Karolina i Artur P 30.12.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Aniulka, no właśnie w dzienniku skrobnełam, że nastąpiła nieoczekiwana akcja Zaczynamy działać od 2 stycznia zkostką, dziś działał koparkowy z elektrykiem i instalacja zewnętrzną, więc wszytsko wraca do "normy" Dziękuję za życzenia, ja Tobie złożę u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.12.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 haha widzisz miałam racje że się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.12.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Aniu ja mam ogromną nadzije,ż epogoda pozwoli,żeby zaczeło się dziać teraz marzę o wiośnie przez pierwsze 2 tygodnie stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.12.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 życzę żeby wszystko się udało, ale powiem szczerze ze martwię się co to będzie w kwietniu bo jesli teraz nie ma zimy to być może ze jej wcale nie będzie lub przymrozi w lutym i będzie trzymać a my musimy do 11 kwietnia mieć skończone tynki w garażu , i zaczynamy resztę a wiesz jak to jest w kwietniu a terminów nie możemy przestawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.12.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Karola pogoda pewnie będzie więc nie masz się czym martwić - tylko przeciągnij ją do 20 stycznia - bo wtedy u nas wstawiane ostatnie okno balkonowe A ogólnie co do pogody - teraz się cieszę tak jak Ty , ale tak jak pisze Ania w kwietniu a nawet w maju możemy mieć jeszcze zimę - a to dla nas będzie katastrofą bo nie naprawimy ogrodzenia i nie ruszymy z kostką. Co do budowania domu z pociechą oj wiem coś o tym - tylko Ty możesz wychodzić z domu - a ja póki co uwiązana do małego dudaczka który nie ma ochoty polubić żadnej butelki i żadnego smoczka. Póki co zostaje mi tylko internet . Jak zaczniemy jeść jakieś zupki i kaszki - wreszcie wyrwę się z domu na budowlano -wnętrzarskie zakupy Karola mogłabyś spokojnie zająć się zawodowo budową domów dla inwestorów - od fundamentów po wybór doniczki na okno Pozdrawiam i życzę Wszystkiego naj naj najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.12.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 admete nie ma sprawy, mówisz i masz zmawiam jednak wiosnę na pierwsze 3 tygodnie stycznia , a co Wiesz jeżeli chodzi o pogodę to ja się pocieszam, tym,że czasami zima zaczynałą się w w połowie października a i tak śniek leżał do kwietnia, a tak przynajmniaj jesień się przeciąga i mozna działać Ja we wszystkich dlugo terminowych prognozach słyszę,że według amerykańskich prognoz, u nas zima ma byc tylko koniec stycznia i luty, marzec znacznie powyżej średnich temperatur, kwiecień wręcz gorący i mega suchy, susza ma być podobno dużaaa! i tak do maja, wieć ja z przyjemnością wierzę w te prognozy i żyję nadzieją,ze w dużej mierze sie spełnią Niedługo Twój maluch rozszerzy swoją dietkę i zyskasz wolność A budowanie coraz bardziej mnie kręci :popcorn: Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.12.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Karolinko - wzajemnie http://img651.imageshack.us/img651/46/wallpaper377839.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.12.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Karolinko - wzajemnie http://img651.imageshack.us/img651/46/wallpaper377839.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.12.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Nowy Rok przywitajcie w szampańskim nastroju,Ufając, że będzie wspaniały i przyniesieNiezapomniane chwile http://i3.fmix.pl/fmi2685/7370ec9800271dc64efe9dde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 31.12.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 To i ja sie jeszcze dopisze Zajrzalam do Ciebie myslac ze nic sie nie bedzie dzialo tak jak pisalas, a tu jak zwykle szczena mi opadla Nam się krystalizują kwestie wnętrzarskie, ale jednak sie wspomozemy architektami bo my nie dosc ze pracujemy duzo to jeszcze mamy dwojke malych dzieciakow i nijak nie mozemy znalezc czasu zeby samemu wszystko przygotowac. O dotychczasowych przemysleniach wkrotce napisze, ale poki co chlone Twoje wykanczanie Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla calej Rodzinki!!! pozdrawiam serdecznie Lucyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 31.12.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=92388&d=1325348813 Serdeczne życzenia szczęścia i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2012, bezproblemowego ukończenia prac budowlano - wykończeniowych oraz szybkiego zamieszkania w wymarzonym Domu życzą przyszli mieszkańcy Chaberka Oby nam się gładko i tanio wykańczało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 01.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Karolina przyszłam złożyć życzenia poświąteczne:) i wszystkiego dobrego na NOWY ROK!!! spełnienia tych najskrytszych marzeń.... Ps. coraz piękniej u Ciebie (podglądam;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.01.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 KOCHANE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.01.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 lucka6 witaj No u nas coś tam się dzieje, ale teraz kostka zależy tylko i wyłącznie od pogody.... oby pozwoliła ją położyć Dobrze,że w domu już grzejemy, daszek jest to tak juz pogoda nam nie straszna;) Fajnie,że będziecie współpracować z architektami wnętrz, mam nadzieję,ze będziecie zadowoleni z współpracy Tacy projektanci to super sprawa!!! My nie skorzystaliśmy i czasami żałuję, wiele moich dylematów nie miało by miejsca no i efekt byłby zupełnie inny.... no cóż teraz trzeeba będzie sobie jakoś radzić Pozdrawiam serdecznie i oczywiście odzywaj sie częściej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.01.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Cześć oldziu Dziękuję bardzo za życzenia!!! Bardzo miło mi ,że do mnie zaglądasz Podopiadaj, krytykuj, doradzaj, wszystko mile widziane Pozdrawiam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.01.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Witaj w Nowym Roku Karolciu Tak jak sobie życzyłaś zamówiłam Ci 2 tyg wiosny - taki prezencik noworoczny A serio - widzę ze jak zwykle nie tracisz czasu Bardzo dobry pomysł z tą kostką teraz raz że już będzie z "głowy" dwa nie daj boże mokrej wiosny to już błota nie będzie Co do granitu Galaxy star - ja chce taki w kuchni i na kominku ale..... Czy Twój też będzie miał tak duuuużo tych drobinek brokatowych????? czekam już 3 miesiąc jak ma przyjść "coś mniej pstrokatego"- TZN Pan Kamieniowy powiedział że są różne rodzaje tego galaxy star i zawsze ludzie chcieli mocno brokatowy i ona ma na razie tylko te "wypasiono świecące" No i nie wiem czy się doczekam....ale jestem prawie pewna że widziałam kiedyś taki galaxy czarny z lekkim tylko brokatem A Tobie jaki się podoba???? I jaki będzie???? Całuchy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.01.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Karolinko prosisz o pogodę i ja też wspomagam prośbami panią pogodę. U mnie właśnie wyszło słońce więc pewnie u Ciebie zaraz się pojawi U nas dziś mają żwir pod domem wysypać bo jest takie błoto że heeeeeeeeeej więc opady nie wskazane Jutro pewnie będziemy pierwsze zdjęcia kostki oglądać u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.01.2012 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Saluś pomysł zrobienia kostki teraz zrodził sie nagle ale bardzo sie z niego cieszę Oby tylko plan sie udał CO do kamienia, to z tego co ja widziałam ilość błyszczących elemencików zawsze była podobna, nie widziałam różnicy.... U mnie cały komień będzie w postaci blatu właśnie.... kiedyś widziałm inny kamień któy bardzo mis ie podobał ale głupia nie zapisałąm sobie nazy i teraz nie mogę go znaleść.... więc będzie galaxy, błyszczący a co tam Buziaki wielkie :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.01.2012 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 amete udało się z tą pogodą prośby wysłuchane To teraz jeszcze poproszę bez deszu do końca przyszłego tygodnia i zwalniam linię błagalną dla innych potrzebujących Fajnie,że będziecie mieli suchy podjazd, bo to skarb Prosze w takim razie o zdjęcia nowego podjazdu żwirowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.01.2012 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Karola mąż tyle przesiedział wczoraj na budowie - a żadnej fotorelacji i mi nie przywiózł tylko małe ustrojstwa do zawieszenia na ścianach do otwierania i zamykania rolet żebym schowała do pudełeczka ze skarbami budowlanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts