Karolina i Artur P 05.12.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 admete jesteś niezastąpiona!!!! Bardzo Ci dziękuję!!!!! Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.12.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witaj lucka6 Pokój Julki wraz z wiekiem będzie z pewnością ewoluował Narazie jego wystrój zależy odemnie Chcę żeby baza pokoju była łagodna, przytulna, stonowana, bo wiem,ze później oświetlenie, skrzynie, zabawki, obrazki, podusie, dodatki i tak wprowadzą wiele koloru Nie chcę jej stworzyć cukierkowgo pokoju ale odrobinkę, księżniczkowatości chętnie przemycę. Urządzając pokój takiemu maluszkowi często spełniamy swoje marzenia z dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.12.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Cześć Saluś no my musieliśmy teraz szybko działąć, bo czas leci nieubłaganie i niestety zbliżmamy się do zimy a nie lata... Cieszę sie,ze udała nam sie zabezpieczyć w pełni dach oraz w miarę płynnie popchnąć reszte prac: instalacje, ocieplenie, tynki.... teraz przed nami CO, wylewki i przerwa na wysuszenie domku.... Mam nadzije,ze przy właczonym ogrzewaniu i wietrzeniu, pozbędziemy się w miarę szybko wilgoci... , bo w lutym chcę rozpocząć akcję... WYKOŃCZENIÓWKA Pozdrawiam serdecznie i mam nadziję,ze Twoi dłubacze sie pospiesszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.12.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Hej blekitna Cieszę sie,ze podoba Ci się nasz gont, ja jak wiadomo nie jestem miłośniczką gontu... nie mniej jednak nasz mi się bardzo podoba ( jak na gont oczywiście ) Założenie było takie,ze ma być on prosty w formie i ciemny, grafit/czarny .... tak by dobrze komponiował się ze śmietankową elewacją Pomysł literkowy podkradziony od admete.... ale też bardzo mi się podoba , heheh Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 05.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam, rzeczywiście tempo budowy niesamowite. Wszystko zachwyca, ale mnie najbardziej konsolka, będę wdzięczna za namiary - U Ciebie lub na priv. Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.12.2011 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Witaj mother24 Dziękuję za takie miłe słowa Wysłałam już na priv namiary na konsolkę Pozdrawiam serdecznie!!! Edytowane 6 Grudnia 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Karolina myślę że 20 kwietnia to IDEALNY termin na przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.12.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Dzieki Lukarna Mam nadzije,że nam sie to uda.... co ja mówię... MUSI SIE UDAĆ!!! W weekend majowy chcę już spędzić na spokojnie= imprezowo we własnym domku Szkoda ,że Święta Wielkanocne w 2012 tak szybko( 08.04 ) bo można było by je spędzić domku... ale świąt przed nami jeszcze wiele, a teraz cel najważniejszy to w kwietniu już mieszkać.... Edytowane 6 Grudnia 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 06.12.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Karolu, rzadko bywam w Twoich komentarzach, ale dziennik czytam regularnie Konsolka cudna, hokery Twoje wręcz kocham , dach naprawdę ładny, mimo że wielbicielką gontu też nie jestem. Pomysł na pokoik Julci bardzo fajny, też uważam, że dodatki wprowadzą tyle kolorów, że "baza" musi być stonowana. Trzymam kciuki za wyznaczony termin przeprowadzki, akurat w moje imieniny, więc będę pamiętać Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.12.2011 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Cześć Aggula Takie pochwały to miód na serce Ciesze sie,że popierasz moją stonowaną bazę w pokoju Julki .... mam nadzije,ze uda mi sie stworzyć przytulny i fajny pokoik.... Pozdrawiam serdecznie i mam nadziję,ze Twoje imieniny będę świętować swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.12.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 a ja ciągle nie mogę sie dostać do twojego dziennika :cry: chciałam zobaczyć mebelki i tapetę jaką planujesz do pokoju Julci i tylko twój dziennik sprawia że mi się laptop zawiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaMaksKuba 06.12.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 witam przepiekne wnetrza mam pytanko ile ma sciana na której beda opierały sie schody (dł i wysokosc) podobnie bedzie u nas tylko kominek podłużny chcemy umiescic w scianie pod schodami tak żebysmy mogli podrzucac drewienko z kotłowni bedzie otwierany z dwóch stron jaką macie szerokosc hollu ? my chyba zdecydujemy sie tez na schody betonowe gdyz lokalni wykonawcy odradzają drewno nad kominkiem wiec bedzie podobnie jak u was tylko andresola z gabinecikiem przeszklonym, pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 hej wpadłam się przywitać nie mam czasu ostatnio na forum ale mam nadzieję że o się zmieni, nie chce mieć znów zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.12.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Karolcia dlaczego Tobie sie zawiesza a inni mogą oglądać ???? Kochana wyśle Ci na priva sklep z tapetami dla dzieci w którym ja będę się zaopatrywać, moze wybierzesz coś dla swoich dzieciaczków Mam nadzije,ze Twój komp się przestanie na mnie gniewać i zadziała Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.12.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 AniaMaksKuba witam serdecznie, sprawdzę w projekcie wymiary scianki i dam znać Pozdrawiam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.12.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Cześć Aniu Miło,że zajrzałaś!!!! Oczywiście,ze nie możesz narobić sobie zaległości FM jest obowiązkowe;) Pozdrawiam serdecznie!!!! Edytowane 7 Grudnia 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.12.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 AniaMaksKuba Nie byłam na budowie ale projektowo ściana ma 4,8 metra długości, mamy 17 lub 18 schodków....Tylko takie stare zdjęcie wygrzebałam http://img708.imageshack.us/img708/9255/dsc0179xs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 08.12.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Karola, 3,5 miesiąca, jak Ty to robisz, kobieto ?!?!?! Wydaje mi się, że w takim tempie przeprowadzka 20 kwietnia to mocno zawyżony termin A tak na serio - jak Ci się udaje tak zgrać wszystkie ekipy i terminy, trzymać harmonogramu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.12.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 3.5m:o Nie wierzę teraz jakbym umiała wkleiłabym emotka mdlejącego Krolcia cudownie, to niesamowite co robicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 08.12.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 3,5 miesiąca !!!!! :jawdrop: i pół Kochana masz taki stan domu jak ja (stan developerski) tylko ,że mi to zajęło... 2,5 ROKU a zanim się wprowadze minie kolejne półtora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts