Saly 01.08.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Hej Saly już wysyłam Dziękuję Ci bardzo Oj piękności - rzeczywiście A łóżka które pokazałaś boskie - wszystkie - nie wiem które najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 03.08.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 moim faworytem jest ostatnie łóżko to takie gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.08.2011 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Hej Blekitna Ja też im dłużej szukam łóżek, tym bliższa jestem tym prostym .... troszke się boję,że inne mogą się szybko znudzić... no ale pożyjemy, zobaczymy niestety do urządzania sypialni jeszcze sporo czasu, a ja już chętnie bym wszystko kupowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.08.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Hej Karolcia Mam podobne odczucia - nie mam totalnie koncepcji co mnie denerwuje bardzo wiele łóżek mi się podoba ale jakbym miała kupować to totalnie nie wiem:-(pozdrawiamSaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.08.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Hej Karolina zaglądałam do Twojego poprzedniego dziennika. Cieszę się, że zmieniłaś bloga na normalny dziennik, bo tamta forma wyjątkowo mi nie pasi. Cieszę się, że dostaliście nowe PnB i ruszacie niebawem z budową. Jak zwykle strusie pędziwiatry jesteście i na pewno uda wam się zgodnie z harmonogramem w przyszłym roku wprowadzić do nowego domu Będę dopingować i trzymać kciuki za postępy Możesz mi powiedzieć jakiej firmy jest to łóżko ? http://img200.imageshack.us/img200/5637/ko5p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.08.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 hej lidszu Ja dawno u Ciebie nie byłam ale swojego czasu bywałam baaardzo czesto! Domek masz śliczny A info dotyczące łóżka już wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.08.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 hej lidszu Ja dawno u Ciebie nie byłam ale swojego czasu bywałam baaardzo czesto! Domek masz śliczny A info dotyczące łóżka już wysłałam na priv dzięki za info cieszę się, że mój domek ci się podoba, chociaż ja to w jakimś ślimaczym tempie się wykańczam, bo jeszcze się nie przeprowadziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 04.08.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 witam bardzo ładne te sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 05.08.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam i będę podglądać.Widzę,że zleciliście projekt ogrodu-możesz napisać(na priv-jesli lepiej) ile wynosi koszt projektu na papierze-tak jak na Waszym terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.08.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Witaj ulciapulcia Ciesze sie ,że Ci sie podobają pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.08.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Witaj madzikma Koszt projektu zależy oczywiście od zakresu projektu, my poprzednio poza technicznymi rysunkami, wizualizacjami, listą nasadzeń, mieliśmy też projekt nawodnienia, projekt oświetlenia, projekt kostki brukowej. Tym razem podobnie, z tą różnicą,że rezygnujemy z nawadniania, gdyż nie zamierzamy go robić. Już wysyłam koszt naszego prjektu na priv. Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Karola jak tam sytuacja przed budową, wszystkie materiały macie zamówione, z czego będziecie budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Karola mi też mozesz wysłać koszt projektu ogrodu bo też jestem ciekawa i pomału o tym mysle:yes:Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.08.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Cześć mariomili cenę wysłałam na priv Czas przed budową... dziwny tym razem , bo z jednej strony nie mogę się doczekać tej budowy a z drugiej "dzięki Julci" nie bardzo mam czas o budowie myśleć więc jak na mnie to jestem zdecydowanie zaspokojna Materiały można powiedzieć ,że mamy zamówione, tzn. okna, gont, zamówione. Zarówno więźbę jak i pokrycie robi nam sprawdzona wielokrotnie firma i to ona zajmuje załatwi drewno na więźbę z dowozem. Wykonawca który zajmie sie naszą budową będzie także na bieżąco zamawiał wszelkie materialy, w dużej części przez firmę mojego teścia, więc kwestia betonu, stmpli czy desek do szalunków na szczęście nie będzie nas interesować .... Od września ruszamy a ja już myślę tylko o wnętrzach Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 08.08.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 hej Karolina, wciaz jestem pod wrazeniem Waszej organizacji i szybkosci dzialania, ale widac tez ze macie doswiadczenie w tych sprawach wiec to pewnie bardzo pomaga My mamy juz wiezbe, w tym tygodniu panowie beda przybijac deski do pelnego deskowania a my wybieramy na malowanie okapow, kratki do wykonczenia komina, sposob zakonczenia kominow i tez mi sie wydaje ze duzo tych decyzji a tu jeszcze nie zaczelismy wykanczac nasz domek tutaj jesli masz ochote: https://picasaweb.google.com/lucyna.zaleska/Dzialka_sso2?authuser=0&authkey=Gv1sRgCN_TteHa39rLfA&feat=directlink ja tez mam kilka pytan - co to za krzeselka barowe i jadalniane? Bardzo mi sie podobaja, bede wdzieczna za linka i jesli to nie tajemnica, to tez poprosze na priv o cene projektu i wykonania ogrodu pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 08.08.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 gratulacje pozwolenia, już sobie wyobrażam jak przebierasz nóżkami na ten wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.08.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Karolinko Trzymam kciuki za każdy pkt planu- oczywiście wierze w 100% ze wszystko sie terminowo zrealzizuje:yes::yes: Wiem, że teraz jest najgorszy z możliwych okres na budowie "BEZCZYNNOŚĆ" - przechodziłam to jak chorobę Oby jak najszybciej minął Kombinuj Kochana z wykończeniówką bo potem jest krucho z czasem a pomysłów teraz tyle ze trudno coś wybrać Chciałabym zapytać o twoja "byłą" umywalkę roca - czy moze pamiętasz jaką miałaś do niej baterię i czy byłaś zadowolona Tzn czy sie nie chlapała woda za bardzo???- będę wdzieczna za info Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.08.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 hej lucka6 Rzeczywiście budując drugi dom mam nadzieję,że będzie latwiej ;)Poprzedni dom był pierwszy, my założyliśmy lekko szalony plan i mieliśmy nadzieję,że jakimś cudem uda się go zdealizować, teraz wiemy już ,że wszystko jest możliwe Widziałam Twój domek i baaardzo zazdroszczę zaawansowania prac Macie ogromne okno!!! Czy to będzie stałe przeszklenie? Jakich jest rozmiarów ? Reszte wysyłam na priv. pozdrawiam serdecznie!!! AJA123 Dokładnie tak jest, odliczam już dni Buziaki :* Saluś na Ciebie zawsze moge liczyć Mam nadzieję,że wszystko się uda Do umywali miałam baterię podtynkową może znajde gdzieś zdjęcia to Ci wrzucę ale bateria była podobna do tej która była reklamowana razem z umywalką, poszukam gdzieś... nie wychlapywało się z umywalki bardziej niż z innych, więc powinnaś być zadowolona Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 08.08.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 hej Karolina nasze okno to 410 na 535 (wysokość) i troche szczerze przyznam ze mamy z nim problemow. Architekt podczas projektowania twierdzil ze nie powinno to duzo kosztowac, probujemy sie zorientowac i okazuje sie, ze konstrukcja musi byc aluminiowa (dol jest przesuwny, gora fix) i bedzie baardzo droga - samo okno jarekko nam wycenia na ok. 40 . i wydaje nam sie to cena dosc kosmiczna za jedno okno. Zastanawiamy sie bardzo powaznie nad zrobieniem posrodku zbrojonej belki ktora pozwoli zrobic z tego 2 okna i wtedy koszt bedzie duzo mniejszy ponoc, moze udaloby sie tez zrobic okna drewniane o czym skrycie oboje marzymy. Wiele z widoku nie powinnismy stracic (jak sie stoi na antresoli to wyglada to naprawde super), a koszt bedzie znaczaco mniejszy. Podobno na tym etapie mozemy jeszcze wszystko zrobic, tylko chcemy poprosic architekta o wizualizacje jak to bedzie wygladalo. Pozdrawiam serdecznie i caly czas dojrzewam do prowadzenia dziennika, tylko czasu mi brak (ja mam dwojke malych lobuzow i pracuje na caly etat wiec z czasem jest krucho) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 09.08.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 ja mam 270 x 220 i miałam mini problem, ale rozwiązał się i będe miała witryny okienne bez podziałek a na balustrade z linek to ja też choruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts