Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karola może to wina FM .... kurcze nie wiem o co chodzi.....

Zdjęcia piany są, jest troche tynków, obejrzysz jak sie mój dzienniczek naprawi ;)

A jak tam Lenka i Adaś???

Mam wrażenie, że to nie FM, bo inne wątki śmigają, ani sie obejrzę a są załadowane ;)

Młodzież ma się świetnie :) Adaś zyskał nowy przydomek "przyssawka" bo jak się do mnie doczepił we wtorek jak wróciłam, to się odczepić nie może :lol2: teraz mama musi wszystko robić przy synku, bo tata jest akceptowalny w ostatecznej ostateczności, ale w sumie mu sie nie dziwię

A córcia zaskakuje, bardzo pozytywnie, nadal śpi, je i robi w pieluchę :lol2: W nocy mam pobudkę co ok. 3,5 godz., więc nie jest tragicznie

Karola co ty wczoraj dodałaś do dziennika, że nie mogę go otworzyć :( podjęłam wczoraj i dziś w sumie 5 prób i za każdym razem laptop mi się zawieszał :(

a inne wątki śmigają bez problemu ;)

Buzki,

jak Julka? już lepiej? czy nadal ma temperaturę? a wysypka pojawiła się?

Hej

U mnie bez problemu się otwierają

ale miałm taki problem kiedyś z wątkiem MarJel

Wyloguj się Karolcia i zaloguj ponownie - mnie pomogło

Całusy

PS Zdjęcia piany są fajne - Klimat zimowo- pierzynkowy :-)

Karolinko dzieję się u Was na budowie - dzieje. U nas od ocieplenia dachu w chodzą w sobotę--i do Nowego Roku będą robić tylko w sobotę:(. Także szybciutko nas przegonicie :rolleyes:.

Co do urządzania pokoików dziewczęcych - mam tego sporo w moich zasobach ( Igor miał być dziewczynką :p )--więc jak już będziesz urządzać - z chęcią pomogę.

admete

pomoc przy pokoju Juleczki bardzo mile widziana :)

Więc chetnie skorzystam z Twoich inspiracji i porad :)

U nas przez połowe grudnia i styczeń też nic nie będzie się dziło, bo wszytsko musi sie suszyc ;)

Ale w lutym pierwsze prace ruszają :)

Edytowane przez Karolina i Artur :P

Hej kjuta :)

Kiedyś takim rzeczom jak konsolka mówiłam stanowcze nie ale wydanie wygiętych nóżek w nowoczesnej fomie bardzo mi sie podoba :)

Chche mieć dom nowoczesny, na bazie klasyki i nutki glamour ;) Ciekawe co z tego wyjdzie.... strach sie bać ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!! :hug:

IZA30, wg mnie to także drewno.

My malowaliśmy pod kolor okiem.

http://img823.imageshack.us/img823/3241/dsc05664uq.jpg

Dziękuję Basiu! My mamy dom parterowy,rozłożysty i dość niski.W ogóle nie wiem czy będą te dodatki pasować do tego stylu domu... a ja bardzo chciałabym tej nutki nowoczesności...

To moja wizja: z przodu drewno pomiędzy oknami,przed wejściem i słupek-z tyłu:taras i pomiędzy oknami.Zastanawiam się w sumie czy nie wystarczyłoby tylko z przodu przed wejściem i z tyłu taras,ale dom jest szeroki,może by to drzewo "znikło ;)

Dodam,że dach jest czarny,stolarka,drzwi,brama-złoty dąb,elewacja oczywiście jaśniutka ma być.

Basia,pędzę to Twojego dziennika... :D

Karolinka ,przepraszam,że zaśmiecam Twój wątek... :)

pprzód.jpg

tył.jpg

Edytowane przez IZA30