Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Hej Karola!

Zdecydowanie wolę TĄ wersję dziennka :D.Łatwiej się tu odnaleźć i zdecydowanie częściej będę wpadać.

Gdybym nie miała dostępu do netu-Baw się dobrze się w Tej Turcji,nie uwodz Turków (bo z pewnością taka piękna blondynka jak Ty wpadnie im w oko :p),zwiedzaj ,pij raki,jedź kebaby,pal sziszę i opalaj się :PChoć powiem Ci szczerze,że nie jadłam w Turcji dobrego kebaba (ale ciiiiiiiiiii,bo jeszcze komuś podpadnę.Lepsze niż w Turcji kebaby są w Lublinie :D.Uprzedzam abyś się nie rozczarowała :D

A po przyjeździe poprosimy o obszerną fotorelację :D

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolcia

Jak zwykle jestem pod wrażeniem Twojego zorganizowania

Super ze wszystko sobie już poumawiałaś

Okna 3 szybowe b dobry wybór - nie wiem czy myślałaś o roletach zintegrowanych z oknami???

wydatek spory ale naprawdę polecam - dają poczucie intymności - jeśli masz sąsiadów gdzieś blisko, trochę ciepła w zimę i fajnie chronią przed słońcem latem

Antywłamaniowe to one mimo zapewnień - nie są - ale trzeba montować je razem z oknami aby skrzynki nie były widoczne.

pozdrawiam Saly

Nasz terminarz wciąż ulega zmianom, najpierw opóźnienia w ekipie murarzy, potem ekipa od dachu - okazała się bardzo niesłowna i już przy więźbie nie dotrzymali terminu, teraz czekamy na krycie dachówką, niestety mamy kolejny tydzień " w plecy" :(

20 kwietnia miną 3 miesiące od wbicia pierwszej łopaty, a my wciąż nie mamy dachu i okien :cry:

Na chwilę obecną planujemy przeprowadzić się w wakacje 2012. Mam nadzieję, że plan się powiedzie.:yes:

Saly dziękuję Ci baaardzo ;)

Odkąd zostałam mamą mam zdecydowanie mniej czasu na sprawy budowlane, innaczej było przy poprzedniej budowie... Jakoś napewno sie to pogodzi ;)

Bardzo fajna opcja te rolety zintegrowane :yes: szczerze mówiąc nie myślałam.... warte przemyślenia... chociaż te finanse, obawiam sietego bo pamiętam jak było przy poprzednbiej budowie koszty okazały się 2 razy większe niż początkowo zakładaliśmy teraz nie chce się martwić o kasę na etapie wykończeniówki, kredytom też mówię zdecydowane NIE! ;) Z drugioej strony później już sie tego nie zrobi.... trzeba pomyśleć ;)

A Ty będziesz je miała ????

Buziaki :******

ewanz niestety tak, to z budową bywa... nie zawsze trafia sie na dobre i słowne ekipy , coś o tym wiem ;)

Termin wakacji wypali na 100% :) My tez chcemy przeprowadzkę w sierpniu 2012, a nawet łopaty jeszcze nie wbiliśmy :o

Nie mniej jednak jestem pewna,że nam się uda... musi sie udać ;P

Pozdrawiam serdecznie!!!!

Hej Karolcia

Tak będę miała te rolety - na całym dole a na górze mam jedno okno -wyjściowe na taras górny i tam

Na dole w salonie,jadalni i kuchni elektryczne - na pilota - więc trzeba kabelki do silników wyprowadzić - elektryk na pewno będzie wiedział

reszta - normalne na taśmę

U mnie okna są dość drogie bo wyszły 30 tyś a do tego rolety 13 tyś - więc wydatek jest - ale naprawdę warto:yes:

Co do wydatków - wiem wiem że trzeba uważać - ja w poprzednim domu przeholowałam :bash: i podobnie wydałam prawie 2x tyle ile zakładałam na początku

i także KREDYTOM MÓWIĘ NIE - ale czasem nowinki i "ułatwiacze" życia kuszą ....

Saly u mnie okna na parterze + okna dachowe też dokładnie 30 tysięcy ;)

Wiem,że fajne są te rolety teraz takie mamy w mieszkaniu, jak wrócimy musimy podjąć decyzdję ;)

:hug:

mariomili dziękuję bardzo, Julcia była z nami na Węgrzech, tym razem śmigamy we dwoje ;) :)

Blekitna szkoda,że Cię nie było , bo bylo super, ale może kiedys sama się tam wybierzesz :)

IZA30 witaj bardzo mi miło,że zaglądasz! :)

Zaraz zobaczę jaki domek powstaje u Ciebie:)

Witaj Basiu !!!:hug:

Hej Saly :)

Było super ale teraz kiedy jest już pozwolenie na budowę, tym bardziej trudno mi na tyłku usiedzieć... ja chcę BUDOWAĆ !!!!

Buziaki :***

Blekitna szkoda,że Cię nie było , bo bylo super, ale może kiedys sama się tam wybierzesz :)

IZA30 witaj bardzo mi miło,że zaglądasz! :)

Zaraz zobaczę jaki domek powstaje u Ciebie:)

Witaj Basiu !!!:hug:

Hej Saly :)

Było super ale teraz kiedy jest już pozwolenie na budowę, tym bardziej trudno mi na tyłku usiedzieć... ja chcę BUDOWAĆ !!!!

Buziaki :***

Dzięki za miłe przyjęcia :*

Będę do Ciebie zaglądać,wcześniej obserwowałam budowę benia i domek poprzedni wyszedł świetnie,dlatego i tym razem będę obserwować :D