Dominika i Łukasz 07.10.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Myślę że do tej pory się już rozpogodziło:) mi również zależy na pogodnym październiku, będziemy kłaść tynk, podbitkę, sztukaterię i też mnie nerwy biorą bo ekipa miała w czwartek wpaść :sad Widziałam zdjęcia z budowy, domek robi wrażenie oby wszystko poszło bez poślizgu i w okolicy 28 powinniście mieć piękny dach, czego mocno życzę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.10.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Przyszłam zobaczyć czy jakieś postępy, bo troszkę mnie nie było. Jak zwykle ogromne:jawdrop: Kuchnia bardzo mi się podoba:) Karolinka ile masz tego blatu, że tak drogo wam wycenili ten granit:rolleyes: i gdzie wyceniałaś? Wydaję mi się patrząc na twoje wizualki, że masz mniej ode mnie tego kamienia. Jaki w zamian planujesz blat? tzn. chodzi mi o kolor, bo jest biel i fornir i tak się zastanawiam co dasz:rolleyes: Tak sobie jeszcze myślę, jak to się gust człowiekowi zmienia, tzn. chodzi mi konkretnie o Ciebie Karolinka:) W jednym roku urządzisz dwa zupełnie różne wnętrza,tyle razy się przeprowadzać, jesteś niemożliwa i szalona:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Karolcia a te hokery były też w innym kolorze? a najlepiej nie pikowane bo jak bym dała pikowane, to krzesła w jadalni też, a wtedy pikowania było by dla mnie za dużo a ty dajesz krzesła w jadalni pikowane? bo masz układ kuchnia-jadalnia bardzo podobny do mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.10.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Witaj Karolcia Ja także uważam, ze bardzo drogo Ci wycenili blat - u mnie 3 metry blatu + wyspa 100x200 i oba boki wyspy Podkleika na 5 cm gruości, docięcia itp 9 tyś- i tak sporo ale nie tyle co Tobie Murki rosną fajnieee:-) Ekipa musi coś odwalić od czasu do czasu - to taka norma Nie denerwuj się !!! Chociaż sama bym ich udusiła - taką pogodę marnować Pozdrawiam cieplusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Karola takich samych niepikowanych nie bylo, do salonu chciałam dac takie krzesła, z lekkim przeszyciem, ale narazie znikneły ze stronki i nie wiem czy wrócą http://img831.imageshack.us/img831/1157/krzesojadalnia1.jpg A ciebie jaki kolor interesuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dominika w takim razie kciuki za pogode są już przynajmniej podwójne Co do dachu myślę,że zejdzie im dłużej sama więźba pewnie ok półtora tygodnia, dach jest spory.... oby udało się z tym gontem w tym roku, jak pogoda nie pozwoli zostanie położona sama papa izolacyjna a gont dekoracyjny na wisnę, na szczęście to nie będzie miało żadnego wpływu na tempo pozostałych prac i spokojnie będzie można lecieć z pianą , tynkami i resztą Trzymam kciuki za Twoją ekipę i niedługo wpadne podejrzeć efekty Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Cześć Saluś No drogo wycenili jak... To miał być blat 4cm, ze zlewem 1,5 komory plus ociekacz, wyspa 100x160 cm z bokami.... no nic już się od tego odcinam i zapominam.... może kiedyś blat wymienię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Planuję czarne krzesła do jadalni, i czarne hokery, ale wyspa jest czarna więc nie wiem czy mi sie to za bardzo nie zleje w całość. A ostatnio mam ochotę dać hokery w jakimś kolorze, by nieco robić tą monotonię kolorów: biel, czerń, szarość, dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Hej Martuśka Blat ma mieć kolor zbliżony do najcemniejszego koloru frontu, czyli bardzo ciemny brąz... Co do wykończeniówki i zmiany gustu.... to jest tak,ze przy poprzednim domu decyzje były podejmowane na szbko, na żywioł bez dokładnych przemyśleń, niestety później to się zemściło.... poprostiu byliśmy niezadowleni, a że remonty są do bani, lepiej wybudować nowy dom Bardzo lubliśmy nasze mieszkanie przed Beniem, byo przemyślane i w tatmtym czasie bardzo nam sie podobało... nie mieliśmy niedosytu... mam nadzieję,że uda nam sie osiągnąć ten poziom zadowolenia w tym domu Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.10.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Cześć Saluś No drogo wycenili jak... To miał być blat 4cm, ze zlewem 1,5 komory plus ociekacz, wyspa 100x160 cm z bokami.... no nic już się od tego odcinam i zapominam.... może kiedyś blat wymienię.... Pewnie blat można zawsze zmienić Kurcze te krzesła do jadalni też mi sie podobały Szkoda ze ich nie ma póki co ((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Karolciu znalazłam takie same czarne : http://img194.imageshack.us/img194/8025/czarny2g.jpg i takie bez pikowania występują też białe: http://img221.imageshack.us/img221/4937/czarnymp.jpg No i dla rozweselenia http://img69.imageshack.us/img69/4361/hoker20rockstar20purple.jpg Niestety nie ma nic sensownego, w fajnym kolorze..... ale jak gdzieś trafie, to doam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja myślałam, żeby dać może zielone albo czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Zielonego koloru niestety nie lubię, podoba mi sie tylko w naturze, czyli zieleń w domu tylko w postaci roślin oki ale inne rzeczy nie bardzo, natomiast czerwień ok! A czy ten kolor z krzesł będzie się jeszcze gdzieś powtarzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Pewnie blat można zawsze zmienić Kurcze te krzesła do jadalni też mi sie podobały Szkoda ze ich nie ma póki co ((( No nie ma Saluś nie ma a ja je chciałm wczoraj w przypływie "szaleństwa" (bo stropu jeszcze nie mam) zamawiać a tu kicha Napisałam do nich , zobaczę co odpiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ten z hokerów? Nie , raczej nie. Czarny z krzeseł w jadalni już tak, fronty na wyspie będą czarne, i komin od strony jadalni tez raczej czarny, poza tym biel, szarość i dąb, więc kolor hokerów miałby za zadanie "rozweselić" te kolory Zielen mi też raczej nie podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Karolina te białe krzesła które wkleiłaś gdzies ostatnio widziałam dostepne - zaraz poszukam , moze znajde. Ja tez je zapisałam w ulubionych Nie jestem tylko do konca przekonana co do chromowanych nóg Hokery rewelka - daj proszę namiar !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 http://img13.imageshack.us/img13/4538/qu1x.jpg Uploaded with ImageShack.us Znalazłam jeszcze takie, inne pikowanie, ale design ogólnie podobny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Karola skoro kolor juz nie będzie nigdzie się powtarzał to KAZDY JEST DOZWOLONY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 pinacolada będę baaardzo wdzięczna jak coś znajdziesz!!! namiar wysłany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 http://www.meble.pl/krzeslo-swinger-comodita-white,p87600.html napisane: dostępność: w magazynie więc chba dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts