kamiku 28.08.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Karolcia jak zwykle bardzooo pomocna!!! Ślicznie dziękuję za zdjęcia- już teraz wszystko wiem:) Co do napisu to proszę nie szukajcie już faktur bo poszperałam trochę w necie i znalazłam:)Ale i tak dziękuję za fatygę!! Zawiśnie na ścianie koło gabinetu męża, żeby się pozytywnie naładował przed pójściem do pracy- od pazdziernika będzie pracował z domu:) Pozdrawiam serdecznie! Magda, Karola, moge prosic o info gdzie mozna takie kinkiety zakupic ? Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.08.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Magda, Karola, moge prosic o info gdzie mozna takie kinkiety zakupic ? Z gory dziekuje za pomoc Hi Kamiku, ja zamawiałam w CudowneLampy.pl . Polecam je bardzo. Na żywo wyglądają ślicznie. Wzorując się na Karolci:D, będą wisieć dwa na ścianie TV, która u mnie nie jest zbyt wielka więc nie będąc ginąć (przed czym ostrzegała mnie Karolcia) tutaj link do kinkietów http://www.cudownelampy.pl/sklep/3138,pl_kinkiet-box-firmy-azzardo-mb-8515-2.html P.S Karolcia miłego dnia życzę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eve1 29.08.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam ponownie, bardzo dziękuję za odpowiedź w sprawie kostki. Czy mogłabyś podać namiary na firmę brukarską? Przeczytałam cały dziennik i w jednym z postów podawałaś namiary na sprawdzone firmy ale niestety nie ma tam namiarów na firmę brukarską a jak widac po zdjęciach jest to fachowa firma. Proszę o odpowiedź - może być na priv. Dziękuję i pozdrawiam. Dodam tylko, że jestem pełna podziwu za tempo, w którym został wybudowany Wasz dom - to duża zasługa dobrej organizacji i zapewne sprawdzonych ekip, które przychodziły na czas. My tylko wykańczamy dom gdyż kupiliśmy go w stanie deweloperskim ale to i tak duuuuże wyzwanie organizacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 03.09.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Hi Kamiku, ja zamawiałam w CudowneLampy.pl . Polecam je bardzo. Na żywo wyglądają ślicznie. Wzorując się na Karolci:D, będą wisieć dwa na ścianie TV, która u mnie nie jest zbyt wielka więc nie będąc ginąć (przed czym ostrzegała mnie Karolcia) tutaj link do kinkietów http://www.cudownelampy.pl/sklep/3138,pl_kinkiet-box-firmy-azzardo-mb-8515-2.html Dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.09.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Karolcia już nas nie lubiiiiiii :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.09.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Kochana Madziu, lublię, lubię, nawet kocham Fioletowe pufki i siedzisko kupione na stronce sklapu 9design lub planeta design Jutrp wszystko nadrobie i wytłuymaczę buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.09.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Nasz DOM dzisiaj został SPRZEDANY!!!!!!!!!! http://img222.imageshack.us/img222/9336/szampanempty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 GRATULACJE !!!!!!!!!! Mam nadzieję, że nr 3 spełni wasze oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.09.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Gratulację !! i czekam grzecznie na dom nr 3:popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.09.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Karolcia Gratulacje, wiesz bardzo mi go szkoda , taki był ładny, więc nie dziw, ze szybko się sprzedał No to teraz działka, nowa przygoda z budowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.09.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 GRATULUJEMY !!!! saly&m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 no nie mogę :D:D tempo macie błyskawiczne:p GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.09.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HON-AR 08.09.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Jestem pod ogromnym wrażeniem!! Gratuluję szybkiej sprzedaży! Kiedy musicie opuścić domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 08.09.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) Karolinko gratulacje!!! Przepiękny domek to się i sprzedał...a teraz czekam na trzeci dziennik budowy, jak ja lubię je czytać i śledzić te mega szybkie postępy:)...nawet nie myśl o tym , żeby nie prowadzić następnego...pozdrawiam:) Edytowane 8 Września 2012 przez Tamara1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 08.09.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Wow, Karolina, gratuluję sprzedaży!! Naprawdę Wasze tempo zadziwia na każdej linii!! Jeszcze szybciej się przeprowadzisz do 3 domu niż my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.09.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Wpisałam sie w dzienniku, sorry Karolina, szybko poszło. GRATULACJE Kiedy zaczynasz nową budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.09.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Hej Dziewczyny Dzięki wielkie !!! Wstępnie przyklepaliśmy już działkę pod nowy domek Działka w granicach mista, na sporym osiedlu (innym niż to obecne, na którym mieszkamy), z drogą, chodniczkami z kosteczki, latarniami bardzo szybkim dojazdem do centrum, no i wieksza od obecnej bo zamiast 950m2 ma 1500m2. Sąsiadów mielibyśmy dwóch, bo po bokach od części ogrodowej nie ma działki.... Jeden boczny sąsiad ma ogromne stare nasadzenia ,w iec jest intymność, a druga działka jest zadbana , zagospodarowana dużą ilością zieleni ale nie ma tam budynku, pan dziąłkę kupił dla nastoletniego syna Jak wszytko pójdzie pomyślnie w przyszłym tygodniu ją kupimy A wtedy paln jest taki..... jak wiatry bedą bardzo pomyślne to w tym roku doprowadzamy dziąłkę do porządku, robimy docelowe ogrodzenie od frontu i tyłu, robimy nasadzenia z tyłu działki oraz machniemy stan " zero" reszta na wiosnę a wtedy przeprowadzka pod koniec przyszłego roku, tak na Święta BN może ciut wcześniej A jak się nie uda ze stenem zero w tym roku, to startujemy na wiosnę dopiero Nie mneij jednak nowego dzienniczka chyba nie bedzie, jakoś tym razem..... no nic nie ważne, narazie nie zamierzam zakładac dziennika 3 budowy, dwa dzienniki chyba wystarczą, swój limit chyba wyczerpalam Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.09.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 (edytowane) Karolinko ogromne GRATULACJE !!!! Plan bardzo ambitny i oczwiscie znajac Ciebie wszystko wypali.Nie podoba mi sie jednak brak dziennika Mam nadzieje ze przemyslisz sprawe i chociaz jakas galeryjke zalozysz Wiesz ze wlasnie sobie pomyslalam ze Ty juz zdazysz 3 dom wybudowac i zamieszkac a ja nadal grzebie sie z tym moim pierwszym i pewnie pozniej wprowadze sie do niego niz Ty pedziwiatrze Edytowane 9 Września 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 nie nie do 3 razy sztuka!! oczywiście uszanuję waszą decyzję, ale mój entuzjazm nie pozwala tego nakreślić w komentarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts