Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

emranda dzięi za komplementy dziłkowe ;) :)

Do Marty mimo, że to inne osiedle to samochodem będę miała 4 mnutki ;) Nie mówiąc juz o tym,ze okazało się ze Marty teściowie mieszkają jedną uliczkę od naszej nowej działki, a jej synek przyjeżdza bawić się na naszym osiedlowym placu zabaw :lol2:

hej monia :hug:

Dzięki :)

projekcik już wrzucałam będzie dom z klasą 1 z pracowni domy z wizją.

Wizualnei będzie tak samo ale w środku bardzo dużo zmian :yes: no i grafitowy dach ;)

Dla Ciebie jeszcze raz fotki elewacji ;)

http://img35.imageshack.us/img35/8523/frontxjc.jpg

http://img341.imageshack.us/img341/4492/ogrds.jpg

HEj Dominiczka :hug:

Z Julcią lepiej ale katarek chociaż duuuzo mniejszy to ciągle isę utzrymuje, nasal w użyciu maść i kropelki. Nadal rozbita troszeczkę i chorawe oczka ale mam nadzije,ze za 2-3 dni będzie po wszytkim;)

Duuużo zdrówka dla Ciebie :hug:

lea**, chojna, admete dzięki wielkie :hug: :hug: :hug:

lea współczuję choróbska :sick:

My też wszyscy pod ziębieni ale mam nadziję,ze bez interewncji lekarskiej się obejdzie ;)

Ucałuj synia i duuużo zdrówa dla Was :hug:

chojna niby 1500m2 to nie dużo ( dziewczyny mają o wieeele większe dziłki) ale ja też uważam,ze na tej powierzchni będzie juz co robić :yes:

A ja aż taką ogrodniczką z zamiłowania nie jestem ;) więc nam napewno też tyle terenu wystarczy ;) :D

Pozdrawiam serdecznie!

admete witaj zapracowana i zabiegana kobieto :hug:

Dzięuje Ci bardzo :)

Buziaki :****

monia :)

Tych pomysłów boje się chyba najbardziej bo czasu do realizacji wnętzr jak dla mnie jest mało, bo już teraz wiele podjętych decyzji będzie rzutowało na wnętrzach...., więc boje sie :sick:

Pozdrawiam serdecznie!

Drop_Inn witam :)

Bardzo mi miło !

Wiesz boje się tych moich nowych wnętrz, bo nie wiem czy nie jestem troche wnętrzarsko wypalona :rolleyes:

Dopiero co skończyliśmy ten drugi dom a tu trzeba rozmyślać i palnować trzeci... i żeby mnie nikt źle nie zrozumiał ja baaaardzo sie ciesze ale jednocześnie boje się baku polotu :p

Narazie ja całe wnętrze widze w bieli, jasnym drewnie (podłoga) , zimnych beżach, ciepłych szarościach.... nutce cieeeemnej szarości.... i tyle wiem....ma być jasno, lekko a zarazem przytulnie........ czy się uda i jak to przełoży się na konkrety to zobaczymy, pojęcia nie mam :no:

Pozdrawiam serdecznie!!!

monia :)

Tych pomysłów boje się chyba najbardziej bo czasu do realizacji wnętzr jak dla mnie jest mało, bo już teraz wiele podjętych decyzji będzie rzutowało na wnętrzach...., więc boje sie :sick:

Pozdrawiam serdecznie!

Drop_Inn witam :)

Bardzo mi miło !

Wiesz boje się tych moich nowych wnętzr, bo nie wiem czy nie jestem troche wnętzrarsko wypalona :rolleyes:

Dopiero co skończyliśmy ten drugi dom a tu trzeba rozmyślać i palnować trzeci... i żeby mnie nikt źle nie zrozumiał ja baaaardzo sie ciesze ale jednocześnie boje się baku polotu :p

Narazie ja całe wnętrze widze w bieli, jasnym drenie, zimnych beżach, ciepłych szarościach.... nutce cieeeemnej szarości.... i tyle wiem....ma być jasno, lekko a zarazem przytulnie........ czy się uda i jak to przełoży się na konkrety to zobaczymy, pojęcia nie ma :no:

Pozdrawiam serdecznie!!!

czyli jasno.... dobrze:yes: też bym na to stawiała. kuchnia w cieplym szarym może???? blat ciut ciemniejszy...... no wiadomo od kuchni zależy reszta- to przecież serce domu:yes:

a może do tego trochę cegly???

Dzisiaj od rana dziłał pan koparkowy, wyburzył "budę" stojącą na działce, ściągną humus, wyciągnął kilka korzeni drzew które były ukryte w trawie i działka nabrała ksztaltów, niestety wszystko zostanie wywiezione dopiero w następnym tygodniu...

Ja niedługo będę mieć gości wieć zaraz zmykam, ale mam dla Was kilka fotek z dnia dzisiejszego ;)

Rano ok 9.00 było tak:

(widok od strony ogrodu na front działki )

http://img24.imageshack.us/img24/3805/20120922793.jpg

http://img210.imageshack.us/img210/4112/20120922794.jpg

A po południu jak pojechaliśmy było tak:

(Tu widok od frontu w kierunku przyszłego ogrodu ;) )

http://img217.imageshack.us/img217/9839/20120922798.jpg

A tu widok na drugą stertę złożoną przy froncie dziłki, czyli pozostałość po starej budzie na działce :sick:

http://img189.imageshack.us/img189/8190/20120922802.jpg

Karolcia Ty na pewno sobie dasz radę, spokojnie, masz chwilke czasu. Wszystko będzie dobrze :) Nie powinnas miec obaw, sama wiesz co, pozytywne myślenie jest drogą do sukcesu :) Ty wiesz ja wszystkim znajomym mówię o Twoim pozytywnym nastawieniu do zycia i o tym jak dom sprzedawałaś i mówiłas, ze potrzebujesz tylko jednego kupca, ktory kupi twój dom, Bardzo mi się podobała ta wypowiedź.

Ja jestem na 200% przekonana, ze w odpowiednim czasie wszystko będziesz wiedziała :)

KOlory, które proponujesz bardzo mi się podobają więc głowa do góry będzie dobrze :)

A co maja powiedzieć dekoratorki wnętrz, które co rusz musza cos jakis dom projektować ????

:hug::hug::hug: