Karolina i Artur P 07.10.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Martuś fajne ale ja nie mogę sobie tamtych wybić z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Hmmm teraz widzę że to nie to samo cholercia szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 pinakoladka ale to nie te same .... bardzo podobne ale inne przeszycia mają, a mi się tamte ubzdurały, mam nadzieję,że powrócą.... gdybyście kochane na nie trafiły, to.... wiadomo Będę bardzo wdzięczna Doszła wiadomość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.10.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 cholera - nie mogę znależć No nic, będę pamietać. Jak znajdę to na pewno sie pochwalę EDIT: doszła, ale to juz wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Z góry dzięki .... wiem, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.10.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Fajna ta wizualka, tylko pani przesadziła z wysokością donic I te szafki z lustrzanym frontami, to lekka przesada Fioletowa komoda? Jesteś w stanie taką znaleźć? To łóżko wygląda super, i te 3 okna dachowe - to jedyne co lubiłam w moim poprzednim dachu wielospadowym Żyrandol super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 08.10.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 karola ta ścianka za łóżkiem rewelacyjny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 08.10.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 mam nadzieję że pogoda wam dopisze u nas dzisiaj pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.10.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Karola komody fioletowej raczej gotowej nie znajdę, ale pomyślałam o zrobieniu jej u stolarza, na zamówienie,oczywiście to tylko opcja Może uda mi sie cos "neutralnego" gotowego kupić .... No szafeczki lustrzane to jej wkład twórczy może chciała nawiązac do szafy ??? A co do kolorów to myślisz żeby zostać tak jak mówiłyśmy przy kremie ??? AJA123 ten pomysl pojawil się jeszcze na etapie projektowania domu, była to KONIECZNOŚĆ bo ja nie przepadam za łóżkiem wciśniętym pod ściankę kolankową Ciesze sie,że Ci się pomysł podoba U nas szaro buro ale na szczęście nie pada i ekipa na budowie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.10.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Na chwilę tylko zajrzałam i postanowiłam ci odpowiedzieć. Beż czy ten jasnoszary? To zależy. Jeśli chesz by sypialnia była w ciepłych kolorach to zdecydowanie beż, jeśli chcesz ten lekko szary, to musisz być konsekwentna i wykładzinę też dać w tej tonacji, czyli nieco zimnej. Ja osobiście zostałabym przy beżu, komodę dała bardziej neutralną, ten fiolet na komodzie może dość szybko się znudzić poproś panią by dała beż na tej wizualce i zobaczysz co lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 08.10.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Wizualizacje piękne, szczególnie kuchnia przypadla mi do gustu 3 okna w sypialni, super efekt, ale bałabym się kosztu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.10.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dzięki Karola Niewątpliwie kwestia komody jeszcze do przemyślenia Decyzja zapadła zostajemy przy cieplejszych barwach, bo zimne lubię ale nie jestem pewna,że w calusienkim domu chce sie nimi otaczać... część dzienna chłodna, a cześc sypailniana cieplejsza, chłodem w sypialni ma wiać tylko z klimatyzacji Byłam dzisiaj w tym salonie z płytkami gdzie pracuje pani od wizualizacji i dowiedziałam sie,ze jest na zwolnieniu ,z którego pewnie nie wróci bo niedługo termin porodu ma Kiedy z nią się umawiałam, uprzedzała więc poprosiąłm o białe ściany a przez te światłocienie wyszły szare, no nic przynajmniej łatwiej będzie Wam mnie zrozumiec w sprawach sypialnianych, bo ja to w glówce widziałm już dawno.... wykładziny szarej w sypialni nie chce, wiec kremy, biele lekkie beże i fiolet będa w sypialni.... Pozdrawiam karolciu serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.10.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 hej Princesa Ciesze się,ze podoba ci się wstępna wersja wnętrz Koszt okien mimo,że mają wysokość 160 cm nie był taki duży, mieliśmy zniżki w velux-ie, mają docieplenie dodotakowe i naprawdę cena nie była taka duża Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.10.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Karolinka, sypialnia zapowiada się śliczna. Ja u siebie na ścianach oprócz jednej za łóżkiem mam kolorek bardzo jasny, szaro-beżowy. Pogubiłam się już w tych zapiskach i przemyśleniach twoich:P, to na jaki kolor się zdecydowałaś? Powiedziałaś A, pochwal się i powiedz B:popcorn:, co to za samochód i czemu aż do Katowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.10.2011 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Martusia no to muszę podejrzeć ten Twój kolorek koniecznie! Co to za firma, jakas nazwa lub numer ??? Co do samochodu, to nic szczególnego, poprostu tak szukałam miejsca na nadchodzącą wymianę opon, tak by mieli też nowe opony do kupna, bo nie mam zimówek, no i nagle pomyślałam o wymianie autka... od jakiegoś czasu oboje jeździmy samochodami terenowymi i nie wyobrażam sobie kupna innego samochodu... tym razem padło na Nissana X-Trail, a Katowice dlatego,że nie jest to nowy samochód tylko używany, dwuletni a ten konketny wygaje się bardzo fajny, więc trzeba gonić do katowic edit: ostatecznie jeżeli chodzi o kolor zdecydowaliśmy sie na beże a nie szarości w sypialni, ale ciekawa jestem Twojego koloru szaro-beżowego .... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Witaj myślę, że pójście w beże i ciepłe kolory to trafiony pomysł już nie mogę sie doczekać realizacji na wizualce widać łóżko z kwadratowym pikowaniem, na takie sie zdecydujecie czy to jeszcze do uzgodnienia? Miłego dnia, całusy dla ciebie i Julci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 10.10.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Cześć Karolciu Dawno mnie tu nie było u Ciebie proszę ,jak zwykle pędzicie U nas też do przodu,dom przykryty,okna wymierzone i wstępie zamówione ,brama garażowe też oprócz drzwi zewnętrznych wejściowych Chcemy jeszcze w tym roku zrobić ogrodzenie (o ile nie sypnie śniegiem ) Zastanawiam się ciągle nad przodem i wiesz co baaardzo spodobało mi się Twoje z Benia! Tylko zastanawiam się czy by pasowało do reszty i jakie są koszty... U nas. boki będą z betonowych słupków ... i nie wiem właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.10.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Hej Ja wypowiem się co do samochodu - cudowny wybór Ja także zmieniłam swoje auteczko na większe - na Nissana Qashqaia więc Nissanki są SUPER a X-Trail to już wogóle A jaki kolor będzie??? Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 10.10.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Witam dziewczyny, widzę że jakiś klan Nissanów się tworzy my nie dawno Patrola sprzedaliśmy, baardzo przydał się przy budowie. Karolinko, super zobaczyć na nowo Benia pamiętasz konkretnie numer katalogowy tynków i firmę z jakiej został zakupiony ? a czy filary w Beniu to ten sam kolor tynku czy jaśniejszy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.10.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Cześć Karola Zostajemy w sypialni przy beżach Łóżko już zamówiłam!!!! Chociaż w tym przypadku słowo "już" nie jest chyba na miejscu Łóżko zamówiłam w sklepie w Lublinie, niesty nie mam fotki, tapicerowanie jest proste i tworzy prostokąty, na ekspozycji łóżko było czarne ale ja zdecydowałam sie na kolor biały. W próbniku tkanin i kolorów bieli było sporo początkowo wahałam sie pomiędzy śnieżnobiałym kolorem z większą faktórką skóry, ale ostatecznie jest to odrobinę cieplejszy odcień bieli i faktóra jest delikatniusieńka, skóra wydaje sie baaaardzo miękkka. Poprostu weszłaam do sklepu , zobaczyłam to łóżko i musiałam zamówić w przeciwnym razie chyba zwlekałbym kolejne pół roku i nadal spała na materacu z poprzedniego łóżka A tak juz jest i nie ma odwrotu, łóżko i materac maja przyjść w ciągu 4-6 tygodni..... Pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts