Karolina i Artur P 27.09.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Karola , Julcia od 18.00 już śpi, więc ucałuje ją jutro, bo nocki u nas ma tatuś coprawda jedno karmienie ale czasmi się coś zlego sie przyśni, albo piciu się zachce więc kilka spacerków do córeczki robi No tak, dobry mąż to skarb Dobrej nocki życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 27.09.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Nasi mężowi mają coraz więcej wspólnego Mój też wstawał do synka w nocy na karmienie już od 4-5 miesiąca życia przesypia od 20 do 6 więc w zasadzie nie wiem co to nie przespane noce Dobranoc, wam również życzę spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.09.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No tak instalacje, zapomnialam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 To trafiłyśmy na porządnych facetów a to najważniejsze, bo mąż jak jego mama zaczyna coś złego mówić o mnie, to od razu ją ucisza Skad ja to znam:rolleyes: Milej nocki Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.09.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Karolcia, jesteś? Właśnie mam zamiar za chwilę wyjść z synem, może też wyjdziecie z Juliśką na spacerek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.09.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 BUU, a świeciłaś się przed chwilą na zielono i myślałam że cie złapię . Kurczę posiałam gdzieś twój nr. tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.09.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Martuś ja często świece się na zielono bo rano np wpadam na forum, potem latam i robię milion rzeczy a kompik chodzi.... światełko jest ale mnie nie ma Może jutro spacerek ? Wysyłam ci nr na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 29.09.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 KarolciaKiepska jestem z oświetlenia ....w/g mnie ciut za skromny - ale zdjęcie nie oddaje wielkości i w realu może być boskilampki nocne - bardzo mi się podobają a Wkład kominkowy - piękkkkny A co tam przybyło na działeczce??? Kiedy strop???Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.09.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 (edytowane) Saluś żyrandol jest wielki w realu. średnica ponad metr, wysokość całości regulowana od 110 do 160 Ale uważasz ,że lepszy byłby zwis ? Na działce pojawił się materiał na strop ( terriva), wszelkie szalunki, stemple itp. panowie zaszalowali kilka nadproży, które nie były zrobione z gotowych elementów, zalali je a także zalali słupy wzmacniające ( miejsca gdzie sterczały wielkie prenty, teraz jest już wszystko rozszalowane i jutro ruszają pełną para z układaniem stropu tak by w kolejną sobotę zalać strop i schody prowadzące na poddasze, no i były też 2 dni przestoju Wykonawca zapewnia ,że w dniach 18-20 października może spokojnie wchodzić ekipa dachowa, oby, bo tak jest wszystko zaplanowane Edytowane 29 Września 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.09.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Karola zgadzam sie z Saly, ten żyrandol może być troszkę za skromy. Ja bym widziała u ciebie długi zwis, z źródłami światła zawieszonymi na różnej wysokości.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.09.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Karola ty mi od razu powiedz gdzie znalazłaś ten zwis!!! Wyglądałby bosko na mojej klatce schodowej Ja bym właśnie poszła w ta stronę, nie do końca mogę sobie wyobrazić wielkość średnicy. 50 cm to dużo jednak przy tej wielkości salonu i tej wysokości zwis czy jakakolwiek inna lampa o tej średnicy może wydać się śmiesznie mała. Ja bym sie wstrzymała z jakąkolwiek decyzją do czasu aż będziecie mieli dach, wtedy łatwiej będzie sobie to wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.09.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 przepraszam, przez przypadek wpisałam w dzienniku, ale już go skasowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.09.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Karola juz wysłałam Ci namiar na priv Doszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.09.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Tak, jeszcze raz dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 30.09.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Troszkę, zazdroszczę tempa budowy. A długi zwis bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Witam serdecznie. Podczytuję od dawna ale dziś dojrzałam (chyba dobrze), że planujesz kominek taki jak ja wybrałam Mila z Kratek?? Dobrze wypatrzyłam ? Jesli tak to powiem, ze wygląda świetnie! U mnie juz podłączony i kilkakrotnie "przepalony". Efekt super. Zdjęcia w moim dzienniku Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.10.2011 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Karola oczywiście nie ma sprawy dakula dzięki, ale widziałam mega dobra wiadomość,że macie już pozwolenie na budowę!!! Mam nadzieję,ze uda Wam sie jeszcze dużo zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.10.2011 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Pinacolada Witam serdecznie! Zapraszam do podczytywania, komentowania a szczególnie doradzania Tak to jest ten wkład! Tym wyborem zajmował się Artur, ciesze sie że jesteś zadowolona z tego wkładu, zaraz biegnę do Ciebie zobaczyć co i jak Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.10.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Co do pikowania, to masz racje, poziome i pionowe nadają łóżku nowocześniejszy wygląda, bo są symetryczne, ale jakoś nie jestem do nich przekonana za to szafki nocne na tym zdjęciu są fajne Jak macie 8 osobową ekipę, to nadrobią zaległości Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.10.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Karola na ja właśnie ciągle wewnętrznie "walczę" jakie te pikowania mają być.... kurcze chyba jeszcze nad niczym (do domu) nie zastanawiałam się tak długo jak nad łóżkiem!!! A ja niecierpię nie wiedzieć!! A do tego nie wiem na jaką kolorystyke ostatecznie zdecydować się w sypialni.... tzn. chcę jaśniutką (leciuteńki beż) wykładzinę, będzie fioletowa odsunięta od ściny ok 1.5 m ścianka K-G żeby łóżko nie stało pod ścianką kolankową.... ale nie wiem czy ściany zrobić wbieli, kremie (chłodnym) i beżach czy w bieli i szarości lekkiej ??? Karola pomóż!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts