Karolina i Artur P 20.11.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Karola u nas instalatorzy są mega sprawdzeni świetne, odpowiedzialne, fachowe ekipy, więc w razie "W" jestem pewna ich zachowań Kochana jutro wielki dzień, trzymam mocno za Was kciuki Myślami i serduchem jestem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.11.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Karola ja tak napisałam, bo nie każdy ma takie szczęście jak wy trafić na takie ekipy ja w tej kwestii mam kompletnie odmienne doświadczenie, niestety Dziękuję kochana postaram się by mój rzecznik prasowy po południu umieścił jakieś info u mnie na wątku (bo sama raczej nie dam rady ale w tygodniu zajrzę i sie odezwę zresztą nie wytrzymałabym jakbym nie wiedziała co sie tutaj u was dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.11.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Karola u nas z tymi ekipami to tak pół na pół Ale kilka rzeczywiście się udało Czekam na dobre wieści od Ciebie!!! ( albo rzecznika prasowego) Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 20.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Karolu, ja też dentinox polecam, używałam namiętnie i w ciężką noc potrafiłam pół tubki zużyć, choć zgodnie z ulotką pozwalali chyba tylko 2 razy na dobę smarować... Jakoś mi dzieci zdrowo wyrosły Fajni rodzice jesteście, żeby dzieci tak w garderoby zaopatrzyć, a sobie odmówić Rzeczywiście, perspektywa 3 okien w pokoju Julci wydawała się kusząca, ale myślę sobie, że skoro te okna to 160tki, to będzie pięknie i jasno No i znając Ciebie - 3 okna wmontujesz jej w następnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.11.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Cześć Aggula też używam tego żelu Początkowo pomagał przy pierwszych dwóch ząbkach nie było tak źle, ale ta trzecia jedynka to jakaś straszna zakała jest.... niewiel pomaga. Dodatkowo Julka ma straszny katar, zapalenie oczka ( zaropiałe, spuchnięte) na które dostała antybiotyk,więc jest totalnie rozbita! Kiedy do tego dołożymy górną jedynkę która praktycznie jest na powierzchni i dolną kielkującą wychodzi mała masakra Ale bardzo dziękuję za rady i chęć pomocy Tobie i innym forumowiczom kochani jesteście Co do doświetlenia to myślę,że będzie oki Poprostu fajne było by to trzecie okno, ale ostatnio okazalo się dodatkowo,że takie samo by nie mogło dojść bo rozstaw krokwi jest obok mniejszy Więc narazie zostaje tak jak jest Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 21.11.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 A jak planujecie zabezpieczyć barierki dookoła tej kładki aby Julcia wam na nie nie właziła. Mój syn jest obecnie na etapie chodzenia ze stołkiem wszędzie i takie miejsca jak parapet czy blat kuchenny zdobywał już po kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 21.11.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 A na zęby u mnie paracetamol działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Oj bidulki, to się macie z tym ząbkowaniem i nie tylko:hug:U mnie ząbkowanie u obojga w zasadzie objawiało się tylko ślinotokiem i wkładaniem wszystkiego do buzi na szczęście:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 hej jak napisałaś że planujesz akcie sprzątanie w domku i przed nim to spodziewałam się totalnego bałaganu, a tu nie jest tak źle widziałaś co się dzieje u mnie? to jest bałagan ale wiadomo posprzątać trzeba u siebie też bym to z chęcią zrobiła, i wycięłabym to trawsko bo jest straszne....no ale to zrobimy na wiosnę muszę ci się do czegoś przyznać kiedy rozmawiałyśmy o Twoim wielkim oknie ja patrzyłam na to obok no bo ono też jest duże mam jeszcze pytanko wiesz co się dzieje z Jessi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.11.2011 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Hej Dakula U nas barierki po obu stronach kładk,i to będą tafle hartowanego szkła montowane do stropu. Nie bedzie tam żadnych elementów metalowych poprzecznych ani też słupków więc pod kątem bezpieczeństwa jest to dla mnie najbezpiczniejsza metoda, bo nie ma sie po czym dziecko wspinać. Balustrada będzie dość wysoka, ale oczywiście jak Julka była by na tyle duża,by sobie przynieść krzesło , na nie wejść i się wychylać, żadne zabez[ieczenie nie bedzie wystarczające Ale niestety ani w przypadku balustrad ani wielu innych zagrożeń w domu i wokół niego nie jesteśmy w stanie wszystkiego zabezpieczyć tak na 100%. Robimy co możemy by było bezpiecznie, poza tym pozostaje rozmowa, uczenie dziecka i pilnowanie Z paracetamolem też sie zaprzyjaźniliśmy, czasami pomaga Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.11.2011 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Martuśka teraz idą kolejne dwa jednocześnie, po nich mam nadzieję,że będzie chwilka oddechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.11.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Cześć Aniu Bałaganu jest naprawde sporo! Wczoraj wszystko zostało wyniesione z domu, z ogrodu z tyłu, przed dom na jedną kupę. Koparka i ciężarówka niestey wczoraj w końcu nie dojechały ale w tym tygodniu wszytsko zniknie, łącznie ze zbędną ziemią, gruzem i resztą badziewia Ania nie zauważyłaś mojego okna???? Nie mam pojęcia co z jessi, nagle znikneła z fm, kiedyś znalazłam ją pod nowym nickiem kamila j. czy jakoś tak, napisałam do niej ale nic suie nie odezwała. Więc nie ma pojęcia co i jak..... Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.11.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 hm.....no wiesz widziałam tą dziurę ( bo jeszcze nie było okna wstawionego) ale jak mówiłaś o swoim wielkim oknie myślałam ze masz na myśli drzwi tarasowe, takie moje niedopatrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.11.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Hej Karoluś Nie mogę się doczekać Pana Piany - to dla mnie totalna nowość więc liczę na dokładną relację Ciekawi mnie także sprawa wentylacji dachu Czy w takim układzie się robi?? Czy nie??? Ja mam spr docieplenia poddasza zamkniętą - ale kto wie???może się jeszcze kiedyś przyda - w przysłowiu jest do 3x sztuka Jestem w ogromnym szoku po obejrzeniu zdjęć Twojej góry ta półokrągła ściana i kładka są niesamowite:jawdrop: - czy masz już wizję kolorów i wykonczenia góry??? Pozdrawiam Saly U nas dziś ciepło Mam nadzieje że u Was też - słyszałam że początek grudnia z tem +12 st OBY:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 25.11.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ja też jestem zauroczona Waszą górą - kładka ma ogromny potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Karolina Witam się u Ciebie!!! Po przejrzeniu dziennika nasuwa mi się jedna myśl--idziecie jak burza:jawdrop:. Poprzedni dom - piękny - ten jeszcze piękniejszy - szczególnie dlatego że masz wszystko obmyślone i sprecyzowane - jednym słowem - Wiesz czego chcesz Po wykończeniu będą to niepowtarzalne zdjęcia. Zazdroszczę projektu ogrodu - u nas jeszcze długo długo będziemy za ogród mieli nasz las - . Co do ogrodu - my u siebie planujemy drewnianą balię z bąbelkami Życzę nam i wszystkim planującym tynki i wylewki w grudniu pogody i odpowiedniej to tychże robót temperatury:D Pozdrawiam i zostaję by podpatrywać i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.11.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Saluś ja też czekam juz niecierpliwie na pana pianę Nie wiem czy będe miała z kim zostawić Julcię by "nadzorować" na bieżąco jego pracę, ale ewentualnie wrzucę fotki finału Ciesze sie ,ze podoba Ci się góra, jest specyficzna i inna więc napewno nie każdemu przypadnie do gustu, ale MY JĄ UWIELBIAMY Jeżeli chodzi o kolory to ze wzgledu na pustkę i to ,ze widać "górę" z "dołu" będą sie przenikać.... dojdzie kolor ciepłej bieli na górze , i na półokrągłej ścince... chyba... podłogi będą takie same jak na dole( bilardownia, salon, jadalnia) czyli jaśniutki panel. Całą reszte dopełni oświetlenie i dodatki U nas też ciepło, jutro ma być gorzej a potem znowu ocieplenie OBY TAK BYŁO JAK NAJDŁUŻEJ!!!! Buzka:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.11.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Princesa dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.11.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 admete witaj Dzięki za TYYYYLE CIEPŁYCH SŁÓW ! Pogoda musi dopisać , nie ma wyjścia, przecież nie możemy mieć ferii zimowych Pozdrawiam serdecznie i zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Hej Karolinka Trzymam kciuki za podniesienie temp wewnątrz domku żeby pianowanie mogło jutro ruszyć. Jestem tego bardzo ciekawa bo szczerze to jeszcze nie widziałam takiej metody. Życzę powodzenia i zaglądnę z nadzieją na fotki z przebiegu tej akcji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts