Czekam z niecierpliwością na publikację :-)

Całuchy Saly

Kochane zaczne od odpowiedzi TECHNICZNYCH ;)

FIOLETOWE PUFY kupione tutaj : http://www.planetadesign.pl/?pufy,56

KRZESŁA DO JADALNI kupione tutaj: http://www.krzeslo.net.pl/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=bia%C5%82e+krzes%C5%82o+&submit_search=Szukaj

HOKERY niestety nie pamiętam :( :no: wyszukałam chyba w grafice google.... i tu niestety nie pomoge....

Venus,Magdzińska, Monia, Saly, Janiela, Tamara1 , ogromne dzięki za wsparcie i dobre słowo :hug:

Saluś Ty mi nie zazdrość tylko ja ich odemnie wyśle prosto do Ciebie, bo ZAZNACZAM! Nie słodząc, to Ty masz dopiero co pokazywać!!!! :yes: :hug:

Madziulka musze przyznać,ze troche tych wyjazdów jest , a ja je uweilbiam, a w zasadzie my uwielbiamy, od zawsze dużo jeździliśmy, oczywiscie ciąża, małe dziecko czy czas budowy troche hamowały nasze chciejstwa ;) Ale my też lubimy i cieszymy sie ze wszystkich wyjazdów, bez względu na to czy jest to jezioro godzinę od domu, jakieś ciekawe miejsce w Polsce czy na świecie, bo wyjazdy wspólne są poprostu suuuuuper :) Gdyby nie czas i kasa mogłabym większość roku spędzać na podróżowaniu ;) :lol2:

Fajnie,że sobie śmigacie :yes:

Janielka odpisałam powyżej ;) A Ty powinnaś założyć dzinnik/ galerię , przemyśl to! :yes:

Edytowane przez Karolina i Artur :P

A co do tytułu czasopisma, to jak tylko będę już po czwartkowej sesji, dowiem sie na kiedy mniej wiecej przewidują druk, to dokładnie opiszę co i jak ;)

W byłym.... byłym naszym mieszkanku jak kiedyś odbywała sie taka sesyjka w sierpniu, to druk był w kwietniu :sick: mam nadzije,ze teraz będzie znacznie szybciej ;) :rolleyes:

Buziaki i mielego wieczorku Dziewczynki ja padam na twarz i uciekam spać, ostatnio mam maraton..... ;)

malkul witam :)

Wiesz u mnie, naprwde nie ma z tym problemu ale to jest też tak,ze Julka jeszcze sama rzadko chodzi po "kładce", niewiele spędza tam czasu, oczywiście czaqsmi przykleja się do szyby balustrady i pozdrawia wszystkich w salonie ;) ale ani nie widać jakoś tych ewentualnych odcisków. co drugi tyudzień pani która u mnie sprząta wyciera cała balustradę a tak średnio raz w tygodniu ja jak zauważę jakięś ślady to psiknę płynem do szyb, ręcznik papierowy i po spraie w max 2 minuty :yes: WIec u mnie narazie z balustradą nie ma żadnych problemów :no: uwielbiam ją i nie zamieniłabym na żadną inną :D

Pozdrawiam!!!