Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie uzależnia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie, dziękuję, że odwiedziliście moją galerię, miło mi Was powitac w moich skromnych progach:welcome:

Zajrzałam do Was i przynajmniej wiem jaka pogoda w Lublinie (mamy tam pełno rodziny i rodzinny dom mojego męża na Czechowie). Widzę, że dopiero wykańczacie swój domek, powodzenia. :)

mariomili, zdjęcia kochana dzisiaj wieczorkiem jakieś wrzucę ;)

A kostka..... no cóż ostatnie 2 dni upłyneły pod hasłem prac ziemnych ;) jeżeli pogoda dziś pozwoli to częśc ekipy będzie nadal ubijać a część stworzy nam schody wejściowe... OBY!!!! ;) :)

Chciałam się przywitać:)

Od wczoraj czytam wasz dziennik budowy,no i jestem pod wrażeniem,lecicie z szybkością światła ( od razu przypomina mi się nasze budowanie:) )

Córcia urocza.

Będę wam kibicowała,fajnie sie patrzy jak wszystko szybko idzie.

Mam ten sam granit na kominku ( a ile to sie nasłuchałam o czarnej obudowie kominka,mnie sie nadal bardzo podoba i tego się trzymam:)

Pogody życzę, niech się kostka "kończy" ;)

Pozdrowionka:)

emiranda, witaj u mnie ;)

U mnie nawet skromnych progów nie ma ;) Przeprowadzka dopiero na wiosnę ....

Pozdrawiam serdecznie!!!!

U nas wiatr wieje w Milanówku, to mniej więcej taka pogoda jutro u Was, a jak wiatr to deszczu nie będzie, trzymam kciuki. Chociaż jak nam w lipcu kostkę kładli to lalo co drugi dzień a i tak się w tydzień uwinęli, duża ekipa była i bardzo im zależało:) Tempo i tak macie ekspresowe. Pozdrawiam, na zdjęciu z tarasu zobaczyłam kątem oka dom naszej cioci. Ładnie tam, a w ktorym miejscu Lublina się budujecie.:)

mariomili, zdjęcia kochana dzisiaj wieczorkiem jakieś wrzucę ;)

A kostka..... no cóż ostatnie 2 dni upłyneły pod hasłem prac ziemnych ;) jeżeli pogoda dziś pozwoli to częśc ekipy będzie nadal ubijać a część stworzy nam schody wejściowe... OBY!!!! ;) :)

Dzisiaj w Lub. nie pada :wiggle:, pewnie robota wre ;)

Czekam na efekty i ciągle zbieram szczenę z podłogi, że tyle już za Wami:o

Uwielbiam Twój dziennik ;-) Byłam przy Beniu, więc i jestem teraz i bardzo kibicuję :D

Zdjęcia z neta normalnie mi się wczytują, a Twoje to masakra :(

Apropos literek dla Julci. Widze, że już coś masz, ale znalazłam przez przypadek na fb literki i pierwsze co to pomyślałam o Tobie ;)

Wstawiam link, bo może akurat Ci się coś spodoba ;) Są drewniane, ale także i szyte ;)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=296016510448727&set=a.171549789562067.48197.169940439723002&type=1&ref=nf

Hej Karolcia

Dzisiaj w ogóle jest jakiś słabszy dzień...Chyba ta pogoda....

U nas wieje jak diabli...

Nie martw się pogodą będzie lepiej a i tak BAAAARDZO dużo zrobiliście i jesteście do przodu w stosunku do planów

Pozdrawiam cieplutko i OBY DO WIOSNY!!!!!!

Witaj Nadulka, bardzo mi miło :)

Dziękuję za wszystkie miłe słowa!!!!

Ja nie wyobrażam sobie teraz innego kolou niż czarny, chociaż poprzednio miałam kremowo-beżowy ;)

Mam nadzieję,że wyjdzie dobrze ;)

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam !!! :)