senmon 01.12.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Wpadłam się przywitać i poinformować że będę częściej zaglądać . Edytowane 1 Grudnia 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Karola może to wina FM .... kurcze nie wiem o co chodzi..... Zdjęcia piany są, jest troche tynków, obejrzysz jak sie mój dzienniczek naprawi A jak tam Lenka i Adaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Wiataj senmon W takim razie zapraszam serdecznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 01.12.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ale wam to szybko idzie. Sama ostatnio zainteresowiam się nad tą pianą tylko na podłogi, bo mamy deficyt centymwtrów na parterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.12.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Karola może to wina FM .... kurcze nie wiem o co chodzi..... Zdjęcia piany są, jest troche tynków, obejrzysz jak sie mój dzienniczek naprawi A jak tam Lenka i Adaś??? Mam wrażenie, że to nie FM, bo inne wątki śmigają, ani sie obejrzę a są załadowane Młodzież ma się świetnie Adaś zyskał nowy przydomek "przyssawka" bo jak się do mnie doczepił we wtorek jak wróciłam, to się odczepić nie może teraz mama musi wszystko robić przy synku, bo tata jest akceptowalny w ostatecznej ostateczności, ale w sumie mu sie nie dziwię A córcia zaskakuje, bardzo pozytywnie, nadal śpi, je i robi w pieluchę W nocy mam pobudkę co ok. 3,5 godz., więc nie jest tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Hej dakula Podobno piana równie dobrze sprawdza siena podłogach wiec może to jest jakieś rozwiązanie Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Nic dziwnego,że Adaś sie nie chce odczepić od Ciebie Fajnie,że Madzia grzecznie śpi, 3,5 godziny to dobry wynik Nie wiem co z tym moim wątkiem bo inni wchodzą i widzą Ucałuj Maluszki od forumowej ciotki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 01.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Karolcia ale Wy macie tempo. Jak ja bym tak chciała. Ja nie zdecydowana mój M nie lepszy więc zanim my skończymy "rementować " mieszkanie (choć remontować za dużo powiedziane) to Wy już wybudujecie 3 domek . Wracam do dalszego czytania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Karola co ty wczoraj dodałaś do dziennika, że nie mogę go otworzyć podjęłam wczoraj i dziś w sumie 5 prób i za każdym razem laptop mi się zawieszał a inne wątki śmigają bez problemu Buzki, jak Julka? już lepiej? czy nadal ma temperaturę? a wysypka pojawiła się? Hej U mnie bez problemu się otwierają ale miałm taki problem kiedyś z wątkiem MarJel Wyloguj się Karolcia i zaloguj ponownie - mnie pomogło Całusy PS Zdjęcia piany są fajne - Klimat zimowo- pierzynkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.12.2011 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Karolinko dzieję się u Was na budowie - dzieje. U nas od ocieplenia dachu w chodzą w sobotę--i do Nowego Roku będą robić tylko w sobotę. Także szybciutko nas przegonicie . Co do urządzania pokoików dziewczęcych - mam tego sporo w moich zasobach ( Igor miał być dziewczynką )--więc jak już będziesz urządzać - z chęcią pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.12.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 senmon ani się obejrzysz i mieszkanie bedzie jak nowe Ja nie lubię "nie wiedzieć" wiec musze szybko podejmować decyzję, a to tez nie zawsze jest dobre Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.12.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) admete pomoc przy pokoju Juleczki bardzo mile widziana Więc chetnie skorzystam z Twoich inspiracji i porad U nas przez połowe grudnia i styczeń też nic nie będzie się dziło, bo wszytsko musi sie suszyc Ale w lutym pierwsze prace ruszają Edytowane 2 Grudnia 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 02.12.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No właśnie się zastanawiam czy to jest drewno czy takie pcv-ka jak na podbitkę. Ja mam okna,drzwi bramę w złotym dębie;) IZA30, wg mnie to także drewno. My malowaliśmy pod kolor okiem. http://img823.imageshack.us/img823/3241/dsc05664uq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.12.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 konsolka cudnej urody, jestem zachwycona pierwszy raz widze tez bawole oko, wysmienicie sie prezentuje o piance doczytam w linku mi tez na lapku ciezko zajrzec do Twojego dziennika, nie jest to niemozliwe, ale nadwyreza cierpliwosc buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.12.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Hej kjuta Kiedyś takim rzeczom jak konsolka mówiłam stanowcze nie ale wydanie wygiętych nóżek w nowoczesnej fomie bardzo mi sie podoba Chche mieć dom nowoczesny, na bazie klasyki i nutki glamour Ciekawe co z tego wyjdzie.... strach sie bać Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 02.12.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) IZA30, wg mnie to także drewno. My malowaliśmy pod kolor okiem. http://img823.imageshack.us/img823/3241/dsc05664uq.jpg Dziękuję Basiu! My mamy dom parterowy,rozłożysty i dość niski.W ogóle nie wiem czy będą te dodatki pasować do tego stylu domu... a ja bardzo chciałabym tej nutki nowoczesności... To moja wizja: z przodu drewno pomiędzy oknami,przed wejściem i słupek-z tyłu:taras i pomiędzy oknami.Zastanawiam się w sumie czy nie wystarczyłoby tylko z przodu przed wejściem i z tyłu taras,ale dom jest szeroki,może by to drzewo "znikło Dodam,że dach jest czarny,stolarka,drzwi,brama-złoty dąb,elewacja oczywiście jaśniutka ma być. Basia,pędzę to Twojego dziennika... Karolinka ,przepraszam,że zaśmiecam Twój wątek... Edytowane 2 Grudnia 2011 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.12.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Iza nawet sie nie wygłupiaj!!!! Wątek po to jest,żeby doradzać, plotkować i pomagać sobie nawzajem, więc zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 02.12.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dzięki kochana Iza nawet sie nie wygłupiaj!!!! Wątek po to jest,żeby doradzać, plotkować i pomagać sobie nawzajem, więc zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.12.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Iza, luzik Ja teraz mam problem z tapetą na półokrągłą ścinkę do Julki.... nie wiem którą wybrać ???? Tapetki robią pod wymiar, modyfikują..... nie wiem która będzi e najlepsza.... HELP!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 02.12.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ściana jest pionowa, więc zdecydowanie najlepsza będzie pionowa tapeta. Z tych które wkleiłaś wg mnie ta: http://img818.imageshack.us/img818/25/tapetaf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts