Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Karolcia jak zwykle bardzooo pomocna!!! Ślicznie dziękuję za zdjęcia- już teraz wszystko wiem:) Co do napisu to proszę nie szukajcie już faktur bo poszperałam trochę w necie i znalazłam:)Ale i tak dziękuję za fatygę!!:) Zawiśnie na ścianie koło gabinetu męża, żeby się pozytywnie naładował przed pójściem do pracy- od pazdziernika będzie pracował z domu:)

Pozdrawiam serdecznie!

Magda, Karola, moge prosic o info gdzie mozna takie kinkiety zakupic ? Z gory dziekuje za pomoc :)

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda, Karola, moge prosic o info gdzie mozna takie kinkiety zakupic ? Z gory dziekuje za pomoc :)

Hi Kamiku, ja zamawiałam w CudowneLampy.pl . Polecam je bardzo. Na żywo wyglądają ślicznie. Wzorując się na Karolci:D, będą wisieć dwa na ścianie TV, która u mnie nie jest zbyt wielka więc nie będąc ginąć (przed czym ostrzegała mnie Karolcia)

:bye:

tutaj link do kinkietów

http://www.cudownelampy.pl/sklep/3138,pl_kinkiet-box-firmy-azzardo-mb-8515-2.html

P.S Karolcia miłego dnia życzę :hug::hug:

Witam ponownie, bardzo dziękuję za odpowiedź w sprawie kostki. Czy mogłabyś podać namiary na firmę brukarską? Przeczytałam cały dziennik i w jednym z postów podawałaś namiary na sprawdzone firmy ale niestety nie ma tam namiarów na firmę brukarską a jak widac po zdjęciach jest to fachowa firma. Proszę o odpowiedź - może być na priv. Dziękuję i pozdrawiam.

Dodam tylko, że jestem pełna podziwu za tempo, w którym został wybudowany Wasz dom - to duża zasługa dobrej organizacji i zapewne sprawdzonych ekip, które przychodziły na czas. My tylko wykańczamy dom gdyż kupiliśmy go w stanie deweloperskim ale to i tak duuuuże wyzwanie organizacyjne ;)

Hi Kamiku, ja zamawiałam w CudowneLampy.pl . Polecam je bardzo. Na żywo wyglądają ślicznie. Wzorując się na Karolci:D, będą wisieć dwa na ścianie TV, która u mnie nie jest zbyt wielka więc nie będąc ginąć (przed czym ostrzegała mnie Karolcia)

:bye:

tutaj link do kinkietów

http://www.cudownelampy.pl/sklep/3138,pl_kinkiet-box-firmy-azzardo-mb-8515-2.html

Dziekuje bardzo :)

Hej Dziewczyny :hug:

Dzięki wielkie !!! :)

Wstępnie przyklepaliśmy już działkę pod nowy domek :lol2:

Działka w granicach mista, na sporym osiedlu (innym niż to obecne, na którym mieszkamy), z drogą, chodniczkami z kosteczki, latarniami bardzo szybkim dojazdem do centrum, no i wieksza od obecnej bo zamiast 950m2 ma 1500m2. Sąsiadów mielibyśmy dwóch, bo po bokach od części ogrodowej nie ma działki.... :D Jeden boczny sąsiad ma ogromne stare nasadzenia ,w iec jest intymność, a druga działka jest zadbana , zagospodarowana dużą ilością zieleni ale nie ma tam budynku, pan dziąłkę kupił dla nastoletniego syna ;)

Jak wszytko pójdzie pomyślnie w przyszłym tygodniu ją kupimy :D

A wtedy paln jest taki..... jak wiatry bedą bardzo pomyślne to w tym roku doprowadzamy dziąłkę do porządku, robimy docelowe ogrodzenie od frontu i tyłu, robimy nasadzenia z tyłu działki oraz machniemy stan " zero" reszta na wiosnę a wtedy przeprowadzka pod koniec przyszłego roku, tak na Święta BN może ciut wcześniej :rolleyes:

A jak się nie uda ze stenem zero w tym roku, to startujemy na wiosnę dopiero :rolleyes:

Nie mneij jednak nowego dzienniczka chyba nie bedzie, jakoś tym razem..... no nic nie ważne, narazie nie zamierzam zakładac dziennika 3 budowy, dwa dzienniki chyba wystarczą, swój limit chyba wyczerpalam ;)

Pozdrawiam!!!

Karolinko ogromne GRATULACJE !!!!

Plan bardzo ambitny i oczwiscie znajac Ciebie wszystko wypali.Nie podoba mi sie jednak brak dziennika :( Mam nadzieje ze przemyslisz sprawe i chociaz jakas galeryjke zalozysz :) Wiesz ze wlasnie sobie pomyslalam ze Ty juz zdazysz 3 dom wybudowac i zamieszkac a ja nadal grzebie sie z tym moim pierwszym i pewnie pozniej wprowadze sie do niego niz Ty pedziwiatrze :lol2:

Edytowane przez kakusek