Saly 20.07.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Hej Kochana Witam witam po przerwie i całusy przesyłam Co do Twoich podsumowań w pełni zgadzam sie z kostkowym tarasem Mam taki sam:-( i takie same doznania - średnie... Co do czarnej łazienki - także każdy pyłek , każdy kurzyk Filtr do wody niweluje co prawda kropki od kamienia ale kurzu juz nie Ale za to jak pięknie taka łazienka wygląda : A ja Wam powiem że widziałam Karolci dom na żywo i mnie podobało się WSZYSTKO BARDZO!!!!!! Pozdrawiam serdelecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.07.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 CZeść Saluś Fajnie,że jesteś mam nadzije,że wyjazd dobrze Wam zrobił i odpoczeliście Wiesz mamy stację udzatniania wody, więc jest mięciutka ale ślady po wodzie widać, szczególnie na blacie, pomiędzy wyjęciem dłoni z nad umywalki a dotarciem do ręcznika, albo pryskajaca woda kiedy myję łapki Julki No ale ja lubię czarne łazienki bardzo Dzięki kochanna za TAKIE słowa ale chyb to troszke na wyrost Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.07.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Dzięki kochanna za TAKIE słowa ale chyb to troszke na wyrost Buziaki :*** Już nie badz taka skromna:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.07.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Karola fajnie że się dzieje. A ze sprzedazą nawet jesli wam sie nie spieszy to wiadomo, że jak już się zdecydowaliście to trzeba działać coś w tym kierunku i isć do przodu. Jak będziesz miała wieści od Marty to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Cześć Kochane! a w szczególności gospodyni i Mariomili Co ty taka Karolcia zabiegana ostatnio, a? Wakacyjne wyjazdy widzę udane , córcia istny aniołek Macie jeszcze jakieś plany wakacyjne? My z mężusiem w lipcu mieliśmy tygodniowy wyjazd we dwoje , a w sierpniu na dwa tygodnie z dzieciakami wyjeżdżamy. Dzwoniłam wczoraj do Sylwi- lady wybieram się do niej w środę lub wtorek na kawkę tak w ciągu dnia( do 16 mam czas) Może też przyjdziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.07.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 O Martusia wreszcie sie pokazala My sie tu martwimy i dopytujemy co u Ciebie a Ty sie najzwyczajniej wakacjujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.07.2012 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) mariomili, jest tak jak mówisz, jak się powiedziało A to teraz trzeba powiedzięć B i ze swojej strony zrobić wszytko jak należy, a kiedy sie dom sprzeda??? To ju niestety od nas nie zależy Ceny nie zamierzam opuszczać, tzn. cena jest do negocjacji ale poniżej pewnej kwoty nie zamierzam zejść, bo wiadomo w żaden sposób mi się to nie będzie opłacać u nas przechlapane są na tym osiedlu ceny działek za 1000- 1500m2 to 400 - 500 tysięcy. Wiec sam grunt już warunkuje cene, a do tego dom .... no ale ciesze sie ze nie mamy jakiegos parcia i koniecznosci bo wtedy to jest stres a tak poprostu czekamy, mieszkając sobie wygodnie Martuśka Jestes nareszcie My w przyszłym tygodniu jedziemy na kilka dni ze znajomymi do Pragi ( bez Julci ) . Potem w sierpniu siedzimy na tyłkach, wyjazdy tylko nad jeziernie jak pogoda dopisze do siebie do domku nad jeziorem, ale mój A. coś kombinuje i twierdzi że musimy jeszcze gdzieś śmignąć pod koniec września ,zeby przedłużyć lato a skrucić jesień Więc gdzies skoczymy ale na tydzień Kochana ja mam w tym tygodniu sajgon opowiem jak sie spotkamy No i moge sie spotkac ale znowu tak ok 17.00 wiec sie mijamy Ale w poniedziałek i wtorek w przyszłym tygodniujeszcze przed wyjazdem do Pragi to jestem dostępna cały dzięń, wiec może wtedys ie spotkamy, moze wpadniecie do mnie na kawusię ???? Nie wiem czy Sylwia wychodzi z domu ale sie jeszcze z nią skontaktuję Jak nie to ja ją nawiedze Cuudny masz ogród Martusia Edytowane 23 Lipca 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.07.2012 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 A u nas troche niespodzieanie w czwartek odbędzie sie mała sesja do jednego z miesięczników wnętrzarskich : Troche się cieszę ( bo to super pamiątka, kiedyś nasze mieszkanie w jednej z gazetek sie ukazało, mieszkania już nie ma a fajna pamiaka pozostała ) Troche boje no bo obawiam się ze na za bardzo jest czemu robić zdjecia ............... no nic chcą to przyjeżdzają Ja w czwartek rano wywoże Julcie do mojej mamy, bo powiedzieli ze zejdzie im kilka ładnych godzin ....................................................... Ogród mam zaniedbany i musimy sie za niego troche wziąć, ale jakos ostatnio ani chęci ani czasu Moje wierzbki japońskie rosna jak szalone!!! Nie miałam pojęcia ,ze idzie znimi tak szybko pięknie isę zagęściły i bardzo podrosły, ostatnio musiał je dużo przyciać, bo miały za dłygie gałązki a za cienki i bardzo je wykładało, zaczeły przypominac wierzy płaczące \Pozdrawiam i życze miłego dnia :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 ooo sesja :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.07.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Hej Karolcia!! Sesja-super sprawa:eek: Daj znać do jakiej gazety to oczywiście zakupię, mimo że znam już Twoją galerię na pamięć :) ....... Wy znowu wyjeżdzacie- niektórzy to mają życie:rolleyes: Ja z mężem będę kilka dni tylko w Bieszczadach a już cieszę się jak dziecko;):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.07.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Karolka no to super z tą sesją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.07.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Oczywiście zapomniałam napisać, że nie masz się czego obawiać- Dom masz PIĘKNY i dlatego chcą w nim robić sesję Ja mam na forum kilka domków, które uwielbiam i czerpię z nich inspiracje jak tylko mogę;) i Twój jest jednym z nich- o czym już napewno pisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 23.07.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) Dziękuję pięknie za odpowiedzi, dolną łazienkę planuję w kolorystyce czarno-białej, ale dzięki Waszym radom zrobię raczej biało-czarną , taras miał być drewniany, ale ponieważ podobno szybko należy go odświeżyć, tzn. zapewne zależy od użytkowania, zrobię taras z płytek drewnopodobnych, wypuścili nową linię są baaaaardzo ładne i łatwe w utrzymaniu czystości Karolinko domek masz cudowny, GRATULUJĘ SERDECZNIE !!! Zdjęcia na pewno wyjdą rewelacyjnie! POZDRAWIAM WSZYSTKICH CZYTAJĄCYCH Edytowane 23 Lipca 2012 przez Janiela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.07.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Hej Karolcia Oj jak Ci zazdroszczę tej sesji .... Fajna pamiątka i fajna reklama A swoją drogą Wasz dom jest taki piękny że idealnie nadaje się do magazynu jako dom pokazowy Czekam z niecierpliwością na publikację Całuchy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 23.07.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Karolinko napisz bardzo proszę gdzie zamawiałaś pufy te fioletowe oraz krzesła. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 23.07.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Karolinko napisz bardzo proszę gdzie zamawiałaś pufy te fioletowe oraz krzesła. Dzięki I ja też poproszę i o namiar na hokery przy okazji:)...podaj nazwę tej gazety, też bym chętnie zakupiła...lubię wracać do Twojego domku, od razu mam inne spojrzenie na świat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.07.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) Kochane zaczne od odpowiedzi TECHNICZNYCH FIOLETOWE PUFY kupione tutaj : http://www.planetadesign.pl/?pufy,56 KRZESŁA DO JADALNI kupione tutaj: http://www.krzeslo.net.pl/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=bia%C5%82e+krzes%C5%82o+&submit_search=Szukaj HOKERY niestety nie pamiętam wyszukałam chyba w grafice google.... i tu niestety nie pomoge.... Venus,Magdzińska, Monia, Saly, Janiela, Tamara1 , ogromne dzięki za wsparcie i dobre słowo Saluś Ty mi nie zazdrość tylko ja ich odemnie wyśle prosto do Ciebie, bo ZAZNACZAM! Nie słodząc, to Ty masz dopiero co pokazywać!!!! Madziulka musze przyznać,ze troche tych wyjazdów jest , a ja je uweilbiam, a w zasadzie my uwielbiamy, od zawsze dużo jeździliśmy, oczywiscie ciąża, małe dziecko czy czas budowy troche hamowały nasze chciejstwa Ale my też lubimy i cieszymy sie ze wszystkich wyjazdów, bez względu na to czy jest to jezioro godzinę od domu, jakieś ciekawe miejsce w Polsce czy na świecie, bo wyjazdy wspólne są poprostu suuuuuper Gdyby nie czas i kasa mogłabym większość roku spędzać na podróżowaniu Fajnie,że sobie śmigacie Janielka odpisałam powyżej A Ty powinnaś założyć dzinnik/ galerię , przemyśl to! Edytowane 23 Lipca 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.07.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 A co do tytułu czasopisma, to jak tylko będę już po czwartkowej sesji, dowiem sie na kiedy mniej wiecej przewidują druk, to dokładnie opiszę co i jak W byłym.... byłym naszym mieszkanku jak kiedyś odbywała sie taka sesyjka w sierpniu, to druk był w kwietniu mam nadzije,ze teraz będzie znacznie szybciej Buziaki i mielego wieczorku Dziewczynki ja padam na twarz i uciekam spać, ostatnio mam maraton..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 24.07.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 karolinka napisz proszę czy te szklane balustrady często trzeba pucować przy dzieciach, napisz szczerze jak to wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.07.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 malkul witam Wiesz u mnie, naprwde nie ma z tym problemu ale to jest też tak,ze Julka jeszcze sama rzadko chodzi po "kładce", niewiele spędza tam czasu, oczywiście czaqsmi przykleja się do szyby balustrady i pozdrawia wszystkich w salonie ale ani nie widać jakoś tych ewentualnych odcisków. co drugi tyudzień pani która u mnie sprząta wyciera cała balustradę a tak średnio raz w tygodniu ja jak zauważę jakięś ślady to psiknę płynem do szyb, ręcznik papierowy i po spraie w max 2 minuty WIec u mnie narazie z balustradą nie ma żadnych problemów uwielbiam ją i nie zamieniłabym na żadną inną Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts