Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Wyjazd zdecydowanie udany, jeżeli będziecie mieli możliwość to nie ma co się zastanawiać, tylko najlepiej wcześniej zaopatrzyć się w przewodnik, bo tam nic po polsku nie mają:offtopic:A my polecieliśmy z taka nadzieją że tam sie kupi:bash:

A o zdjęciach pomyślę, może wieczorkiem coś wrzucę:)

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2011/11/choinkas1.gif

Kiedy gwiazdka zabłyśnie na niebie

każdy złoży życzenia od siebie,

łamiąc się opłatkiem nawzajem

każdy wtedy ciepło podaje.

Tak prosto do serca słowami

ze świątecznymi życzeniami.

I siadamy do stołu wokoło

kolędy śpiewamy wesoło,

choinka migocze lampkami

przybrana kolorowymi bombkami.

Karolina,

czytam Twój dziennik i jestem w nieustannym podziwie.

Jestem dla mnie mistrzynią świata w organizacji.

A z okazji nadchodzących Świąt życzę Ci pokoju, radości ze spotkań z bliskimi, mnóstwa pozytywnej energii i naładowania akumulatorów na cały następny rok, oby był przynajmniej tak fantastyczny jak ten:)

Balbina

http://img835.imageshack.us/edit_preview.php?l=img835/3156/img1745x.jpg&action=rotate

Hej mariomili :)

No niestety takiej sybkiej przeprowadzki to nawt u mnie nie będzie ;)

Swoja drogą nie wiem jak ja wytrzymam do połowy kwietnia ??????? MASAKRA!

Zakupami będę się "chwalić" na bieżąco ;) Jak będą docierać i znajdować swoje miejsce w nowym domu, czyli jeszcze "chwilkę" ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Hej admete :)

Ja niestety takich list do wykonania mam jeszcze duuuuużo :rolleyes:

Poprzedni dom budowaliśmy kiedy Julci nie było jeszcze na świecie, w przypadku obecnej budowy ( w raz z poszukiwaniem działki z 3 tygodniowym maluszkiem) odbywa sie przy aktywnym ;) udziale Juleczki. Wniosek ostatnio nasunął mi się jeden.... Kiedy nie posada się takiego szkraba mogłabym prowadzic 3 budowy jednocześnie z palcem w nosie, wszytko można spokojnie i zgrabnie zgrać, odkąd mamy niunię, z jedną budową bywa cieżko ;)

Oczywiscie jak tylko nowe nabytki znjadą sie na swoim miejscu będzie footorelacja ;)

Buziaki :****

Cześć Aniu :)

Nie mam bladego pojęcia dlaczego tak się dzieje :(

Mam nadzije,że to chwilowe...

U nas w domu chwilowo niewiele się dzieje, tzn. grzejniczki ciepłe, tynki schną bardzo szybko, tam gdzie był belit to 75% ścian sucha. Natomist tam gdzie cegłą( na górze) idzie to troche wolniej. Ale my grzejemy dopiero chyba z tydzień, więc powinno być dobrze ;) .

Dzisiaj wchodzi ekipa od k-g żeby zacząc działąć ze stelażami. Płyty dopiero jak domek wychnie....

Płytki ruszają w lutym.... no to już jesteś na bieżąco ;)

Buziaki :***

hehehe no to szybko mi opowiedziałaś :) mam nadzieje że t chwilowe, chociaż próbuje już dłuższy czas i zawsze się tak dzieje, no nic może minie :)

hm... a jak i tak ci nie wierze że "nie wiele się dzieje" :)

dobrze że wszystko ładnie schnie to najważniejsze :)

jeszcze raz wszystkiego naj w nowym roku:****** buziaczki dla całej rodzinki :)))))