Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Hej-wpadłam sie przywitac. Głupio mi strasznie, ze dopiero teraz, ale jakos nie było okazji:oops: Ponadrabiam troszke i bede wpadac czesciej:) Malutkiej zycze zdrówka.Tak to jest z Maluszkami. Ja mam dwuletniego Synka i wiem, jak to jest-wirusy przychodza w najmniej oczekiwanym momencie a przy zabkowaniu, to juz ogole Dziedziaczek jest osłabiony i podatny:( Trzymajcie sie cieplutko. Co do zakupów-co sie odwlecze...:)

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

ja też przymierzam się do sprzedaży pierwszego domu po roku od zamieszkania :rolleyes:

Pewnie to gdzieś było w komentach, ale muszę zapytać: czemu sprzedałaś pierwszy dom i po jakim czasie?

Pozdrawiam i trzymam kciuki, bardzo fajna elewacja się zapowiada, my mamy dość podobną :)

Witaj Dorcia :)

My wprowadzilismy się w 30 kwietnia 2010r, a pod koniec sierpnia 2010 ogłosiliśmy dom na sprzedaż, powód..... po pierwsze projekt nie spełniał naszych oczekiwać w 100%, po drugie mieliśmy kredyt, po trzecie chcieliśmy zmienić lokalizacje na inne osiedle i pomyśleliśmy,ze skoro możemy mieć nowy dom, na nowej dziłce, i bez kredytu ( zarabiając na poprzednim było to możliwe) to czemu nie ? :)

Dom miał pierwszego poważnego kupca w listopadzie, ale do transakcji nie doszło, ostatecznie domek sie sprzedał w połowie lutego.

Myśle,ze budowa drugiego domu, to frajda a człowiek zdecydowanie lepiej wie czego chce wiec polecam ;)

My na projekcie Szewczyka wzorowaliśmy część parteru :)

Pozdrawiam

Witam,

ja też przymierzam się do sprzedaży pierwszego domu po roku od zamieszkania :rolleyes:

Pewnie to gdzieś było w komentach, ale muszę zapytać: czemu sprzedałaś pierwszy dom i po jakim czasie?

Pozdrawiam i trzymam kciuki, bardzo fajna elewacja się zapowiada, my mamy dość podobną :)

Przejrzałam twój dziennik i po prostu nie mogę w to uwierzyć,że sprzedajesz taki piękny dom! Można wiedzieć DLACZEGO??

Zresztą jak Karolcia sprzedawała Benka też mi było ciężko w to uwierzyć ;)

Dziewczyny-specjalistki od budowania może mi podpowiecie,co to jest za materiał na froncie domu zaznaczony strzałką?Bardzo mi się to podoba,myślę czy by nie zastosować tego u mnie,bo dom jest podobny do mojego:)

dom modelowy.jpg

Edytowane przez IZA30

Witaj Karolciu :) jak zdrowie Julki? biedne maleństwo pocierpiało trochę... zdrówka, zdrówka życzę :)

A na budowie imponujące tempo:) jeszcze trochę i już tynki skończone wow...

A co do zasłon to, ja również mam w salonie i jestem zadowolona, jedno przesunięcie ręką i nikt mnie nie podejrzy;) jednak pojawiły się żaluzje drewniane, bo mam takie miejsce przy stole, 5 okien wysokich od strony południowej i latem można słonkiem operować, również w kuchni, łazience i tzw. biurze zawitały drewniane, lobię je choć do tanich nie należą...jeśli chodzi o roletę w kuchni to jeszcze masz troszkę czasu na zastanowienie się, pozdrawiam serdecznie Dominika.

Witaj Dorcia :)

My wprowadzilismy się w 30 kwietnia 2010r, a pod koniec sierpnia 2010 ogłosiliśmy dom na sprzedaż, powód..... po pierwsze projekt nie spełniał naszych oczekiwać w 100%, po drugie mieliśmy kredyt, po trzecie chcieliśmy zmienić lokalizacje na inne osiedle i pomyśleliśmy,ze skoro możemy mieć nowy dom, na nowej dziłce, i bez kredytu ( zarabiając na poprzednim było to możliwe) to czemu nie ? :)

Dom miał pierwszego poważnego kupca w listopadzie, ale do transakcji nie doszło, ostatecznie domek sie sprzedał w połowie lutego.

Myśle,ze budowa drugiego domu, to frajda a człowiek zdecydowanie lepiej wie czego chce wiec polecam ;)

My na projekcie Szewczyka wzorowaliśmy część parteru :)

Pozdrawiam

My właśnie też się chcemy pozbyć kredytu, tylko teraz o kupca jeszcze ciężej :rolleyes: Dzięki wielkie za info!

Przejrzałam twój dziennik i po prostu nie mogę w to uwierzyć,że sprzedajesz taki piękny dom! Można wiedzieć DLACZEGO??

Zresztą jak Karolcia sprzedawała Benka też mi było ciężko w to uwierzyć ;)

Bo za duży, bo kredyt, bo skosy mnie doprowadzają do szewskiej pasji i chcę piętrowy, bo już mi się nie podoba rozkład, bo bym chciała wszystko inaczej, bo mąż mnie omamił ideą zamieszkania blisko lasu ;)

Cześć Dominika :)

Dzięki, na szczęście z Julcią już jest o wiele lepiej :)

Został katar, gorączka ustąpiła, max ma stan podgorączkowy, ale wysypki nie widać...

Idę zaraz zobaczyć Twoje zasłony i żaluzje :)

Jutro mają panowie skończyć tynkować górę :) Jednocześnie działaja na dole...

Pozdrawiam serdeczne!!!

Hej Karola nie mam pojęcia o co chodzi..... :(

Wczoraj wzruciłam kilka zdjęć, nic specjalnego zdjecia normalne takie jak zawsze wiec nie wiem co się dzieje...

Dzisiaj też kilka zdjeć i konsolkę którą kupiłam...

Mam nadzije,ze mój wątek Ci się "naprawi"....

Z Julką już duuuzo lepiej :)

Gorączka spadła, dziś już nie gorączkowała a wieczorem pojawiła sie wysypka, więc mam nadzieję,że to juz końcówka ;) :)

Buziaki :***