Karolina i Artur P 04.01.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Trudno poczekam na fotorelację do kolejnego pobytu Twojego lub męża na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.01.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witajcie, dziękuję, że odwiedziliście moją galerię, miło mi Was powitac w moich skromnych progach:welcome: Zajrzałam do Was i przynajmniej wiem jaka pogoda w Lublinie (mamy tam pełno rodziny i rodzinny dom mojego męża na Czechowie). Widzę, że dopiero wykańczacie swój domek, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.01.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Karola jak tam kostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.01.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 u Ciebie też się nie liczy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.01.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Pogody pogody pogody na dziś - ostatnio jak napisałam to zadziałało Wy już na kominek czekacie - a ja w ślimaczym tempie idę w przyszłym tygodniu stworzyć jakąś wizualizację i ustalić jego wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.01.2012 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 emiranda, witaj u mnie U mnie nawet skromnych progów nie ma Przeprowadzka dopiero na wiosnę .... Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.01.2012 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 mariomili, zdjęcia kochana dzisiaj wieczorkiem jakieś wrzucę A kostka..... no cóż ostatnie 2 dni upłyneły pod hasłem prac ziemnych jeżeli pogoda dziś pozwoli to częśc ekipy będzie nadal ubijać a część stworzy nam schody wejściowe... OBY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.01.2012 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 admete dobry aniele pisz, pisz, pisz :D Narazie u nas nie pada Oby tak już zostało My też niedawno dopieliśmy sprawę, ale wkład wybrany mieliśmy już jakiś czas temu Buźka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.01.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Chciałam się przywitać Od wczoraj czytam wasz dziennik budowy,no i jestem pod wrażeniem,lecicie z szybkością światła ( od razu przypomina mi się nasze budowanie:) ) Córcia urocza. Będę wam kibicowała,fajnie sie patrzy jak wszystko szybko idzie. Mam ten sam granit na kominku ( a ile to sie nasłuchałam o czarnej obudowie kominka,mnie sie nadal bardzo podoba i tego się trzymam:) Pogody życzę, niech się kostka "kończy" Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.01.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 emiranda, witaj u mnie U mnie nawet skromnych progów nie ma Przeprowadzka dopiero na wiosnę .... Pozdrawiam serdecznie!!!! U nas wiatr wieje w Milanówku, to mniej więcej taka pogoda jutro u Was, a jak wiatr to deszczu nie będzie, trzymam kciuki. Chociaż jak nam w lipcu kostkę kładli to lalo co drugi dzień a i tak się w tydzień uwinęli, duża ekipa była i bardzo im zależało:) Tempo i tak macie ekspresowe. Pozdrawiam, na zdjęciu z tarasu zobaczyłam kątem oka dom naszej cioci. Ładnie tam, a w ktorym miejscu Lublina się budujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.01.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 mariomili, zdjęcia kochana dzisiaj wieczorkiem jakieś wrzucę A kostka..... no cóż ostatnie 2 dni upłyneły pod hasłem prac ziemnych jeżeli pogoda dziś pozwoli to częśc ekipy będzie nadal ubijać a część stworzy nam schody wejściowe... OBY!!!! Dzisiaj w Lub. nie pada , pewnie robota wre Czekam na efekty i ciągle zbieram szczenę z podłogi, że tyle już za Wami:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.01.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Karolina,czytam, czytam i nie wierzę - 3.5 mca i stan deweloperski????????????????Lecicie jak burza, to mało powiedziane!!!!!!!!!!Jestem pod ogromnym wrażeniem tempa i organizacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 05.01.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witaj, Karolu, noworocznie! Dziękuję Ci ogromnie za życzenia w moim dzienniku Ja dopiero z wakacjowania powrócona się melduję Pogoda Ci i tak pięknie dopisuje, w głębokich śniegach byś żadnej kostki nie mogła położyć Trzymam kciuki za kostkę i czekam na zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 05.01.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Uwielbiam Twój dziennik Byłam przy Beniu, więc i jestem teraz i bardzo kibicuję Zdjęcia z neta normalnie mi się wczytują, a Twoje to masakra Apropos literek dla Julci. Widze, że już coś masz, ale znalazłam przez przypadek na fb literki i pierwsze co to pomyślałam o Tobie Wstawiam link, bo może akurat Ci się coś spodoba Są drewniane, ale także i szyte https://www.facebook.com/photo.php?fbid=296016510448727&set=a.171549789562067.48197.169940439723002&type=1&ref=nf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 05.01.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Hej KarolciaDzisiaj w ogóle jest jakiś słabszy dzień...Chyba ta pogoda....U nas wieje jak diabli...Nie martw się pogodą będzie lepiej a i tak BAAAARDZO dużo zrobiliście i jesteście do przodu w stosunku do planów Pozdrawiam cieplutko i OBY DO WIOSNY!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.01.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witaj Nadulka, bardzo mi miło Dziękuję za wszystkie miłe słowa!!!! Ja nie wyobrażam sobie teraz innego kolou niż czarny, chociaż poprzednio miałam kremowo-beżowy Mam nadzieję,że wyjdzie dobrze Pozdrawiam serdecznie i zapraszam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.01.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 emiranda mam nadzije,ze nie bedzie padac w sobotę bo kostkarze sie zapowiedzieli Domek budujemy w okolicach Węglina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.01.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Martuśka.... co nie pada, co nie pada..... no oki nie padało... ale od 13.00 deszcz ze śniegiem duuupa kostkowa... Nie było jeszcze zimy a ja już chce WIOSNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.01.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witaj Sharlotka Bardzo mi miło Cię gościć w moim stanie dweweloperskim Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.01.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Hej Aggulka No ja wiem, wiem i tak pogoda nam dawała fory Ale wiesz jak jest jak się dostało palec chce się rękę Mamy takie mega błocioro,że marzę o zrobieniu tej nieszczęsnej kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts