hazeleyes1982 30.11.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Hej-wpadłam sie przywitac. Głupio mi strasznie, ze dopiero teraz, ale jakos nie było okazji:oops: Ponadrabiam troszke i bede wpadac czesciej:) Malutkiej zycze zdrówka.Tak to jest z Maluszkami. Ja mam dwuletniego Synka i wiem, jak to jest-wirusy przychodza w najmniej oczekiwanym momencie a przy zabkowaniu, to juz ogole Dziedziaczek jest osłabiony i podatny:( Trzymajcie sie cieplutko. Co do zakupów-co sie odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.11.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witaj hazeleyes Bardzo mi miło,że do mnie dotarłaś Juleczka już czuje sie lepiej temperatura jest troszke niższa i chyba zaczeło ją na wieczór sypać Pozdrawiam serdecznie i zapraszam oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.11.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witam, ja też przymierzam się do sprzedaży pierwszego domu po roku od zamieszkania Pewnie to gdzieś było w komentach, ale muszę zapytać: czemu sprzedałaś pierwszy dom i po jakim czasie? Pozdrawiam i trzymam kciuki, bardzo fajna elewacja się zapowiada, my mamy dość podobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Witaj Dorcia My wprowadzilismy się w 30 kwietnia 2010r, a pod koniec sierpnia 2010 ogłosiliśmy dom na sprzedaż, powód..... po pierwsze projekt nie spełniał naszych oczekiwać w 100%, po drugie mieliśmy kredyt, po trzecie chcieliśmy zmienić lokalizacje na inne osiedle i pomyśleliśmy,ze skoro możemy mieć nowy dom, na nowej dziłce, i bez kredytu ( zarabiając na poprzednim było to możliwe) to czemu nie ? Dom miał pierwszego poważnego kupca w listopadzie, ale do transakcji nie doszło, ostatecznie domek sie sprzedał w połowie lutego. Myśle,ze budowa drugiego domu, to frajda a człowiek zdecydowanie lepiej wie czego chce wiec polecam My na projekcie Szewczyka wzorowaliśmy część parteru Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 01.12.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Witam, ja też przymierzam się do sprzedaży pierwszego domu po roku od zamieszkania Pewnie to gdzieś było w komentach, ale muszę zapytać: czemu sprzedałaś pierwszy dom i po jakim czasie? Pozdrawiam i trzymam kciuki, bardzo fajna elewacja się zapowiada, my mamy dość podobną Przejrzałam twój dziennik i po prostu nie mogę w to uwierzyć,że sprzedajesz taki piękny dom! Można wiedzieć DLACZEGO?? Zresztą jak Karolcia sprzedawała Benka też mi było ciężko w to uwierzyć Dziewczyny-specjalistki od budowania może mi podpowiecie,co to jest za materiał na froncie domu zaznaczony strzałką?Bardzo mi się to podoba,myślę czy by nie zastosować tego u mnie,bo dom jest podobny do mojego:) Edytowane 1 Grudnia 2011 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Izuś jak dla mnie o jest to drewno, tylko w takim ciepłym odcieniu, zwróć uwagę,że kolor ten sam co stolarka okienna chyba Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 01.12.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jeśli mogę zapytać..1) ile kosztowało Was pianowanie dachu?2) ile metrów kwadratowych?3) jaką grubość kładliście?4) jaki współczynnik jest dla piany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 01.12.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Izuś jak dla mnie o jest to drewno, tylko w takim ciepłym odcieniu, zwróć uwagę,że kolor ten sam co stolarka okienna chyba Pozdrawiam!!! No właśnie się zastanawiam czy to jest drewno czy takie pcv-ka jak na podbitkę. Ja mam okna,drzwi bramę w złotym dębie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 01.12.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Witaj Karolciu jak zdrowie Julki? biedne maleństwo pocierpiało trochę... zdrówka, zdrówka życzę A na budowie imponujące tempo:) jeszcze trochę i już tynki skończone wow... A co do zasłon to, ja również mam w salonie i jestem zadowolona, jedno przesunięcie ręką i nikt mnie nie podejrzy;) jednak pojawiły się żaluzje drewniane, bo mam takie miejsce przy stole, 5 okien wysokich od strony południowej i latem można słonkiem operować, również w kuchni, łazience i tzw. biurze zawitały drewniane, lobię je choć do tanich nie należą...jeśli chodzi o roletę w kuchni to jeszcze masz troszkę czasu na zastanowienie się, pozdrawiam serdecznie Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.12.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Karolcia Konsolka BOSKA PLISSSSS na priv o namiarki Buziaki Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Cześć Saluś Mi też bardzo sie podoba, juz wysyłam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.12.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Witaj Dorcia My wprowadzilismy się w 30 kwietnia 2010r, a pod koniec sierpnia 2010 ogłosiliśmy dom na sprzedaż, powód..... po pierwsze projekt nie spełniał naszych oczekiwać w 100%, po drugie mieliśmy kredyt, po trzecie chcieliśmy zmienić lokalizacje na inne osiedle i pomyśleliśmy,ze skoro możemy mieć nowy dom, na nowej dziłce, i bez kredytu ( zarabiając na poprzednim było to możliwe) to czemu nie ? Dom miał pierwszego poważnego kupca w listopadzie, ale do transakcji nie doszło, ostatecznie domek sie sprzedał w połowie lutego. Myśle,ze budowa drugiego domu, to frajda a człowiek zdecydowanie lepiej wie czego chce wiec polecam My na projekcie Szewczyka wzorowaliśmy część parteru Pozdrawiam My właśnie też się chcemy pozbyć kredytu, tylko teraz o kupca jeszcze ciężej Dzięki wielkie za info! Przejrzałam twój dziennik i po prostu nie mogę w to uwierzyć,że sprzedajesz taki piękny dom! Można wiedzieć DLACZEGO?? Zresztą jak Karolcia sprzedawała Benka też mi było ciężko w to uwierzyć Bo za duży, bo kredyt, bo skosy mnie doprowadzają do szewskiej pasji i chcę piętrowy, bo już mi się nie podoba rozkład, bo bym chciała wszystko inaczej, bo mąż mnie omamił ideą zamieszkania blisko lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Cześć Dominika Dzięki, na szczęście z Julcią już jest o wiele lepiej Został katar, gorączka ustąpiła, max ma stan podgorączkowy, ale wysypki nie widać... Idę zaraz zobaczyć Twoje zasłony i żaluzje Jutro mają panowie skończyć tynkować górę Jednocześnie działaja na dole... Pozdrawiam serdeczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Spoko Dorcia, trzymam kciuki za szybką sprzedaż i rozpoczęcie budowy nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 IZA30 ciężko stwierdzić po tym obrazku.... dla mnie bliższe jest to drewnu, ale teraz są fajne imitacje drewna wiec kto wie Możesz spokojnie sobie coś takiego zafundowac w dowolnej formie, fajnie będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Kamila i Marcin w dzinniku dodałam link do artykułu dotyczącego docieplania pianą Ceny w Lublinie zaczynają sie od 60 zł do 110 za metr2 Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.12.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Karola co ty wczoraj dodałaś do dziennika, że nie mogę go otworzyć podjęłam wczoraj i dziś w sumie 5 prób i za każdym razem laptop mi się zawieszał a inne wątki śmigają bez problemu Buzki, jak Julka? już lepiej? czy nadal ma temperaturę? a wysypka pojawiła się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Hej Karola nie mam pojęcia o co chodzi..... Wczoraj wzruciłam kilka zdjęć, nic specjalnego zdjecia normalne takie jak zawsze wiec nie wiem co się dzieje... Dzisiaj też kilka zdjeć i konsolkę którą kupiłam... Mam nadzije,ze mój wątek Ci się "naprawi".... Z Julką już duuuzo lepiej Gorączka spadła, dziś już nie gorączkowała a wieczorem pojawiła sie wysypka, więc mam nadzieję,że to juz końcówka Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.12.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Kurczę, nawet z laptopa męża nie mogę wejść do twojego dziennika a on ma lepsze parametry a tak chciałam obejrzeć efekt akcji pianka jutro jeszcze spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.12.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 to super że z Julką lepiej najważniejsze, że jej mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts