Karolina i Artur P 15.11.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Hej Karola Dzięki kochana, a Ty sie nie przejmuj w kolejnym domku zrobisz sobie antresolke :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.11.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Hej Kocimieta Ja też nie wiedziałam,ze to szkło to aż taki ciężar! mam nadzieję,że będzie to stabilne ;P Pozdawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.11.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Hej Karola Dzięki kochana, a Ty sie nie przejmuj w kolejnym domku zrobisz sobie antresolke :*** to do listy "jaki ma być nasz 3 dom" dodaję antresolę nie będę wspominać że na tej liście znajdują się już: patio ogród zimowy wanna zatopiona w podłodze (by wchodzą do wanny nie trzeba było podnosić nóg w końcu musimy dbać o swoją wygodę na starość) sauna basen bawialnia dla wnuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.11.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 to do listy "jaki ma być nasz 3 dom" dodaję antresolę nie będę wspominać że na tej liście znajdują się już: patio ogród zimowy wanna zatopiona w podłodze (by wchodzą do wanny nie trzeba było podnosić nóg w końcu musimy dbać o swoją wygodę na starość) sauna basen bawialnia dla wnuków [ATTACH=CONFIG]85316[/ATTACH] LUBIĘ TO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 To ja poproszę o piękne zdjęcie tego łóżka!!! (dla męża, bo chce zobaczyć te prostokątne pikowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 LUBIĘ TO!!! a w założeniach miał być to mały domek, taki maks 100 m2 (dot. powierzchni mieszkalnej) + garaż 2 stan. + pom. gosp. a póki co w "założeniach" jest tyle, ze pewnie i 2 razy większy dom będzie mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.11.2011 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Spoko Karola wyślę Ci foto A co do domku to chyba sama widzisz ,ze ten 3 nie moży być tym parterowym "na starość" ten będzie czwartym a trzeci to włąśnie domek posiadajacy wszystko lub prawie wszystko z tej listy No to karola czekam na Twoje kolejne trzy domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.11.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 usmialam sie, kolejne domy, kolejne punkty do realizacji, grunt to miec cel, a Karola blyskawicznie go wykona i widze pewna prawidlowosc, ze Karoliny to szybkie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.11.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 nie no te powiadomienia mi szwankuja, ale do rzeczy ale wrazenie robia zdjecia krokwi wykonane od dolu, ta przestrzen, to niebo, wszechobecna wielkosc, normalnie czad, az musze sie trzymac kresla, by nie spasc milego uzytkowania lozka! koniecznie napisz, czy wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.11.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Stwierdzam że nasze forumowe Karoliny to WARIATKI:yes: - oczywwiście pozytywnie No planować kolejne domy to Tylko Wy możecie Nie zapomnijcie o sali kinowej 3D ee raczej 4D i ściance wspinaczkowej Karoluś Bardzo bardzo okazale wygląda Twój domek Powtarzam się może ale Projekt nawet w połowie nie oddawał jego uroku. Jest tak fajny Te przejścia, zakamarki jak dojdzie jeszcze OKO to umrę z zazdrości (już raz umarłam jak zobaczyłam okno tzn OKNISKO piękne) Bardzo podoba mi się to oświetlenie te kinkiety "tuby" biale - jakbyś mogła skrobnąć mi na priv gdzie je znalazłaś, bo szukam takich ale znalazłam tylko czarne - a chce je do kuchni Pozdrawiam serdecznie Całusy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.11.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 wanna zatopiona w podłodze (by wchodzą do wanny nie trzeba było podnosić nóg w końcu musimy dbać o swoją wygodę na starość) [ATTACH=CONFIG]85316[/ATTACH] tyle, że pasowałoby jeszcze z niej wyjść a to bez podnoszenia nóg się nie uda No chyba, że planujesz juz w niej zostać na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.11.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 tyle, że pasowałoby jeszcze z niej wyjść a to bez podnoszenia nóg się nie uda No chyba, że planujesz juz w niej zostać na stałe ale to zawsze jest tylko jeden wysiłek, a nie dwa ergonometria życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.11.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Spoko Karola wyślę Ci foto A co do domku to chyba sama widzisz ,ze ten 3 nie moży być tym parterowym "na starość" ten będzie czwartym a trzeci to włąśnie domek posiadajacy wszystko lub prawie wszystko z tej listy No to karola czekam na Twoje kolejne trzy domy Mąż postawił VETO i powiedział, że będą 3 domy i letniskowy, albo rozwód on kolejnej budowy nie zniesie a tak na serio, nie chcę więcej zmieniać miejsca zamieszkania, chce by dzieci miały DOM, nawet nie chodzi o budynek, ale o przynależność do miejsca w życiu synka jest takie zamieszanie z miejscem zamieszkania, że czasami sama mam wyrzuty sumienia, najpierw dom, potem mieszkanie, teraz dom dziadka, potem Francja, potem dom, i kolejny dom? nie, to zdecydowanie za dużo. Chce by mieli swój DOM RODZINNY, tak jak ja mam swój nie wiem czy dobrze to tłumaczę, nie chcę ich skazywać na ciągłe tułaczki , bo matka ma nie tak cos w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Karola jaką macie wysokość pomieszczeń na parterze? bo może mi sie tylko wydaje (w porównaniu do wielkiego okna) że jest dość nisko i jakie wysokie są okna? jej wy już macie geberity :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.11.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Cześć Dziewczyny Zaraz odpiszę wszystkim, a zacznę od końca Karola na dole wysokość pomieszczeń to 2,8m. Początkowo miało być 3,0m ale to wiązało by sie z kolejnym schodkiem a i tak na górze wchodzi się troche "na ścianę" Karola o które okna pytasz? Wysokośc tego wielkiego to 3,5 metra tylko,że ono zaczyna się 55 cm od wylewki czyli docelowo góra okna będzie na wysokości 4,05 metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.11.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Kochana geberity muszą sie juz pojawiać bo max za 1,5 tygodnia wchodzą tynki!!! ... oki przyznaję troszeńkę mnie to przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.11.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Karolcia co do ilości domów, to w całkowicie rozmumiem o co Ci chodzi W końcu trzy domy + letniskowy to dobry wynik Ale czujnie "nigdy nie mów (cie) nigdy" A wannę wpuszczana w podłogę chciałam sobie zrobić już w tym domu.... więc to chyba starość Buziaki dla Niuni :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.11.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Kochana geberity muszą sie juz pojawiać bo max za 1,5 tygodnia wchodzą tynki!!! ... oki przyznaję troszeńkę mnie to przeraża a mnie przeraża wasze tempo!!!!! i szczerze podziwiam Chodziło mi o wysokość okna tarasowego, bo ze zdjęć wychodzi, że nad nimi nie ma wiele miejsca (wysokości) Ja mam w projekcie 2,35 wys, a pomieszczenie mają 3 m, tylko sie troszkę boję czy tonie będzie dziwnie wyglądać że nad oknem jest tyle wolnej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.11.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 A wannę wpuszczana w podłogę chciałam sobie zrobić już w tym domu.... więc to chyba starość Buziaki dla Niuni :**** No pewnie, nie mówię NIGDY bo budując pierwszy dom myślałam, ze jest na zawsze Starość? Dziewczyno ile ty masz lat????? Chyba tyle co ja? 27? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.11.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Cześć kjuta No właśnie to działanie to mój problem.... bo ja uwielbiam DZIAŁAĆ! Jak chwilami mnie to męczy to sobie obiecuje ,ze juz koniec, basta ,ze bedzie dłuuga przerwa i wtedy sie okazuje,ze ZA SZYBKO SIĘ REGENERUJĘ I WSZYSTKO OD NOWA! Więc nauczyłąm sie już nie mówić "NIGDY" ... tak jest łatwiej, nie trzeba sie później tłumaczyć z nagłych działań Dobrze,ze mój mąż an tak samo .... no prawie tak samo Teraz chcemy dać sobie chociaz kilka lat przed kolejną inwestycją.... Ale mi chodzi pewnien pomysł po głowie.... na szczęście nie wiąże się on juz naszą zmianą miejsca zamieszkania P.S Dam znać jak łóżko Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts