Karolina i Artur P 16.10.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Aniu ciesze się ,że jesteś już "na bieżąco ". Mam nadzieję,że tak źle nie będzie i do 5 nie dobijemy Po tym domu planuję przynajmniej kilkuletnią przerwę! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 oj....jak patrze na inspiracje pokoików dla maluszków....to ciepło mi sie robi na duszy:) sliczne te pokoiki pokazałaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 16.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 hej tak pokoiki śliczne ale powiem szczerze że ten ostatni mnie troszkę przeraża, przypomina mi trochę taki pokój z horrorów, nie wiem dlaczego. ja jednak postawiłabym na elementy różowe w pokoiku dla dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 16.10.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Karolinka wczoraj miałam tyle rzeczy do powiedzenia o Waszym domku a dziś mi wszystko z głowy wyleciała napisze to co pamiętam i będę dopisywała powoli ;)jeśli chodzi o żyrandol w salonie to ja też się zastanawiałam co zrobić, bo z jednej strony podobają mi się takie klasyczne a z drugiej nie wiem jak się to będzie komponowało z resztą domu który chcemy urządzić raczej nowocześnie. jednak tych dluuugich klasycznych żyrandoli widziałam w sklepach zdecydowanie więcej niż tych nowoczesnych...... DIABLO AZZARDO ten mi nawet wpadł w oko, ma 156cm długości więc nie jest źle tylko nie mam pojęcia jak wygląda na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.10.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witaj Karolciu Wy to dopiero pędzicie -dopiero co działka kupiona a tu prawie chałupa stoi Widzę ze ścianka kolankowa na 4 pustaki - bardzo dobrze - fajna wysokość - w poprzednim domu miałam na 3 i było ciu za mało Okno faktycznie zapowiada się OGROMNE ale o to chodziło i już Ci go zazdroszczę - będzie super doświetlało wnętrze No przede wszystkim zarąbiście wygląda!!! Pozdrawiam i jak zwykle pogody życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogal777 19.10.2011 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Zakup samochodowy zdecydowanie się udał Strop mamy zalany,a konkretnie dwa stropy bo niższy nad garażem i drugi nad resztą domu Jutro będą panowie rozszalowywać jakieś elementy, a w piątek rusza murowanie góry... W poniedziałek wieczorem przyszły hockery i pufy, które zamówiłam kilka dni temu, ale dopiero dziaj mogłam je otworzyć ( ciągle nie było mnie w domu) i poweim, Wam ,ze w realu wyglądają 10000 razy lepiej!!! Hokery są duże i baaaardzo wygodne!!! Najwygodniejsze na jakich w życiu siedziałam Pufki na żywo tez duuużo zyskały, więc z pierwszych zakupów meblowych jestem baaardzo zadowolona!!! W weekend zamowilismy też łożko do naszej sypialni, biała mięciusieńka skórka z wysokim, tapicerowanym zaglówkiem, z przeszyciami tworzącymi prostokąty.... Wszyscy wiedzą ile ja się nad tym łóżkiem zastanawialam, dumałam i nie mogłam wybrać konkretnego, wiec teraz jest juz amówione, klamka zapadła, można skupiać się na innych rzeczach Łóżko przyjdzie za 4-6 tygodni, jak już je złożymy zrobię zdjątko Montaż okien i bramy garażowej ostatecznie został zamówiony na 7 listopada. Pozdrawiam serdecznie!!! Karolina Witam serdecznie Mam prośbę, czy możesz podać nam namiary na łóżko i te pufki. z góry dziękuję. rogal777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 19.10.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Karolcia padlam kuchnia zamowiona, kafle do lazienki zakupione, a wlaczniki/wylaczniki do kontaktow ? grunt to wszystko zaplanowane, podziwiam szczerze, ja to w temaci jestem rozlazla i dopiero na etapie poszukiwania ekipy, a raczej mysleniu o tym niz dzialaniu /: dopiero jakiegos przyspieszenia ostane przy budowie 10 domu dla wnukow buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.10.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Organizacji w budowaniu to możemy od Karolinki się uczyć i przychodzić do niej na wykłady:lol2:Lubię do ciebie zaglądać i patrzeć jak domek rośnie w oczach:) ech.... Karolinka miałam ci kiedyś podać numer koloru w sypialni naszej, to PARA P5223-24 bardzo jaśniutki szaro-beżowy, możesz sobie gdzieś przy okazji sprawdzić na próbkach, a najlepiej przyjechać do mnie:lol2: To co kiedy?????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.10.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 87anam87 w pokoju Julci napewno pojawi się róż, chociaż chyba nie za dużo Co do żyrandola o którym móisz uważam ,ze jest super! Ja widziałam go na żywo i nawet myślałam o nim w kontekście moich wnętrz, ale niestety jego średnica byaby za mała do mojego salonu, przez tą antresole musze kombinować.... Z doborem oświetlenia nie jest łatwo, a jest ono bardzo warzne, bo dobrze dobrane może dodać wnętzru mnóstwo uroku! Pozdrawiam Aniu serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.10.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Saluś dziękuję Ci kochana, Ty to jesteś taką moją dobrą duszą Robimy co możemy,żeby nei było żadnych przestojów ale niestety nie wszystko zalezy od nas, niby idziemy zgodnie z planem, ale jak pomyśle,że przez tydzień nic się nie działo, a pan dachowy mógł wejść wcześniej to mnie trafia, wiem jak ważna jest pogoda o tej porze roku, liczy się każdy dzień... bo jak sypnie śniegiem to ... Tak czy siak, musi być dobrze, bardzo w to wierze, mam nadzieję,że w Święta Bożego narodzenia będą tynki wylewki i ciepłe grzejniki w domu Buziaki Saly :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.10.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Hej Kjuta Niestety muszę Cię rozczarować, włączników jeszcze nie mam A Ty kiedy chcesz ruszyć ze swoją budową ??? Nie martw sie, będę Cie wspierać i motywować do szybkich działań hehhe Buźka :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.10.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Martusia ja sie z Tobą chętnie spotkam nawet pod pretekstem wykładów;) A najlepiej zamiast wykładów wzajemne konsultacje z drineczkami Dzięki za namiar na farbę Kochana co do odwiedzin Twojej willi pod pretekstem sprawdzenia koloru, to mówisz i masz!!! Może w weekend będziesz w Beniu ?? Daj znać jak Tobie pasuje ja sie dostosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 20.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Otwór okienny robi wrażenie, szybkość z jaką budujecie również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 właśnie nie wiedziałam jaki on jest duży, my też musimy mieć coś co nie zniknie na takiej wysokości no ale u mnie jeszcze daleka droga jak narazie ogladam okna i drzwi a potem się pomydli, wiem tyko że nie będę kupować w ciemno przez internet, bo z moim szczęściem to lipa będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.10.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 wow, faktycznie pędzicie jak burza!! Tylko czekam kiedy juz nas przescigniecie My teraz szukamy ekipy do tynkow, ale zamierzamy je klasc wiosna Co do wielkosci duzego okna to mozesz sobie poogladac moja dziure okienna, na nas ona wciaz robi wrazenie i podobno jest obiektem dyskusji wsrod okolicznych mieszkancow . Kilku wykonawcow nas nawet pytalo czy budujemy budynek uslugowy bo ten garaz to chyba na tira...ehhhh... Jesli chodzi o lampy, to ogladam z wielkim zainteresowaniem co wynajdujesz, bo tez jestem zywo zainteresowana czyms duzym do antresoli My teraz w mieszkaniu mamy lampy firmy Markslojd i wydaja sie wciaz bardzo fajne - zarowno pod wzgledem designu jak i jakosci - moze popatrz np tutaj? http://domele.pl/s/0/38/0/0/0/0/0/0/107/lampy-wiszace-lampy-zyrandole-kinkiety-/Markslojd/0/0/0/0/0,0.html pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 lucka6 nie wiem czy wiesz ale oni tak zawsze pędzą i prześcigają wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.10.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 no wlasnie zdazylam sie zorientowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettyk 21.10.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 bettyk witaj Namiary na studio mebli kuchennych już wysłałam na priv. Pozdrawiam! dzięki dzięki ja jednak spróbuję w innym miejscu, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.10.2011 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Dakula dzięki Widziałam,że wy też już lada moment startujecie! Bardzo sie cieszę, teraz będzie już z górki! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.10.2011 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Aniu ani sie obejrzysz a będziesz kupować oświetlenie do domku Chociaż wybór okien i drzwi też jest przyjemny Jakie okienka planujecie??? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts