lady in red 13.07.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Hej Karola! Zdecydowanie wolę TĄ wersję dziennka .Łatwiej się tu odnaleźć i zdecydowanie częściej będę wpadać. Gdybym nie miała dostępu do netu-Baw się dobrze się w Tej Turcji,nie uwodz Turków (bo z pewnością taka piękna blondynka jak Ty wpadnie im w oko ),zwiedzaj ,pij raki,jedź kebaby,pal sziszę i opalaj się :PChoć powiem Ci szczerze,że nie jadłam w Turcji dobrego kebaba (ale ciiiiiiiiiii,bo jeszcze komuś podpadnę.Lepsze niż w Turcji kebaby są w Lublinie .Uprzedzam abyś się nie rozczarowała A po przyjeździe poprosimy o obszerną fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.07.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Hej Karolinka skusiłam sie na zmianę i także mam nową formę dziennika / fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.07.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Karolcia Jak zwykle jestem pod wrażeniem Twojego zorganizowaniaSuper ze wszystko sobie już poumawiałaś Okna 3 szybowe b dobry wybór - nie wiem czy myślałaś o roletach zintegrowanych z oknami??? wydatek spory ale naprawdę polecam - dają poczucie intymności - jeśli masz sąsiadów gdzieś blisko, trochę ciepła w zimę i fajnie chronią przed słońcem latemAntywłamaniowe to one mimo zapewnień - nie są - ale trzeba montować je razem z oknami aby skrzynki nie były widoczne.pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.07.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nasz terminarz wciąż ulega zmianom, najpierw opóźnienia w ekipie murarzy, potem ekipa od dachu - okazała się bardzo niesłowna i już przy więźbie nie dotrzymali terminu, teraz czekamy na krycie dachówką, niestety mamy kolejny tydzień " w plecy" 20 kwietnia miną 3 miesiące od wbicia pierwszej łopaty, a my wciąż nie mamy dachu i okien Na chwilę obecną planujemy przeprowadzić się w wakacje 2012. Mam nadzieję, że plan się powiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.07.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witaj MarJel Zaglądaj kochana koniecznie!!!!!!!!!! Lady obiecuję być grzeczna Zamierzam wykorzystać ten urlop ( zresztą chyba jak każdy ) maksymalnie!!!! Z przyjemnością zastosuję się do Twoich wskazówek Ściskam mooooocno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.07.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Saly dziękuję Ci baaardzo Odkąd zostałam mamą mam zdecydowanie mniej czasu na sprawy budowlane, innaczej było przy poprzedniej budowie... Jakoś napewno sie to pogodzi Bardzo fajna opcja te rolety zintegrowane szczerze mówiąc nie myślałam.... warte przemyślenia... chociaż te finanse, obawiam sietego bo pamiętam jak było przy poprzednbiej budowie koszty okazały się 2 razy większe niż początkowo zakładaliśmy teraz nie chce się martwić o kasę na etapie wykończeniówki, kredytom też mówię zdecydowane NIE! Z drugioej strony później już sie tego nie zrobi.... trzeba pomyśleć A Ty będziesz je miała ???? Buziaki :****** ewanz niestety tak, to z budową bywa... nie zawsze trafia sie na dobre i słowne ekipy , coś o tym wiem Termin wakacji wypali na 100% My tez chcemy przeprowadzkę w sierpniu 2012, a nawet łopaty jeszcze nie wbiliśmy Nie mniej jednak jestem pewna,że nam się uda... musi sie udać ;P Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.07.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Hej Karolcia Tak będę miała te rolety - na całym dole a na górze mam jedno okno -wyjściowe na taras górny i tam Na dole w salonie,jadalni i kuchni elektryczne - na pilota - więc trzeba kabelki do silników wyprowadzić - elektryk na pewno będzie wiedział reszta - normalne na taśmę U mnie okna są dość drogie bo wyszły 30 tyś a do tego rolety 13 tyś - więc wydatek jest - ale naprawdę warto Co do wydatków - wiem wiem że trzeba uważać - ja w poprzednim domu przeholowałam i podobnie wydałam prawie 2x tyle ile zakładałam na początku i także KREDYTOM MÓWIĘ NIE - ale czasem nowinki i "ułatwiacze" życia kuszą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.07.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Miłego wypoczynku, Juleczkę zabieracie ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.07.2011 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Saly u mnie okna na parterze + okna dachowe też dokładnie 30 tysięcy Wiem,że fajne są te rolety teraz takie mamy w mieszkaniu, jak wrócimy musimy podjąć decyzdję mariomili dziękuję bardzo, Julcia była z nami na Węgrzech, tym razem śmigamy we dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 19.07.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 też bym chciała tam z wami być ach jak cudownie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 21.07.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Dobrze,że przeniosłaś się do tego formatu dziennika...przyznam szczerze,że nie cierpię tych nowych dzienników strasznie się je czyta!!Podglądam Twoje poczynania budowlane ...kolejne już i masz bardzo fajne pomysły Ja buduję ten http://projekty.muratordom.pl/projekt_zielona-rownina,456,1,0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.07.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 jestem i ja w Waszym nowym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 28.07.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witaj KaroluśBardzo się cieszę ze już jesteś Fajowo ze wypoczynek Wam się udał i nabrałaś siłPozdrawiam serdeczniesaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.07.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Blekitna szkoda,że Cię nie było , bo bylo super, ale może kiedys sama się tam wybierzesz IZA30 witaj bardzo mi miło,że zaglądasz! Zaraz zobaczę jaki domek powstaje u Ciebie:) Witaj Basiu !!! Hej Saly Było super ale teraz kiedy jest już pozwolenie na budowę, tym bardziej trudno mi na tyłku usiedzieć... ja chcę BUDOWAĆ !!!! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 29.07.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Blekitna szkoda,że Cię nie było , bo bylo super, ale może kiedys sama się tam wybierzesz IZA30 witaj bardzo mi miło,że zaglądasz! Zaraz zobaczę jaki domek powstaje u Ciebie:) Witaj Basiu !!! Hej Saly Było super ale teraz kiedy jest już pozwolenie na budowę, tym bardziej trudno mi na tyłku usiedzieć... ja chcę BUDOWAĆ !!!! Buziaki :*** Dzięki za miłe przyjęcia :* Będę do Ciebie zaglądać,wcześniej obserwowałam budowę benia i domek poprzedni wyszedł świetnie,dlatego i tym razem będę obserwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.07.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Gratulacje pozwolenia na budowę- teraz będzie się działo!! Fajnie że urlopik się udał, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.07.2011 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 dzięki mariomili naprawdę baaaardzo się cieszę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.07.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 (edytowane) .. Edytowane 31 Lipca 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 31.07.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Karolcia - fantastyczne te krzesła - to ostanie w moim 100% typieczy mogę prosić o namiarek gdzie je wynurałaś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.08.2011 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Hej Saly już wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts