Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Karola , Julcia od 18.00 już śpi, więc ucałuje ją jutro, bo nocki u nas ma tatuś coprawda jedno karmienie ale czasmi się coś zlego sie przyśni, albo piciu się zachce więc kilka spacerków do córeczki robi ;)

No tak, dobry mąż to skarb ;) :)

Dobrej nocki życzę!!!

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolcia

Kiepska jestem z oświetlenia ....w/g mnie ciut za skromny - ale zdjęcie nie oddaje wielkości i w realu może być boski

lampki nocne - bardzo mi się podobają

a Wkład kominkowy - piękkkkny

A co tam przybyło na działeczce??? Kiedy strop???

Pozdrawiam Saly

Saluś żyrandol jest wielki w realu.

średnica ponad metr, wysokość całości regulowana od 110 do 160

Ale uważasz ,że lepszy byłby zwis ?

Na działce pojawił się materiał na strop ( terriva), wszelkie szalunki, stemple itp. panowie zaszalowali kilka nadproży, które nie były zrobione z gotowych elementów, zalali je a także zalali słupy wzmacniające ( miejsca gdzie sterczały wielkie prenty, teraz jest już wszystko rozszalowane i jutro ruszają pełną para z układaniem stropu tak by w kolejną sobotę zalać strop i schody prowadzące na poddasze, no i były też 2 dni przestoju :(

Wykonawca zapewnia ,że w dniach 18-20 października może spokojnie wchodzić ekipa dachowa, oby, bo tak jest wszystko zaplanowane ;)

Edytowane przez Karolina i Artur :P

Karola ty mi od razu powiedz gdzie znalazłaś ten zwis!!!

Wyglądałby bosko na mojej klatce schodowej :)

Ja bym właśnie poszła w ta stronę, nie do końca mogę sobie wyobrazić wielkość średnicy. 50 cm to dużo jednak przy tej wielkości salonu i tej wysokości zwis czy jakakolwiek inna lampa o tej średnicy może wydać się śmiesznie mała. Ja bym sie wstrzymała z jakąkolwiek decyzją do czasu aż będziecie mieli dach, wtedy łatwiej będzie sobie to wyobrazić

Witam serdecznie.

Podczytuję od dawna ale dziś dojrzałam (chyba dobrze), że planujesz kominek taki jak ja wybrałam :) Mila z Kratek?? Dobrze wypatrzyłam ? Jesli tak to powiem, ze wygląda świetnie! U mnie juz podłączony i kilkakrotnie "przepalony". Efekt super. Zdjęcia w moim dzienniku :) Zapraszam :)

Pinacolada Witam serdecznie! Zapraszam do podczytywania, komentowania a szczególnie doradzania ;)

Tak to jest ten wkład! Tym wyborem zajmował się Artur, ciesze sie że jesteś zadowolona z tego wkładu, zaraz biegnę do Ciebie zobaczyć co i jak ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Karola na ja właśnie ciągle wewnętrznie "walczę" jakie te pikowania mają być.... kurcze chyba jeszcze nad niczym (do domu) nie zastanawiałam się tak długo jak nad łóżkiem!!! :mad:

A ja niecierpię nie wiedzieć!! :sick:

A do tego nie wiem na jaką kolorystyke ostatecznie zdecydować się w sypialni.... tzn. chcę jaśniutką (leciuteńki beż) wykładzinę, będzie fioletowa odsunięta od ściny ok 1.5 m ścianka K-G żeby łóżko nie stało pod ścianką kolankową.... ale nie wiem czy ściany zrobić wbieli, kremie (chłodnym) i beżach czy w bieli i szarości lekkiej ??? Karola pomóż!!!!

:)