Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

matko za kazdym razem podziwiam szybkosc budowania, podejmowania decyzji,

dzieje sie na budowie, prawie juz zamieszkalas :lol: okna tez juz niedlugo beda prawda ?

moi znajomi maja antresole i tak duze okno, jak stoje przy nim czuje sie taka malutka ;) bardzo mi sie u nich podoba i podejrzewam, ze u Ciebie tez bedzie powalajacy efekt :-)

budynek nabiera ksztaltow, po cichutku zazdroszcze, a glosno podziwiam! :D

Kochana Karolciu

Trzymam kciukasy za każdy dzień pogody

Aby udało się Wam zdążyć zakryć dach przed nadejściem zimy

MUSI SIĘ UDAĆ!!!!

Potem to już pikuś

Nie denerwuj się na "fachmanów" - czy to 1 czy 5 budowa oni zawsze pozostają niezmienni i trafi się ktoś komu się totatnie nie spieszy

Ja usłyszałam od moich tekst roku jak się zdenerwowałam że zrobili sobie przerwę :

Ma Pani za dużo pieniędzy i zbyt szybko chce się Pani wybudować !!!! - niezłe nie???? Myślałam że ich rozstrzelam:-)

Ciekawa jestem Twojego Pana Piany - nikt jeszcze ze znajomych nie miał tej techniki docieplenia poddasza

Prędkość wykonania jest naprawdę imponująca - musisz mi opisać wszystko jak to wyglądać będzie

Pozdrawiam

Saly

Hej kjuta :)

Widzę,że avatarka zmieniłaś :)

Okna wstawiane będą w poniedziałek, brama garażowa we wtorek, a do końca dachu jeszcze trooooochę ;)

Z tym naszym dużym oknem ( jako jedyne będzie aluminiowe) jest troche zachodu, szklone będzie na miejscu, szklić i montować będzie go jakaś specjalna ekipa z fabryki z Wawy wraz z lubelską ekipą sklepu w którym zamawialiśmy, podobno robili już jakiś próbny przejazd trasą i muszą ja zmienić bo nie mieszczą się na jakiś mostach :wtf:

W poniedziałek od rana Julcią zajmuje się babcia a ja śmigam na budowę, bo będzie się działo i musze na miejscu mieć na wszystko oko ;)

Ekipa od ogrodzenia, ekipa od dachu, elektryk, okna mam nadzeiję,że pójdzie gładko ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!!

Saluś ja bym chyba tych Twoich fachmanów po takim tekscie strzeliłą! ;)

Moi dzisiaj ze spuszczonymi głowami i jak trusie się uwijali.... oby tak już było do końca bo to naprawdę dobra, sprawdzona ekipa a to ich pierwsza wpadka, normalnie można "olać" ale nie w listopadzie!

Z dachem plan minimum jest taki,że kładziemy płyty OSB, wszelkie folię i papę i tak zostaje do wiosny a w pierwszych dniach wiosny lecimy z gontem wtedy kilka dni i gotowa, a etap który zrobilibyśmy w tym roku w zupełności zabezpieczy dach i umożliwi dalsze prace. Oczywiście mam nadzieję,że uda się zrobić w tym roku też gont!!! :)

Dzięki Saluś za wszelkie słowa wsparcia, bo to jest bezcenne :)

:hug:

Ha! Dopiero odkryłam Twoje komentarze, jestem dumna z siebie i zawstydzona zarazem, że tak późno :oops: ale najważniejsze, że się udało :):)

A bardzo chciałam Ci napisać, że będziesz miała (a w sumie to masz dziurę na) super okno :) R E W E L A C J A, będziesz miała na pewno piękny salon :rolleyes:

Pozdrowienia :)

Hej Karolcia

Ach... efekt powalający Aż zapiera dech w piersiach !!!!

OKNO zaj....fajne

Teraz prezentuje się bosko

Ty to masz "łeb" tym jednym oknem sprawiłaś ze dom stał się wyjątkowy i bardzo ciekawy.

Brawo!!!

Całusy Saly

p.s. nadal odprawiam modły nad pogodą:-) Póki co się udaje :yes: