Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

Aniulka, no właśnie w dzienniku skrobnełam, że nastąpiła nieoczekiwana akcja ;)

Zaczynamy działać od 2 stycznia zkostką, dziś działał koparkowy z elektrykiem i instalacja zewnętrzną, więc wszytsko wraca do "normy" ;)

Dziękuję za życzenia, ja Tobie złożę u Ciebie ;) :)

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

życzę żeby wszystko się udało, ale powiem szczerze ze martwię się co to będzie w kwietniu :( bo jesli teraz nie ma zimy to być może ze jej wcale nie będzie lub przymrozi w lutym i będzie trzymać a my musimy do 11 kwietnia mieć skończone tynki w garażu :(, i zaczynamy resztę a wiesz jak to jest w kwietniu :( a terminów nie możemy przestawić :(

Karola pogoda pewnie będzie :) więc nie masz się czym martwić - tylko przeciągnij ją do 20 stycznia - bo wtedy u nas wstawiane ostatnie okno balkonowe ;)

A ogólnie co do pogody - teraz się cieszę tak jak Ty , ale tak jak pisze Ania w kwietniu a nawet w maju możemy mieć jeszcze zimę :eek: - a to dla nas będzie katastrofą bo nie naprawimy ogrodzenia i nie ruszymy z kostką.

Co do budowania domu z pociechą :) oj wiem coś o tym - tylko Ty możesz wychodzić z domu - a ja póki co uwiązana do małego dudaczka który nie ma ochoty polubić żadnej butelki i żadnego smoczka. Póki co zostaje mi tylko internet ;). Jak zaczniemy jeść jakieś zupki i kaszki - wreszcie wyrwę się z domu na budowlano -wnętrzarskie zakupy :rolleyes::lol:

Karola mogłabyś spokojnie zająć się zawodowo budową domów dla inwestorów - od fundamentów po wybór doniczki na okno :rotfl:

Pozdrawiam i życzę Wszystkiego naj naj najlepszego w Nowym Roku :)

admete nie ma sprawy, mówisz i masz ;) zmawiam jednak wiosnę na pierwsze 3 tygodnie stycznia , a co ;) :wiggle:

Wiesz jeżeli chodzi o pogodę to ja się pocieszam, tym,że czasami zima zaczynałą się w w połowie października a i tak śniek leżał do kwietnia, a tak przynajmniaj jesień się przeciąga ;) i mozna działać :)

Ja we wszystkich dlugo terminowych prognozach słyszę,że według amerykańskich prognoz, u nas zima ma byc tylko koniec stycznia i luty, marzec znacznie powyżej średnich temperatur, kwiecień wręcz gorący i mega suchy, susza ma być podobno dużaaa! i tak do maja, wieć ja z przyjemnością wierzę w te prognozy i żyję nadzieją,ze w dużej mierze sie spełnią ;) :D

Niedługo Twój maluch rozszerzy swoją dietkę i zyskasz wolność ;)

A budowanie coraz bardziej mnie kręci ;) :o:popcorn:

Buziaki :***

To i ja sie jeszcze dopisze :)

Zajrzalam do Ciebie myslac ze nic sie nie bedzie dzialo tak jak pisalas, a tu jak zwykle szczena mi opadla :D

Nam się krystalizują kwestie wnętrzarskie, ale jednak sie wspomozemy architektami bo my nie dosc ze pracujemy duzo to jeszcze mamy dwojke malych dzieciakow i nijak nie mozemy znalezc czasu zeby samemu wszystko przygotowac. O dotychczasowych przemysleniach wkrotce napisze, ale poki co chlone Twoje wykanczanie :)

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla calej Rodzinki!!!

pozdrawiam serdecznie

Lucyna

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=92388&d=1325348813

Serdeczne życzenia szczęścia i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2012,

bezproblemowego ukończenia prac budowlano - wykończeniowych

oraz szybkiego zamieszkania w wymarzonym Domu

życzą przyszli mieszkańcy Chaberka

Oby nam się gładko i tanio wykańczało!!! :D

lucka6 witaj :)

No u nas coś tam się dzieje, ale teraz kostka zależy tylko i wyłącznie od pogody.... oby pozwoliła ją położyć ;)

Dobrze,że w domu już grzejemy, daszek jest to tak juz pogoda nam nie straszna;)

Fajnie,że będziecie współpracować z architektami wnętrz, mam nadzieję,ze będziecie zadowoleni z współpracy :)

Tacy projektanci to super sprawa!!! My nie skorzystaliśmy i czasami żałuję, wiele moich dylematów nie miało by miejsca no i efekt byłby zupełnie inny.... no cóż teraz trzeeba będzie sobie jakoś radzić ;)

Pozdrawiam serdecznie i oczywiście odzywaj sie częściej!!! ;) :)

Witaj w Nowym Roku Karolciu

Tak jak sobie życzyłaś zamówiłam Ci 2 tyg wiosny - taki prezencik noworoczny :-)

A serio - widzę ze jak zwykle nie tracisz czasu :-) Bardzo dobry pomysł z tą kostką teraz

raz że już będzie z "głowy" dwa nie daj boże mokrej wiosny to już błota nie będzie :-)

Co do granitu Galaxy star - ja chce taki w kuchni i na kominku ale.....

Czy Twój też będzie miał tak duuuużo tych drobinek brokatowych?????

czekam już 3 miesiąc jak ma przyjść "coś mniej pstrokatego"-

TZN Pan Kamieniowy powiedział że są różne rodzaje tego galaxy star

i zawsze ludzie chcieli mocno brokatowy i ona ma na razie tylko te "wypasiono świecące"

No i nie wiem czy się doczekam....ale jestem prawie pewna że widziałam kiedyś taki galaxy czarny z lekkim tylko brokatem

A Tobie jaki się podoba???? I jaki będzie????

Całuchy Saly

Karolinko prosisz o pogodę :D i ja też wspomagam prośbami panią pogodę.

U mnie właśnie wyszło słońce :wiggle: więc pewnie u Ciebie zaraz się pojawi :rolleyes::lol:

U nas dziś mają żwir pod domem wysypać bo jest takie błoto że heeeeeeeeeej ;) więc opady nie wskazane :no:

Jutro pewnie będziemy pierwsze zdjęcia kostki oglądać u Ciebie ;):D

Saluś pomysł zrobienia kostki teraz zrodził sie nagle ale bardzo sie z niego cieszę ;)

Oby tylko plan sie udał ;)

CO do kamienia, to z tego co ja widziałam ilość błyszczących elemencików zawsze była podobna, nie widziałam różnicy....

U mnie cały komień będzie w postaci blatu właśnie.... kiedyś widziałm inny kamień któy bardzo mis ie podobał ale głupia nie zapisałąm sobie nazy i teraz nie mogę go znaleść.... więc będzie galaxy, błyszczący a co tam ;) :p

Buziaki wielkie :****

amete udało się z tą pogodą ;) prośby wysłuchane :D

To teraz jeszcze poproszę bez deszu do końca przyszłego tygodnia i zwalniam linię błagalną dla innych potrzebujących ;) :)

Fajnie,że będziecie mieli suchy podjazd, bo to skarb ;)

Prosze w takim razie o zdjęcia nowego podjazdu żwirowego :D