Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Myślę że do tej pory się już rozpogodziło:) mi również zależy na pogodnym październiku, będziemy kłaść tynk, podbitkę, sztukaterię i też mnie nerwy biorą bo ekipa miała w czwartek wpaść :sad

Widziałam zdjęcia z budowy, domek robi wrażenie :) oby wszystko poszło bez poślizgu i w okolicy 28 powinniście mieć piękny dach, czego mocno życzę:yes:

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyszłam zobaczyć czy jakieś postępy, bo troszkę mnie nie było. Jak zwykle ogromne:jawdrop:

Kuchnia bardzo mi się podoba:) Karolinka ile masz tego blatu, że tak drogo wam wycenili ten granit:rolleyes: i gdzie wyceniałaś? Wydaję mi się patrząc na twoje wizualki, że masz mniej ode mnie tego kamienia.

Jaki w zamian planujesz blat? tzn. chodzi mi o kolor, bo jest biel i fornir i tak się zastanawiam co dasz:rolleyes:

Tak sobie jeszcze myślę, jak to się gust człowiekowi zmienia, tzn. chodzi mi konkretnie o Ciebie Karolinka:) W jednym roku urządzisz dwa zupełnie różne wnętrza,tyle razy się przeprowadzać, jesteś niemożliwa i szalona:hug::lol2:

Witaj Karolcia

Ja także uważam, ze bardzo drogo Ci wycenili blat - u mnie 3 metry blatu + wyspa 100x200 i oba boki wyspy Podkleika na 5 cm gruości, docięcia itp 9 tyś- i tak sporo ale nie tyle co Tobie :-(

Murki rosną fajnieee:-)

Ekipa musi coś odwalić od czasu do czasu - to taka norma

Nie denerwuj się !!!

Chociaż sama bym ich udusiła - taką pogodę marnować :offtopic:

Pozdrawiam cieplusio

Karola takich samych niepikowanych nie bylo, do salonu chciałam dac takie krzesła, z lekkim przeszyciem, ale narazie znikneły ze stronki i nie wiem czy wrócą :(

http://img831.imageshack.us/img831/1157/krzesojadalnia1.jpg

A ciebie jaki kolor interesuje ???

Dominika w takim razie kciuki za pogode są już przynajmniej podwójne ;)

Co do dachu myślę,że zejdzie im dłużej sama więźba pewnie ok półtora tygodnia, dach jest spory.... oby udało się z tym gontem w tym roku, jak pogoda nie pozwoli zostanie położona sama papa izolacyjna a gont dekoracyjny na wisnę, na szczęście to nie będzie miało żadnego wpływu na tempo pozostałych prac i spokojnie będzie można lecieć z pianą , tynkami i resztą ;)

Trzymam kciuki za Twoją ekipę i niedługo wpadne podejrzeć efekty ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Hej Martuśka :)

Blat ma mieć kolor zbliżony do najcemniejszego koloru frontu, czyli bardzo ciemny brąz...

Co do wykończeniówki i zmiany gustu.... to jest tak,ze przy poprzednim domu decyzje były podejmowane na szbko, na żywioł bez dokładnych przemyśleń, niestety później to się zemściło.... poprostiu byliśmy niezadowleni, a że remonty są do bani, lepiej wybudować nowy dom ;) :D

Bardzo lubliśmy nasze mieszkanie przed Beniem, byo przemyślane i w tatmtym czasie bardzo nam sie podobało... nie mieliśmy niedosytu... mam nadzieję,że uda nam sie osiągnąć ten poziom zadowolenia w tym domu :)

Pozdrawiam!!!

Cześć Saluś :)

No drogo wycenili jak... :bash:

To miał być blat 4cm, ze zlewem 1,5 komory plus ociekacz, wyspa 100x160 cm z bokami.... no nic już się od tego odcinam i zapominam.... może kiedyś blat wymienię....

Pewnie blat można zawsze zmienić :-)

Kurcze te krzesła do jadalni też mi sie podobały Szkoda ze ich nie ma póki co :-((((

Karolciu znalazłam takie same czarne :

http://img194.imageshack.us/img194/8025/czarny2g.jpg

i takie bez pikowania występują też białe:

http://img221.imageshack.us/img221/4937/czarnymp.jpg

No i dla rozweselenia ;) :p

http://img69.imageshack.us/img69/4361/hoker20rockstar20purple.jpg

Niestety nie ma nic sensownego, w fajnym kolorze..... :( ale jak gdzieś trafie, to doam znać ;)

Zielonego koloru niestety nie lubię, podoba mi sie tylko w naturze, czyli zieleń w domu tylko w postaci roślin oki ale inne rzeczy nie bardzo, natomiast czerwień ok! ;)

A czy ten kolor z krzesł będzie się jeszcze gdzieś powtarzał?

Pewnie blat można zawsze zmienić :-)

Kurcze te krzesła do jadalni też mi sie podobały Szkoda ze ich nie ma póki co :-((((

No nie ma Saluś nie ma a ja je chciałm wczoraj w przypływie "szaleństwa" (bo stropu jeszcze nie mam) zamawiać a tu kicha :(

Napisałam do nich , zobaczę co odpiszą ;)

Karolina

te białe krzesła które wkleiłaś gdzies ostatnio widziałam dostepne - zaraz poszukam , moze znajde. Ja tez je zapisałam w ulubionych :) Nie jestem tylko do konca przekonana co do chromowanych nóg

Hokery rewelka - daj proszę namiar !!!