Karolina i Artur P 31.10.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Karola ja absolutnie do mycia tego okienka się nie wybieram Kilka razy w roku powieżę to profesjonalistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 31.10.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Karola ja absolutnie do mycia tego okienka się nie wybieram Kilka razy w roku powierzę to profesjonalistom I dobrze ja też powierzam mycie okien "profesjonalistce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 02.11.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 cholera takim to dobrze... ja będę musiała własnymi profesjonalnymi ręcami myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 02.11.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Witaj Karolinko Dom zaczyna wyglądając imponująco !!! a to okno, rewelacja...Pogoda na szczęście dopisuje to można działać, powodzenia Pozdrawiam Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 matko za kazdym razem podziwiam szybkosc budowania, podejmowania decyzji, dzieje sie na budowie, prawie juz zamieszkalas okna tez juz niedlugo beda prawda ? moi znajomi maja antresole i tak duze okno, jak stoje przy nim czuje sie taka malutka bardzo mi sie u nich podoba i podejrzewam, ze u Ciebie tez bedzie powalajacy efekt budynek nabiera ksztaltow, po cichutku zazdroszcze, a glosno podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.11.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Hej blekitna U mnie z dużym oknem technicznie nawet byłby problem Może i Ty się przekonasz do mycia okien przez niedrogich profesjonalistów Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.11.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Cześć Dominiczko!!!! Miło mi ,ze do mnie zajrzałaś Zdecydowanie na pogodę nie możemy powiedzeć złego słowa, trzymam tylko kciuki o każdy dodtkowy słoneczny dzień Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.11.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Kochana KarolciuTrzymam kciukasy za każdy dzień pogody Aby udało się Wam zdążyć zakryć dach przed nadejściem zimy MUSI SIĘ UDAĆ!!!!Potem to już pikuśNie denerwuj się na "fachmanów" - czy to 1 czy 5 budowa oni zawsze pozostają niezmienni i trafi się ktoś komu się totatnie nie spieszyJa usłyszałam od moich tekst roku jak się zdenerwowałam że zrobili sobie przerwę : Ma Pani za dużo pieniędzy i zbyt szybko chce się Pani wybudować !!!! - niezłe nie???? Myślałam że ich rozstrzelam:-) Ciekawa jestem Twojego Pana Piany - nikt jeszcze ze znajomych nie miał tej techniki docieplenia poddasza Prędkość wykonania jest naprawdę imponująca - musisz mi opisać wszystko jak to wyglądać będzie PozdrawiamSaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.11.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Hej kjuta Widzę,że avatarka zmieniłaś Okna wstawiane będą w poniedziałek, brama garażowa we wtorek, a do końca dachu jeszcze trooooochę Z tym naszym dużym oknem ( jako jedyne będzie aluminiowe) jest troche zachodu, szklone będzie na miejscu, szklić i montować będzie go jakaś specjalna ekipa z fabryki z Wawy wraz z lubelską ekipą sklepu w którym zamawialiśmy, podobno robili już jakiś próbny przejazd trasą i muszą ja zmienić bo nie mieszczą się na jakiś mostach W poniedziałek od rana Julcią zajmuje się babcia a ja śmigam na budowę, bo będzie się działo i musze na miejscu mieć na wszystko oko Ekipa od ogrodzenia, ekipa od dachu, elektryk, okna mam nadzeiję,że pójdzie gładko Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.11.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Saluś ja bym chyba tych Twoich fachmanów po takim tekscie strzeliłą! Moi dzisiaj ze spuszczonymi głowami i jak trusie się uwijali.... oby tak już było do końca bo to naprawdę dobra, sprawdzona ekipa a to ich pierwsza wpadka, normalnie można "olać" ale nie w listopadzie! Z dachem plan minimum jest taki,że kładziemy płyty OSB, wszelkie folię i papę i tak zostaje do wiosny a w pierwszych dniach wiosny lecimy z gontem wtedy kilka dni i gotowa, a etap który zrobilibyśmy w tym roku w zupełności zabezpieczy dach i umożliwi dalsze prace. Oczywiście mam nadzieję,że uda się zrobić w tym roku też gont!!! Dzięki Saluś za wszelkie słowa wsparcia, bo to jest bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 03.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Super masz to wszystko zorganizowane. Patrząc na was też chcę tak wszystko razem zgrać. Ale to dopiero na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.11.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 dakula dzięki nie zawsze wszystko idzie zgodnie z planem ale staram się wszystko jaknajlepiej spinać.... oby się udało A wiosna tuż tuż .... Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 04.11.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ha! Dopiero odkryłam Twoje komentarze, jestem dumna z siebie i zawstydzona zarazem, że tak późno ale najważniejsze, że się udało :) A bardzo chciałam Ci napisać, że będziesz miała (a w sumie to masz dziurę na) super okno R E W E L A C J A, będziesz miała na pewno piękny salon Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.11.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Cześć Praha W takim razie ja również jestem z Ciebie bardzo dumna A okienko będzie wstawione już w poniedziałek.... więc pojutrze fotorelacja Pozdrawiam serdecznie i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 07.11.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 no to juz dzis czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.11.2011 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 cześć kjuta Miło,że ktoś tu jeszcze zagląda Ja przed chwilka wróciłam z budowy byłam tam od rana niemal non stop.... okna nadal sie montują biegnę wziąć gorący długi prysznic fotki wieczorem będę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.11.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zaglądamy, zaglądamy i na fotki czekamy:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.11.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hej mariomili No miałam mały poślizg fotkowy, ale już nadrobiłam A teraz uciekam spać .... Buziak :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.11.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Hej Karolcia Ach... efekt powalający Aż zapiera dech w piersiach !!!! OKNO zaj....fajne Teraz prezentuje się bosko Ty to masz "łeb" tym jednym oknem sprawiłaś ze dom stał się wyjątkowy i bardzo ciekawy. Brawo!!! Całusy Saly p.s. nadal odprawiam modły nad pogodą Póki co się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.11.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Karola ,wydaje mi się ,że nie tak dawno zaglądałam a tu takie postępy budowlane!!!! zresztą znając Ciebie wcale mnie to nie zdziwiło:DImponujące przeszklenia cudniasty macie domek...to co ? przeprowadzka na Wielkanoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts