Karolina i Artur P 12.10.2011 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Cześć Izusia Fajnie,że wszystko ładnie idzie wam do przodu!!! Jeżeli chodzi o ogrodzenie to myślę,że jest ono na tyle uniwersalne ,że pasuje niemal do każdego domu, mi ono się bardzo podobało i żałuję,że tym razem nie mogę takiego zrobić, niestety odległość domu od ulicy jest zdecydowanie zamała... Niestety kosztów nie pamiętam, bo było ono robione kompleksowo wraz z domem.... U nas było murowane z cegły i na to poszedł tynk taki sam jak na elewacji. Mam nadziję,że pogoda zarówno nam, Wam jak i reszcie budujących będzie sprzyjać i śnieg zacznie nam dokuczać najwcześniej w grudniu Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.10.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Cześć Saluś Wyjazd sie udał więc wróciliśmy już z moim nowym nabytkiem, samochód 3 letni ( w ogłoszeniu podali ,że 2 letni ) ale w super stanie. Pojechaliśmy do salonu Nissana, gdzie mają autoryzowany servis i samochodzik przez 1,5 godziny był poddawany wszelkim badaniom, na szczęście wszystko super. Niemniej jednak kiedyś sie nadziam i teraz zanim kupie autko, musi przejść wszelkie badania. Wolę zapłacić 350 zł i wiedzieć na 100% co biorę niż później martwić się co z tym samochodem zrobić Kolor srebrny, tylne szyby przyciemniane i jeździ się nim suuuper, ma fajne przyspieszenie , jest spory , więc narazie jestem z niego bardzo zadowolona! A Nissana Qashqaia oglądałam sobie dokładnie właśnie w salonie czekając na badania mojego samochodu i baaardzo mi się podoba! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.10.2011 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 hej Dominka!!!Niestety chciałam znaleść nazwę i numer tynku , już wcześniej by podać m.in Saly ale zamkneli sklep gdzie wybierałam kolor i nie mam jak go zwerfikować a sama będę potrzebować na wiosnę..... może zapytaj Saly , bo ona wybrała jakiś ładny kolorek podobny do mojego z tego co wiem Kolumny i pilastry były pomalowane na biało. Klan Nissana się powiększył Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 12.10.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ja też chciałam taki większy terenowy samochód, ale uznałam, że parkowanie w mieście będzie katastrofą, i ostatecznie zdecydowałam sie na Seata Leona, i jestem bardzo zadowolona Za to mój tata jeździ czarnym jak smoła Nissanem Qashqaia. Z przyciemnionym szyba wygląda jak auto jakiegoś VIPa albo gangstera Gdybyśmy zostawali w PL, to kazałabym mężowi by sobie taki właśnie kupił (bym mogła od czasu do czasu sobie nim pojeździć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 12.10.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Potwierdzam dziewczyny, wszystko to prawda, ja tez z klanu nissana:) A z parkowaniem nie ma problemu, nawet tym wielkim, Qashqai+2, wystarczy zamontować kamerę cofania, widać wszystko jak w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Jeszcze w temacie naszych Nissanków- ja nie mam kamery tylko zwykły czujnik parkowania i nie mam najmniejszych problemów z parkowaniem Więc na pewno będziesz zadowolona A co do zakupów do domku to chętnie obejrzymy zdjęcia chyba ze już zapakowałaś wszystko Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.10.2011 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Karola za rok wracacie do Polski a wtedy wszystko przed Tobą, możesz sprawić meżowi takie autko, a moze sie skusisz i sama będziesz chciała;) Kocimieta ja czujników narazie nie mam, ale bardzo prawdopodobne,że się na nie zdecyduje Saluś narazie z samochodu jestem zadowolona baaardzo Artur chyba wczoraj zrobił jaieś fotki komórką, ale pewna nie jestem.... Niestety hokery io pufy już znowu są spakowane i czekają na odjazd, do tzw. przechowalni czyli dużego domu moich rodziców Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.10.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Karola usmialam sie, potrafisz poprawic humor, jestes pozytywnie zakrecona albo nakrecona, lozko zamowione, okna zamowione, a o kuchni na wymiar zapomnialas ? jestes kobieta czynu/czynow, podejmujesz decyzje raz dwa trzy, jestes konkretna w tym co chcesz, to mi sie podoba mysle, ze jeszcze z 10 domow postawisz i urzadzisz, moze trzeba pomyslec o zmianie profesji ? buziaki! edit: gratuluje zakupu! niech sie bezpiecznie jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.10.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) Cześć kjuta Miło Cię "widzieć" Kochana ja chętnie zmienie profesję , budowanie, urządzanie troszkę męczy ale daje tez mnóstwo radości więc kto wie???? ja nigdy nie mówię NIGDY A co do zabudowy kuchni..... to jakże mogła bym zapomnieć ???? Meble zamówione, umowę podpisuję w sobotę! Pozdrawiam serdecznie!!!! Edytowane 13 Października 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 13.10.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witaj Karolinko dziękuje za pamięć w sprawie koloru tynku, ale u nas decyzja zapadła w 10 min. co do koloru bo tynkarze potrzebowali podkład, więc już zakupiony i właśnie kładziony, bardzo jaśniutki krem, podoba mi się Ciesze się że zadowolona jesteś z wszelkich zakupów,i oczywiście oby tak dalej się wiodło:) Pozdrawiam Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettyk 13.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 HEJ,właśnie odkryłam Twój dziennik. Ładnie się witam i pytam:)Gdzie zamawiasz meble kuchenne? Napiszesz na priv? Ja znalazłam fajne studio w L. ale jeszcze się rozglądam.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.10.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 czesc! wiesz co Karolinka? chyba jestem zła nie zagladasz do mnie nie wiedziałam ze domek juz budujesz już tyle domku stoi a ja tu nie byłam masakra jakaś od dziś będę waszym stałym kibicem tak jak przy poprzednim domku :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.10.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) Dominka cieszę sie ,ze wybór tynku macie za sobą i udało się Wam znaleść fajny odcień Jak przyjdzie czas na moją elewacje to ja będę pytać ciebie o namiary kolorystyczne pozdrawiam serdecznie!!! Edytowane 14 Października 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.10.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 bettyk witaj Namiary na studio mebli kuchennych już wysłałam na priv. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.10.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 87anam87 cześć kochana!!! Super,że jesteś!!!! Ja zaraz do Ciebie biegnę! A Ty się nie przejmuj na razie u mnie nic ciekawego się nie dzieje, do wykończeniówki jeszcze troche Buziaki i zaglądaj oczywiśćie częęęęęssssssttttttooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Witaj Karolinko:) jak ja się ciesze, że załozyłaś tradycyjny dziennik !!! w Twoim poprzednim w formie blogu.....nie mogłam sie odnaleśc Teraz bedę zagladać na bieżąco do Ciebie i kibicować !!! a znając Twoje tępo........to boje sie, że wprowadzisz sie przede mną :) buziaki dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Inspiracje niektóre piękne ale każda prawie z innej bajki, i nijak nie można wszystkich połączyć w całość, bo będzie chaotycznie Ja się właśnie bawię z pokoikiem córci a wizualki robię w Pro100 początki były trudne, ale jak już ogólnie wiesz jak sie po programie poruszać, to bardzo wiele można w nim zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.10.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 przeczytałam cały Twój dziennik więc już nie jestem w tyle jak zwykle szalona Wy wybudujecie 5 domków a my się będziemy jeszcze z jednym męczyć więcej napiszę jutro bo jestem trochę zmęczona :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.10.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Cześć Kaluś bardzo ciesze się ,że jesteś!!! Ja tez o wiele bardziej lubię tą formę dziennika No tym razem mi szybsza przeprowadzka mi nie grozi hehhe Zapraszam oczywiście do siebie, a Tobie zazdroszczę niesamowitego klimatu domu Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.10.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Karola no tak to z tymi "inspiracjami" jest czasmi się uzupelniają, czasami wykluczają..... ja jeszcze nie zdecydowalam jak ma ten pokoik wyglądać , więc ciąąąągleee szukam Może uda mi sie znaleść chwilę i zerkną na ten program ale obawiam sie,że zerknięcie może nie wystarczyć a z czasem u mnie... no powiedzmy,że szału nie ma pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts